yine yemek konusumu açılıyor yaaaa.e saatimiz geldi demibugun annemler gelıcek bana ve ben eve gıdergıtmez tarcınlı havuclu kek yapıcam yada portakallı karar veremedım, ikisinide istiyor canım suanda.mısafırde bana bahane oldu yanı
öyle ama hamur işi yapmıyodum yok 1 dilim kepek ekmeği fln akşamları midem kazınıyodu geçen hafta çatlayana kadar yedim sonuç pek değişmemiş yani ne anladım kepek ekmeğinden onun yerine aşure hamur işi tatlı yiyemiyomuyum ohh canıma değsin ne iyi etmişim yemesem kabak tatlısı gözümün önünden gitmezdi şimdi
cnm ama ben yıyınce aalıyorum yaaa delı olcam vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa off 2 gun dıyetı bozdum 2 kılo aldım ama ben cok harketsızım ondanmı acaba :26:
puset dedıgınız tam olarak ne oluyorr :s
hareketsizliktendir o hareketsizliktencnm ama ben yıyınce aalıyorum yaaa delı olcam vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa off 2 gun dıyetı bozdum 2 kılo aldım ama ben cok harketsızım ondanmı acaba :26:
puset alttaki minik şey diye bılıyorum, yanı ben oyle ogrendım ama:26:
Kızlar ya çok uykum geldi benm..
uyumaya çalştm ama bacaremedimm...
bugün ne yemeği yapıyoz cidden ya.
ben daha bir şey yapmadım.
hadi bana fikir verin bakalım..
benm ıspanak da biti kumsal ben de pek iştahla yedm sorma
kafam kadar bi yeşil elma yedim şimdi..tıkadı..canım hiçbişi istemiosen ne ka sağlıklı bi şeye aşeriyon bakıyım, maşallah ya, arada böreği aklıma gelir, yemeğini kırk yıl yemesem olsaydı demem... şöle açma olsa krem peynir falan oooo ne yerdim şimdi
beni facebooktaki sayfaya eklermisiniz/ kim eklicekse özelden ismimi yazayım.
bak hünerli bayanlarda havuçlu kek tarifi var onu yap portakal kabuğu eklemesiyle harika oluyo ben pazar günü yaptım 1 dilim var ama yemeye kıyamıyom çünkü yerine yenisini yapmam lazım olacakkk heheheee
ben fırında tavuk yaptım mis gibi kokuyo şimdi beyimi zor bekliyom valla yoksa kazınıyo yine benim mide
ben fırında tavuk yaptım mis gibi kokuyo şimdi beyimi zor bekliyom valla yoksa kazınıyo yine benim mide
kafam kadar bi yeşil elma yedim şimdi..tıkadı..canım hiçbişi istemio
hareketsizliktendir o hareketsizlikten
bebeği içine koyduğun sepet gibi şeyin adı puset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?