Bizdeki ekonomik planları da hep o yapar yalnız abisinin bizi oyalaması, annesinin baskısı elimizi kolumuzu bağladı resmen. Şimdi Msn'den konuştuk sakin sakin akşama detaylı konuşacağız. Haklısın dedi, ben de özür diledim pısırık dedim diye gülücük göndermiş
Sormayın ne kaçtı anlamıyorum ki, hakimiyet de sağlayamıyorlar ondan bence gocunuyor parmağında oynatmak istiyorlar ama zor yani çok zorr.
Bu arada şu kumsal540 çok komik ya biz lohusalıktan, k.validen konuşuyor o da şş bırakın şimdi onları istanbula gelince nereye gidelim diyor benzer bir olay yaşanmıştı onu hatırladım kim demişti arada başka bir şeykoptum şu an gülüyorum kikir kikir dengem şaşırdı resmen
biraz detay vereydin eyiydi..boşver kuzum geçmiş işte unut gitsin sen benim soruma cevap ver bakem bu mevsimde istanbulda nerelere gidilirrrr
herkesinmobilyacıyla iğrenç bi anısı var demekki.. bizde evlenirken hazır almadık kendi zevkimize göre yaptıralım dedik tv ünitesini yatak odasını falan. düğüne 3 ay kala sipariş verdik.. bu adam bizi verem ettii nerdeyse yalancını teki çıktıı bide tanıdık vasıtasıyla gittik bunaa.. tanıdıkla iş yapmayacaksın arkadaş en çok onlar sömürmeye çalışıyo senii..
benim kına günüm geldi bütün eşyalarım. oda yarısı geldi yatak odam gelmemişti bile.. düğün gecesi yola çıktık Allahtan balayı için. yoksa katil yapardı o mobilyacı bizi.. yatak odasda biz balayındayken geldii.annemler yerleştirdi off ne stresli günlerdi beyaaa
biraz detay vereydin eyiydi..
kaç günlüğüne gelcen..gelcen gitcenmi...akşammı burda olcan..hafta sonumu burda olcan..kalcanmı vs. vs..
yani şimdi beylükdüzne gelceksen benim sana üsküdarda bi yer tarif etmem çok saçma olur o bakımdan:)))
evet ya...geçti o günler ama acısı hala taptaze:))
walla bilmom ben işime çok saygı gösteriğimden belki(yani ben hiç geç kalmam, bana bişi verilsin zmnından önce teslim ederim vs vs) hiç tahammülüm yok böylelerine..
ağlamasın sonra kimse açım açıktayım die..
yaparsan böyle kimse sana vermez mobişlyalarını gider büyük marketlere.
kuzum harbiye taraflarında kalcaz yani iki tarafa da çok uzak değiliz bu akşam gelcez ve pazar günü döncez hadi bakalım anlat sabırsızlandım
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
bugün 26. haftamın son günü canım...yarın 27. haftama yani,7.aya giriyorum..
uzman tv'de ki doktora bakarsan 24-28. haftalar 7.,28-32. haftalar 8.,32-36. haftalar 9. ay oluyor ve geri kalan 10 günlük kısmıda eklediğinde genellikle doğumlar 38-39 haftalar arasında oluyor..yani yani dr.kaan kocatepe'ye göre ben 7.ayımın ortasındayım şu an
Hamileliğin 7. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV
canım buna benzer bi durumu bizde yaşadık..eşim askerden yeni gelmişti kaynımda arkadaşı vesilesi ile ehliyet kursuna yazılmıştı indirimli olarak...dediki abi ucuz gel sende al ehliyeti..bizimkide henüz iş yok para yok tabi..ben verrim dedi 300 tl verdi..sonra işe girer girmez kaynım değilde k.validem fln başladılar borcunu ver demeye..eşimde biraz inat tabi..ben ona param yok dedim o da zorla kaşındı napim aramızda 300-500 lafımı olur dedi..onlar ver dedikçe size ne yaa vermiom zamanında benden yediklerine saysın fln filan...
ondan sonra anladıkki 10 tl bile olsa aileden borç almıcaksın..
biz paraya ihtiyacımız olduğunda gider uygun bir krediye gireriz..kimseye eyvallahımız yoktur o yüzden
merhaba kızlar.herkes kayınvalideden şiayetçi ben de tam tersi:)))
oğlumuz doğunca inşallah,benimde iznim bitince onlar gelecek bakmaya heralde.adam işten çıkacak bize yerleşecekler,kendileri edirnede biz istanbuldayız.ve 2-3 yıl sürecek belkide daha fazla.baktırmaya kimsemiz yok istanbulda.benim anam babamda gelemiyor.
kayınvalidemle pek sorunum yok şükür ama benim kayınpeder çok bilmiş,herşeye karışıyor ve çok konuşuyor.ayrıca pek bi otoriter.geçenlerde geldiler ,sonra kara kara düşünmeye başladım.gerçekten çok zor.3 yıldır eşimle yalnız yaşıyoruz kimsenin müdahelesi olmadan bilmiyorum nasıl olacak.şimdiden düşünmek istemiyorum ama düşünmedende edemiyorm.eşim o kunuda çok anlayışlı,annenler gelebilyorsa gelsin benim için problem yok diyır ama bende onları ikna edemiorum.bakıcıya veremiyoruz çocuk planlamadan önce borcun altına girip ev aldık.hem kime güvenip verecez.aman böyle işte...çocuk için katlanacağız herlaade ama ben pek sabırlı değilim işin kötü tarafıda o
buarada buaralar pek bir duygusalım ota poka ağlıyorum((yüzüm şişti zaten iyice şişti:)
mobilyacı, marangoz, mütahitlerin çalıştıkları kim varsa hiçbiriyle iş yapmayacaksın, gideceksin ii bi yerde yaptıracaksın paşalar gibi kredi kartına taksit yapıyolar heryerde şimdi...
Bizim parkeleri yapmış ustalar kenarlarındaki süpürgelikleri takmadan gitmişler. uleyn işin çoğunu yapmışsın zaten 2.dk da süpürgelikleride taksana.... olmaz illaa peşinden koşturacak gel usta bitir şu işi diye ağlatacaklar....bi daha sıfır ev mi tövbeler tövbesi diyooo eşimmm..
allah ağlatmasın :))
kızlar morelım bozuk ve ne yapacagımı bılmıyorum dün aylık konturolum vardı ve ne zamandadır vajinamda varis vardı artık dayanamaz hale geldım ve dun dr altan baktı ve kadın cok sasırdı ve kasıgımda 10 gundur bır şişlik vardı onunda fıtık olabıleceyını soyledı ve bızım bugun ceraha yonlendırdın evt kadın tahmnını dogru cıktı ve ksaık ta fıtık baslangıcı goruldu korkuyorum acıkcası ama varıs benı maf edıyor cok agrıyor dr yorulmama gerektıyını ve yatmam gerektiyini soyledı korkuyorum cok hemde bebek ıyı ama buyudukce asaga daha cok baskı yapacak ve ben bu haftalrda boyleyım sağ tarafım yatsam bıle agrıyor sizinde basınıza boyle bır sey geldımı yada tanıdıklarınızın gelcı boyle durumu kımse soylemz bunuda bılıyorum ama sizinde bır fıkrınız varsa yardımcı olun bana
anladım...
nişantaşı çok güzel bu aralar..ışıl ışıl akşamları..mutlaka bi uğrayın derim..
kahvaltı için üsküdarda paşalimanı var orda güzel açıkbüfe bi kahvaltı yapabilirsiniz.
yada beşiktaşda nerde yapılır bilmem ama hani yakın ya b. taşda yapabilirsiniz boğaza nazır...hava soğuk ama açık ve güneşli..bi boğaz havası alınabilir..
gezme içinde bebeğe bişi bakacaksanız mısır çarşısına eminönüne gidiniz...mısır çarşısına gidince sorarak havuzlu hanı bulup bebik eşyası alabilrisiniz...
oldumu:))
kızlar morelım bozuk ve ne yapacagımı bılmıyorum dün aylık konturolum vardı ve ne zamandadır vajinamda varis vardı artık dayanamaz hale geldım ve dun dr altan baktı ve kadın cok sasırdı ve kasıgımda 10 gundur bır şişlik vardı onunda fıtık olabıleceyını soyledı ve bızım bugun ceraha yonlendırdın evt kadın tahmnını dogru cıktı ve ksaık ta fıtık baslangıcı goruldu korkuyorum acıkcası ama varıs benı maf edıyor cok agrıyor dr yorulmama gerektıyını ve yatmam gerektiyini soyledı korkuyorum cok hemde bebek ıyı ama buyudukce asaga daha cok baskı yapacak ve ben bu haftalrda boyleyım sağ tarafım yatsam bıle agrıyor sizinde basınıza boyle bır sey geldımı yada tanıdıklarınızın gelcı boyle durumu kımse soylemz bunuda bılıyorum ama sizinde bır fıkrınız varsa yardımcı olun bana
oh be kurtuldum edasıyla yazmıştın petuş o kaar mı sıktık seni hı teyzesi bak kızım yüzüyo zaten göbek atıyo gibiyim oturduğum yerde
istanbuldaki kızlar ve istanbulu bilenler nolur ya bak akşama çıkcaz yola bi yerler söyleyin bana ya bak hadi bekliyom ya neden benim soruma cevap vermiyosunuz yoksa siz beni sevmiyomusunuz(((
kayınvalide seansları çok yaptık cnm yapmaya da devam ediyorum ben anlatsam akşam olur hemen seanslara sonra da devam edebiliriz tatlım yani bu benim aşkımla doğumdan önceki son gezmemiz ve anlaşılan uzun zaman bi daha da yapamıycaz zaten istanbula da çok uzakta olucaz ve belki bi daha da hiç gelmiycez yani neden benim için bu kadar önemli bişeyi küçümsüyorsun hıı
yaf k. validemin içine kaçan şey sanada kaçtı herhal..nazlanmakmı istionuz...
keyfim çok yerinde bugün bozma plsssssssssssss
kızlar bide alanyadan arkadaşım gelio inş. bu akşam..pzr akşamına kadar burda..
yrn için iş yerimden izin istedim, bakalım verceklermi..
verirlerse yrn yokum işte..
cmt dr kontrolüm var, yeni bi dr a yeni bi hastaneye başlıcam inş. herşey yolundadır...memnun kalırım..
pzr günüde günüm var..kızlar kahvaltıya gelecekler beni yormamak için...
alanyadan gelen arkadaşımda 3 gün bende..ondan ötürü sanırım nete hiç giremem..
beni merak etmeyin...
pzt görüşmek üzre..
şimdide çok çalışim de yrna iş kalmasın..azcık ara bana:))
Yok canım olur mu hiç öyle şey
Bebek içinse kesin eminönü yapın derim.
Kendiniz için ise ortaköy de olabilir havada güzelse beşiktaşa doğru yürürsünüz hem ortaköyde yediklerini de eritirsin birazhem duygusal ve de romantik...
cmt dr kontrolüm var, yeni bi dr a yeni bi hastaneye başlıcam inş. herşey yolundadır...memnun kalırım..
beni merak etmeyin...
pzt görüşmek üzre..
ya kızlar şuan kötü oldum . biliyosunuz tiroid hormonlarım çok düşüktü ayrıyetten onun içinde endokrine kontrollere gidiyodum.. ve benim çok çalıştığı için tsh hormonum düşüktü.. doktor şu zamana kadar hiç ilaç başlamadı ayda 1 kan alıp değerlerime baktı. ve son baktığın da çok iyi çıkmıştı yükselmişti ve normal olması gereken değerdeydii..
ve ben biraz önce bişi okudum.. tsh düşüklüğü bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyormuşş.14: doktorum bana hiç böyle bişiden bahsetmedi. özellikle sordum bebekle ilgili bi sıkıntı olurmu diye olmaz sadece erken doğum riski olabilir dedi.. ama şimdi araştırdım zeka geriliği falan yazıyor. çok kötü oldm ben yaa
ya bişeyler için geç kalındıysa
doktorlar yanılmaz dimi bi bildiği vardır dimi ılaç falan başlamadığı için
beni merak etmeyin...
pzt görüşmek üzre..
bak bak ne demek istiyosun bakıyım sen bize tombk mi demek istiyosun hııı yok kuzum maşallah o kadar çok almadık bak sütlaç yapıyorum evt ama 1 kase sadece krep yaptım 2 tanecik yedim öğlede brokoli yedim yoğurtla o kaar çok abartmadık yani az yiyelim die az yapıyos bakma çeşitlere sen evt tamam şu anda her ne kadar 70.9 çıksak da bak 71 değil ha aradaki farkı da farket kuzum ben 10 dk bile yürüyemiyom merdiven çıkana kadar merdiven mi beni çıkıyo ben mi merdiveni onu bile bilmiyorum bakalım gezmeye gelcez giya gezebilirsem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?