2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aynen benide ısrarla arayıp çağırmışlardı

Farkettiniz mi kızlar?
Çoğu kişi bu haftalarda
1.5 ile 2 kilonun şokunu yaşıyoruz. Bu haftalarda birden böyle bir artış normal mi acaba?

Yani hepimiz yaşıyorsak bunu ...

kızııım senin arttım dediğin kiloyla hamile bile kalmadık biz 70larden bahsediyoz şu anda sen hiç konuşma bile bence ne 50leri bee kadın dediğin etli butlu olcak yaa (az kendimi kandırıyım di mi)

hahahah :) hiç merak etme kumsalım doğur hayırlısıyla verirsin bir bir 50'lere bile inersin ben sana diyeyim

kızııım senin arttım dediğin kiloyla hamile bile kalmadık biz 70larden bahsediyoz şu anda sen hiç konuşma bile bence ne 50leri bee kadın dediğin etli butlu olcak yaa (az kendimi kandırıyım di mi)

olsun yaa ben de 50ler devrini kapatıyorum işte 60lara geçiş yapıyorum 60ı 70i geçicen de toplamda kaç kg aldığımız önemli 50 iken 75le doğurmak da bünyeye zarar bence vücut taşımaz birden o kadar yüklemeyi.... Yoksa haklısın valla kadın dediğin azcık etli olacak bence de ben olamadım ama belki bebekten sonra öyle kalırım

Evet canım tok karnına 8-9 damlaymış tadı güzel dedi. Korktum kullanmadım henüz. sen kullanmaya başladın mı? Evet bir dahaki seferi çok hafif giyineceğim

aynen benide ısrarla arayıp çağırmışlardı

Farkettiniz mi kızlar?
Çoğu kişi bu haftalarda
1.5 ile 2 kilonun şokunu yaşıyoruz. Bu haftalarda birden böyle bir artış normal mi acaba?

bi de aile hekimliğindeki hemşire bacaklarında ödem war mı diye sordu bana,yok dedim..olsa nasıl anlarım onuda bilmiyorum yaa

Farkettiniz mi kızlar?
Çoğu kişi bu haftalarda

Benim bugün doğum yapan kuzenim toplamda 16 kg aldı ve dağılımı şöyleydi;
5. aya kadar 5 kg, 5. aydan 6ya geçerken 4 kg, son 3 ay 7 kg aldı. Ve 6 aylıkkenki kontrolünde doktor 1 ayda 4 kg aldığını görünce çok kızmıştı hiç birşey yeme dedi resmen. Zaten depolayacağını depolamışsın doyduğun yerde tabağını yarım bırak kalsın dedi. Aslında ayda 1,5 kg almak normal fazlası sağlıklı değil. Ama malesef şu hamur işleri yokmuuuuu hepsi onlar yüzünden.

Evet canım tok karnına 8-9 damlaymış tadı güzel dedi. Korktum kullanmadım henüz. sen kullanmaya başladın mı? Evet bir dahaki seferi çok hafif giyineceğim

doktoruma gösterdim, kullanabilrsin dedi. kullanıyorum bende 9 damla, tadı su gibim bişi anlamıyorsun gidiyor :)))

bi de aile hekimliğindeki hemşire bacaklarında ödem war mı diye sordu bana,yok dedim..olsa nasıl anlarım onuda bilmiyorum yaa

geçen kontrollerde bacaklarımda ödem varmı die benim dr da kontrol etti. bişe demedi ama ben fark ediyorum var biraz. akşamları eve gidip üzerimi değiştirirken farkediyorum çorap lastikleri resmen bilezik yapıyor bacağıma :)) sabahları yüzüklerim zor oluyor. birde etrafımdakiler yüzün şiş diyor ((

hııı,bende şimdi baktımda netten şişlikle alakalıymış...demekki oğluma hamileyken sade ödemden oluşuyodu vicudum o kaa şiştim yani
bu sefer şiş yok...oğluma hamileyken kızkardeşimin doğum gününde doğuma 3 ay kala resimlerim var tosun gibiyim..alyansımı serçe parmağıma takmışım eşimle resmimiz var gıdığım flm çıkmış berbat haldeymişim ilk hamileliğimde

kızlarrrrr
bugün benim 6.ayımın son günü....
her zaman 7 aylık doğurmaktan korkmuşumdur çok riskli bi aya girdik..
inşallah kazasız belasız geçer bu ay:18:
zaten sabah uyanınca yine o sulu akıntı geldi,suyum geldi sandımda ödüm pörtledi:18:

nee kaa tatlıymışındır kimbilir

doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın

bana da aynı şeyi söyledi doktorum.patolojik bir bulgu değil rapor bile etmeye gerek yok ama bilginiz olsun daha sonra tekrar knotrol etsinler dedi.tedirginliğini çok iyi anlıyorum.ben de çok üzüldüm çok yıprattım kendimi.inşallah geçici bir durumdur.

al sana bi kuruntulu daha nerden çıkarıyosunuz ya böyle şeyler var ya kocanıza ve patrona söylüycem kapatsınlar sizin şu internetleri ya halla halla ya bi de iyi şeyleri getirin aklınıza yaaaa olacak 38 hafta sonra karar verilecek sezeryan mı normal mi sezeryansa alınacak normalse 2 hafta daha beklenecek sonra zamanı gelince bi avazda çıkacak çocuk işte bu kaar ne bu ya amma da karamsarsınız ya yok biri gerizekalı çocuktan bahseder yok biri böbreğinden bilmem ne ya boşverin ya bunları düşünün yeter

İnşallah hiçbirimiz erken doğum yapmayız hepimiz zamanında bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah... Sen korkularından kurtulmaya çalış canım olumlu düşün olumlu olsun.

Benim de detaylida boyle birsey cikti, bobrekte bir yer olmasi gerekenden 1 mm buyukmus, ama doktor dedi ki 32. Haftada tekrar bakilacak, eger 32'de de boyle bir bulguya rastlanirsa dogumun 4. ya da 7. gunlerinde takip etmek gerekebilir. Yani su an ihtimalin ihtimalini gorduler, tut ki 32. Hafada da cikti, tut ki dogumdan sonra kontrol ettirdin, orada da sorun olmayabilir. Yani canim, tip ve teknoloji o kadar ileri ki sana bak boyle bir sorun olabilme ihtimali var diye simdiden haber veriyor. Detaylidaki doktor en basta "bakin bu onemsiz birsey, kafaniza takmayin,buna takilip kalmayin ve bir daha bunun icin bana gelmeye kalkmayin" diye aciklamaya basladi zaten. Kendi doktorumuz da ayni sekilde acikladi. Esim ve ben de doktorlara guvendik ve inan ki aklimiza bile gelmiyor. Bence seninki de oyle birsey. Lutfen kafana takma.

bende boylee bır sıkıntıyı gecen hafta yasamıstım.dr um tsh ınada bı bakılsın de ve bı baktık baya yuksek.sonra hemen dahılıyeye sevk ettı.bende ınternetten arastırdım .zeka gerılıgıne neden oldugunu ogrenınce dunya basıma yıkıldı.sonra baska bır hastanede ve ozel bır lab.da tekrar degerlerıme baktırdım bu sefer normal cıktı.dr uma soyledım boyle boyle ne yapalım dıye.bızım hastanede yanlıs bakılmıstır dedı.ayrıca zeka gerılıgıne neden olması ıcın tsh ın alt degelerının verdıgı sonuclar daha onemlıymıs yanı onlardakı yukseklık ve dusukluk falan.Allah bebıslerımızı korusun ve bızı boyle kotu seylerle sınamasın.bende dogana kadar ıcım rahat etmıycek sanırım.cok pimpirikli bı kadın oldum zxaten.bı de dogunca topuktan aldıkları kanla bır suru test yapıyorlarmıs zeka gerılıgı ıcın falan.yengem ebe oldugu ıcın o soylemıstı allah korusun oyle bır sey olursa dogar dogmaz onunda bır ılacı var meraK ETME demıstı.ama bılmıyorum arastırmadım.belkıde benım sakınlestırmek ıcın soylemıstır.şu da bır gercekkkı gelecek olan hersey Allahtan ıyısıde kotusude yapacak hıc bır seyımız yok.

Benden epeydir geliyor
gelmekle kalmıyor ağrısıda var
çok kaşınıyor
kuruyup dökülüyor
bebe yağı sürüyorum ben

geçmiş olsun
yat dinlen canım güzel düşün bebeğin seni bırakmaz

canım güzel düşün inşalalh iyi olur
bahsetmediğine göre senin değerler sınırda değildir

ben oda takımı alsam mı diye düşünmeye başladım
şaşkınım ne yapacağıma dair
yeni ev çocukların odası olacak
ilk oğlumun sadece bazası var
buna ne alsam dolap alsam mı yaptırsam mı
çok kararsızım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…