2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

mantar yapıyo diyolar canım öyle duydum o yüzden bıraktım kullanmayı

tatlm ben 27.hafta bittiğinde ayrılmış olacağım.aslında yasal olarak 32 de ayrılabiliyorum ama arada kalan sürede 15 tatil var kalan 3haftada da rapor alınca izin tarihim olan 20 şubat gelmiş oluyo:)erkenden ayrılabiliyorum bu yüzden:))

doğum sonrası ne zaman bitiyo bu durumda

senin branş ne bu arada boş gün fln var mı

cnm doğum 20nisan görünüyo bu durumda 20 haziranda bitiyo izin.o zaman da 10 gün kalıyo 10 gün için de rapor alacağım en son.

evt anladım aslında benim 32.hafta 15 tatil sonrası hemen başlıyo ama o zaman da haziranı tamamen raporlu geçirmek gerekecek ben de 2 hafta çalışıyım diyourm son 2 hafta da rapor alırım die düşünyorum eğer tabii 15 tatil sonrası hala iyi hissedersem kendimi

dün akşam gene tartıldım kızlar butun moralim sıfır oldu aglıcaktım bolee 70 kıloyu gordum ve sok oldm nasıl olur diye sabah ac karnına tartıldım 67 cıktım nasıl iş bu yaa seytan diyoo hic tartılma bıktım valla 54 le hamile kalınca hayatımda gormedigim kiloyu goruyorum suan

aynen canım
bu sabah itibariyle 12 kiloyu gördüm

ah bu çalışmayan bayanlar yok mu ya sizi burdan göndermek lazımmm

ahahahaha kumsalll bende cok pisman oldm isten ayrıldıgıma ama benım ılk 3 ay dusuk tehlıkem oldugu ıcın yattım hep yoksa calısmak gıbısı yok resmen bunalıma gırdım evde oturmaya baslayınca ((

aynen canım
bu sabah itibariyle 12 kiloyu gördüm

neden boyle oluyor anlamıyor yaa hamıle deılken yer yer kılo almazdım bide hep fastfood yerdim sımdı hormonlardan sanırım bide daha onumuzde 3 ay var allaha dua edıyorum artık allahım ne olur almayım diyee :SS:S:

bence de daha iyi olur 2hafta daha dayanabilirsen.ama müdür problem çıkarmazsa rapor hakkını da kullan derim.nasıl olsa 40 gün hakkımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…