işte bu ağır bir darbe oldu
ben geçen kontrole gittiğimde doğum odalarını görmek istedim, gösterdiler. gayet şık güzel odalar, özelar odaları var ayrıca onlarda koskocaman bi yatat odası bide oturma odası var ölee yaniiiwc gibi birşey daha vardı odalarında ama açıp bakmadım içinde sadece wc mi var yoksa duşta var mı.....
düşün 12 saat falan sancı çektiğini terlediğini yapış yapış üzerinde mi kuruyacak o terler ııyyyy... duş almak uygun olmuyorsa silinmek mi gerekiyor saçımıza bari bi su tutsak.. nasıl olacak bu iş yaa sabah sabah aklıma takıldı...
aa bende hep günlük ped kullanıyorum hamilelikte kullanmamak mı gerekiyormuş
çok pissin amaaa
mantar yapıyo diyolar canım öyle duydum o yüzden bıraktım kullanmayı
aynen öleee biran önce doğum gelsinden çok, biran önce izinler gelsin artık derken buluyorum kendimiii
bu ayın 20sinde mi çıkacaksın izne? kaçıncı haftada çıkmış olacaksın?
en 35. hafta çıkarım gibi planlıyorum ama bilemiyorum karda kışta nasıl olurrr
tatlm ben 27.hafta bittiğinde ayrılmış olacağım.aslında yasal olarak 32 de ayrılabiliyorum ama arada kalan sürede 15 tatil var kalan 3haftada da rapor alınca izin tarihim olan 20 şubat gelmiş oluyo:)erkenden ayrılabiliyorum bu yüzden:))
tatlm ben 27.hafta bittiğinde ayrılmış olacağım.aslında yasal olarak 32 de ayrılabiliyorum ama arada kalan sürede 15 tatil var kalan 3haftada da rapor alınca izin tarihim olan 20 şubat gelmiş oluyo:)erkenden ayrılabiliyorum bu yüzden:))
cnm doğum 20nisan görünüyo bu durumda 20 haziranda bitiyo izin.o zaman da 10 gün kalıyo 10 gün için de rapor alacağım en son.doğum sonrası ne zaman bitiyo bu durumda
sınıf öğretmeniyim.siz de mi öğretmensiniz?sizin izin durumları nasıl oluyor?senin branş ne bu arada boş gün fln var mı
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr :)
cnm doğum 20nisan görünüyo bu durumda 20 haziranda bitiyo izin.o zaman da 10 gün kalıyo 10 gün için de rapor alacağım en son.
tünaydın yefrumm yeaaa
sabah 6dan beri ayaktayım 3. posta yemeğimi yiycem şimdi
sınıf öğretmeniyim.siz de mi öğretmensiniz?sizin izin durumları nasıl oluyor?
anamm canım ben evdeyim calısmadıgım ıcın 11-11:30 arası kalkıyorum daha sımdı kahvaltı yapcam :S:SS:
dün akşam gene tartıldım kızlar butun moralim sıfır oldu aglıcaktım bolee 70 kıloyu gordum ve sok oldm nasıl olur diye sabah ac karnına tartıldım 67 cıktım nasıl iş bu yaa seytan diyoo hic tartılma bıktım valla 54 le hamile kalınca hayatımda gormedigim kiloyu goruyorum suan
ah bu çalışmayan bayanlar yok mu ya sizi burdan göndermek lazımmm
aynen canım
bu sabah itibariyle 12 kiloyu gördüm
bence de daha iyi olur 2hafta daha dayanabilirsen.ama müdür problem çıkarmazsa rapor hakkını da kullan derim.nasıl olsa 40 gün hakkımız var.evt anladım aslında benim 32.hafta 15 tatil sonrası hemen başlıyo ama o zaman da haziranı tamamen raporlu geçirmek gerekecek ben de 2 hafta çalışıyım diyourm son 2 hafta da rapor alırım die düşünyorum eğer tabii 15 tatil sonrası hala iyi hissedersem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?