ah bu çalışmayan bayanlar yok mu ya sizi burdan göndermek lazımmm
neden boyle oluyor anlamıyor yaa hamıle deılken yer yer kılo almazdım bide hep fastfood yerdim sımdı hormonlardan sanırım bide daha onumuzde 3 ay var allaha dua edıyorum artık allahım ne olur almayım diyee :SS:S:
tatlm kilolar kötü evet ama bundan sonra aldıklarımızın çoğu bebeğe gidiyormuş bize pek bi zararı olmuyormuş o yüzden çok endişelenmeyin.bir de 9.ayda mideye iyice baskı uygulandğı için çok yiyemiyormuşuz ve kilo pek alınmıyomuş
bence de daha iyi olur 2hafta daha dayanabilirsen.ama müdür problem çıkarmazsa rapor hakkını da kullan derim.nasıl olsa 40 gün hakkımız var.
sende ikinci dönemden sonra çalışmayacaktın dimi ...
tatlm keyfi alınan birşey değil ki bu.dediğin gibi şimdiden zorlanıyoruz.ama senin branş daha rahat.bizim bilgisayar öğretmeninin haftada 3 saat dersi var.ben haftada 30 saat derse giriyorum.müdür sorun değil aslında ama ertesi yıl okullar açılınca bakıcı buluncaya kadar lazım olursa diye düşünüyorum yani o zaman daha çok lazım olabilir bi de ne biliym bir ayı hasta değilken raporla geçirmek çok içime sinmiyo ya Allah korusun çocuktan çıkıyo yani onun için mümkün olduğunca zorlayım kendimi diyorum ama tabii derse girince de şu anda bile belim kırılıyo o da ayrı mesele
tatlm keyfi alınan birşey değil ki bu.dediğin gibi şimdiden zorlanıyoruz.ama senin branş daha rahat.bizim bilgisayar öğretmeninin haftada 3 saat dersi var.ben haftada 30 saat derse giriyorum.
şu alyansımı takamıyorum ya
ona üzülüyorum bi tek heee
meğer ne aşkla bağlanmışım ben ona
Çok acıktımmmm netten yemek söledik hala gelecek üffff :18:
yazııııık ben portakalımı mandalinamı bile yedim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi.htmlarkdslar bı tablo wardı yaa son adet dnemlerının faln yazdıgı onu nerde nasıl bulcam ?
geldi bilem yiyorum hıh
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
bende yine pilavıda yedim..ekmeğide:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?