2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

portakallı. evet

cnm ama ben yıyınce aalıyorum yaaa delı olcam vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa off 2 gun dıyetı bozdum 2 kılo aldım ama ben cok harketsızım ondanmı acaba :26:

kumsal yapcagını yapdı gene actı yemek konularını yandıkkkkkkkkkkkkkkkkk offf dun acılı adana dedi ben lahmacun yedim bugune allah kerim D:

Kızlar ya çok uykum geldi benm..
uyumaya çalştm ama bacaremedimm...
bugün ne yemeği yapıyoz cidden ya.
ben daha bir şey yapmadım.
hadi bana fikir verin bakalım..
benm ıspanak da biti kumsal ben de pek iştahla yedm sorma

ben fırında tavuk yaptım mis gibi kokuyo şimdi beyimi zor bekliyom valla yoksa kazınıyo yine benim mide

sen ne ka sağlıklı bi şeye aşeriyon bakıyım, maşallah ya, arada böreği aklıma gelir, yemeğini kırk yıl yemesem olsaydı demem... şöle açma olsa krem peynir falan oooo ne yerdim şimdi
kafam kadar bi yeşil elma yedim şimdi..tıkadı..canım hiçbişi istemio
beni facebooktaki sayfaya eklermisiniz/ kim eklicekse özelden ismimi yazayım.

bana msj at cnm

canım bende yemek yapmadım dısardan yıcez sanırım ben cok uyusuk oldm yerımden kalkmak ıstemıoom :SSS

bak hünerli bayanlarda havuçlu kek tarifi var onu yap portakal kabuğu eklemesiyle harika oluyo ben pazar günü yaptım 1 dilim var ama yemeye kıyamıyom çünkü yerine yenisini yapmam lazım olacakkk heheheee

hmmm kulaga lezzetlı gelıyor nerde tarıfı?bakıyım hemen.ne hüneri ya en ıyı yaptıgım sey kek ama boyle becerıklı ellerınden lezzet damlayan ve usenmeden mutfakta harıkalar yaratan kadınlara bayılıyorum.oyle olmayı cok cok cok ısterdım

hala pırasa+nohut+pilav+mercimek çorbası var...belki yarın bile hala bunları yiyo olabilirz:))

ben fırında tavuk yaptım mis gibi kokuyo şimdi beyimi zor bekliyom valla yoksa kazınıyo yine benim mide

Ohhh afiyet olsun bakalım..
benmki normalde bugün 9da geliyordu toplantısı oluyordu.
ama bugün hasta izin almş geliyo..
ben de tek kendime yemek yapmıyom makarna falan yapayım diyordum..
şimdi kaldm öyle....
aslında kandırabilirsem balık yemeye gidelim bari

kafam kadar bi yeşil elma yedim şimdi..tıkadı..canım hiçbişi istemio

yanına çay düşün petuşkaaa
siyah ve yeşil zeytin
açmalar hafif ılık
mmmm yumuşacık

o kafan kadar elmanın etkisini böle sıfıra çekerim ben kışkırmayagöreyim (bunu yeni türettim zannımca)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…