2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bu arada hangi marka bez alıcaksınız?
kızımda hep prima kullandım, molfix aldım arada hemen pişik yaptı
değişmek iyi gelmiyo prima primium care mi prima yeni bebekmi??

Demek herkes benzer rüyalar görüyor.Tecrübesizlik. Yoksa yani ben bebişimi istiodum çok da seviyorum kuzumu.

aman bee korkmayın rüyadan bunlar tamamen bilinçaltına yerleşmiş şeyler rüyada çıkıyor bunları hiç düşünmeyin bile

ben prima alıyorum sevdoş
bi tanem prima premium care aldım yeterli olacağıı düşündüm
diğelerinide 3-6 kglık olan 1numaramı oluyodu şuan aklıma gelmedi ondan aldım 2 pakett.. doğum kadarda 2-3 paket daha alırım..

hoşşttttt deseydin...sen yokken ben vardım bu evde deseydin yefrum..
olyonuz böyle kardeşle arkadaş gibi sonra böyle şeyler deme hakkı doğru işte hurşikte..
o dediğin ayarda 2 tane var bende erkek biri 18 biri 24 lük..bi etsinler bakalım öyle bi laf!!!!

eşimle bu konudaki diyalogumuz;
eşim: aşkım hangi markaz bez alcaz baktınmı karar verdinmi
ben: bilmomki aşkım prima, huggies, molfix bu 3 üne ii diolar bunlardan birini alcaz artık
eşim: aşkım en pahalısı hangisiyse onu alırız biz kesin:))))(benim alışveriş mantığımın böyle olduğu konusunda bi iddiası varda kendisinin)

şaka bi yana prima premium care aklımda olan:))

Günaydın kızlar, bugün kuzenim doğuruyor heyecanlıyım. İstanbul'da olduğu için yanında değilim malesef ama doğuracağı hastane bebeğin fotoğrafını yayınlıyor heyecanla onu bekliyorum

Etrafımda 4 hamile vardı 2 kuzenim, 1 yakın arkadaşım ve abimin eşi ve bugün sonuncusu doğuruyor bir anda kendimi boşlukta hissettim çünkü hamileliğimiz süresince sürekli paylaşım içindeydik şimdi hepsi bebişleriyle ve sıra ben de :18:
Hadi bakalım hayırlısı ...

aman üzülme nihoşum yaa... ben kızardeşimle hala atışıom. oda bana diyo yinemi geldin falan diye takmıyorum vallaaa... bi bakıyon birbiirmizi yemişizz bi bakıyon canciğer dolanıyozz :)))

aman üzülme nihoşum yaa... ben kızardeşimle hala atışıom. oda bana diyo yinemi geldin falan diye takmıyorum vallaaa... bi bakıyon birbiirmizi yemişizz bi bakıyon canciğer dolanıyozz :)))

ya benim kızdığım aramızda 6 yaş var ama sanki ablası olarak hiçbişey sölemeye hakkım yokmuş gibi kızmaya hakkım yokmuş gibi birden bana abi kesiliyor adam..ters ters konuşuyor hani ablamdır susayım demiyor yada nebilim düzgün konuşayım demiyor..bende kızdım yüz verildi verildi ablasıyla nasıl konuşulcağını bilmiyo dedim evdekilerede kızdım sonra bana abla sen evine ne zaman gidiyon bi gitsene dedi
valla o lafının üstüne askere gitmicek olsa eşimle seydişehire gittiğimde bidada gelmicem ama uzun dönem gitcek işte o yüzden geri dönmem lazım..zaten bunun tasası bi başka off offffffffffffffff

bende prima premium care almayı planlıyorum. dediğin gibi değiştirmek iyi olmuyormuş primaya devam ederiz...

allah yardımcısı olsun.... zamanımız daraldıkça çok fena tırsmayaaa başladıımmm yaaa.. doğum kelimesini duyunca sanki bulunduğum yerin basıncı değişiyo, boşluğa düşüyom, karnımda cızırtılar oluyoo sankimmm

ahh ahh bu küçük kardeşlere heeç kıyılmaazzz dimiii... çok kızarız ama kıyamayız yine... benimde benden 2 yaş küçük erkek kardeşim var bekar... o askere giderken bi ayıldım bi bayıldım ağlamaktan...
geçenlerde eşim evde yoktu elektrikler gitti, bende elektrik arızanın numarasını öğrenme bahanesiyle kardeşimi aradım. sen boşver onu ben seni gelip alayım der zaten diye düşündüm. aradım, elektrik arızanın numarasını verdi telefonu kapatttık.. çok gücüme gitti bütün gece ağladım. neden beni almaya gelmedi die.. çok aşırı duygusallaştımm çook

günaydın anneler.
bugün modagurusu sitesinde mothercare in badileri indirime girmiş haberiniz ola

bu tarz sitelerde ne kadar çok arttı. hangisine üye olacağımızı şaşıırdık valla... buna da üye ol işin yoksa şimdi

günaydın ......
bugün ne kötü bi hava var yaaa...sis heryer çok sıkıcı................

Kızlar göğsünden süt gelen var mı? Benim göğüs uçlarım yani tam sütün geleceği nokta ve çevresi yarık yarık duruyor kabuk bağlamış gibi ve hafif nemli. Sanki süt gelip kurumuş kabuklaşmış gibi. O kabuklara hafif dokununca dökülüyorlar ama ben hiçbirşey yapmıyorum çünkü göğüs ucuyla oynamamak gerekiyormuş.

Cnm aynı durum bende de var beyaz beyaz nokta kalmış gibi üzeri bende hiç ellemem

günaydın
bende sabah rutin testler için aile hekimliğinde kan verdim geldim.
pazartesi şeker yüklemem var.bugün devlette yaptırıp pazartesi kendi doktoruma götüreyim diye düşündüm sonra vazgeçtim,devlete girdinmi işin saatlerce uzuyor.bide sonucu başka gün verirse bi anlamı yok

evet bendede oluyo(gerçi ben oğlanı emzirmeyi yeni bıraktım ondandır diye düşünüyordum) dr a sordum normal dedi elleme hiç dedi. göğüs ucuyla oynamak rahmin kasılmasına neden oluyormuş

Cnm aynı durum bende de var beyaz beyaz nokta kalmış gibi üzeri bende hiç ellemem

Ben şimdilik birşey yapmıyorum ama doğuma 1 ay kala lansinoh krem kullanmaya başlayacağım çünkü şimdiden çatlıyor emzirirken sıkıntı çekmek istemiyorum.

günaydın kıslar...

dün doktor kontrolüm vardı... bacak ağrısından şkayetçi arkadaşlar vardı, ben de doktoruma sordum, fizik tedavi uzmanına gönderdi beni, o da böle muayne etti, gebelikte salgılanan hormonlardan dolayı eklem yerlerinde dejenerasyon oluyormuş, hamilelik geçince ortadan kayboluyormuş,magnezyum ve kalsiyum verdi ağrı kesici verdi, jel verdi bitanede, jeli masajla yapacakmışım sonra sıvcak su torbası koy dedi, jel de ağrı kesici özellikteymiş, ama sıkı sıkıya uyardı jelle diğer ağrı kesiciyi 32. haftadan sonra kesinlikle kullanma diye. bacağımı zaman zaman karnımın elverdiğince kendime doru çekmeliymişim, öle gezmek falan artık yassakmış. ölee dedi... bilginize :)
oğluşuma yaramaz dedi yaaaa hiç durmuyo yerinde ölçüm almam zaman aldı dedi bi dee yarasa pozisyonunda değil artık miniğim enlemesine yatıyor karnımda zıpır

veeee 1 kilo 30 gram bi minnağım var , oğlan büyüdü yaaaa askere çağırırlar yakında

oooh maşallah canım..allah hayırlı doğumlar versin inş...
benimde çok yakın 2 arkadaşım hamile ama 11 haftalık ikiside daha:))
sürekli soryolar öylemi böylemi die...27. hafta şimdi rüya gibi gelio onlara:))
yaaaa tuni bas tokatı yaaaa
walla bizimkiler benden fena korkar...annem hep dio sen mersine gelcen zmn görsen dolabını düzenleyenimi sorarsın ayakkabısnı boyayanımı sorarsın dio:)) azrail gelio diolarmış...onlarda ablamı böyle parmağında oynatırlar..ablam sürekli arayığ ağlar o öyle dedi bu böyle dedi diom hiççç ağlama az yüz ver...insan her gün parasını çarptırırmı ya..:))24 lük olan aynı seninkinin kafadan okumadı totosunu sıkıp yaptı 15 ay askerlik miss gibi..hiç acımadım walla ağladım bak oku die..getirdim ist. a 5 kişilk sınıfların olduğu dersaneye gönderdim tık yok...yaptı askerliği paşa paşa...sonra çalışma mevzuuu...en son itiraf etti abla ben senin gibi sbh 7 akşam 7 çalışamam sıkılırım die...heee öylemi dedim o akıllı ben salak....canım ciğer önce yok derim sonra illa ne isterse yaparım ikisinde ama diycemide derim, öleee abla sınırınıda asla çiğnetmem

vee eşim kardeşlerime bu davranışımı ii bildiği için derki yağmura evde sert yapacak kişi sensin yağmur benden tırscakmış daha çok babacı olcakmışşşşşş

ya bunu hep yazcam unutyom..bende 3-4 haftadır gelyo..
sapsarı...sanırım akıo dediğin gibi kuruo...o kuruluğu elimle pıt yapıom, altından bi kaç damla sapsarı süt gibi bişi gelio...sıkmıom hiç ellemiomda ama banyoya girerken mutlaka karşılaşıom kendisiyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…