2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bak onu benim herifte söyledi korkuyorum senden yakında beni de yicen diyor dur bi nefes al diyor yemeklerde

canım monurolu bende kullandım akşam hatta 2 hafta önce cefaks 500 kulandım yok geçmiyo bu enfeksiyon idrar kültürü yapıldı temiz çıktı ama enfeksiyon birtürlü geçmiyo.kasıklarımda ağrı vajinamda zonklama yapıyor çok su içiyorum ama kar etmedi.doğurunca geçicek heralde

bi kaç gündür sürekli yemek konuşuyosunuz yaaaa....
katılmayım diyorum, okumayım diyorum,ama olmuyor...çünkü ben artık dikkat edicem diyorum bakıyorum herkes bişeyler yiyo, yemekler yazılıyo amannnnn diyorum bende yiyorum, yapmayın bunu bana zaten yılbaşından bu yana hala tartılamadım korkudan, haftayada kontrolum var....
bugün itibariyle birbirimize yiyecek konusunda değilde sağlıklı beslenme az yeme konusunda gaz versek ha ?

aynen hışıl hışıl nefes alıyorum yaaaa
geceleri daha çok ses çıkıyo

o niyeymiş biz tatlı yeyip tatlı konuşuyoruz onlar tatsız bi kerem

zaten anladığım kadarıyla doğum sonrasındaki 1 ayda alınan kilonun 9 a yakını gidio..hep öyle yazıo..
9 dan sonrası zamanla gidio....zmnlada giderde sanırım önemli olan o emzirme döneminde kilo almamakmış..

güzel anneler herkes yemeklerden bahsedıyo hakkaten bu ne yahu
en kılolu bebek hangımızınkı doğcak merak edıyom

kılmak istiyorum ama kılamıyorum (( çünkü iş yerimde lavabolar çok pis abdest almak için uygun değil, bide ben sürekli kaçırıyorum, hapşurunca filan :)))

sürekli akıntı ve tuvalete sıkıştığımız için her namaz öncesi abdest şart oluyor haklısın cnm
ben oturarak kılıyorum yarım secde yarım rukuya gıderek dırek secdeye gıdemıyorum artık

Allah kabul etsin canım ne güzel...
ama bende hergün sabah abdest alıp geliyorum işe yasin okuyorum oğluma bide annemle ikimiz onun için hatim iniyoruz doğmadan hatim bitmiş olcak inşallah......

kılmak istiyorum ama kılamıyorum (( çünkü iş yerimde lavabolar çok pis abdest almak için uygun değil, bide ben sürekli kaçırıyorum, hapşurunca filan :)))

Benim işyeri zaten izin vermiyor bende evde.. bi ara vermiştim tekrar başlıcam akşam eşimin tanıdığı 25 yaşında kalp krizi geçirmiş ölümün ne zaman nasıl geleceği belli olmuyor ayyy nasıl ağladım akşam tanımadığım biri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…