Anam maşallah minnağaay bende özledim oğluşumu benimkide olur herhalde o zamana kadar 2 hafta önce 850 gramdı 2 hafta sonra bakalım ne kadar olmuş
evet canım benim arkadaşım 2 ay olcak nerdeyse doğum yapalı normal doğurdu, bebek enfeksıyonlu doğdu arkadaşım taburcu oldu yavrusu 3 gun hastanede kaldı ilaç tedavisi felan gördu o dönem insanı korkutuyo inşallah yaşamayız böyle şeyler yada erken farkederiz de önlemini alırız...
günaydıııın :)
hayır olsun canım , kafada yatarken bı mılyon senaryoyla yattıgımız için artık her turlu ruyayı göruyoruz:))
hepiniziii çok seviyorummm. aklıma gelmişti taşınacagımızı biliyolar öyle sanmıstır kızlar, demiştim eşimede.
taşınma işide yattı zaten. e durum böyleykende olsa da olmazdı.
detaylı uktrason sonuclarım cok iyi cıktı bebişim cok saglıklı ama kızmış :)) içerde pipisini yedi benim bebem yaa
dra cok sinirlendimmm detaylıda cıktı kız oldugu cıktım yukarı biraz kızdım ama yapacak bişey yok
ben sadcee aylardır oglum oglum die sevdim haksızlık ettim kıızıma onun dısında cabuk alıştık
hele eşiiimmmmm ayyy cıldırdı kızı olacak diye ya :)
yarında oglumun butun esyalarını alıp aldıgım magazadan degiştirirlerse kızımınkılerle degiştiricem
bu arada kasıklarınızda olan agrıları enfeksiyondur, mantardır die geciştirmeyin.
biliyosunuz en son enfeksiyon diyodum kasık agrıları ve kasılmalar için tahliller temiz cıktı ama rahim içimde kasılmalar oluyomus
oda kanama yapıyomus
32. haftaya kadar cok dikkat etmemiz lazımmıs benimle kalması lazımmış bebişimin
inşallahhh gecer biter bu gunler bir an önce zaman gecsin ve kızım benden kurtulsun istiyorumm
Geçmiş olsun canım. Benim de daha çok bel ağrım var doktor bana yürüyüşün hiçbirşeye zararı olmaz yürüyebiliyorsan yürü dedi ve yürüdükçe rahatlıyor. Bence ağrı kesici ilaç ve jel mümkün olduğunca kullanma. Korkutmak istemiyorum ama ne kadar ilaç o kadar erken doğum riski demek. Abimin eşinin başına geldiği için korkuyorum ben de bu tip şeylerden.
Oğluşun maşallah tosuncuk olmuş yaa ben de 1 kg'yu göreceğim zamanı heyecanla bekliyorum. Pazartesi gideceğiz biz de ama benim tahminim 900 gr falan olacak o zamana. 2,5 hafta önce 630 grdı.
Canım gecmis olsun...dikkat et yatmaya devam et yorma kendini...ben basından beri yatıyorum suanda 25+1im hala yatıyorum.benimde rahim boyu 24mm ben serklajli hastayim...serklaja rağmen sadece tuvalete kalkıyorum ...dikkat et Allah yardımcımız olsun...
hepiniziii çok seviyorummm. aklıma gelmişti taşınacagımızı biliyolar öyle sanmıstır kızlar, demiştim eşimede.
taşınma işide yattı zaten. e durum böyleykende olsa da olmazdı.
detaylı uktrason sonuclarım cok iyi cıktı bebişim cok saglıklı ama kızmış :)) içerde pipisini yedi benim bebem yaa
dra cok sinirlendimmm detaylıda cıktı kız oldugu cıktım yukarı biraz kızdım ama yapacak bişey yok
ben sadcee aylardır oglum oglum die sevdim haksızlık ettim kıızıma onun dısında cabuk alıştık
hele eşiiimmmmm ayyy cıldırdı kızı olacak diye ya :)
yarında oglumun butun esyalarını alıp aldıgım magazadan degiştirirlerse kızımınkılerle degiştiricem
bu arada kasıklarınızda olan agrıları enfeksiyondur, mantardır die geciştirmeyin.
biliyosunuz en son enfeksiyon diyodum kasık agrıları ve kasılmalar için tahliller temiz cıktı ama rahim içimde kasılmalar oluyomus
oda kanama yapıyomus
32. haftaya kadar cok dikkat etmemiz lazımmıs benimle kalması lazımmış bebişimin
inşallahhh gecer biter bu gunler bir an önce zaman gecsin ve kızım benden kurtulsun istiyorumm
SeLaM KızLaR..
nasıl özlemişim sizi burnumda tutuyodunuz
bugun dayanamayıp azıcık geleyim dedim..
göruşmeyeli çooookkkk sey degişti kızlarr
kanama gecirdimm, düşük tehlikem var, sadece ymek yyip wcye gitmeme izin var
rahim uzunlugu 40 mm olmalıymış benimki şimdiden 24 mm.
ne olur bana cok dua edin bu kadar alışmışken ayrılamam bebeğimden
bu arada benim oglum degil KIZIM olacakmış bi şokta öyle yaşadık
10 gundur kıpırdamadan yatıyorum evde yarın kontrole gidicem
iinnnşşaaallaaahh o riskli dönem bitmiştir
o kadar bunaldım kii herşeydenn keşke gebelikten yana tum olumsuzluklukları (bulantı, iştahsızlık v.s)
yasasaydım ama bu korkuları keşke tatmasayddımm(
sizden bol bol dua etmenizi istiyorum arkadaslarım..
saol canım... güzel bi gündü dün... ama korktum bi yandan daaa doktor kasılmaların olabilir falan dedi
zaman geçiyor yaaa
kızlar ya beşik olayı kafamı çok karıştırıyor sizler ne yaptınız? küçük tip beşik almak istiyorum boş bir odamız var çocuk odası yapabiliriz ama yazın tayin durumumuz olabilir yatak odasına sığacak bir beşik bakmalıyım diye düşünüyorum babytech saraylı bambu beşik var aklımda mağazada çok hoşuma gitti ama eşim soğuttu briaz çocuk onda fazla yatamaz falan diye büyüyen beşiklere de para veremem bu durumda da bi beşiğe netten bakıp bana fikir verseniz 1 yaşına kadar falan yatamaz mı?
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
dadlum Allah izin verirse geliyorum bu haftasonu zburnuna ben
annemi görcemm
evde yatıyorsun dimi? dükkaanda olsaydın seni görmeye gelicektim canım
hatta yazmasaydın direkt gelip noldu ya taşındınız mı diyecektim
SeLaM KızLaR..
o kadar bunaldım kii herşeydenn keşke gebelikten yana tum olumsuzluklukları (bulantı, iştahsızlık v.s)
bizim şirketten bir arkadaşımız hamileliğinde tam 35 kiloo aldı.. yürümüyordu yuvarlanıyordu resmen töbe töbeeslm arkdslar ya şimdi patronumuzun eşi geldı sohbet ettıkte bıraz kadın hamılılıği boyunca 25 kılo almış tam ben suana kadr 7 kılo aldım sen hiç bişey almamışın falan sabah sabah moral werdı dr'a gtmeye korkuyodum kılo aldım dıye kızcak dıye sımdı daha rahatım :)
günaydın kızlar.
menzil geçmiş olsun canım. kendine ve bebişe iyi bak. ama zorlu haftaları geçtik çok şükür. biraz daha sık dişini. rabbim yardımcın olsun canım.yani cinsiyettede bir şaşkınlık yaşadınız. hayırlısı olsun bakalım.
kızlar bu arada bir tavsiyem olacak. sakın bıldırcın yumurtası yemeyin. 1 yumurta 7 tavuk yumurtasına denkmiş. sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yedim. bebiş dışarı çıkmaya yer arıyor nerdeyse. bide bebeklerin böbreklerine zararlıymış. siz siz olun aynı hatayı yapmayın olurmu??
geçmişi okuyamadım. kontrollerden gelenler var. maşallah sizlere ve bebişlerinize.umarım kimsede sorun yoktur.
kapattık s.ahmet köftecisini canım.
olivium arka kapısının orda zeytinim simit&cafe var orda git kocaman bi pasta yee aylinin selamı var ben topicten geliyorum de
kızımın adı ZEYNEP olucak inşallahh :))
hani kız dediler ya o gunden beri içimdeki korkusuz cengaver cesur yurekimm gitti nazlı mızmız bi kız geldi oturdu sankii
hani kızlar hep daha nazik narin olur ya sanırım onun psikolojisi
SeLaM KızLaR..
canım benim geçmiş olsun çok inşallah atlatacaksın canım benimde başlarda kanamam olunca kürtaj bile yapmaya kalktı doktorun biri bebek gelişmiyor diye ama atlattım çok şükür sende atlatacaksın canım.kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama artık bu dönemlerde doğsalar bile küvözde yaşama şansları var bebeklerimizin Allah ömür verdikten sonra hiçbirşey engel olamaz tatlım.inşallah sağsalim alıcaz kucaklarımızaSeLaM KızLaR..
ya kızlar şuan kötü oldum . biliyosunuz tiroid hormonlarım çok düşüktü ayrıyetten onun içinde endokrine kontrollere gidiyodum.. ve benim çok çalıştığı için tsh hormonum düşüktü.. doktor şu zamana kadar hiç ilaç başlamadı ayda 1 kan alıp değerlerime baktı. ve son baktığın da çok iyi çıkmıştı yükselmişti ve normal olması gereken değerdeydii..
ve ben biraz önce bişi okudum.. tsh düşüklüğü bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyormuşş.14: doktorum bana hiç böyle bişiden bahsetmedi. özellikle sordum bebekle ilgili bi sıkıntı olurmu diye olmaz sadece erken doğum riski olabilir dedi.. ama şimdi araştırdım zeka geriliği falan yazıyor. çok kötü oldm ben yaa
ya bişeyler için geç kalındıysa
doktorlar yanılmaz dimi bi bildiği vardır dimi ılaç falan başlamadığı için
Yaa haftamız aynıydı cinsiyetler de aynıydı demek kız oldu seninkiGerçekten çok şaşırtıcı yaa gitsin maviler gelsin pembeler yapıcan şimdi sil baştan Sağlıklı olsun renk renk cicileri olsun bebişinin inşallah.
Bu rahimle ilgili sıkıntı detaylı ultrasondamı çıktı?
tünaydın kızlar, işlerin yogunlugundan yazamadım bır turlu.ben hala alısverıs olayında takılı kaldım , plan yapmaya calısıyorum.
bir de kek tarıfını kım vermıstı hatırlamıyorum ama tesekkurler dun yaptım ve enfes oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?