2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yani bizde eşimde bende huysusuzdur...yani huysuz olursa şaşırmıcaz da bu kincilik neki..
yok canım ya bizim beyimle bunca yıldır küs kaldığımız 24 saatimiz yoktur, ordan yola çık yani:))
hani ikimizde sevmedimiz insanı sevmeyizde ama öyle kinmiş felan bilmeyiz yani..
ticaret zekası olabilir tuni..babasından alabilir o zekasını:)))
evet benzerlik yok..amam iidir...esrarlı ne gııı..nesiniz siz bakim...sakladığınız bi şimi var şimdiden hııı:))
selam kızlar hala isme karar veremedim.Ozan ve Dora isimlerinden hangisi daha güzel sizce oğluşa?

ozannnnnn
herifimin adı..ben çok memnunum kendisinden

kızlar şimdi iş yerine geldim. herkes yüzümün çok şiş olduğunu söyledi. ellerimde çok şişti bugün ve hemşiremiz gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. çünkü dün ve önceki gün karnıma ani bir sancı girdi ve baş ağrısı da var. tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı. yarın hemen doktora gitcem. araştırdım baya kötü bir şeymiş bu. belki de kuruntu yapıyorum ama tedbir almakta fayda var. bu haftalarda şişlik normal değilmiş haberiniz olsun.

dora bayan adı gibi ya ya da yabancı isim gibi ozan daha iyi bence

evet cnm dora için hep aynı şeyi söyledi yakın arkadaşlarım da. ben ilk başta duyduğumda sevmiştm eşim de çok beğendi ama eleştiriler hep kız ismi gibi yönünde oldu

:))kocanın huyları nasıldır cicim??bi anlatıver bakem

waaaaoooooow!! portakallı kereviz yapan bir erkek alkışlıyorum

Ehem ehem benim beyim undan hamur yapıp sonra onları açıyorr bile maşallah elinden her yemek gelir tatlılardan tavuk göğsünden tutun, poğaçaya, karnıyarığa kadar ee tabi bana da etinden sütün yararlanmak kalıyor allah başımızdan eksik etmesin vallahi

hahahahahah burcu da etkili bu konuda be petuş

cnm epidural sezeryandada benım bıldıgım kadarıyla sedasyon veriyolar bebek cıktıktan sonra zaten esas iş suruyor bebegini hemen alırlar sonra hafıf sedasyon verirler gormez<sın sarhos gibide olmazsın ben ole duusnuyorum cunku

aman amannnn kinci olmasında sevmediği insanı sevmesin gene neyse canımm anneciği babacığı kinci değilse oda olmaz zati..
bu esrarlı kısmını ben şuna yordum benim herifimde az konuşur öz konuşur mesela okulda bi mesele olmuştur yada nebilim başka bi durum vardır ortada ama çok açıklama yapmadan yüzeysel anlatır geçer herkese karşı öle ama çok açıklama yapmayı sevmeyen bi tip...sanırım esrarlı derken bu demek oluyoree babası gibi yani
valla gizlimiz saklımız yok bizz deliğaanlı adamızz yağmurun annesii :123:

ayrıcaaaaa evet ozan ismini bende onaylıyorumm kardeşcağzımın ismidir kendilerii çok uysal bi bebekliği vardı yawrumun halada uysal aileye çok düşkün sevdiklerine çok düşkün çok vefakar oluyolar..

Güzel annişler bugün çok yorulduk oğluşumla bizz
Size de yazamadık hiç, çok yazışmışsınız okuyamadım maleseff :)

Bizde isim konusunda Emre de kesinleştik.
Ama yanına Alp eklemek istiyorum şimdi de :)
Ekleme işini sona bıraktık artık. Şimdi tosun ve oğluş olarak hitab ediyoruz zatii...
Pek bi hareketli maşallah.
Annesi tatlı komasına girecek. Tatlıya doymuyorum kızlarrr...
C.tesi günü şeker yüklemesi olucak, inşallah bişi çıkmaz.
6. ayımda 7 kilo ile gidiyorum şu an...

Hepinizi öpüyoruz iyi akşamlar....

oh ne iyi etmşsn bak dert edip durmuştun..
benm için de çek izmir havasını içine :))
az kaldı geliyoom ben de

kızlarrrrr inanmıcaksınız çok güzel bişey oldu şuan en son buraya yazarken ayyy delirecem çok heyecanladım...
oğluşum dönüp duruyo şuan içimdee off yaa kurban olurum bildiğin kolumu bacağımı dirseğimi nesiyse okadar net hissettimki hala kıpır kıpır hiç şuana kadar böle olmamıştı ölecem heyecandan şuan

anladı annesini çok üzdüğünü sonunda... ben sabah okadar ağlayınca üzüldü sanırım verene kurban olurummmmmmmmm
nolur paşam hep böle ol nolur bebeğiimmmmmmmmm

geçmiş olsun canım....umarım bir sorun çıkmaz...
:))kocanın huyları nasıldır cicim??bi anlatıver bakem
şincik...bi kere huysuzdur..
yani normalde hiç aramaz akşam eve geldiğim saat bellidir mesela...önceki gün 3 kere aradı..
eve geldim küp olmuştum, neden arayıp duruon, sen aradıkça ben heycanlanıom geriliom, bilmionmu die daldım...
sonra anladımki, üstünde para kalmamış, ben para çekecektim, parası kalmayınca üstünde ona huysuzlanmış:))) huysuzdan kasttım böyle bişi yani:))
sonra parasını çok doğru harcar..evin bütün bütçesi kendisindedir..aileye çok düşkündür...şefkatlidir...
güvenilirdir, dürüsttür, dedikodu yapmazda yaptırmazda...emme çok düzenlidir...düzensiz biriyle yaşaması imkansızdır..
hırslıdır birazda....neden ben değil die bazen parçalar kendini...heycansızdır...romantik hiç değildire yakın...az ve öz konuşur...
çok güzel dans eder...yemeğin her türlüsü çok ii yapar....hayalperest değildir kesinlikle...yalan söylüyemez hiç:)) anında açık verir...ben yaratıcı olmadığını düşünyorum ama kendisi akisni iddia edio...tam bi mantık adamıdır..çünkü + bide koç burcu

yani ya koç olcak çok zorlarsada balık olcak:))) anası balık babası koç:))

yupppiiiiiiiiii
bak kızlar fingirdek çıktı tuni sizin oğlanlar beğenmeyecek bzm kızları
azcık hareketlensn şöyle ya ohhhh hadi bakalım...

oh ne iyi etmşsn bak dert edip durmuştun..
benm için de çek izmir havasını içine :))
az kaldı geliyoom ben de

ya izmirde barış bebe var ya ben oraya gitmeyi istiyorum alışveriş için,internetten adres bakıp gitcem,sende 15tatilde mutlaka uğra.herks çok güzel şeylr var diyo.belki kemeraltında bile denk geliriz dilşah.bebeklere şeker kendimize gecelik bakarızz

yupppiiiiiiiiii
bak kızlar fingirdek çıktı tuni sizin oğlanlar beğenmeyecek bzm kızları
azcık hareketlensn şöyle ya ohhhh hadi bakalım...

he valla yaa dimiii ağır dediysek bukadarda ağırdan satılmazki ama dimi sıpaaaa nolcek
ay Allahım elim ayağım titriyor bu kadar net olmamıştı hiç inş. devamı gelir...

he valla yaa dimiii ağır dediysek bukadarda ağırdan satılmazki ama dimi sıpaaaa nolcek
ay Allahım elim ayağım titriyor bu kadar net olmamıştı hiç inş. devamı gelir...

gelcek merak etme taklalar atcak böyle kaburgaların batcak resmen hissedeceksin kemeiklerini yaaa ben dedim sabret die

teşekkür ederim cicim.bizimki de büyük ihtimalle koç burcu olacak 20nisan görünüo doğum ama sezeyan olursa 1-2 hafta önce alırlar.o yüzden koç burcu olacak:))

hadi hayırlısı canım ii haberlkerini bekliyoruz

çok az kilo almışsın akşam akşam heç hoşumaa getmediii

maşşallaaahh minnak prenseeeee..... allah nazarlardan saklasınnn... bak üzermi hiç o minnak prens annesiniii uyumuş uyumuş, uykusunu almış bütün gücüyle gelmiş annesineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…