Canım sıkıntı yapma hamilelikte şişlik normal, çoğu kişi ayakkabılarına sığmıyor eller ve ayaklar en çok şişiyor. Pubik ağrısı için de konuşmuştuk senle ya benim geçen hafta o ağrıya ek olarak karın kaslarım yırtılır gibi ağrımaya başladı 3 gün sürdü. 3. gün dayanamadım doktorumu aradım hem pubik ağrımı hem de karın ağrımı söyledim. Eğer karındaki ağrı periyodik değilse ve kanlı akıntın yoksa bunlar doğal şeyler dedi. Gelmene gerek yok dedi. Karın ağrım geçti pubik devam ediyor ama eski şiddetinde değil.beni çok rahatlattın canım. tansiyonum 11/6 falan ama şişlik çok var ve tuzlu da yemem çok fazla. bir de arada kasılmalar oluyor. benim ki şimdilik bir şüphe, yarın doktora gidince yine haber vericem size....kızızna da sana da maşşalah canım. allah onları bize bağışlasın. sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.
ayrıca benim idrarımda protein çıktı öldüm dirildim gebelik zehirlenmesi diye idrar yolu enfeksiyonundada idrarda protein çıkabilirmiş doktorum dedi baktı bebekle ilgisi yok bebek gelişio dedi gebelik zehirlenmesinde bebeğin kilo alımı dururmuş tansiyon yükselirmiş 16-17 lerden bahsediyorum evham yapmayın tansiyonunuz normalse
bak şimdi ben ne hatırladım benım arkadasımın yakını senın dedıgın gibi bi olayla karsılasmıs hatta bana anlatmıstı ben yenı hamıle oldugumu ogrendıgımde demek o dedıgı zehırlenmeymıs olan suymus kız 6 aylık hamıle doktora gidiyoo bi bakıyolar bebegın gelisimi durmus tansıyon olcuyolar cok yuksek hemen hastaneye yatırmıslar zar zor yedinci ayı doldurtmuslar ve bebegı almıslar ama sonuc bebek 2 ay kuveste kalmıs ve suan gayet saglıklıymıs allahım sen herkesın bebegını koruu yaaaaaaaaaaaaa
evet canım idrar tahlili yaptı bana doktorum bi baktım protein:+ yazıyo duvarlar üstüme geldi resmen doktora gösterdim dedim protein çıktı güldü adamenfeksiyonu görmüyormusun dedi meğer idrar yolu enfeksiyonundada protein poztf çıkabiirmiş ultrasonda bebeğe baktı 900 gr olmuş 1 hafta önce 711 di dedi yani gelişimi devam ediyo korkulacak bişi yok dedi.ultrasondada anlaşılıo hemen yani sıkıntı yok
doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın
doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın
kızlar teşekkürler azda olsa içim rahatladı rutin kontrole gittim detaylı için 2 hafta sonra gel dedi doktorda çok ciddi bi problem değil dedi..
en kötü ihtimali sordum doktorda doğduğunda idrarında yapışıklık olur dedi
allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın
bak sen dediğimi yap testleri fln sakın yaptırıp da onlara inanma bak ben sadece 2 liyi yaptırdım o kadar onlar para tuzağı kimlere neler diyolar neler çıkıyo kesin değil yani onlar boşveeeer sakın yaptırma
beni çok rahatlattın canım. tansiyonum 11/6 falan ama şişlik çok var ve tuzlu da yemem çok fazla. bir de arada kasılmalar oluyor. benim ki şimdilik bir şüphe, yarın doktora gidince yine haber vericem size....kızızna da sana da maşşalah canım. allah onları bize bağışlasın. sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.
annemlerin mahallede çeyizlik nevresim yorgan yüzü fialn diken bi terzi var, kumaş da satıyo. 1 metreye 1 metre ölçüde pazen çift kat kumaştan battaniyeyi 10 liraya hazırlıyo. kenarının fırfırından kumaşına da kadar kendin seçebiliyosun. ben piyasadaki 20 liralık battaniyeler yerine ordan alacağım. pazarlıkla 8 liraya indirsem 6 tanesi 48 lira yapıyo. ucuzum diyen mağazadan almaya kalksan 6 tanesi 120 liraya gelecek. sizin de mahallenizde bu tür yerler varsa bi gidin bakın...iyi akşamlar kızlar....
şimdi ne alak demeyin de .ben alışverişe başladım ufak ufak. sizce penye battaniyelerden kaç tane almalıyım. ne zamana kadar lazım olacak. zaten hastane çıkışlarında oluyor. toplamda kaç tane olsun. alanlar ya da tecrübesi olanlr paylaşırsa sevinirim
amaneyyyyy
yağmur:
Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, bolluk enerjisine sahip olan, işlerini ağır yapan, bir kişilik enerjisine sahiptir
benim kız bayağı kinci ve uyuşuk olcak yani hııı
işleri ağır yapar dio...heçççç sevmem hoyu öyle insanı...
bide şimdiden ii davranalım walla yaşlılıkta kaşığın sapıyla yemek yediri bu bize....geçmişte yaşadığını unutmaz dio baksana:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?