2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hala pırasa+nohut+pilav+mercimek çorbası var...belki yarın bile hala bunları yiyo olabilirz:))

uyanık seniii bitmesin diye çok yaptn demi
valla kuzum şaka br yana çok geç çıkıyosun işten
bir gün önce yapmakla çok iyi ediyosun.
benden de bir tebrik ve alkış sana

ohh nasıl guzel gider balık ama dışarda yenince ayağına gelıoo ya insanın

yok canm izmirde..

izmirde cnmm :))))

kafam kadar bi yeşil elma yedim şimdi..tıkadı..canım hiçbişi istemio

bana msj at cnm

canım bende yemek yapmadım dısardan yıcez sanırım ben cok uyusuk oldm yerımden kalkmak ıstemıoom :SSS

hala pırasa+nohut+pilav+mercimek çorbası var...belki yarın bile hala bunları yiyo olabilirz:))

ahahaha evt artık ona baglıyorum yaa offf

ya burda yemek konuşmayalım bence ,gerçektennn insanın canı istiyo gerçekten.

ohh nasıl guzel gider balık ama dışarda yenince ayağına gelıoo ya insanın

Arkadaşlar cidden noluyor yahu size bir yemektir aldık başımızı gidiyoruz. Canı çeken var, alamayan, yapamayan diyetini bozmak zorunda kalan

İsterseniz gebelikte hangi sebzeler nasıl faydalı bunlardan konuşalım bebeklerimize ne faydalı gibi en azından aydınlanmış oluruz.

Yapmayın kuzucuk anneleri uymayalım şeytana

yok ya walla dün o kadar muhabette gittim yedim ya pırasayı bugün yıkılmam bi açmayla bi zeytinle:)))))
uyanık seniii bitmesin diye çok yaptn demi
valla kuzum şaka br yana çok geç çıkıyosun işten
bir gün önce yapmakla çok iyi ediyosun.
benden de bir tebrik ve alkış sana

saol bebem..
evet cnm ya haftada 2 yada max. 3 kez yemek yapıom..yaptığımı 2 gün bazen 3 gün yiyoz...3. güne bi tabak yemek kalırsa yanına bi makarna falan yapıoz..
çünkü ben eve gidip bide yemek hazırlamayı bekleyemem, acıkyom, o kadar tahammüllü değilim, özelliklede açken..
çok şükür eşimind taze yemek die bi derdi yok, ev yemeği olsunda ne olursa olsun yiyo marul yapram

benimki aynı yemeği bir gün sonra yemez,bende karar verdim.1 hafta cezalı yemek yokkkk

ara öğün yemeyince bana böle oluyo yaa.... eve bi yetişeydim Allah ne verdiyse yicektim valla....

canım kek istiyor diyenlereee mutlaka deneyin hayatınızın en güzel keki olabilir
Malzemeler
• 4 Adet Yumurta
• 1 Su Bardağı Sıvı Yağ
• 2 Su Bardağı Şeker
• 3 Su Bardağı (Rendelenmiş) Havuç
• 2,5 Su Bardağı Un
• 1 Su Bardağı (İri Çekilmiş) Ceviz
• 1 Adet Limon Kabuğu Rendesi
• 2 Tatlı Kaşığı Tarçın
• 1 Paket Kabartma Tozu
• 1 Paket Vanilya
Yapılışı
• Yumurtaları ve şekeri, şeker eriyinceye kadar çırpın. Yağı ekleyin ve çırpmaya devam edin.
• Toz malzemeleri (un, tarçın, kabartma tozu ve vanilya) bir kaba eleyin. Limon kabuğu ve havuç rendesini ekleyin.
• Çırptığınız sıvı malzemeyi (yumurta, şeker, yağ) karışıma ekleyerek çok az daha karıştırın.
• Katı yağ ile yağlayıp, un serptiğiniz kalıba dökün ve 180 derecede yaklaşık 50 dk. (batırdığınız kürdan temiz çıkıncaya kadar) pişirin.

ben bu sabah baya geç kahvaltı yaptım gittim derse öğle demeden kazınmaya başladı yine üstelik de kahvaltıda 3 kerp yemiştim az da değil ve 10 gibi fln öğlede yine yedimm şimdi kazınıyo yine ya kociş 40 dk. gelcekmiş nassı bekliycem yaaa

tam portakallı kek yapcaktım bunu gördüm.ama havuç,limon ,tarçın karışınca nasıl olur? bana azcık karışık geldi.emin misin güzel olcağından denicem bakkkkk

tarif için cok cok tesekkurler canım.acaba lımon yerıne portakal olabılır mı?

tam portakallı kek yapcaktım bunu gördüm.ama havuç,limon ,tarçın karışınca nasıl olur? bana azcık karışık geldi.emin misin güzel olcağından denicem bakkkkk

ben bu tarifi uyguladıktan sonra dedim ki anneme ben senden daha güzel kek yapıyorum o da hadi yap dedi yaptım bayıldılar 1 dilim var yemeye kıyamıyorum portakal kabuğu rendesi kulllandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…