2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bide bende cok seluliet oldu offfff cok kılo aldııgm ıcınmı acaba yoksa sekerım yuksek olduugu ıcınmı ole oldu bacaklarım falan hep seluliet bide diyet yapıoom ben yapmasam nolcaktı merak edıorum tatlı yemıyorum bilmemnee onumuzdekı hafta doktor kontrolum var isyan edicem doktorumada o kızıyor kılo aldım diye onu bastırmam lazım :26:

tatlm kilolar kötü evet ama bundan sonra aldıklarımızın çoğu bebeğe gidiyormuş bize pek bi zararı olmuyormuş o yüzden çok endişelenmeyin.bir de 9.ayda mideye iyice baskı uygulandğı için çok yiyemiyormuşuz ve kilo pek alınmıyomuş

inşşş cnm yaaaaaaaaaaaaa

bence de daha iyi olur 2hafta daha dayanabilirsen.ama müdür problem çıkarmazsa rapor hakkını da kullan derim.nasıl olsa 40 gün hakkımız var.

müdür sorun değil aslında ama ertesi yıl okullar açılınca bakıcı buluncaya kadar lazım olursa diye düşünüyorum yani o zaman daha çok lazım olabilir bi de ne biliym bir ayı hasta değilken raporla geçirmek çok içime sinmiyo ya Allah korusun çocuktan çıkıyo yani onun için mümkün olduğunca zorlayım kendimi diyorum ama tabii derse girince de şu anda bile belim kırılıyo o da ayrı mesele

tatlm keyfi alınan birşey değil ki bu.dediğin gibi şimdiden zorlanıyoruz.ama senin branş daha rahat.bizim bilgisayar öğretmeninin haftada 3 saat dersi var.ben haftada 30 saat derse giriyorum.

tatlm keyfi alınan birşey değil ki bu.dediğin gibi şimdiden zorlanıyoruz.ama senin branş daha rahat.bizim bilgisayar öğretmeninin haftada 3 saat dersi var.ben haftada 30 saat derse giriyorum.

her branşın kendine göre zorluğu da rahatlığı da var tabii bi de dediğim gibi iyi hissetmiyosan rapor alacasın tabii ben herşey yolundaykenki zamanı söylüyorum

arkdslar bı tablo wardı yaa son adet dnemlerının faln yazdıgı onu nerde nasıl bulcam ?

Çok acıktımmmm netten yemek söledik hala gelecek üffff :18:

Ben 8 kg aldım. Korkuyordum ama 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımı gördüm. O toplamda 14 kg almıştı ve 2 haftada 9 kgsu gitmiş. Emzirirken baya kg kaybı oluyor şimdi hiç doğum yapmamış gibi valla. Ben de öyle olacağımıza inanıyorum.

dün herifle yan yana otururken döndü birden sen baya sesli nefes almaya başlamışsın dedi
artık nefes alırken ses çıkarmaya başlamışım
normaldir dedim nefesimi toparlayamıyorum artık. en ufak bişide yoruluyorum nefes nefese kalıyorum sanki
otobüste falanda acaba duyuyolarmıki nefescimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…