demin yazmışsın zaten bi yemeye bi yatmaya izin verdi dr die..dicektim tam sana göre:))ben 1 haftayı geciktir ishalim
magnezyumu 3e cıkardı drum ishal olcaksın korkma dedi
ne yesem midemi bozuyo gbi bi tepkime oluyoo hoooppp wc :)
petuuuşşşşşşşşşş bu arada ye iç yat ben 90la gidicem sanırım doguma :))
su an hala 77yim gerci moral bozuk olunca iştahta olmuyo
dimi artık herşey oluşmuş durumda boşa stres salgılamayayım kuzucuğaa
37. hafta gel artık ya. evde olsamda müge anlıyı izlesem :)) bu tarz şeyleri düşünmem hiç değilse
benim daha bugün ilk günüm
çok süt içtim bi kaç gündür o etkilemiş olabilir belki
:18::18: tamam tamam kızmaa
ben okumadım biri yazmış facede başka bi grupta orada gördüm görmez olaydım
. koskoca endokrin gerek görmemiş. ben neyi kafaya takıyosam dimi
demin yazmışsın zaten bi yemeye bi yatmaya izin verdi dr die..dicektim tam sana göre:))
sonra kıyamadım, pamuklara sarmak istedim seni..
aman yeaa boşver..ben bu hafta 1,5 kilo almışım...yani sözün bittiği yer:))
90 ı görmeden doğuralımda inş...
evet canım ya aynen...ama müge anlıyıda unut...çocukların benzi kararır beaa dertteln elemden..o nasıl bi program dır öyle:))
tünaydın bebişkolarr
kızlar 2 gündür çok kötüydüm,bugün biraz toparlandım:2:
nedeni de şu;
hani ben aşı olmamak için sağlık ocağına gitmemiştim ya,sağlık ocağı bana geldi
aile hekimim Gürkan bey'i kapıda görünce şok oldum
o aşağıda ben camda,konuşmamıza bakın şindi
aysun hnm???
evt dedim??
hamileymişsiniz dedi:26:
evt ama siz nerden biliosunuz dedim
eeee,artık özel hastaneye bile gitseniz sistemimizde gözüküyor dedi
ıııı:44:,sizin için ne yapabilirim dedim:26:
aile hekimliğine bi uğrayın zahmet olmazsa dedi
ehh,olucak ama napalım artık didim
efenimmmm dediiii:44:
tmm diyorum dktr bey gelirim öğleden sonra dedim
sonra gittim kaydımı alıp bebeğin kalp atışlarını vs dinledi biliyosunuz zaten veeee aşı yaptı ebe..yapmaz olaydı,ben kendimi biilmiyomuyumen ufak bi gripte bile ateşim yükselir çocuk gibi..tabi 2 gündür ateş,baş ağrısı,hele kolumu hiç kımıldatamıyordum bugün iyiyim biraz...
sizde de oldumu yaaa böyle,dewlet yakamı bırakmıyo argadaşşş
yok ben bu hafta zincirlerimi kırmışım..
27. haftanın ilk günü 6 kilo almiştım o ana kadar..
bugün son günü tartıldım toplamda 7,5 kilo almışım...
bu hafta sıkı yemişim...tebrik ettim alkışladım hatta sbh kendimi..
hiçboşver cnm..artık zekası vs. hepsi oluşmuş durumda..artık onlara mutluluk hormonu salgılama zamanı..
37. haftayı düşün okii..37. haftaaaa:))
arada böyle ani yükselmeler oluyo ama geçen hafta annemler vardı annem hayvan gibi yedirdi öğün aralarını bile aşure koca bi tabak kabak tatlısıyla geçiriyodum dedim en az 2 kilo aldım ama neyse ki yarım kiloyla kalmışız annemler gönderdim onlar gideli o kadar çok yemiyom
SeLaM KızLaR..
nasıl özlemişim sizi burnumda tutuyodunuz
bugun dayanamayıp azıcık geleyim dedim..
göruşmeyeli çooookkkk sey degişti kızlarr
kanama gecirdimm, düşük tehlikem var, sadece ymek yyip wcye gitmeme izin var
rahim uzunlugu 40 mm olmalıymış benimki şimdiden 24 mm.
ne olur bana cok dua edin bu kadar alışmışken ayrılamam bebeğimden
bu arada benim oglum degil KIZIM olacakmış bi şokta öyle yaşadık
10 gundur kıpırdamadan yatıyorum evde yarın kontrole gidicem
iinnnşşaaallaaahh o riskli dönem bitmiştir
o kadar bunaldım kii herşeydenn keşke gebelikten yana tum olumsuzluklukları (bulantı, iştahsızlık v.s)
yasasaydım ama bu korkuları keşke tatmasayddımm(
sizden bol bol dua etmenizi istiyorum arkadaslarım..
Merhaba Canlar,
Bugün aile hekimliğine gittim hem 2. doz aşımı oldum hem de kuzumun kalp seslerini dinledim. Çok ilgileniyorlar cidden şaşırdım bayağı. D vitamini de verdiler sağlık bakanlığı yeni uygulama başlatmış. Bu arada tansiyonuma ve kiloma da dünden 2 gündür yine wc yüzü göremedim, çıkmadan da sağlam bir kahvaltı yaptım tartıya bir çıktım 66 kilo şoke oldum dedim 2 gün önce 64 tü ne oluyor bizim buradaki fazla çıkartmıştır o zaman dedi. Bu arada ayağımda catler, kot pantalon vs. de var. Dedim ki yoksa kilo mu aldım bu akşam anlayacağım soracağım şu ki szi tartılırken kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz?
Merhaba Canlar,
Bugün aile hekimliğine gittim hem 2. doz aşımı oldum hem de kuzumun kalp seslerini dinledim. Çok ilgileniyorlar cidden şaşırdım bayağı. D vitamini de verdiler sağlık bakanlığı yeni uygulama başlatmış. Bu arada tansiyonuma ve kiloma da dünden 2 gündür yine wc yüzü göremedim, çıkmadan da sağlam bir kahvaltı yaptım tartıya bir çıktım 66 kilo şoke oldum dedim 2 gün önce 64 tü ne oluyor bizim buradaki fazla çıkartmıştır o zaman dedi. Bu arada ayağımda catler, kot pantalon vs. de var. Dedim ki yoksa kilo mu aldım bu akşam anlayacağım soracağım şu ki szi tartılırken kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz?
dimi artık herşey oluşmuş durumda boşa stres salgılamayayım kuzucuğaa
37. hafta gel artık ya. evde olsamda müge anlıyı izlesem :)) bu tarz şeyleri düşünmem hiç değilse
Merhaba Canlar,
canım benim evde tartım var...akşamları vs. çıkıorum ama kendimdeki ilerlemeye her sbh işe gelirken kahvaltı öncesi üstmü gyinirken bakıorum.
yani aynı tartı ve aynı kıayeftle bakıorum hep.
dr umun tartısı benimkinden yrm kilo fazla oluodu..ama artık yeni bi dr a başlıcam.
bu nedenle baz aldığım kendi tartım...sbh çıplak kilom:))
delirdin mi sen
o müge benim bile psikolojimi bozar,hiç sevmem gadın programlarını,gadın gezmelerini..nasıl kadınım ama
otur evinde discovery channel izlee
supermıss yaaeve kadar gelmiş koskoca dr gitmemek olmazdı zaten... bende gitmeseydim bizim evede gelirlermiydi çok merak ettim şimdi :))))))
bende hiç ağrı sızı olmadı olmadı. heç beşee olmamış gibim devam ettim..
bende bendeeeeeeeeeee:))))
gadın gezmelerine bayılırım tam benlik
Petuşcum bende senii, hepinizii pamuklara sarmak istedim hepinize sarılmak accık accık aglamak istedim şimdi
Allah hepimizi, butun hamileleri, bebişlerimizi korusun
ben emziğine kadar almıştım yaa yafrumun biberonu falan
şimdi gitsem emzikle emzik kutusunu değiştirin pembe verin desem ayıp mı olur ki
kocişte o kadar değiştirme bırak erkek gibi kız olsun diyo
ben ara ara yine gelirim
şimdi cıkmalıyım kızlarr hepinizi cok seviyorummmm mcx..
Merhaba Canlar,
:))))
gadın gezmelerine bayılırım tam benlik
Petuşcum bende senii, hepinizii pamuklara sarmak istedim hepinize sarılmak accık accık aglamak istedim şimdi
Allah hepimizi, butun hamileleri, bebişlerimizi korusun
ben emziğine kadar almıştım yaa yafrumun biberonu falan
şimdi gitsem emzikle emzik kutusunu değiştirin pembe verin desem ayıp mı olur ki
kocişte o kadar değiştirme bırak erkek gibi kız olsun diyo
ben ara ara yine gelirim
şimdi cıkmalıyım kızlarr hepinizi cok seviyorummmm mcx..
Ben her sabah aç karnına pijamayla tartılıyorum. Diğer zamanlar çok farklı çıkıyor çünkü. Ama son 1 haftadır 2 kg aldım. 5 gün önce 57 idim, 2 gün önce 58 oldum, bu sabah 59 çıktım. Hızla artıyorum sanırım.
banada d vitamini verdi sağlık ocağı damla şeklinde mi seninkide?
bende koskoca botlarla gittim kontrolere çok çiko çıktım hep o yüzden... bidahaki sefer tiril tiril kıyafetlerle tığ gibim çıkcam o tartıyaa hıh
canım benim evde tartım var...akşamları vs. çıkıorum ama kendimdeki ilerlemeye her sbh işe gelirken kahvaltı öncesi üstmü gyinirken bakıorum.
yani aynı tartı ve aynı kıayeftle bakıorum hep.
dr umun tartısı benimkinden yrm kilo fazla oluodu..ama artık yeni bi dr a başlıcam.
bu nedenle baz aldığım kendi tartım...sbh çıplak kilom:))
ben doktorda tartılmıyorum cnm kendi evimdekine bakıyorum en baştan beri ya bi defa cat buldozer tarzı botlar nerdeyse 1 kilo hbrin var mı bilmiyrm kahvaltı yapmışsın 2 bardak su içsen yarım kilo bi de tuvalete de çıkmamışsın yarım kilo da ordan demek ki 64 civarısın hala boşver kendi evinde sabahları aç karnına tuvalete gidince tartılacaksın gerisi yalan ona bakarsan ooo ben baya bi almış olurdum heralde
Ben her sabah aç karnına pijamayla tartılıyorum. Diğer zamanlar çok farklı çıkıyor çünkü. Ama son 1 haftadır 2 kg aldım. 5 gün önce 57 idim, 2 gün önce 58 oldum, bu sabah 59 çıktım. Hızla artıyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?