tünaydın bebişkolarr
kızlar 2 gündür çok kötüydüm,bugün biraz toparlandım:2:
nedeni de şu;
hani ben aşı olmamak için sağlık ocağına gitmemiştim ya,sağlık ocağı bana geldi
aile hekimim Gürkan bey'i kapıda görünce şok oldum
o aşağıda ben camda,konuşmamıza bakın şindi
aysun hnm???
evt dedim??
hamileymişsiniz dedi:26:
evt ama siz nerden biliosunuz dedim
eeee,artık özel hastaneye bile gitseniz sistemimizde gözüküyor dedi
ıııı:44:,sizin için ne yapabilirim dedim:26:
aile hekimliğine bi uğrayın zahmet olmazsa dedi
ehh,olucak ama napalım artık didim
efenimmmm dediiii:44:
tmm diyorum dktr bey gelirim öğleden sonra dedim
sonra gittim kaydımı alıp bebeğin kalp atışlarını vs dinledi biliyosunuz zaten veeee aşı yaptı ebe..yapmaz olaydı,ben kendimi biilmiyomuyumen ufak bi gripte bile ateşim yükselir çocuk gibi..tabi 2 gündür ateş,baş ağrısı,hele kolumu hiç kımıldatamıyordum bugün iyiyim biraz...
sizde de oldumu yaaa böyle,dewlet yakamı bırakmıyo argadaşşş
kızııım senin arttım dediğin kiloyla hamile bile kalmadık biz 70larden bahsediyoz şu anda sen hiç konuşma bile bence ne 50leri bee kadın dediğin etli butlu olcak yaa (az kendimi kandırıyım di mi)
kızııım senin arttım dediğin kiloyla hamile bile kalmadık biz 70larden bahsediyoz şu anda sen hiç konuşma bile bence ne 50leri bee kadın dediğin etli butlu olcak yaa (az kendimi kandırıyım di mi)
banada d vitamini verdi sağlık ocağı damla şeklinde mi seninkide?
bende koskoca botlarla gittim kontrolere çok çiko çıktım hep o yüzden... bidahaki sefer tiril tiril kıyafetlerle tığ gibim çıkcam o tartıyaa hıh
aynen benide ısrarla arayıp çağırmışlardı
Farkettiniz mi kızlar?
Çoğu kişi bu haftalarda
1.5 ile 2 kilonun şokunu yaşıyoruz. Bu haftalarda birden böyle bir artış normal mi acaba?
Yani hepimiz yaşıyorsak bunu ...
Farkettiniz mi kızlar?
Çoğu kişi bu haftalarda
1.5 ile 2 kilonun şokunu yaşıyoruz. Bu haftalarda birden böyle bir artış normal mi acaba?
Yani hepimiz yaşıyorsak bunu ...
Evet canım tok karnına 8-9 damlaymış tadı güzel dedi. Korktum kullanmadım henüz. sen kullanmaya başladın mı? Evet bir dahaki seferi çok hafif giyineceğim
bi de aile hekimliğindeki hemşire bacaklarında ödem war mı diye sordu bana,yok dedim..olsa nasıl anlarım onuda bilmiyorum yaa
hahahah :) hiç merak etme kumsalım doğur hayırlısıyla verirsin bir bir 50'lere bile inersin ben sana diyeyim
doktoruma gösterdim, kullanabilrsin dedi. kullanıyorum bende 9 damla, tadı su gibim bişi anlamıyorsun gidiyor :)))
geçen kontrollerde bacaklarımda ödem varmı die benim dr da kontrol etti. bişe demedi ama ben fark ediyorum var biraz. akşamları eve gidip üzerimi değiştirirken farkediyorum çorap lastikleri resmen bilezik yapıyor bacağıma :)) sabahları yüzüklerim zor oluyor. birde etrafımdakiler yüzün şiş diyor((
hııı,bende şimdi baktımda netten şişlikle alakalıymış...demekki oğluma hamileyken sade ödemden oluşuyodu vicudum o kaa şiştim yani
bu sefer şiş yok...oğluma hamileyken kızkardeşimin doğum gününde doğuma 3 ay kala resimlerim var tosun gibiyim..alyansımı serçe parmağıma takmışım eşimle resmimiz var gıdığım flm çıkmış berbat haldeymişim ilk hamileliğimde
doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın
kızlarrrrr
bugün benim 6.ayımın son günü....
her zaman 7 aylık doğurmaktan korkmuşumdur çok riskli bi aya girdik..
inşallah kazasız belasız geçer bu ay:18:
zaten sabah uyanınca yine o sulu akıntı geldi,suyum geldi sandımda ödüm pörtledi:18:
ben vermiştim boşyere demedim bi yapın o zaman göreceksiniz diye sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :))))
kumsalcım o zaman senın yolundan ılerlıyorumbutun tarıflerıne acıgım tatlım
kızlarrrrr
bugün benim 6.ayımın son günü....
her zaman 7 aylık doğurmaktan korkmuşumdur çok riskli bi aya girdik..
inşallah kazasız belasız geçer bu ay:18:
zaten sabah uyanınca yine o sulu akıntı geldi,suyum geldi sandımda ödüm pörtledi:18:
bana da aynı şeyi söyledi doktorum.patolojik bir bulgu değil rapor bile etmeye gerek yok ama bilginiz olsun daha sonra tekrar knotrol etsinler dedi.tedirginliğini çok iyi anlıyorum.ben de çok üzüldüm çok yıprattım kendimi.inşallah geçici bir durumdur.
ay nerden okudum ben o yazılanı ya bütün psikolojimi alt üst ettimm.
yani bende diyorum riskli bi durum olsaydı uyarırdı ilaç başlayalım derdi falan.
ayyy şu saatten sonra erkek çıksa bile üzülmücem bebeğim. sağlığı yerinde olsun yeterki ya
Kızlar göğsünden süt gelen var mı? Benim göğüs uçlarım yani tam sütün geleceği nokta ve çevresi yarık yarık duruyor kabuk bağlamış gibi ve hafif nemli. Sanki süt gelip kurumuş kabuklaşmış gibi. O kabuklara hafif dokununca dökülüyorlar ama ben hiçbirşey yapmıyorum çünkü göğüs ucuyla oynamamak gerekiyormuş.
SeLaM KızLaR..
nasıl özlemişim sizi burnumda tutuyodunuz
bugun dayanamayıp azıcık geleyim dedim..
göruşmeyeli çooookkkk sey degişti kızlarr
kanama gecirdimm, düşük tehlikem var, sadece ymek yyip wcye gitmeme izin var
rahim uzunlugu 40 mm olmalıymış benimki şimdiden 24 mm.
ne olur bana cok dua edin bu kadar alışmışken ayrılamam bebeğimden
bu arada benim oglum degil KIZIM olacakmış bi şokta öyle yaşadık
10 gundur kıpırdamadan yatıyorum evde yarın kontrole gidicem
iinnnşşaaallaaahh o riskli dönem bitmiştir
o kadar bunaldım kii herşeydenn keşke gebelikten yana tum olumsuzluklukları (bulantı, iştahsızlık v.s)
yasasaydım ama bu korkuları keşke tatmasayddımm(
sizden bol bol dua etmenizi istiyorum arkadaslarım..
canım güzel düşün inşalalh iyi olurya kızlar şuan kötü oldum . biliyosunuz tiroid hormonlarım çok düşüktü ayrıyetten onun içinde endokrine kontrollere gidiyodum.. ve benim çok çalıştığı için tsh hormonum düşüktü.. doktor şu zamana kadar hiç ilaç başlamadı ayda 1 kan alıp değerlerime baktı. ve son baktığın da çok iyi çıkmıştı yükselmişti ve normal olması gereken değerdeydii..
ve ben biraz önce bişi okudum.. tsh düşüklüğü bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyormuşş.14: doktorum bana hiç böyle bişiden bahsetmedi. özellikle sordum bebekle ilgili bi sıkıntı olurmu diye olmaz sadece erken doğum riski olabilir dedi.. ama şimdi araştırdım zeka geriliği falan yazıyor. çok kötü oldm ben yaa
ya bişeyler için geç kalındıysa
doktorlar yanılmaz dimi bi bildiği vardır dimi ılaç falan başlamadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?