2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok tşkr ederim cnm paylaşım için izmirin neresinden sen

canım şu şekercinin tam adresi ne?ben kemeraltını rastgele geziyorum hep adres falan bilmiyoum.sora sora bulurum belki.

dün akşam 10 dan sonra ıspanak yedim hala cnm istiyo ya hem de bitirene kadar yemiştim üstelik beyime bırakmadan olsa da yesem şimdi

dün akşam 10 dan sonra ıspanak yedim hala cnm istiyo ya hem de bitirene kadar yemiştim üstelik beyime bırakmadan olsa da yesem şimdi

ahahhaahhah kumsal sen bni oldurcen gene actın yemek muhabbetını dunde bole yaptın goturdum 2 tane lahmacun diyet gene gitti :26:

puset dedıgınız tam olarak ne oluyorr :s

sen ne ka sağlıklı bi şeye aşeriyon bakıyım, maşallah ya, arada böreği aklıma gelir, yemeğini kırk yıl yemesem olsaydı demem... şöle açma olsa krem peynir falan oooo ne yerdim şimdi

saol cnm turpu bende duymadım balın içine çörek otu, karabiber,1-2 damla limon sıkıp yesem 2 kaşık bişeycik olur mu ki

bence fazla olur sen en iyisi ballı süt iç bol bol sıvı tüket 1 bardakta ıhlamur iç sebze çorbası yap bide

ahahhaahhah kumsal sen bni oldurcen gene actın yemek muhabbetını dunde bole yaptın goturdum 2 tane lahmacun diyet gene gitti :26:

boşver diyeti ben 1 haftadır öğümlerde dana gibi öğün aralarında da aşure kabak tatlısı hamur işi fln yiyodum şişlikten duramıyodum korkularak tartıldım bi baktım tam 500 gr almışım diyet yaparken de daha farklı olmuyo

rica ederim.ben karşıyakada oturuyorum ama çankayada çalışıyorum.kemeraltına çok yakınım birde işim icabı bu tür firmalarla çok haşir neşir oluyoruz.
adresini nasıl tarif edeceğimi bilemiyorummm :44: şöyle yapabilirsin kemeraltına hisarönü camisisi oldu yerden yani kızlarağasının oldu yerden gireceksin.ve ordan nikah şekerlerinin satıldığı yeri sorabilirsin.bedesten diye bir yer var orayı geçip müge nikah şekerlerini sorarsan sana yardımcı olurlar.ben en yakın zamanda google dan harita üzerinde yerini bulut buraya etiketlerim.

haahhhahaha senin yazıların beni olduruyoo kırıldım gulmekten ama dogru dıoon ınsan sakındıkca basına gelıooo

beni facebooktaki sayfaya eklermisiniz/ kim eklicekse özelden ismimi yazayım.

oh oh yakınız bende bornovada oturuyorum hemen ozkanlar :)

yine yemek konusumu açılıyor yaaaa.e saatimiz geldi demi bugun annemler gelıcek bana ve ben eve gıdergıtmez tarcınlı havuclu kek yapıcam yada portakallı karar veremedım, ikisinide istiyor canım suanda.mısafırde bana bahane oldu yanı

haahhhahaha senin yazıların beni olduruyoo kırıldım gulmekten ama dogru dıoon ınsan sakındıkca basına gelıooo

öyle ama hamur işi yapmıyodum yok 1 dilim kepek ekmeği fln akşamları midem kazınıyodu geçen hafta çatlayana kadar yedim sonuç pek değişmemiş yani ne anladım kepek ekmeğinden onun yerine aşure hamur işi tatlı yiyemiyomuyum ohh canıma değsin ne iyi etmişim yemesem kabak tatlısı gözümün önünden gitmezdi şimdi

havuçlu kek mi, kabak tatlısı mı???????
çok kötüsünüz canım istedi yaaa

bak hünerli bayanlarda havuçlu kek tarifi var onu yap portakal kabuğu eklemesiyle harika oluyo ben pazar günü yaptım 1 dilim var ama yemeye kıyamıyom çünkü yerine yenisini yapmam lazım olacakkk heheheee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…