Eki Görüntüle 320414
canım araba ve puseti tam olarak bu.barış bebede 530 lira.ve kemeraltındakı barış bebenın fıyatlarının ızmırdekı dıger magazalara gore daha avantajlı oldugunu duydum.bızde herseyımızı ordan alcaz Allah nasip ederse.Bir de bebek şekerlerimizide Müge Nikah Şekerleri var yıne kemeraltında Hasan beyde sahibi.Ben nikah şekerimide ordan almıstım ve mukkemmel moddeller yapıyorlar ayrıca getırtıyorlarda.Butun arkadaslarımı oraya yonlendırıyorum herkeste cok memnun kalıyor.bence bı ugrayın
Eki Görüntüle 320414
canım araba ve puseti tam olarak bu.barış bebede 530 lira.ve kemeraltındakı barış bebenın fıyatlarının ızmırdekı dıger magazalara gore daha avantajlı oldugunu duydum.bızde herseyımızı ordan alcaz Allah nasip ederse.Bir de bebek şekerlerimizide Müge Nikah Şekerleri var yıne kemeraltında Hasan beyde sahibi.Ben nikah şekerimide ordan almıstım ve mukkemmel moddeller yapıyorlar ayrıca getırtıyorlarda.Butun arkadaslarımı oraya yonlendırıyorum herkeste cok memnun kalıyor.bence bı ugrayın
kızlar yarın hürrem izliyoruz hep beraber okkkkkk :)
dün akşam 10 dan sonra ıspanak yedim hala cnm istiyo ya hem de bitirene kadar yemiştim üstelik beyime bırakmadan olsa da yesem şimdi
Eki Görüntüle 320414
dün akşam 10 dan sonra ıspanak yedim hala cnm istiyo ya hem de bitirene kadar yemiştim üstelik beyime bırakmadan olsa da yesem şimdi
saol cnm turpu bende duymadım balın içine çörek otu, karabiber,1-2 damla limon sıkıp yesem 2 kaşık bişeycik olur mu ki
kızlar yarın hürrem izliyoruz hep beraber okkkkkk :)
ahahhaahhah kumsal sen bni oldurcen gene actın yemek muhabbetını dunde bole yaptın goturdum 2 tane lahmacun diyet gene gitti :26:
boşver diyeti ben 1 haftadır öğümlerde dana gibi öğün aralarında da aşure kabak tatlısı hamur işi fln yiyodum şişlikten duramıyodum korkularak tartıldım bi baktım tam 500 gr almışım diyet yaparken de daha farklı olmuyo
Eki Görüntüle 320414
canım araba ve puseti tam olarak bu.barış bebede 530 lira.ve kemeraltındakı barış bebenın fıyatlarının ızmırdekı dıger magazalara gore daha avantajlı oldugunu duydum.bızde herseyımızı ordan alcaz Allah nasip ederse.Bir de bebek şekerlerimizide Müge Nikah Şekerleri var yıne kemeraltında Hasan beyde sahibi.Ben nikah şekerimide ordan almıstım ve mukkemmel moddeller yapıyorlar ayrıca getırtıyorlarda.Butun arkadaslarımı oraya yonlendırıyorum herkeste cok memnun kalıyor.bence bı ugrayın[
çok iyi gözüküyor bende pusetli alcam eğer uygun bulursam ama puseti büyüyünce nereye koycam bilemedim evim çok küçük ihtiyacı olan birine veririm artık
rica ederim.ben karşıyakada oturuyorum ama çankayada çalışıyorum.kemeraltına çok yakınım birde işim icabı bu tür firmalarla çok haşir neşir oluyoruz.
adresini nasıl tarif edeceğimi bilemiyorummm :44: şöyle yapabilirsin kemeraltına hisarönü camisisi oldu yerden yani kızlarağasının oldu yerden gireceksin.ve ordan nikah şekerlerinin satıldığı yeri sorabilirsin.bedesten diye bir yer var orayı geçip müge nikah şekerlerini sorarsan sana yardımcı olurlar.ben en yakın zamanda google dan harita üzerinde yerini bulut buraya etiketlerim.
haahhhahaha senin yazıların beni olduruyoo kırıldım gulmekten ama dogru dıoon ınsan sakındıkca basına gelıooo
oh oh yakınız bende bornovada oturuyorum hemen ozkanlar :)
yine yemek konusumu açılıyor yaaaa.e saatimiz geldi demibugun annemler gelıcek bana ve ben eve gıdergıtmez tarcınlı havuclu kek yapıcam yada portakallı karar veremedım, ikisinide istiyor canım suanda.mısafırde bana bahane oldu yanı
yine yemek konusumu açılıyor yaaaa.e saatimiz geldi demibugun annemler gelıcek bana ve ben eve gıdergıtmez tarcınlı havuclu kek yapıcam yada portakallı karar veremedım, ikisinide istiyor canım suanda.mısafırde bana bahane oldu yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?