http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
bende yine pilavıda yedim..ekmeğide:26::26::26:
dün herifle yan yana otururken döndü birden sen baya sesli nefes almaya başlamışsın dedi
artık nefes alırken ses çıkarmaya başlamışım
normaldir dedim nefesimi toparlayamıyorum artık. en ufak bişide yoruluyorum nefes nefese kalıyorum sanki
otobüste falanda acaba duyuyolarmıki nefescimiii
bak onu benim herifte söyledikorkuyorum senden yakında beni de yicen diyor dur bi nefes al diyor yemeklerde
kızlar aranıza monurol diye bi ilaç kullanan varmı idrar örneği almıştı doktorum. enfeksiyon çıkmış
tek içimlik bi toz verdi dün akşam içtim ama ne bilim korktum sonuçta doktor verdi ama insan tedirgin oluyor
bu arada şeker sonucumda 92,70 çıkmış doktorcum normal dedi.. referans değerler kaç dün sormak aklıma gelmedi daktıra
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
bende yine pilavıda yedim..ekmeğide:26::26::26:
dün herifle yan yana otururken döndü birden sen baya sesli nefes almaya başlamışsın dedi
artık nefes alırken ses çıkarmaya başlamışım
normaldir dedim nefesimi toparlayamıyorum artık. en ufak bişide yoruluyorum nefes nefese kalıyorum sanki
otobüste falanda acaba duyuyolarmıki nefescimiii
bi kaç gündür sürekli yemek konuşuyosunuz yaaaa....
katılmayım diyorum, okumayım diyorum,ama olmuyor...çünkü ben artık dikkat edicem diyorum bakıyorum herkes bişeyler yiyo, yemekler yazılıyo amannnnn diyorum bende yiyorum, yapmayın bunu bana zaten yılbaşından bu yana hala tartılamadım korkudan, haftayada kontrolum var....
bugün itibariyle birbirimize yiyecek konusunda değilde sağlıklı beslenme az yeme konusunda gaz versek ha ?
var canım
noldu kii?
Topikte namaz kılan var mı??
kılmak istiyorum ama kılamıyorum(( çünkü iş yerimde lavabolar çok pis abdest almak için uygun değil, bide ben sürekli kaçırıyorum, hapşurunca filan :)))
bu ayda nasıl oluyor oturarak namaz secdeye varılmıyor o yüzden
sürekli akıntı ve tuvalete sıkıştığımız için her namaz öncesi abdest şart oluyor haklısın cnm
ben oturarak kılıyorum yarım secde yarım rukuya gıderek dırek secdeye gıdemıyorum artık
kılmak istiyorum ama kılamıyorum(( çünkü iş yerimde lavabolar çok pis abdest almak için uygun değil, bide ben sürekli kaçırıyorum, hapşurunca filan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?