2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hehehe inşallah canım da
geldim mi seni görim isterim yaaa
neyse başka bir zaman inşallahhh sen ve beben iyi ounda gayri bişey istemiyos

evet erkek sevmek ile kız sevmek çok farklı dimi
ay zeynepte güzel isim yani

petuşcum ordamısın bilmiyorum ama biz 28 haftalık olarak nerdeyse son iki aya yani bebeğin çok hızlı büyüdüğü zamana geldik bundan sonra artık kendimiz pek kilo almayız gibi geliyor tartıda artsak da o bebeğin kilosudur diye düşünüyorum almayız artıkın di mi petuş ben 64.5 tan 70.9 a çıktım yani 6.5 kilo aldım sen de en son bu aralardaydın şimdi ne durumdasın kuzum

canımmmmmm ne güzel yazmışsınnnn Allah razı olsun..
bu net varya zaten insanın psikolojisini bozuyo araştırmıyım etmiyim diyorum ama karşıma çıktı işte yazılanlar....
Allaha emanet benim miniğimde...
inşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız bi doğuraydık rahatlayacaz yaaa

bi hamileye denilebilecek en güzel şey..
1- çok güzelleşmişsin
2- hiç kilo almamışsın sadece göbek çıkmış:))
ben hep öyle diorum artık hamşle arkadaşlarıma:))

cnm ben bunu duymuştum...ama tsh ın değerleri var yani seninki risk yaratacak boyutta değil demekki...hatta bence dr un o sınırları sürekli kontrol etmek için her ay senden test istemiş..o nedenle bence güven dr una..kurcalamamaya çalış..

:))) he he ben kız olduğunu 17. haftada öğrendim ya o zmndan buyana uyumaıyorum ben beaaa
sanki o narin minnak şeyin üstüne yatıom inciticem gibi gelio hepp:))

ben magvital kullanıyorum tadı fanta gibi hiç kötü değil yani asitli asitli kolayı özleyenlere ilaç gibi geliyor

bende magnorm kullanıyorum aynen fantanın asitsiz hali benimki ama tiksinti yapıyo bende

kızlar ben ishal oldum ya gece bağırsaklarımın sesine uyandım resmen sonra tuvaletten çıkamadım titremede oldu beraberinde sonra geçti.şimdi öyle bi halsizlik var üstümde doktorumu arasam mı bilemedim adam artık engellicek beni

ay nerden okudum ben o yazılanı ya bütün psikolojimi alt üst ettimm.
yani bende diyorum riskli bi durum olsaydı uyarırdı ilaç başlayalım derdi falan.
ayyy şu saatten sonra erkek çıksa bile üzülmücem bebeğim. sağlığı yerinde olsun yeterki ya

canım bende ishal olmuşum ya. bende acaba arasammı diye falan düşündüm ama bekliyorum akşama doğru artarsa ararım heralde.. şimdilik sakin bağırsaklarım

aramaktan ziyare doktora gidip bi tahlil istesen bence tatlım ishal önemli ve tehlikeli... ben geçen gün çok sıkıntı yaşadım bu konuda, ve o gün geçmedi diye beni hastaneye yatırdılar sabaha kadar serum verdiler, çok su kaybetmişim... sen de su kaybı çok yaşamadan önlemini al. su iç bol bol, patates ve muz ye bakalım ama geçmezse git bence

petuuuuş bana cevap yazmamışsın kzum okumadın mı yoksam hadi bekliyrm seni

yok ben bu hafta zincirlerimi kırmışım..
27. haftanın ilk günü 6 kilo almiştım o ana kadar..
bugün son günü tartıldım toplamda 7,5 kilo almışım...
bu hafta sıkı yemişim...tebrik ettim alkışladım hatta sbh kendimi..

hiçboşver cnm..artık zekası vs. hepsi oluşmuş durumda..artık onlara mutluluk hormonu salgılama zamanı..
37. haftayı düşün okii..37. haftaaaa:))

canım bende ishal olmuşum ya. bende acaba arasammı diye falan düşündüm ama bekliyorum akşama doğru artarsa ararım heralde.. şimdilik sakin bağırsaklarım

ben 1 haftayı geciktir ishalim
magnezyumu 3e cıkardı drum ishal olcaksın korkma dedi
ne yesem midemi bozuyo gbi bi tepkime oluyoo hoooppp wc :)

petuuuşşşşşşşşşş bu arada ye iç yat ben 90la gidicem sanırım doguma :))
su an hala 77yim gerci moral bozuk olunca iştahta olmuyo

arada bi olur bee 2-3 gün fln sürerse kuruntulanın aman bee biz de amma da kruuntulu bişey olduk çıktık haaa o tsh tan bahseden kişiye söylüyrm benim de düşüktü yıllar önce ama aşırı bi düşüklük olmayınca ilaç verilmiyo zamanla kendi kendine geçiyo kuruntulanma ve şu netten saçma şeyleri okumaya bi son ver

dimi artık herşey oluşmuş durumda boşa stres salgılamayayım kuzucuğaa
37. hafta gel artık ya. evde olsamda müge anlıyı izlesem :)) bu tarz şeyleri düşünmem hiç değilse

arada böyle ani yükselmeler oluyo ama geçen hafta annemler vardı annem hayvan gibi yedirdi öğün aralarını bile aşure koca bi tabak kabak tatlısıyla geçiriyodum dedim en az 2 kilo aldım ama neyse ki yarım kiloyla kalmışız annemler gönderdim onlar gideli o kadar çok yemiyom

benim daha bugün ilk günüm
çok süt içtim bi kaç gündür o etkilemiş olabilir belki

:18::18: tamam tamam kızmaa
ben okumadım biri yazmış facede başka bi grupta orada gördüm görmez olaydım
. koskoca endokrin gerek görmemiş. ben neyi kafaya takıyosam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…