günaydınlarrrrrrrrr
ollyyyyyyyy...sana güveniyorum bebikim bu konuda:)))
abimlerin vardı ama park yatak sallayarak uyuyan çocuğa ve hafif uykusu olan çocuğa çok zor hiç memnun kalmadılar ha sen uyutup oraya yatıracaksan ve çocuğun da uykusu ağırsa tamam ama diğer türlü sallaması fln acayip eziyet ya
bende düşünüyordum ama çoğu kişi tavsiye etmiyor memnun kalmıyorlarmış içine çöküyormuş bebek büyüdükçe haberin olsun bende almaktan vazgeçtim
bazıları çok memnun park yataktan,ama bazılar hiç değil.nasıl karar vercez?bizde denemeden bilemicez galiba
ben yatak odama koymak için aldım. burada indrim vardı 100tl'ye aldım.
taşıma açısından çok pratik yazlaruı izmire götürmeyi düşünüyorum.
ayrı oda takımı da yaptrdm zzaten.
bakalım deneyip göreeğiz
Portakal ya da limon kabuğu farketmez, ikisi de olabilir. Limon ya da portakal tadı almıyorsun zaten, hoş bir koku veriyor. Ben de sık sık yaparım bu keki, herkes bayılıyor yerken.
Hep tatlı hep tatlı derseniz, size dün denediğim keki önereyim kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/272805-patates-kekim-resimli.html
Değişik bir tarif. İlk defa denedim ben de. Ben pek yemedim ama bugün akraba ziyaretindeydim, oraya götürdüm. Baya beğendiler. Aynı börek gibi olmuş dediler .
Oyun parkı almayı düşünüyordum ben de ama aklımda soru işaretleri vardı. Ne kadar kullanışlıdır diye. Bir de yatak odasına koyacağım için pek güzel durmayacağını düşünüyordum.
Oturduğum evin karşısında bir mağazaya girdim bugün, beşiklere bakayım diye.VirüsOyun parkıyla mobilya beşiklerin fiyatı aynıydı. Baya araştırmıştım daha önceden fiyatları. İnternetteki ve diğer mağazalardaki fiyatlara göre çok uygun geldi bana. 50 cm olanlar 130, 60-70 cm olanlar da 150 asansörlüsü 190 dedi adam. Ve kullandığı mobilya da iyiydi baktığım diğer yerlere göre. Oradan almayı düşünüyorum şuanda. Etrafınızdaki mobilyacıları, mağazaları vs. araştırıp öyle karar verin bence. Gidip baktığınızda zaten göreceksiniz normal ile park olanların farkını.
cnm aynı duvar kağıdı ben de koçtaş'da beğenmiştim yakınlarda varsa oraya da bakabilirsiniz.
ben ahşap beşik almaya kara vermiştim 60x120 mothercare'da fiyatı 250 liraydı. içine 100-150 civarı bi paraya döşek almak gerekiyo bi de kenarları parmaklıklı olduğu için kenar koruma o da 100 lira nevresim de 50 civarı kafadan bi 500 ediyodu. joker'de park yatak bakan bi çift vardı satıcı bilgi verirken annem de gitti dinledi. bunu alalım diye tutturdu. açılıp kapanması kolay olduğu için bize kalmaya geldiğinizde yanında getirirsin bunda yatar dedi. park yatak 100 lira içinin şiltesi 60 lira idi 160 liraya işi hallettik. nevresim almak kaldı geriye e onu da zaten her halükarda alacaktık zaten. içine ebatlı döşek kenarlarına da koruyucu almaya gerek kalmadı. bi de annem eğer içine sinmez rahat edemezsen bu bizde durur sana ahşap beşik alırız deyince aklıma yattı ve aldık. üstelik 250 lira alışverişe 50 lira hediye kampanyası vardı yanına küvetini kovasını tavana yıldızlı yansıma yapan dönencesini filan aldık hepsine 350 lira verdik. eşim bu cuma maaşını alıyo cumartesi günü de haşim işcan'dan arabasını alacağız inş. sonra ver elini eminönü kalan 3-5 eksik tamamlanacak...
günaydın güzel anneler
gçmişi okuyamadım
sadece kek tarfii aldım harika bir tarif hemen yapmayı düşünüyorum
ama çok heyecanlıyım
uyku uyuyamadım diyecem ama 8 de yattım valla
ev aldık sayılır
her şeyde anlaştık gibi
çok şaşkınım yaaaaaaaa
kızlar aranıza monurol diye bi ilaç kullanan varmı idrar örneği almıştı doktorum. enfeksiyon çıkmış
tek içimlik bi toz verdi dün akşam içtim ama ne bilim korktum sonuçta doktor verdi ama insan tedirgin oluyor
bu arada şeker sonucumda 92,70 çıkmış doktorcum normal dedi.. referans değerler kaç dün sormak aklıma gelmedi daktıra
saol canımgünaydınlarrrrrrrrr
ollyyyyyyyy...sana güveniyorum bebikim bu konuda:)))
ayy hadi hayırlı olsun cnm..
çok heycanlı bişi...
inş. içine siner allah ödeme kolaylığı verir.
kuzularımız şanslarıyla uğurlarıyla gelecek inş..
Öncelikle hepinize kocaman bir günaydın
Ohh ne güzel tatlı heyacanlar bunlar maşallah güle güle oturun şimdiden.
tuni kullandı...onun dışında kullananlarda oldu cnm...tam hatırlamıom ama normal gerçekten:) 90-140 arasımıydı neydi aralığı...
saol canım
inşallah kolay geçer bizim için şu an inşaat 3 aya teslim
dolaplar fayanslar parkeler istediğim gibi olacak
çok araştırmam lazım
yusufum eviyle geliyo inşallah
ya dün limango da ne kadar çok üürn varmış ve fiyatlarıda uygunmuş kaçırdım ben ya
neyse artık aldığım her şeyi gerekli mi diye düşünmem lazım
ev içini döşemesi var taşınması var
ayarlaması var
çokkk heyecanlıyım çok
günaydınlarrrrr..
kızlar bugün sabah çok kötü uyandım ağlayarakk..rüyamda doktora gidiyorum ve bebeğimin kalbinin durduğunu o yüzden hareket etmediğini sölüyor ve normal doğumla acilen almamız gerekiyor dedi..nasıl ağlıyorum neden diyorum 2. bebeğimdede aynı şeyi yaşadım Allahım diyorum eşim annem hepsi ağlıyo okadar kötü ve gerçekçi bi rüyaydıki anlatamam kalktım bi baktım ağlıyorum gözlerim sırılsıklam hemen eşimi aradım için rahatlasın ağlama doktora git bi dedi..kafana taktın hareket etmeyişini dedi..
annemle hiç düşünmeden kalktık doktoruma gittik doktoruma dedimki hissetmiyorum 2 gündür rüyamda da böle bi rüya gördüm çok korkuyorum dedi toktorumda saolsun '' alla alla nasıl hareket etm,yo nasıl hissetm,yosun ya hemen ultrasonla bakalım'' dedi..baktı bebek iyi dedi kalbi atıyo hareketli dedi..anneye bağlı değişken durumlar olur hissetmeyebilir bazen oluyo böle durumlar dedi..bebeğe bağlı olabilir bebek uslu olabilir dedi..ama artık hiisetmen lazım yani dedi..olsun içim rahatladı ama sağlıklı oılduğunu öğrenince..hayatımda öle iğrenç kötü bi rüya gördüğümü hatırlamıyorumbaşımın ağrısı hala geçmedi
doktorun yanında okadar mutlu çıktımki eve gelirken oğluşuma minnak erkek gömleği aldım..kahvaltımızı edelim resmini yükleriz
günaydınlarrrrr..
kızlar bugün sabah çok kötü uyandım ağlayarakk..rüyamda doktora gidiyorum ve bebeğimin kalbinin durduğunu o yüzden hareket etmediğini sölüyor ve normal doğumla acilen almamız gerekiyor dedi..nasıl ağlıyorum neden diyorum 2. bebeğimdede aynı şeyi yaşadım Allahım diyorum eşim annem hepsi ağlıyo okadar kötü ve gerçekçi bi rüyaydıki anlatamam kalktım bi baktım ağlıyorum gözlerim sırılsıklam hemen eşimi aradım için rahatlasın ağlama doktora git bi dedi..kafana taktın hareket etmeyişini dedi..
annemle hiç düşünmeden kalktık doktoruma gittik doktoruma dedimki hissetmiyorum 2 gündür rüyamda da böle bi rüya gördüm çok korkuyorum dedi toktorumda saolsun '' alla alla nasıl hareket etm,yo nasıl hissetm,yosun ya hemen ultrasonla bakalım'' dedi..baktı bebek iyi dedi kalbi atıyo hareketli dedi..anneye bağlı değişken durumlar olur hissetmeyebilir bazen oluyo böle durumlar dedi..bebeğe bağlı olabilir bebek uslu olabilir dedi..ama artık hiisetmen lazım yani dedi..olsun içim rahatladı ama sağlıklı oılduğunu öğrenince..hayatımda öle iğrenç kötü bi rüya gördüğümü hatırlamıyorumbaşımın ağrısı hala geçmedi
doktorun yanında okadar mutlu çıktımki eve gelirken oğluşuma minnak erkek gömleği aldım..kahvaltımızı edelim resmini yükleriz
tuni başta çok üzülerek okumaya başladım..
sonra güldürdün laoo beni:))
ben sana didim dimi sen 1 ay bekleyemezsin , 1 ay dolmadan bi mazeret bulup gidersin dr a die:))resmen dr un tutmuş...
güldüm çokk, deli gadın..
ama anlıorum seni cnm ya...yaşanmışlıklar herkesde başka türlü ortaya çıkıo..
kuzum ya şu oğlan inş. bi an öce totosunu kaldırır kıpraşmaya başlarda için rahatlar.
günaydınlarrrrr..
kızlar aranıza monurol diye bi ilaç kullanan varmı idrar örneği almıştı doktorum. enfeksiyon çıkmış
tek içimlik bi toz verdi dün akşam içtim ama ne bilim korktum sonuçta doktor verdi ama insan tedirgin oluyor
bu arada şeker sonucumda 92,70 çıkmış doktorcum normal dedi.. referans değerler kaç dün sormak aklıma gelmedi daktıra
canımmmm
ne kadar kötü bi rüyaymışş. ama neyseki bebeğin gayet sağlıklıymışş
benim halamda oğluna hamileyken vede son aylara doğru birden hareketleri kesilmiş.3 gün hiç hareket etmemiş...neyse halam hastaneye gidiyo o zaman neyle bakıyolar bilmiyorumda :)) eski zaman çünkü
gayet sağlıklı kalbide atıyo hiç bişiciği yokmuşş..düşünsene 3 gün hareket etmeden durmuş sanırım erkekler fazlasıyla tembel oluyo:)) şimdi o halamın oğlunu bi görsen bi sessiz sakin.. annesini hiç üzmeyen bi tip..senin oğluşda öyle olur belkii
saol canım
inşallah kolay geçer bizim için şu an inşaat 3 aya teslim
dolaplar fayanslar parkeler istediğim gibi olacak
çok araştırmam lazım
yusufum eviyle geliyo inşallah
ya dün limango da ne kadar çok üürn varmış ve fiyatlarıda uygunmuş kaçırdım ben ya
neyse artık aldığım her şeyi gerekli mi diye düşünmem lazım
ev içini döşemesi var taşınması var
ayarlaması var
çokkk heyecanlıyım çok
hımmm dedikleri gibi parça parça kalmıyor yani kıyafetlerde iii oldu bu canım bende hacı şakirin granullu sabunu düşünüyordum. daline falan sıcak bakmıyorum heç markasından adından konumundan ötürü neyssssssssgünaydın kızlarrr
hemen dünki denememi aktarayım size hacı şakir granüllü deterjanı kendi çamaşırlarımızda kullandım 40 derecede yıkadım gayet güzel yıkandılar..
.. ben memnun kaldım bilginizee...
Günaydınlar ben hala öksürmeye devam ne zaman geçicek acaba :44:
aminn bebem yaa..
ya hareket etmiyo diye hiç aklımda yoktu kuzum biliyomusun doktora gitmek falan nede olsa ayın 18inde randevumvar şeker yüklemesi testi için gidecem ozamana hareketlenir diyodum...ammaaa gördüğüm rüyanın okadar etkisindeydimki kalktığımda anlatamam anneme eşime nasıl ağlıyorum..hala gerçek gibiydi uyandığımda..sersem gibiydim hastaneye gidene kadar..eşim söledi zaten bu sefer doktora git bi için rahatlasın diye oda korktu çünkü ilk defa okadar ağladımpipiyi gördümm içim rahatladı Allahım
Allahım bida yaşatmasın böle kötü rüyada görmiyim bida inş...
Günaydın canım hiç korkma bende kullandım. Tek içimlik portakallı gibi tadı. Bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum malesefayrıca vajinal enfeksiyonda oldum. Onun içinde alttan hap şeklide ilaç bide krem kullandım 5 gündür falan rahatım çok şükür. Ayaklarını çok sıcak tut bide bol su yoksa enfeksiyok tekrarlıyor canım..
günaydın........
canım ben kullandım ama işe yaradımı hayır, bendeki enfeksiyon hala ve hala geçmedi, 1,5 aydır sürüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?