ben vermiştim boşyere demedim bi yapın o zaman göreceksiniz diye sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :))))
kapattık s.ahmet köftecisini canım.
olivium arka kapısının orda zeytinim simit&cafe var orda git kocaman bi pasta yee aylinin selamı var ben topicten geliyorum de
kızımın adı ZEYNEP olucak inşallahh :))
hani kız dediler ya o gunden beri içimdeki korkusuz cengaver cesur yurekimm gitti nazlı mızmız bi kız geldi oturdu sankii
hani kızlar hep daha nazik narin olur ya sanırım onun psikolojisi
kızlar bu magnezyumu düzenli içmek gerekiyor mu ben içemiyorum da :44:
ben öğleden sonra içmeye başlıcam canım bakalım, niye içemiyosun ki tadı mı kötü
canım kendini o şekilde şartlama hep iyisini düşün çok zeki akıllı bir bebek düşün, sohbet et onunla ve Allaha dua et eğer birşey yaşicaksak bişeyler anormal gitmeden de olabilir nette heryazana da güvenmemek gerekir herkesin aklına da bakmamak gerekir bazen teselli veriliceğine bide ateşe körükle gidenler oluyor bende yaşadım bunu.. ben zeka testi bile yaptırmadım çünkü o bir olasılık net bir sonuç vermiyor dedim diyelim ki zekada gerilik çıktı tedavi de olmuyor e bende bebeğimi aldırmak gibi bir günaha da giremem herşey Allahtan dedim daha çok strese girip bebeğimi hasta etmiyim dedim ve içim çok rahat güzel düşün bu arada öyle bi riskin olsaydı doktor belirtirdi için rahat olsun çok akıllı ve afacan bir bebeğin olucak merak etme içime doğdu:)
ben öğleden sonra içmeye başlıcam canım bakalım, niye içemiyosun ki tadı mı kötü
bi hamileye denilebilecek en güzel şey..slm arkdslar ya şimdi patronumuzun eşi geldı sohbet ettıkte bıraz kadın hamılılıği boyunca 25 kılo almış tam ben suana kadr 7 kılo aldım sen hiç bişey almamışın falan sabah sabah moral werdı dr'a gtmeye korkuyodum kılo aldım dıye kızcak dıye sımdı daha rahatım :)
cnm ben bunu duymuştum...ama tsh ın değerleri var yani seninki risk yaratacak boyutta değil demekki...hatta bence dr un o sınırları sürekli kontrol etmek için her ay senden test istemiş..o nedenle bence güven dr una..kurcalamamaya çalış..ya kızlar şuan kötü oldum . biliyosunuz tiroid hormonlarım çok düşüktü ayrıyetten onun içinde endokrine kontrollere gidiyodum.. ve benim çok çalıştığı için tsh hormonum düşüktü.. doktor şu zamana kadar hiç ilaç başlamadı ayda 1 kan alıp değerlerime baktı. ve son baktığın da çok iyi çıkmıştı yükselmişti ve normal olması gereken değerdeydii..
ve ben biraz önce bişi okudum.. tsh düşüklüğü bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyormuşş.14: doktorum bana hiç böyle bişiden bahsetmedi. özellikle sordum bebekle ilgili bi sıkıntı olurmu diye olmaz sadece erken doğum riski olabilir dedi.. ama şimdi araştırdım zeka geriliği falan yazıyor. çok kötü oldm ben yaa
ya bişeyler için geç kalındıysa
doktorlar yanılmaz dimi bi bildiği vardır dimi ılaç falan başlamadığı için
kapattık s.ahmet köftecisini canım.
olivium arka kapısının orda zeytinim simit&cafe var orda git kocaman bi pasta yee aylinin selamı var ben topicten geliyorum de
kızımın adı ZEYNEP olucak inşallahh :))
hani kız dediler ya o gunden beri içimdeki korkusuz cengaver cesur yurekimm gitti nazlı mızmız bi kız geldi oturdu sankii
hani kızlar hep daha nazik narin olur ya sanırım onun psikolojisi
ben magvital kullanıyorum tadı fanta gibi hiç kötü değil yani asitli asitli kolayı özleyenlere ilaç gibi geliyor
cnm ben bunu duymuştum...ama tsh ın değerleri var yani seninki risk yaratacak boyutta değil demekki...hatta bence dr un o sınırları sürekli kontrol etmek için her ay senden test istemiş..o nedenle bence güven dr una..kurcalamamaya çalış..
kızlar ben ishal oldum ya gece bağırsaklarımın sesine uyandım resmen sonra tuvaletten çıkamadım titremede oldu beraberinde sonra geçti.şimdi öyle bi halsizlik var üstümde doktorumu arasam mı bilemedim adam artık engellicek beni
kızlar ben ishal oldum ya gece bağırsaklarımın sesine uyandım resmen sonra tuvaletten çıkamadım titremede oldu beraberinde sonra geçti.şimdi öyle bi halsizlik var üstümde doktorumu arasam mı bilemedim adam artık engellicek beni
bi hamileye denilebilecek en güzel şey..
1- çok güzelleşmişsin
2- hiç kilo almamışsın sadece göbek çıkmış:))
ben hep öyle diorum artık hamşle arkadaşlarıma:))
cnm ben bunu duymuştum...ama tsh ın değerleri var yani seninki risk yaratacak boyutta değil demekki...hatta bence dr un o sınırları sürekli kontrol etmek için her ay senden test istemiş..o nedenle bence güven dr una..kurcalamamaya çalış..
:))) he he ben kız olduğunu 17. haftada öğrendim ya o zmndan buyana uyumaıyorum ben beaaa
sanki o narin minnak şeyin üstüne yatıom inciticem gibi gelio hepp:))
yok ben bu hafta zincirlerimi kırmışım..petuşcum ordamısın bilmiyorum ama biz 28 haftalık olarak nerdeyse son iki aya yani bebeğin çok hızlı büyüdüğü zamana geldik bundan sonra artık kendimiz pek kilo almayız gibi geliyor tartıda artsak da o bebeğin kilosudur diye düşünüyorum almayız artıkın di mi petuş ben 64.5 tan 70.9 a çıktım yani 6.5 kilo aldım sen de en son bu aralardaydın şimdi ne durumdasın kuzum
ay nerden okudum ben o yazılanı ya bütün psikolojimi alt üst ettimm.
yani bende diyorum riskli bi durum olsaydı uyarırdı ilaç başlayalım derdi falan.
ayyy şu saatten sonra erkek çıksa bile üzülmücem bebeğim. sağlığı yerinde olsun yeterki ya
canım bende ishal olmuşum ya. bende acaba arasammı diye falan düşündüm ama bekliyorum akşama doğru artarsa ararım heralde.. şimdilik sakin bağırsaklarım
canım bende ishal olmuşum ya. bende acaba arasammı diye falan düşündüm ama bekliyorum akşama doğru artarsa ararım heralde.. şimdilik sakin bağırsaklarım
yok ben bu hafta zincirlerimi kırmışım..
27. haftanın ilk günü 6 kilo almiştım o ana kadar..
bugün son günü tartıldım toplamda 7,5 kilo almışım...
bu hafta sıkı yemişim...tebrik ettim alkışladım hatta sbh kendimi..
hiçboşver cnm..artık zekası vs. hepsi oluşmuş durumda..artık onlara mutluluk hormonu salgılama zamanı..
37. haftayı düşün okii..37. haftaaaa:))
yok ben bu hafta zincirlerimi kırmışım..
27. haftanın ilk günü 6 kilo almiştım o ana kadar..
bugün son günü tartıldım toplamda 7,5 kilo almışım...
bu hafta sıkı yemişim...tebrik ettim alkışladım hatta sbh kendimi..
hiçboşver cnm..artık zekası vs. hepsi oluşmuş durumda..artık onlara mutluluk hormonu salgılama zamanı..
37. haftayı düşün okii..37. haftaaaa:))
benim daha bugün ilk günümben 1 haftayı geciktir ishalim
magnezyumu 3e cıkardı drum ishal olcaksın korkma dedi
ne yesem midemi bozuyo gbi bi tepkime oluyoo hoooppp wc :)
petuuuşşşşşşşşşş bu arada ye iç yat ben 90la gidicem sanırım doguma :))
su an hala 77yim gerci moral bozuk olunca iştahta olmuyo
arada bi olur bee 2-3 gün fln sürerse kuruntulanın aman bee biz de amma da kruuntulu bişey olduk çıktık haaa o tsh tan bahseden kişiye söylüyrm benim de düşüktü yıllar önce ama aşırı bi düşüklük olmayınca ilaç verilmiyo zamanla kendi kendine geçiyo kuruntulanma ve şu netten saçma şeyleri okumaya bi son ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?