tarif için cok cok tesekkurler canım.acaba lımon yerıne portakal olabılır mı?
Arkadaşlar aranızda beşiği oyun parklı beşikler var ya onlardan alan ya alacak olan var mı?
ben bu tarifi uyguladıktan sonra dedim ki anneme ben senden daha güzel kek yapıyorum o da hadi yap dedi yaptım bayıldılar 1 dilim var yemeye kıyamıyorum portakal kabuğu rendesi kulllandım
Arkadaşlar aranızda beşiği oyun parklı beşikler var ya onlardan alan ya alacak olan var mı?
bazıları çok memnun park yataktan,ama bazılar hiç değil.nasıl karar vercez?bizde denemeden bilemicez galiba
ben yatak odama koymak için aldım. burada indrim vardı 100tl'ye aldım.
taşıma açısından çok pratik yazlaruı izmire götürmeyi düşünüyorum.
ayrı oda takımı da yaptrdm zzaten.
bakalım deneyip göreeğiz
tam portakallı kek yapcaktım bunu gördüm.ama havuç,limon ,tarçın karışınca nasıl olur? bana azcık karışık geldi.emin misin güzel olcağından denicem bakkkkk
cnm aynı duvar kağıdı ben de koçtaş'da beğenmiştim yakınlarda varsa oraya da bakabilirsiniz.Çok güzel olduğundan hiç şüphem yok güle güle büyütün minik yavrunuzu maşallah!!!
Biz de bir bakalım praktikere her şey dünya para acaba boyanın üstüne mi yapsam sticker gibi bir maliyet hesabı yapmam lazım
Ecemcim arada böyle gereksiz üzüyoruz kendimizi ahh bu hormonlar diyorum başka da bir şey demiyorum
Kızlar forumda konuya nasıl abone olunuyordu bilen var mı?
ollyyyyyyyy...sana güveniyorum bebikim bu konuda:)))günaydın kızlarrr
hemen dünki denememi aktarayım size hacı şakir granüllü deterjanı kendi çamaşırlarımızda kullandım 40 derecede yıkadım gayet güzel yıkandılar..
.. ben memnun kaldım bilginizee...
günaydın güzel anneler
gçmişi okuyamadım
sadece kek tarfii aldım harika bir tarif hemen yapmayı düşünüyorum
ama çok heyecanlıyım
uyku uyuyamadım diyecem ama 8 de yattım valla
ev aldık sayılır
her şeyde anlaştık gibi
çok şaşkınım yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?