yakışıklı heeee
güldürdünüz beni yaaa
sizin gibi bi dostlarımız olsaydı keşke çevremizde yaaa
hergün size gelirdik herifle 2 güler dönerdik eve :))
yavrum senin beylik silahın filan da var de mi??? kaynanan geldiğinde masanın üzerine koyarsın ayyy ne şahane olur :27::27::27:[/QUOTE .!.:anam beylik silahını kullanacak yer de oldu da işte dedim elini kana bulama kızım şu k.çı yere yakınlar için, ama çok fenaydı... amaaa mevzu bebeeem olursa neresi yere yakın olursa olsun yakarım
yav ne çenesi düşük baaayanlarsınız, gece uyuyamadım zaten 6 filandı yattığımda öğlen de 12'de kalktım pörtlek gözlerle.
kahvaltı yaptığımdan beri geçmişi okuyorum daha yeni bitti :126:
artık tünaydını da geçtik akşam oldu gari
ama not aldığım şeylere cvp yazacağım güncellikleri kalmasa da...
rüyada kırmızı kan gördün mü olay bitmiştir, hooop boş rüya anlam arama.
3 aylık bebeği olan bi arkadaşım aslında bez pişik yapmıyo hangi markayla başlarsan onla devam etmen gerekiyo, ucuzla başladın mı prima'ya bile geçsen pişik yapar dedi ben de anneme öle pahalı bişi almak çok önemli değilmiş alışkanlık önemliymiş demeye kalktım dayak yiyodum nerdeyse bi azarladı beni. 3 kuruşun cimriliğini yapma sen almazsan ben torunuma alırım en iyisini dedi
ayy kıyamam kaçırdım bak tombiğimi, gündüz sıkılırsan gelirim yanına 2 takılırız dicektim ama yetişemedim. bana arabayla 15 dk mesafede oturuyo.
ben tam 6 aydır dr'a heeeep aynı kıyafetle gidiyorum. içinden manyak mı bu diyodur kesin. çorabım bile aynı oluyo o derece.
ama bu ara fazla kilo aldım azar yememk için daha hafif bişiler giycem
aaaah ahh, lise ve sonrası hep 57 kiloydum, yazın 54'e düşer kışın en fazla 57.5 olur hemen rejim yapardım. evlendim 60 oldum. işe girdim 62 (ütün gün oturmaktan) sonra işten ayrıldım 1 sene geçti bi baktım giysilerim artık bana yakışmıyo meğer 69 olmuşum. hemen rejime girdim sağlıklı beslendim, spor yaptım yüzdüm, yürüdüm 62 oldum 45 gün içinde 7 kilo gitti. o ara öğrendim ki 1 aylık hamileymişim 2 ayda 2 kilo aldım 64 oldum.
ve o kara gün geldi kanamam oldu kıpırdamadan yattım evde 2 ay.
4. ayın sonunda toplamda 10 kilo fazlam vardı, şimdi 6.5 ay oldu 14 kilo fazlam var.
yakın arkadaşım yaz hamilesiydi, yazlığa gitti 7. ayında 45 gün yüzdü. doğumundan bi gün önce ne alemde diye aradık salı pazarındaydı. çok hareketliydi ama toplamda 22 kilo aldı. ve doğumu da çok kolay oldu. 2 saat yoğun sancı çektim yarım saatte de de çatala çıkıp doğurdum dedi. yani kilo alımı bünye meselesi yemekle hareketle çok alakası yok. mühim olan yürüme ve yüzme gibi sporları düzenli yapıp vücudu doğuma hazırlamak. alınan kilolar her türlü gider, bünye de herşeye alışır bunlara takılmayın
bana atar mısın mail yazsam???
canım sakın kaynanan için kocanla aranı bozma hatta şöle yap kocana aslansın kralsın paşasın de. hiiç gitme üstüne annen ayıp ediyo erkek adamın borcuna karışılır mı filan hafiften annesini suçla onu öyle yanlşış hareket etmeye yönlendiren annesiymiş kocan günahsız bir melekmiş gibi konuş. ama kaynana tavır yap. konuşmanız gereken durumlarda ters davran ve bu konuyu senin yanında açarsa onla tartış. sen kocanla aranı iyi tutarsan annesi için sana kötü olamaz en fazla arada kalır susar. sen de sinirini çıkarmış olursun
yok yav o da günahmış, ben yeni evliyken hem k.v. hem de k.p. ile çok pis kapışmış ortalığı ayağa kaldırmıştım o ara k.p. uzun yola çıktı kendi aracıyla çok da deli sürer bi aklımdan ölse nasıl olur diye geçirdim şeytana uyup sonra tövbeler tövbesi dedim. kaynana gelir bize yerleşmeye kalkar filan. herşeyin olumlusunu düşünüp öyle dua etmek gerek. kendi başımıza çorap örmeyelim
gündüz üsküdar'a geçin. yeşillik istiyosanız fethi paşa korusuna çıkıp orada açık büfe kahvaltı yapın orman içinde tepeden bakın boğaza. sonra aşağı inin çınaraltı var erbab cafe'nin arka tarafında kime sorsanı zgösterirler orada deniz kenarında ister açık ister kapalı alanda sıcak bişiler için. sonra (aracınız yoksa) üsküdar'a ister yürüyün ister otobüsle geçin vapura binip karaköy'de inin.
karaköyden galata'ya yürüyün orda kulenin etrafında güzel bi iki yer var oturun akşam yemeğinizi yiyin. sonra hooop daha yukarı çıkın. taksim sonra da harbiye.. ayyy canım çekti bak kendi anlattığımdan.
cumartesi de eminönü yapın petuş'un dediği gibi. pazar da haliç kenarında belediyenin sosyal tesislerinden birinde yemek yiyip pirre loti'ye çıkabilirsiniz eyüp'de. manzarası çok güzeldir.
yavrum senin beylik silahın filan da var de mi??? kaynanan geldiğinde masanın üzerine koyarsın ayyy ne şahane olur
üstlerinde 3 tane tüy var...güya laf sokuo..parmak yani demi:)):)))
bıyıklarımı alıncada sıhhatler olsun dio:))
telaş yapmadım cnm ya olcaktır heralde yani hamileliği bu şişlikler olmadan tamamlayan varmıdırki? ben bekliorumda hani böyle akşam bişi yokken sbh balon olması ilginç geldi:44::44:
attım anacım...sevgili nefrazen at mailini atayım sana arşivimi hadi kzum
olsun o zaman kocişlerimiz çok üzülür dertlenir, içlerinde hep o acı kalır zordur ikisini çat diye aynı anda kaybetmek. sen yine de öle deme. en fazla bana ettikleri burunlarından fitil fitil gelsin de. hamilenin duası tutar. allah korusu şimdi ikisi çat diye aynı anda gitse yeminlen vicdan azabı çekersinnefrazencim ikisi aynı anda gitseler diğer tarafa nasıl olur cnm
yav seninkilerde organize suç örgütü gibi insan polis olan gelinden korkar. sen benim gelinim olsan heralde içimden kurardım cümleleri tartar öle konuşurdum :18:anam beylik silahını kullanacak yer de oldu da işte dedim elini kana bulama kızım şu k.çı yere yakınlar için, ama çok fenaydı... amaaa mevzu bebeeem olursa neresi yere yakın olursa olsun yakarım
sizin de içiniz kötü olmuş hamile kadına böle laf edilir mi deseydin keşke7 saat derse girdim totom çıktı resmennnya benim yüzüm acayip kötü sivilce dolduuu,bugün hafif yapmıştım makyjı herkes yüzünkötü olmuş dedi okulda. sinir oldummm hamile insana denr mi buuuuuuu
hadi kızlar arşiv isteyenler göndercem maili şimdi gönderin de toplu gönderiyim
SeLaM KızLaR..
nasıl özlemişim sizi burnumda tutuyodunuz
bugun dayanamayıp azıcık geleyim dedim..
göruşmeyeli çooookkkk sey degişti kızlarr
kanama gecirdimm, düşük tehlikem var, sadece ymek yyip wcye gitmeme izin var
rahim uzunlugu 40 mm olmalıymış benimki şimdiden 24 mm.
ne olur bana cok dua edin bu kadar alışmışken ayrılamam bebeğimden
bu arada benim oglum degil KIZIM olacakmış bi şokta öyle yaşadık
10 gundur kıpırdamadan yatıyorum evde yarın kontrole gidicem
iinnnşşaaallaaahh o riskli dönem bitmiştir
o kadar bunaldım kii herşeydenn keşke gebelikten yana tum olumsuzluklukları (bulantı, iştahsızlık v.s)
yasasaydım ama bu korkuları keşke tatmasayddımm(
sizden bol bol dua etmenizi istiyorum arkadaslarım..
günaydın kızlar.
menzil geçmiş olsun canım. kendine ve bebişe iyi bak. ama zorlu haftaları geçtik çok şükür. biraz daha sık dişini. rabbim yardımcın olsun canım.yani cinsiyettede bir şaşkınlık yaşadınız. hayırlısı olsun bakalım.
kızlar bu arada bir tavsiyem olacak. sakın bıldırcın yumurtası yemeyin. 1 yumurta 7 tavuk yumurtasına denkmiş. sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yedim. bebiş dışarı çıkmaya yer arıyor nerdeyse. bide bebeklerin böbreklerine zararlıymış. siz siz olun aynı hatayı yapmayın olurmu??
geçmişi okuyamadım. kontrollerden gelenler var. maşallah sizlere ve bebişlerinize.umarım kimsede sorun yoktur.
Ne arşivi kumsal kaçırmışım ben?
7 saat derse girdim totom çıktı resmennnya benim yüzüm acayip kötü sivilce dolduuu,bugün hafif yapmıştım makyjı herkes yüzünkötü olmuş dedi okulda. sinir oldummm hamile insana denr mi buuuuuuu
7 saat derse girdim totom çıktı resmennnya benim yüzüm acayip kötü sivilce dolduuu,bugün hafif yapmıştım makyjı herkes yüzünkötü olmuş dedi okulda. sinir oldummm hamile insana denr mi buuuuuuu
yav seninkilerde organize suç örgütü gibi insan polis olan gelinden korkar. sen benim gelinim olsan heralde içimden kurardım cümleleri tartar öle konuşurdum :18:
QUOTE]
yok yaaa kaymak gibi kızım da haksızlığa gelemiyorum kim olursa olsun yedi kat yabancıya yapsınlar haksızlığı ben yine cıngar çıkartırım. eh sağ olsunlar onlar da ne işlerine geliyorsa öle davrandılar, sanırsın ben bostanda yetiştim onlar da padişahın sol şeysi
amaaaan ne salaktılar ya....
haksızlık yapma canımı ye valla... cümle felan tartmaya gerek yok..
Pazartesi günü bizim arkadaşlar da bana yüzün şişmiş,tam hamile olmuşsun artık dediler.Benim de çok canım sıkıldı onlar öyle deyince...Halbuki daha 6 kilo aldım 27. haftada.
kek yapayım da keyfim yerin gelsin bari...
pofff ya insanın çok maroli bozulyo yani..
bizimde mutfaktaki görevli ayyy çok şiştin..sen nasıl gidip gelcen..
yemekten gelyom patlıcak gibis görünyon..
ben 9 aylıkken böyle değildim..
yaaaaaaaa dedim sen benmisin, ben senmiyim..
incecik belik yani zaten çok şişse göben taşımazdı..
benim bele bak kalas gibi walla çok rahat taşıom..dahada çekirge gibi gidip gelirim işime...
kimeneeeee....
gördüğüm her hamileyde çok güzelsin, hiç değişmemeişsin, bi göben çıkmış başka hiç bi yerinde bişi yok, çok yaramış diom..
evet öyle değil belki ama insanın hoşuna gidio...
ben de yarın akşam arkadaşa gidicem, elim boş gitmek istemiyorum pastane işi olmadan kendim yapabilsem diyorum ama çoook uzak bi hayal gibi duruyor şu anda çok çok yorgun hissediyorum...
şöle elmalı pasta yapabilsem... of canım istedi tarçınlı tarçınlı...
ozaman bende mi 7 aylık oluyorum canım.benım sezeryan oldugundan doluyu nısan 13 gıbı alırlar sanırım bır sorun cıkmaz sa ıns ozaman
kızlar bide alanyadan arkadaşım gelio inş. bu akşam..pzr akşamına kadar burda..
yrn için iş yerimden izin istedim, bakalım verceklermi..
verirlerse yrn yokum işte..
cmt dr kontrolüm var, yeni bi dr a yeni bi hastaneye başlıcam inş. herşey yolundadır...memnun kalırım..
pzr günüde günüm var..kızlar kahvaltıya gelecekler beni yormamak için...
alanyadan gelen arkadaşımda 3 gün bende..ondan ötürü sanırım nete hiç giremem..
beni merak etmeyin...
pzt görüşmek üzre..
şimdide çok çalışim de yrna iş kalmasın..azcık ara bana:))
hııı,bende bunu bilmeden aldım hergün yiyorum..bunu bilmesemde hurmanın ne kadar faydalı olduğunu biliyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/462407-oku-oku-gebelikte-hurma-yiyin-kizlarr.html
kızlar hamile ve emziren bayanlara hurma yemeyi öneriyorlar,
hamilelikte 38. haftadan sonra yersen doğumu kolaylaştırıyormuş, doğumdan sonra yersen enerjı veriyormuş, emzirirken süt yaptırıyormuş.... sadece hamieliğin erken dönemlerinde yemememk gerekliymiş erken doğuma sebeb olabiliyormuş
bizimde çevremizde yok öyle akşamları gidipte vakit öldüreceğimiz arkadaş,eş dost..ama komik bi çiftiz yani sürekli birbirimize komik laf sokarıs..romantik şeylerle hiç alakamız yoktur ama eğlenceliyisyakışıklı heeee
güldürdünüz beni yaaa
sizin gibi bi dostlarımız olsaydı keşke çevremizde yaaa
hergün size gelirdik herifle 2 güler dönerdik eve :))
dengesiz insan çooook salla gitsin,hiç aynaya bakmıyon galiba de onlara7 saat derse girdim totom çıktı resmennnya benim yüzüm acayip kötü sivilce dolduuu,bugün hafif yapmıştım makyjı herkes yüzünkötü olmuş dedi okulda. sinir oldummm hamile insana denr mi buuuuuuu
kızlar bu arada dikkatinizi çekmek isterim bugün 90'dan da düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?