2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım sıkıntı yapma hamilelikte şişlik normal, çoğu kişi ayakkabılarına sığmıyor eller ve ayaklar en çok şişiyor. Pubik ağrısı için de konuşmuştuk senle ya benim geçen hafta o ağrıya ek olarak karın kaslarım yırtılır gibi ağrımaya başladı 3 gün sürdü. 3. gün dayanamadım doktorumu aradım hem pubik ağrımı hem de karın ağrımı söyledim. Eğer karındaki ağrı periyodik değilse ve kanlı akıntın yoksa bunlar doğal şeyler dedi. Gelmene gerek yok dedi. Karın ağrım geçti pubik devam ediyor ama eski şiddetinde değil.

bak şimdi ben ne hatırladım benım arkadasımın yakını senın dedıgın gibi bi olayla karsılasmıs hatta bana anlatmıstı ben yenı hamıle oldugumu ogrendıgımde demek o dedıgı zehırlenmeymıs olan suymus kız 6 aylık hamıle doktora gidiyoo bi bakıyolar bebegın gelisimi durmus tansıyon olcuyolar cok yuksek hemen hastaneye yatırmıslar zar zor yedinci ayı doldurtmuslar ve bebegı almıslar ama sonuc bebek 2 ay kuveste kalmıs ve suan gayet saglıklıymıs allahım sen herkesın bebegını koruu yaaaaaaaaaaaaa

kızlar ya benim belim kırılacak gibi ağrıyo ya bi de yüzümden kırmızı kırmızı bişeyler çıktı bi kaşınıyolar ki

evet canım idrar tahlili yaptı bana doktorum bi baktım protein:+ yazıyo duvarlar üstüme geldi resmen doktora gösterdim dedim protein çıktı güldü adamenfeksiyonu görmüyormusun dedimeğer idrar yolu enfeksiyonundada protein poztf çıkabiirmiş ultrasonda bebeğe baktı 900 gr olmuş 1 hafta önce 711 di dedi yani gelişimi devam ediyo korkulacak bişi yok dedi.ultrasondada anlaşılıo hemen yani sıkıntı yok

aman cnm yaaa allah korusun hepımızın bebeklerını

doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın

Merhaba Sevgili Nisan Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Nisan Anneleri, bu kalp Nisan Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

kızlar kusura bakmayın sizi de panik yaptım. ama napim karnım filan da kasılınca korktum. inşallah birşey yok biliyorum ama neyse böyle konuşunca aklımızda kalmış oldu. hamileleirn yüzde onu yaşıyormuş bu durumu. neyse yarın sabah belli olur her şey. iyi ki varsınız kızlar.

doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın

aman be arkadaşım bunlar palavra biz burda neler duyduk böbreği büyük olan mı kalbinde kalsiyum birikmesi olan mı sonra ne oldu hiç bişey bak sen daha ilk zamanlardasın testleri detaylı ultrasonu fln sakın yaptırma kafan karışmasın boşver herşeyi akışına bırak zamanla herşey düzelcekkk

Detaylı ultrasona girdin mi? Tecrübeli bir doktorun yapacağı detaylı ultrasonu tavsiye ederim sana. Bizim bebişinde böbreğinde 2 damar varmış normalde 1 tane olması gerekirken ama önemli bir durum olmadığını söyledi doktorum. Kafana takma bunlar problem değil sadece istisna durumlar ama sıkıntı yaratacağını sanmıyorum doktorunun dediği gibi.

kızlar teşekkürler azda olsa içim rahatladı rutin kontrole gittim detaylı için 2 hafta sonra gel dedi doktorda çok ciddi bi problem değil dedi..
en kötü ihtimali sordum doktorda doğduğunda idrarında yapışıklık olur dedi

allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın

bak sen dediğimi yap testleri fln sakın yaptırıp da onlara inanma bak ben sadece 2 liyi yaptırdım o kadar onlar para tuzağı kimlere neler diyolar neler çıkıyo kesin değil yani onlar boşveeeer sakın yaptırma

canım 2lü ve 4lü testleri yaptırdım güzel çıktı bi problem gözükmedi.. walla bende sıkıldım artık şu testlerden.. şimdide detaylı ultrason dedi inş bi sorun çıkmaz

kızlar akşamdan beri karnımın alt kısmına arada iğne batması tarzında ağrı girip çıkıyo normal mi bu:44:

Grup B streptokok enfeksiyonu yeni doğan bebeklerde menejit, sepsis gibi ciddi problemlere yol açabilmektedir. Kadınların %10-35 inde vajinada bulunan bu bakteri çoğunlukla gebelik esnasında hiçbir bulgu vermemektedir. Normal doğum eylemi esnasında bebeğin doğum kanalından geçmesi nedeniyle bebekler bu bakteriyi soluyarak yada yutarak alabilirler.Enfeksiyon yeni doğan bebekte yaşamın ilk haftasında görülebilmektedir. Bu nedenle 37'inci haftada doğum öncesi vajinal muayenede enfeksiyondan süphelenilmesi durumunda vajinal kültür alınması önerilir.

benim tansiyonum 14 e 9 du canım dahada yükseldi ama sonra düştü.rahat ol bence:)

annemlerin mahallede çeyizlik nevresim yorgan yüzü fialn diken bi terzi var, kumaş da satıyo. 1 metreye 1 metre ölçüde pazen çift kat kumaştan battaniyeyi 10 liraya hazırlıyo. kenarının fırfırından kumaşına da kadar kendin seçebiliyosun. ben piyasadaki 20 liralık battaniyeler yerine ordan alacağım. pazarlıkla 8 liraya indirsem 6 tanesi 48 lira yapıyo. ucuzum diyen mağazadan almaya kalksan 6 tanesi 120 liraya gelecek. sizin de mahallenizde bu tür yerler varsa bi gidin bakın...
yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı, günde 3 battaniyeyi gözden çıkar kaç günde bir çamaşır yıkayacaksan ona göre hesapla dedi. çünkü çocuk koltukta da yatsa yatağında da olsa altına o ince battaniyelerden serip üstüne şöyle bi sarmak gerekiyo. kustuğu zaman yer çekimi kanunu gereği o kusmuk anında aşağı inip ıslatıyo battaniyeyi. 3-5 kez böyle olunca battaniye baya bi ıslanmış oluyo ve değiştirmek gerekiyo.ben dün yanındaydım yaklaşık olarak 20-25 dakikadır bi kustu annesi de 2 saatte bir battaniyesini değiştirdi. bunların yanı sıra bi de dışarı çıkarken ve misafir geldiğinde kullanmalık cici bişiler lazım yani battaniye işi ince iş...

petuş adım yağmur değil ama bu tarif tam olarak beni niteliyo. hızlı işi hiç sevmem acele yaptığım işte mutlaka bi yamukluk çıktığından yavaş temkinli giderim mükemmeliyetçiyimdir.
geçmişi unutmamak da kincilik değil hassasiyet. çıkmaz aklımdan pek çok şey hatırlar hatırlar yeniden üzülürüm ya da şimdiki halime şükrederim. ve bu aslında güzel birşey. insan geçmişteki sıkıntıları unutmayınca daha azimli oluyo.

ama ben bu saat oldu hala uyuyamadım, mide ağrım uykumu kaçırdı şurup içtim azaldı ama netten dizi izleme işine girmiştim o ara bırakıp yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…