selam kızlar hala isme karar veremedim.Ozan ve Dora isimlerinden hangisi daha güzel sizce oğluşa?
harbi petuş senin kız kincimi olcek ne sen veya eşinde varmı böle bi huy ??
bak emme ticarete yatkın biz zekaya sahip olması takdire şayann
du bakalım benim berat efeyle uyucaklarmı
BERAT EFE: Önsezileri kuvvetli,sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden,karar vermede zorlanmalar yaşayan,atılgan enerjik,esrarlı-tanımakta zorlanan ve yaratıcı diyor benim paşam içinde ..
çok benzer şeyler yok ama zaten iki cambaz bi ipte oynamaz demiiii ama
selam kızlar hala isme karar veremedim.Ozan ve Dora isimlerinden hangisi daha güzel sizce oğluşa?
dora bayan adı gibi ya ya da yabancı isim gibi ozan daha iyi bence
:))kocanın huyları nasıldır cicim??bi anlatıver bakemyani bizde eşimde bende huysusuzdur...yani huysuz olursa şaşırmıcaz da bu kincilik neki..
yok canım ya bizim beyimle bunca yıldır küs kaldığımız 24 saatimiz yoktur, ordan yola çık yani:))
hani ikimizde sevmedimiz insanı sevmeyizde ama öyle kinmiş felan bilmeyiz yani..
ticaret zekası olabilir tuni..babasından alabilir o zekasını:)))
evet benzerlik yok..amam iidir...esrarlı ne gııı..nesiniz siz bakim...sakladığınız bi şimi var şimdiden hııı:))
ozannnnnn
herifimin adı..ben çok memnunum kendisinden
waaaaoooooow!! portakallı kereviz yapan bir erkek alkışlıyorum
amneyyyyy
yağmur:
Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, bolluk enerjisine sahip olan, işlerini ağır yapan, bir kişilik enerjisine sahiptir
benim kız bayağı kinci ve uyuşuk olcak yani hııı
işleri ağır yapar dio...heçççç sevmem hoyu öyle insanı...
bide şimdiden ii davranalım walla yaşlılıkta kaşığın sapıyla yemek yediri bu bize....geçmişte yaşadığını unutmaz dio baksana:26::26:
Ben de epidural sezeryan istiyorum fakat belimde başlangıç seviyesinde fıtık var inşallah uygulanıyordur nette okuduğuma göre bir sakınca yok diyor. Genel anesteziden çıkmış bir hamile arkadaşımı görmüştüm ağrıyı uyanınca çok hissetmişti. Epiduraldeki korkum ise dayanırmıyım herşeye tanık olmaya, ama bebeğimi de hemen görmek istiyorum öyle sahoş gibi olmak istemiyorum
yani bizde eşimde bende huysusuzdur...yani huysuz olursa şaşırmıcaz da bu kincilik neki..
yok canım ya bizim beyimle bunca yıldır küs kaldığımız 24 saatimiz yoktur, ordan yola çık yani:))
hani ikimizde sevmedimiz insanı sevmeyizde ama öyle kinmiş felan bilmeyiz yani..
ticaret zekası olabilir tuni..babasından alabilir o zekasını:)))
evet benzerlik yok..amam iidir...esrarlı ne gııı..nesiniz siz bakim...sakladığınız bi şimi var şimdiden hııı:))
ozannnnnn
herifimin adı..ben çok memnunum kendisinden
iyi akşamlar kıızlar :) ben eşimle dün sabah 9 da konyadan çıktık, akşam 8de izmirdeydik :) dinlene dinlene geldik çok şükür.. kendimi yatağa attığımda vücudumun titreddiğini hissettim,eğlenceli ve yorucuydu.. uyuduk geçti işte :) bugün annemlerdeydim iyice dinlendim, birazdan kayınvalidemlere yemeğe geçicez , hepinizi öpüyorum, iyi akşamlarr..
geçmiş olsun canım....umarım bir sorun çıkmaz...kızlar şimdi iş yerine geldim. herkes yüzümün çok şiş olduğunu söyledi. ellerimde çok şişti bugün ve hemşiremiz gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. çünkü dün ve önceki gün karnıma ani bir sancı girdi ve baş ağrısı da var. tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı. yarın hemen doktora gitcem. araştırdım baya kötü bir şeymiş bu. belki de kuruntu yapıyorum ama tedbir almakta fayda var. bu haftalarda şişlik normal değilmiş haberiniz olsun.
şincik...bi kere huysuzdur..:))kocanın huyları nasıldır cicim??bi anlatıver bakem
Ehem ehem benim beyim undan hamur yapıp sonra onları açıyorr bile maşallah elinden her yemek gelir tatlılardan tavuk göğsünden tutun, poğaçaya, karnıyarığa kadaree tabi bana da etinden sütün yararlanmak kalıyor allah başımızdan eksik etmesin vallahi
hahahahahah burcu da etkili bu konuda be petuş
kızlarrrrr inanmıcaksınız çok güzel bişey oldu şuan en son buraya yazarken ayyy delirecem çok heyecanladım...
oğluşum dönüp duruyo şuan içimdee off yaa kurban olurum bildiğin kolumu bacağımı dirseğimi nesiyse okadar net hissettimki hala kıpır kıpır hiç şuana kadar böle olmamıştı ölecem heyecandan şuan
anladı annesini çok üzdüğünü sonunda... ben sabah okadar ağlayınca üzüldü sanırım verene kurban olurummmmmmmmm
nolur paşam hep böle ol nolur bebeğiimmmmmmmmm
oh ne iyi etmşsn bak dert edip durmuştun..
benm için de çek izmir havasını içine :))
az kaldı geliyoom ben de
yupppiiiiiiiiii
bak kızlar fingirdek çıktı tuni sizin oğlanlar beğenmeyecek bzm kızları
azcık hareketlensn şöyle ya ohhhh hadi bakalım...
he valla yaa dimiii ağır dediysek bukadarda ağırdan satılmazki ama dimi sıpaaaa nolcek
ay Allahım elim ayağım titriyor bu kadar net olmamıştı hiç inş. devamı gelir...
teşekkür ederim cicim.bizimki de büyük ihtimalle koç burcu olacak 20nisan görünüo doğum ama sezeyan olursa 1-2 hafta önce alırlar.o yüzden koç burcu olacak:))geçmiş olsun canım....umarım bir sorun çıkmaz...
şincik...bi kere huysuzdur..
yani normalde hiç aramaz akşam eve geldiğim saat bellidir mesela...önceki gün 3 kere aradı..
eve geldim küp olmuştum, neden arayıp duruon, sen aradıkça ben heycanlanıom geriliom, bilmionmu die daldım...
sonra anladımki, üstünde para kalmamış, ben para çekecektim, parası kalmayınca üstünde ona huysuzlanmış:))) huysuzdan kasttım böyle bişi yani:))
sonra parasını çok doğru harcar..evin bütün bütçesi kendisindedir..aileye çok düşkündür...şefkatlidir...
güvenilirdir, dürüsttür, dedikodu yapmazda yaptırmazda...emme çok düzenlidir...düzensiz biriyle yaşaması imkansızdır..
hırslıdır birazda....neden ben değil die bazen parçalar kendini...heycansızdır...romantik hiç değildire yakın...az ve öz konuşur...
çok güzel dans eder...yemeğin her türlüsü çok ii yapar....hayalperest değildir kesinlikle...yalan söylüyemez hiç:)) anında açık verir...ben yaratıcı olmadığını düşünyorum ama kendisi akisni iddia edio...tam bi mantık adamıdır..çünkü + bide koç burcu
yani ya koç olcak çok zorlarsada balık olcak:))) anası balık babası koç:))
hadi hayırlısı canım ii haberlkerini bekliyoruzGüzel annişler bugün çok yorulduk oğluşumla bizz
Size de yazamadık hiç, çok yazışmışsınız okuyamadım maleseff :)
Bizde isim konusunda Emre de kesinleştik.
Ama yanına Alp eklemek istiyorum şimdi de :)
Ekleme işini sona bıraktık artık. Şimdi tosun ve oğluş olarak hitab ediyoruz zatii...
Pek bi hareketli maşallah.
Annesi tatlı komasına girecek. Tatlıya doymuyorum kızlarrr...
C.tesi günü şeker yüklemesi olucak, inşallah bişi çıkmaz.
6. ayımda 7 kilo ile gidiyorum şu an...
Hepinizi öpüyoruz iyi akşamlar....
kızlarrrrr inanmıcaksınız çok güzel bişey oldu şuan en son buraya yazarken ayyy delirecem çok heyecanladım...
oğluşum dönüp duruyo şuan içimdee off yaa kurban olurum bildiğin kolumu bacağımı dirseğimi nesiyse okadar net hissettimki hala kıpır kıpır hiç şuana kadar böle olmamıştı ölecem heyecandan şuan
anladı annesini çok üzdüğünü sonunda... ben sabah okadar ağlayınca üzüldü sanırım verene kurban olurummmmmmmmm
nolur paşam hep böle ol nolur bebeğiimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?