tuni kullandı...onun dışında kullananlarda oldu cnm...tam hatırlamıom ama normal gerçekten:) 90-140 arasımıydı neydi aralığı...
İlk hareketleri hissetmeye başladığım günlerde birgün hiç hissetmemiştim, hemen sağlık ocağına gittim bebeğimin kalp atışlarını duyunca rahatladım. Ordaki hemşire de sağolsun çok anlayışlı, acaba mı dediğin an gel dedi.
amin cnm benim....
ben gece rüyamda yağmura bebik arabası alıoduk...
2 yıl garanti olması gerekio..satıcı dioki siz arabayı bebek için alıyosunuz o nedenle garanti vermioz.
nasıl yani diom bu pusetleri bebek dışında başka ne için kullanıo insanlar???
adam dio ben bilmem garanti vermem size dio...bu daha bebek ehliyeti son, spk lisansı yok dio:))))))
nasıl sinirleniorum görsen....nasıl bi yayagara:))
sbh bi hırsla uyandım o satıcıyı herşeyere şikayet edicem die..
kızlar aranıza monurol diye bi ilaç kullanan varmı idrar örneği almıştı doktorum. enfeksiyon çıkmış
tek içimlik bi toz verdi dün akşam içtim ama ne bilim korktum sonuçta doktor verdi ama insan tedirgin oluyor
bu arada şeker sonucumda 92,70 çıkmış doktorcum normal dedi.. referans değerler kaç dün sormak aklıma gelmedi daktıra
günaydınlarrrrr..
kızlar bugün sabah çok kötü uyandım ağlayarakk..rüyamda doktora gidiyorum ve bebeğimin kalbinin durduğunu o yüzden hareket etmediğini sölüyor ve normal doğumla acilen almamız gerekiyor dedi..nasıl ağlıyorum neden diyorum 2. bebeğimdede aynı şeyi yaşadım Allahım diyorum eşim annem hepsi ağlıyo okadar kötü ve gerçekçi bi rüyaydıki anlatamam kalktım bi baktım ağlıyorum gözlerim sırılsıklam hemen eşimi aradım için rahatlasın ağlama doktora git bi dedi..kafana taktın hareket etmeyişini dedi..
annemle hiç düşünmeden kalktık doktoruma gittik doktoruma dedimki hissetmiyorum 2 gündür rüyamda da böle bi rüya gördüm çok korkuyorum dedi toktorumda saolsun '' alla alla nasıl hareket etm,yo nasıl hissetm,yosun ya hemen ultrasonla bakalım'' dedi..baktı bebek iyi dedi kalbi atıyo hareketli dedi..anneye bağlı değişken durumlar olur hissetmeyebilir bazen oluyo böle durumlar dedi..bebeğe bağlı olabilir bebek uslu olabilir dedi..ama artık hiisetmen lazım yani dedi..olsun içim rahatladı ama sağlıklı oılduğunu öğrenince..hayatımda öle iğrenç kötü bi rüya gördüğümü hatırlamıyorumbaşımın ağrısı hala geçmedi
doktorun yanında okadar mutlu çıktımki eve gelirken oğluşuma minnak erkek gömleği aldım..kahvaltımızı edelim resmini yükleriz
kuzum yaa cidden sabah sabah nasıl uyandım nasıl korktum anlatamam hala bile etkisindeyim rüyanın..Allahım kimseye göstertmesin öle kötü rüya inş.
toktorumda öle dedi anneye ve bebeğe bağlı değişken durumlar olabilir senin artık hissetmen lazım ama hissetmiyo olabilrsin dedi..yada bebeğin uslu bebektir dedi..ama hareketli sağlıklı görünüyo şuan maşalah dedi..o lafıyla dünyalar benim oldu zaten kuzum ya ..
herkes öle diyo yaa sanırım benim paşamda doğduktan sonra annesini üzmicek uslu bebek olcak yawrum
ne berbat bişi bu enfeksiyon yaa
acabamı dediğim anlar bi an önce geçsin inş. canım yaa yoksa ben ölecem
haha yawrum seninde toto açıkta kalma potansiyeli göstermiş gece sanırsam
yalnız çok güldüm bebek için alıyosunuz o nedenle garanti yok kısmına
kuzumm yeni gördüm yazdığını şeker sonucun için çok sevindim gözün aydın bebemm
o monoroul denen ilacı bende kullandım ve bendede pek faydası olmadı iltihabı geçiremedi sonrada bida vermedi doktor bol su iç dedi ve bol su içerek atlattım ben..
günaydınlarrrrr..
kızlar bugün sabah çok kötü uyandım ağlayarakk..rüyamda doktora gidiyorum ve bebeğimin kalbinin durduğunu o yüzden hareket etmediğini sölüyor ve normal doğumla acilen almamız gerekiyor dedi..nasıl ağlıyorum neden diyorum 2. bebeğimdede aynı şeyi yaşadım Allahım diyorum eşim annem hepsi ağlıyo okadar kötü ve gerçekçi bi rüyaydıki anlatamam kalktım bi baktım ağlıyorum gözlerim sırılsıklam hemen eşimi aradım için rahatlasın ağlama doktora git bi dedi..kafana taktın hareket etmeyişini dedi..
annemle hiç düşünmeden kalktık doktoruma gittik doktoruma dedimki hissetmiyorum 2 gündür rüyamda da böle bi rüya gördüm çok korkuyorum dedi toktorumda saolsun '' alla alla nasıl hareket etm,yo nasıl hissetm,yosun ya hemen ultrasonla bakalım'' dedi..baktı bebek iyi dedi kalbi atıyo hareketli dedi..anneye bağlı değişken durumlar olur hissetmeyebilir bazen oluyo böle durumlar dedi..bebeğe bağlı olabilir bebek uslu olabilir dedi..ama artık hiisetmen lazım yani dedi..olsun içim rahatladı ama sağlıklı oılduğunu öğrenince..hayatımda öle iğrenç kötü bi rüya gördüğümü hatırlamıyorumbaşımın ağrısı hala geçmedi
doktorun yanında okadar mutlu çıktımki eve gelirken oğluşuma minnak erkek gömleği aldım..kahvaltımızı edelim resmini yükleriz
ağrı da yapıyo mu sende sağlık ocagındakı dr bana da werdı antıbıyotık ama kullanmadm kndı dktoruma da soruyum dıye o fıtıl wermıstı cunku onu kullandım bayagı rahtlatıyo ama bitti o da
yanıom bugün ben yaaaa
1 lt su içtim daha saat 10..
zabah zabah pok boğazımdan ötürü tutamadım kendimi....
yediğim şeyden ötürüde yanıom şu anda cayır cayır......
paavvvvvvvkkkkkkkk
canım benim yaa üzme kendini bu dönem tuhaf rüyalar görebiliyoruz ooo saçma sapan şeyler
hayırlara gelsin inş...
oyy yerim ben o erkekiiii
ağır abii olcakk
sağol tatlım bende su içim bari bol bol
atıyım şu enfekiyon illetini vücudumdan nerden kapıyoz nasıl oluyo anlamıyom
tuni bebeginin ömrüne ömür katmıssın canım.cok sukur bebegının ıyı olmasına cok sevındım.umarım bır daha boyle senı uzecek ruyalar gormezsın.bırazcık cıkolata yemeyı ve az telvelı kahve ıcmenı tavsıye ederım.ama bebısın cok uslu olucak kesın annesını hıc uzmeyecek neguzel.
ben yemesem de yanıyorummmm
bu arada 12 kilo almışım
depresyondayımmm
ben yemesem de yanıyorummmm
bu arada 12 kilo almışım
depresyondayımmm
arkadaşım doğum yapmıştı eve çıkmış biz bebiş sevmeye gidiyoruz ananemizle kızlarr...2 saate döneriz öpüyoruz hepinizi..
bu arada sizi çoook seviyorum destekleriniz için çok saolun iyiki varsınız
walla gülüm bende bugünlerde zincirlerimi kırmış durumdayım..
normalde ekmeği alıp dilimletiodum..
dün akşam dilimletmedim ya, sabahı planladım..ekmeği bölcem banıp yicem die
bugün her zamankinden erken uyandım boğazımın derdine..
eşim şoktaydı..
dedim sürekli aklım yemekte..artık tutamıom kendimi...:18::18::18::18:
2-3 gündür akşamları 80 i geçiom sabah 79,5 larda oluom...85 le doğursam diodum hepde bu gidişle zor..
noldu iştahıma birden bilmom..:18::18:
walla gülüm bende bugünlerde zincirlerimi kırmış durumdayım..
normalde ekmeği alıp dilimletiodum..
dün akşam dilimletmedim ya, sabahı planladım..ekmeği bölcem banıp yicem die
bugün her zamankinden erken uyandım boğazımın derdine..
eşim şoktaydı..
dedim sürekli aklım yemekte..artık tutamıom kendimi...:18::18::18::18:
2-3 gündür akşamları 80 i geçiom sabah 79,5 larda oluom...85 le doğursam diodum hepde bu gidişle zor..
noldu iştahıma birden bilmom..:18::18:
kasıklarımda oturup kalkerken ağrı bide bazende durduk yere bi ağrı giriyodu o canımı acıtıyodu biraz ama enfeksiyondan dolayımı oluyodu bilmiyorum
bide bende akıntı ve kaşıntı vardı fazlaca onun içinde hap gibi bi ilaç verdi birde krem verdi onları kullanmaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?