oouuff bendee 9 kilo almışım yaaa en son cmtesi günü tartılmıştım
o günden bugüne 12 olmuştur benimdeee:18:
walla gülüm bende bugünlerde zincirlerimi kırmış durumdayım..
normalde ekmeği alıp dilimletiodum..
dün akşam dilimletmedim ya, sabahı planladım..ekmeği bölcem banıp yicem die
bugün her zamankinden erken uyandım boğazımın derdine..
eşim şoktaydı..
dedim sürekli aklım yemekte..artık tutamıom kendimi...:18::18::18::18:
2-3 gündür akşamları 80 i geçiom sabah 79,5 larda oluom...85 le doğursam diodum hepde bu gidişle zor..
noldu iştahıma birden bilmom..:18::18:
bugünlerde kilo alımı çok hızlandı gerçekten ya...
çok pişmanım başlarda dahada az alsaydım keşke..
sonraya saklasaydım hakkımı(
hiç doymuom..
akşamları yatamıom karnımım şişliğinden dönmek falan çok zor oluo..
diom az yiyim ama yok tutamıom kendimi...
inş. yağmurda gramaj olarak artmıştır, geçen kontrolden bu kontrole, beni tek bu teselli eder
sağol tatlım bende su içim bari bol bol
atıyım şu enfekiyon illetini vücudumdan nerden kapıyoz nasıl oluyo anlamıyom
kızlar sabah sabah aklıma bişşiii geldi.
şimdi normal doğum sırasında terliyorsun falan yaa doğumdan sonra odana geçtiğinde duş alabiliyor musun acep? yoksa yasak mı oluyoo?
yoksa sadece siliyorlar mı? sezaryanda problem değilde, normal doğumdamdan sonra nasıl rahatlayacağız?
şimdi normal doğum sırasında terliyorsun falan yaa doğumdan sonra odana geçtiğinde duş alabiliyor musun acep? yoksa yasak mı oluyoo?
yoksa sadece siliyorlar mı? sezaryanda problem değilde, normal doğumdamdan sonra nasıl rahatlayacağız?
ben ekmekle pilav yemim bu hafta dedim....
onu bile beceremedim değilki şu satte süt şu saatte yemek...
kendime hakim olamıom sorun o zati
canım ya ben bol su içmek dışında bide şöle bişeyle rahatladım, önce ayaklarını sıcak tutuyosun ,bide annem bana pamuklu kumaşlardan bezler dikti, onu kaynatıyorum, ütüleyip bi kaç kat katlayp koyuyorum,bilmem anlatabildimmi, oda hem orayı sıcak tutuyo hem, ütülendiği için hijyen oluyo, beni rahatlattı...
minik kuşlarında mideleri büyüyo sanırım.. yediklerimiz yetmiyo.. bi insan 2 saate bi acıktığını hissedermii...:18:
hazırladım yine krepleri yanına da 3 çeşit peynir yumurta bi de çikolata ohhh
hazırladım yine krepleri yanına da 3 çeşit peynir yumurta bi de çikolata ohhh
ayyy yıkanalım hemen lütfennn
benim bir arkadaşımın doğumunda bende yanındaydım duş falan yok hatta silmediler bile kızcağız odaya gelince kendi makyajını yaptı aldı oğluşunu koynuna öyle yattı :S 1 gece kaldı eve gidince duş almış ..
ewt ya ben de geçen onu düşünüyodum, bi de saç baş bi yerde, fotografçı da gelcek..bebiş beni güzel görsün istiyorum hem
anladım canımm
bende akıntı için günlük ped kullanmıyorum sağlıksız diyolarr. peçeteyle idare ediyorum ama . oda enfeksiyon sebebi olabilir.. dediğini bende deneyeyim ya anneme diyimde banada yapsın
çok pissin amaaahazırladım yine krepleri yanına da 3 çeşit peynir yumurta bi de çikolata ohhh
ya üff ya yazma işyerindeyim bak burda da yapamam bayılırım penyirli krepe offff
artık işe gitmek zor gelio bana bir an önce ayın 20si gelsin de izne ayrılayım:/bi de ilk başlarda yoktu bu kadar ama bugünlerde çok uyuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?