2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende düşünüyordum ama çoğu kişi tavsiye etmiyor memnun kalmıyorlarmış içine çöküyormuş bebek büyüdükçe haberin olsun bende almaktan vazgeçtim

bazıları çok memnun park yataktan,ama bazılar hiç değil.nasıl karar vercez?bizde denemeden bilemicez galiba

Öncelikle hepinize kocaman bir günaydın

Evet dediğiniz gibi memnun kalan var kalmayan var o yüzden kararsız kaldım ve yine dediğiniz gibi en iyisi yakından görmek böylece karşılaştırma imkanı da olmuş olur. Bebek odası olacak çok şükür yerimiz var hazır yer de varken mobilya daha iyi olur gibime geldi. Daha zaman var önce duvarları halletmek lazım. Duvar kağıdı konusunda oraya da bir bakayım.

Canım beşiğiniz hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyütün inşallah...

Ohh ne güzel tatlı heyacanlar bunlar maşallah güle güle oturun şimdiden.

tuni kullandı...onun dışında kullananlarda oldu cnm...tam hatırlamıom ama normal gerçekten:) 90-140 arasımıydı neydi aralığı...

saol canım
inşallah kolay geçer bizim için şu an inşaat 3 aya teslim
dolaplar fayanslar parkeler istediğim gibi olacak
çok araştırmam lazım
yusufum eviyle geliyo inşallah

ya dün limango da ne kadar çok üürn varmış ve fiyatlarıda uygunmuş kaçırdım ben ya
neyse artık aldığım her şeyi gerekli mi diye düşünmem lazım
ev içini döşemesi var taşınması var
ayarlaması var
çokkk heyecanlıyım çok

tuni kullandı...onun dışında kullananlarda oldu cnm...tam hatırlamıom ama normal gerçekten:) 90-140 arasımıydı neydi aralığı...

aman sevindim kullananlar olsun kendimi rahat hissediyom

o kadar şekerli şeyler tüketmeme rağmen bu sonuç iyi gerçekten:))

bişidaha sorcamm :)) açmıydınız 50 mg şeker yüklemesi yaptırırken
bide sadace bi keremi kan aldılar glukozu içtikten sonra

Son düzenleme:
herkese kocaman günaydınlarrrr....
uykusuz her gece sarkısını soyleyerek gune basladım cunku deli gıbı bacak,kalca,, kol kemıklerım agırdı.halbukı kalsıyum ve magnezyumuda 2 haftadır duzenlı ıcıyorum.sanırım kızım olunca uykusuz gececek gecelere vucudum antreman yapıyor
dun kekı yapamadım annemlere gıttık.ama bugun denıycem yapan ve yıyen varsa ellerıne saglık afıyetler olsun:124:

günaydınlarrrrr..
kızlar bugün sabah çok kötü uyandım ağlayarakk..rüyamda doktora gidiyorum ve bebeğimin kalbinin durduğunu o yüzden hareket etmediğini sölüyor ve normal doğumla acilen almamız gerekiyor dedi..nasıl ağlıyorum neden diyorum 2. bebeğimdede aynı şeyi yaşadım Allahım diyorum eşim annem hepsi ağlıyo okadar kötü ve gerçekçi bi rüyaydıki anlatamam kalktım bi baktım ağlıyorum gözlerim sırılsıklam hemen eşimi aradım için rahatlasın ağlama doktora git bi dedi..kafana taktın hareket etmeyişini dedi..
annemle hiç düşünmeden kalktık doktoruma gittik doktoruma dedimki hissetmiyorum 2 gündür rüyamda da böle bi rüya gördüm çok korkuyorum dedi toktorumda saolsun '' alla alla nasıl hareket etm,yo nasıl hissetm,yosun ya hemen ultrasonla bakalım'' dedi..baktı bebek iyi dedi kalbi atıyo hareketli dedi..anneye bağlı değişken durumlar olur hissetmeyebilir bazen oluyo böle durumlar dedi..bebeğe bağlı olabilir bebek uslu olabilir dedi..ama artık hiisetmen lazım yani dedi..olsun içim rahatladı ama sağlıklı oılduğunu öğrenince..hayatımda öle iğrenç kötü bi rüya gördüğümü hatırlamıyorum başımın ağrısı hala geçmedi
doktorun yanında okadar mutlu çıktımki eve gelirken oğluşuma minnak erkek gömleği aldım..kahvaltımızı edelim resmini yükleriz

Heyecanlı olmakta çok haklısın. Allah çocuklarınla eşinle saglıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin

tuni başta çok üzülerek okumaya başladım..
sonra güldürdün laoo beni:))
ben sana didim dimi sen 1 ay bekleyemezsin , 1 ay dolmadan bi mazeret bulup gidersin dr a die:))resmen dr un tutmuş...
güldüm çokk, deli gadın..
ama anlıorum seni cnm ya...yaşanmışlıklar herkesde başka türlü ortaya çıkıo..
kuzum ya şu oğlan inş. bi an öce totosunu kaldırır kıpraşmaya başlarda için rahatlar.

canımmmm
ne kadar kötü bi rüyaymışş. ama neyseki bebeğin gayet sağlıklıymışş
benim halamda oğluna hamileyken vede son aylara doğru birden hareketleri kesilmiş.3 gün hiç hareket etmemiş...neyse halam hastaneye gidiyo o zaman neyle bakıyolar bilmiyorumda :)) eski zaman çünkü
gayet sağlıklı kalbide atıyo hiç bişiciği yokmuşş..düşünsene 3 gün hareket etmeden durmuş sanırım erkekler fazlasıyla tembel oluyo:)) şimdi o halamın oğlunu bi görsen bi sessiz sakin.. annesini hiç üzmeyen bi tip..senin oğluşda öyle olur belkii

aminn bebem yaa..

ya hareket etmiyo diye hiç aklımda yoktu kuzum biliyomusun doktora gitmek falan nede olsa ayın 18inde randevumvar şeker yüklemesi testi için gidecem ozamana hareketlenir diyodum...ammaaa gördüğüm rüyanın okadar etkisindeydimki kalktığımda anlatamam anneme eşime nasıl ağlıyorum..hala gerçek gibiydi uyandığımda..sersem gibiydim hastaneye gidene kadar..eşim söledi zaten bu sefer doktora git bi için rahatlasın diye oda korktu çünkü ilk defa okadar ağladımpipiyi gördümm içim rahatladı Allahım

Allahım bida yaşatmasın böle kötü rüyada görmiyim bida inş...

İlk hareketleri hissetmeye başladığım günlerde birgün hiç hissetmemiştim, hemen sağlık ocağına gittim bebeğimin kalp atışlarını duyunca rahatladım. Ordaki hemşire de sağolsun çok anlayışlı, acaba mı dediğin an gel dedi.

Günaydın canım hiç korkma bende kullandım. Tek içimlik portakallı gibi tadı. Bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum malesef ayrıca vajinal enfeksiyonda oldum. Onun içinde alttan hap şeklide ilaç bide krem kullandım 5 gündür falan rahatım çok şükür. Ayaklarını çok sıcak tut bide bol su yoksa enfeksiyok tekrarlıyor canım..

kuzum yaa cidden sabah sabah nasıl uyandım nasıl korktum anlatamam hala bile etkisindeyim rüyanın..Allahım kimseye göstertmesin öle kötü rüya inş.
toktorumda öle dedi anneye ve bebeğe bağlı değişken durumlar olabilir senin artık hissetmen lazım ama hissetmiyo olabilrsin dedi..yada bebeğin uslu bebektir dedi..ama hareketli sağlıklı görünüyo şuan maşalah dedi..o lafıyla dünyalar benim oldu zaten kuzum ya ..
herkes öle diyo yaa sanırım benim paşamda doğduktan sonra annesini üzmicek uslu bebek olcak yawrum

Günaydın herkese,,

bizim bu haftaki ilk iş günümüz... pazartesi salı home office çalıştık ayy superdı evde olmak.. bide hasta olmasaydım çok super olacaktı... boğazlarım çok ağrıdıı, ağrısı taa kulaklarıma vurdu.. yattık dinlendik iyiyiz şimdi çookk şükürr...

hayırlısı olsun tatlım.. allah iyi günlerinizde oturmayı nasip etsin... ödeme kolaylığı versin.... kaç yıllık çektiniz krediyi ?

hımmm dedikleri gibi parça parça kalmıyor yani kıyafetlerde iii oldu bu canım bende hacı şakirin granullu sabunu düşünüyordum. daline falan sıcak bakmıyorum heç markasından adından konumundan ötürü neyssssssss

Günaydınlar ben hala öksürmeye devam ne zaman geçicek acaba :44:

bende çok hasta oldum haftasonu falan hem boğazlar hem kulaklarım ağrıdı öksürdüm hapşurdum tıksırdım... bol bol meyve sıtım içitim, nane limon kaynattım, ( buarada da ufaktan mutfağı yakıyordum aman tanrımm 3 senedir ilk defa böyle bir kamillik yapıyorum )
birde yeni bir şey öğrendim vicks varya bildiğimiz onu ayaklarının altına sürüp üzerine çoraplarını giyip yatıyorsun öksürüğe çok ii gelir die okudum nette ben yaptım iyi geldi sende bi dene istersen...

amin cnm benim....
ben gece rüyamda yağmura bebik arabası alıoduk...
2 yıl garanti olması gerekio..satıcı dioki siz arabayı bebek için alıyosunuz o nedenle garanti vermioz.
nasıl yani diom bu pusetleri bebek dışında başka ne için kullanıo insanlar???
adam dio ben bilmem garanti vermem size dio...bu daha bebek ehliyeti son, spk lisansı yok dio:))))))
nasıl sinirleniorum görsen....nasıl bi yayagara:))
sbh bi hırsla uyandım o satıcıyı herşeyere şikayet edicem die..

günaydın........

canım ben kullandım ama işe yaradımı hayır, bendeki enfeksiyon hala ve hala geçmedi, 1,5 aydır sürüyor....

evet evet o hap şeklinde ilaç ve kremdende verdi bana canım onlarada bugün başlıyacağım..12 gün kullanmam lazımmış.. daha öncede vermişti yarıda bırakmıştımm geçmedi bu sefer hiç bırakmadan kullanacağım.. dediğin gibi hemen tekrarlıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…