ya aslında yağları kullanmak daha zahmetli ama sanırım en doğalıda onlar..
karışımları ve miktarlarınıda paylaşabilirmisin rica etsem...
arkadaşlar doktoru toxoplazma testi isteyen varmı?3ada bu konuda bilgisi olan varsa acil yardımcı olablrmi?
Igg 0,1
Igm 0,03
ya ben de etrafımda hiç duymadım bana da eski bir isim gibi geliyor.yaygın olduğunu bilmiyordum.aman neyse sağlıklı olsun da bebeğim hatta bebeklerimiz.isim meselesi kolay.bazı kriterlere dikkat ederek koyarız inşallah.teşekkür edeerim yorumun için canım.
canım bir de berru-berre-berra koyulmamalı şöyle de bir örnek var
Peygamberimiz eşinin adını (berre imiş) zeynep olarak değiştirmiş uygun değilmiş hayatım internette ararsan zaten çıkıyor kayınvalıdene daha güzel açıklarsın
benimki de erkek olursa sizin aklınızda isim yoksa ihsan diyo ama koymam bende kayra da büyük birinden gelen lutuf hediye ihsan gibi bir anlama geliyor bazı yerlerde Allahtan gelen hediye ihsan olarak geçiyor
kayınvalidenin ihsan demesi o yüzden evlat Allahın ihsanı diyor
canm toxoplazma pozitif mi çıktı yoksa negatif mi? değerlerden anlamam pek bence ordaki önemli nokta pozitif yada negatif olması
malesef öyle yazmıyor
anti toxoplazma Igg 0,1 normal dgrler 4,9 - 10
anti toxoplazma Igm 0,03 norml degerlr 1,20 - 1,60
kötü bşymi var yani kafam karıştı korktum
kızlar muhabbetin arasına dalıyorum ama aranızda crinone jel kullanan yok mu?
kızLar merhaba nasıL keyiflerr benim herşey üst üste geLdi normalde bulantım ve kusmam zaten var ama dün farklı bir bulantı kusma karın ağrısı ishal sonucu besin zehirlenmesi doktora gitmedik gece 3 gibiydi doktorumu aradı eşim bol ssıvı tüketip istirat etmemi söylemiş ve aynı anda boynum tutuldu ne yapıcağımı bilmiyorum heryerim dökülüyor çok ağır geçiyo vücudumun heryeri pert oldu şimdiden daha ileri safhalarda neler olucak tahmin bile edemiyorum bu kdr olsa iyi gögüs uçlarım yara gibi oldu acıyoo oooo saymakla bitmez yani hangisi için ne yapmam gerekir bi fikriniz varmıı?
ne yapman gerekir bilemiyorum ama çoook geçmiş olsun cicim.
ya aslında yağları kullanmak daha zahmetli ama sanırım en doğalıda onlar..
karışımları ve miktarlarınıda paylaşabilirmisin rica etsem...
kızlaar midem çok bulanıyooosabah kalkar kalkmaz başlıyo gece yatana kadar...
ne yapıcam ben.. ne zaman geçecek bu bulantılar.. hiçbir şey yemek istemiyorum, yemek yapamıyorum, yemeği düşünmek bile beni mahfediyo..
mrb kızlaaaaaaaarrrrr bende geldim tevhid vardı ordaydım bugun oyuzden sohbete katılamadım sayfalar ilerlemiş
benim kızımın adı fatma berra annemin ismi fatma idi vefat ettiği ve bu bebeği merakla bekeldiği için berra da berre olarak geçiyo ama türkçe olarak lafısta berra dıye de geçıyor zeynep olarak değiştirmiş peygamber efendımız bu ismi amma velakın ismin anlamı ağır oldugu için( doğru sözlü hayır işleyen biri) anlamından dolayı kişiye kibir vermesin dıye değiştirmiş, biz inşallah o kibri evladımızda görmeyız dıye berra yı koyduk :)
bebeğim bugün 8 haftalık oldu..:) ama hala bulantı yok çoğu insanda oluyor bende neden yok anlamadım progestan ve proluton kullanıyorum onların bi etkisi olurmu?
benimde 9 haftalık ama hiç bulantım olmadı olmuyordaama bana doktor senin kullandıgın ilaçlardan vermedi genelde hemen hemen herkes söylüyor bunalrı kullandgını ne için kullanılıyor bu ilaçlar?
malesef öyle yazmıyor
anti toxoplazma Igg 0,1 normal dgrler 4,9 - 10
anti toxoplazma Igm 0,03 norml degerlr 1,20 - 1,60
kötü bşymi var yani kafam karıştı korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?