2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydınlar :))

allah bebeklerımızı korusun diyerek soze baslıyorum

dadlum Allah izin verirse geliyorum bu haftasonu zburnuna ben
annemi görcemm

evde yatıyorsun dimi? dükkaanda olsaydın seni görmeye gelicektim canım
hatta yazmasaydın direkt gelip noldu ya taşındınız mı diyecektim

saol canım... güzel bi gündü dün... ama korktum bi yandan daaa doktor kasılmaların olabilir falan dedi
zaman geçiyor yaaa

sana da cok cok gecmiş olsun canım
peki sen biliyo musun rahim boyunun tekrardan kendi uzunluguna dönme olasılıgı var mı
düşük için progestan kullanıyorum
gunluk magnezyum alımım 1di, 3 oldu
acaba eski halime geri donebilecekmiyim ki?

Yaa haftamız aynıydı cinsiyetler de aynıydı demek kız oldu seninki Gerçekten çok şaşırtıcı yaa gitsin maviler gelsin pembeler yapıcan şimdi sil baştan Sağlıklı olsun renk renk cicileri olsun bebişinin inşallah.
Bu rahimle ilgili sıkıntı detaylı ultrasondamı çıktı?

günaydın kızlar.
menzil geçmiş olsun canım. kendine ve bebişe iyi bak. ama zorlu haftaları geçtik çok şükür. biraz daha sık dişini. rabbim yardımcın olsun canım.yani cinsiyettede bir şaşkınlık yaşadınız. hayırlısı olsun bakalım.

kızlar bu arada bir tavsiyem olacak. sakın bıldırcın yumurtası yemeyin. 1 yumurta 7 tavuk yumurtasına denkmiş. sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yedim. bebiş dışarı çıkmaya yer arıyor nerdeyse. bide bebeklerin böbreklerine zararlıymış. siz siz olun aynı hatayı yapmayın olurmu??

geçmişi okuyamadım. kontrollerden gelenler var. maşallah sizlere ve bebişlerinize. umarım kimsede sorun yoktur.

kızlar ya beşik olayı kafamı çok karıştırıyor sizler ne yaptınız? küçük tip beşik almak istiyorum boş bir odamız var çocuk odası yapabiliriz ama yazın tayin durumumuz olabilir yatak odasına sığacak bir beşik bakmalıyım diye düşünüyorum babytech saraylı bambu beşik var aklımda mağazada çok hoşuma gitti ama eşim soğuttu briaz çocuk onda fazla yatamaz falan diye büyüyen beşiklere de para veremem bu durumda da bi beşiğe netten bakıp bana fikir verseniz 1 yaşına kadar falan yatamaz mı?
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi

Park yatak al canım. Bu beşiği 3 aydan fazla kullanamazsın değmez bence. Hem park yatağı taşıması da çok kolay.

ya kızlar şuan kötü oldum . biliyosunuz tiroid hormonlarım çok düşüktü ayrıyetten onun içinde endokrine kontrollere gidiyodum.. ve benim çok çalıştığı için tsh hormonum düşüktü.. doktor şu zamana kadar hiç ilaç başlamadı ayda 1 kan alıp değerlerime baktı. ve son baktığın da çok iyi çıkmıştı yükselmişti ve normal olması gereken değerdeydii..
ve ben biraz önce bişi okudum.. tsh düşüklüğü bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyormuşş.14: doktorum bana hiç böyle bişiden bahsetmedi. özellikle sordum bebekle ilgili bi sıkıntı olurmu diye olmaz sadece erken doğum riski olabilir dedi.. ama şimdi araştırdım zeka geriliği falan yazıyor. çok kötü oldm ben yaa
ya bişeyler için geç kalındıysa
doktorlar yanılmaz dimi bi bildiği vardır dimi ılaç falan başlamadığı için

kapattık s.ahmet köftecisini canım.
olivium arka kapısının orda zeytinim simit&cafe var orda git kocaman bi pasta yee aylinin selamı var ben topicten geliyorum de

kızımın adı ZEYNEP olucak inşallahh :))
hani kız dediler ya o gunden beri içimdeki korkusuz cengaver cesur yurekimm gitti nazlı mızmız bi kız geldi oturdu sankii
hani kızlar hep daha nazik narin olur ya sanırım onun psikolojisi

canım çookk çook geçmiş olsunn.. rabbim seni ve bebiişini korusun, dualarımız seninle...
bizde aynı şoku yaşadık.. detaylıda çıktı kızımızın olacağı, yoksa hep kerem die seviyorduk kızımızızz

bizim şirketten bir arkadaşımız hamileliğinde tam 35 kiloo aldı.. yürümüyordu yuvarlanıyordu resmen töbe töbee şimdi kızı 4 yaşında falan ama kilosu normale döndü yani verdi kilolarını...

hiç yemedim bıldırcın yumurtası, aklımızın köşesinde bulunsun.. teşekkürler,

aaaaaaaaaaa bizdeee Zeynep ismini koyuca kızımızaaa.. ama yanına bişiler ekleyebilirim orası kesin değil

canım seni gormek guzel cok uzuldum durumuna allah bebegini korusun acil şifalar diliyorum dualarım senin ve bebeginle

canım benim geçmiş olsun çok inşallah atlatacaksın canım benimde başlarda kanamam olunca kürtaj bile yapmaya kalktı doktorun biri bebek gelişmiyor diye ama atlattım çok şükür sende atlatacaksın canım.kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama artık bu dönemlerde doğsalar bile küvözde yaşama şansları var bebeklerimizin Allah ömür verdikten sonra hiçbirşey engel olamaz tatlım.inşallah sağsalim alıcaz kucaklarımıza

canım kendini o şekilde şartlama hep iyisini düşün çok zeki akıllı bir bebek düşün, sohbet et onunla ve Allaha dua et eğer birşey yaşicaksak bişeyler anormal gitmeden de olabilir nette heryazana da güvenmemek gerekir herkesin aklına da bakmamak gerekir bazen teselli veriliceğine bide ateşe körükle gidenler oluyor bende yaşadım bunu.. ben zeka testi bile yaptırmadım çünkü o bir olasılık net bir sonuç vermiyor dedim diyelim ki zekada gerilik çıktı tedavi de olmuyor e bende bebeğimi aldırmak gibi bir günaha da giremem herşey Allahtan dedim daha çok strese girip bebeğimi hasta etmiyim dedim ve içim çok rahat güzel düşün bu arada öyle bi riskin olsaydı doktor belirtirdi için rahat olsun çok akıllı ve afacan bir bebeğin olucak merak etme içime doğdu:)

aynen öylle :))
yok canım detaylıda cıkmadı benim surekli kasıgımda bi kasılma vardı
hani su kalçamıza olan kasılmanın aynısı bende kasıkta vardı
afedersin klozete oturuyodum çişimi yapmaya baslaynca tıkanıyodu resmen yapamıyodum bi kasılma bacagım kaskatıı nefes alamıyodum
eşimin yanına gitmiştim dukkana akşam orda sıkıstım wcye grdim çamasırımda kan gördum işte hemen hastaneye gittik
alttan muayene ettiler yine ama canımı cok yaktılar berbattııı :lala: neyse onları hatırlamak istemiyorum
kasılma ve sancılardan dolayı olusan bi kanama tatlım
24. haftaya kadar dusuk tehlikesi diyolardı ama şimdi erken dogum riski oldu sanırım byudu tontiş kızımm

ben vermiştim boşyere demedim bi yapın o zaman göreceksiniz diye sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…