2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yavrum senin beylik silahın filan da var de mi??? kaynanan geldiğinde masanın üzerine koyarsın ayyy ne şahane olur :27::27::27:[/QUOTE .!.:
anam beylik silahını kullanacak yer de oldu da işte dedim elini kana bulama kızım şu k.çı yere yakınlar için, ama çok fenaydı... amaaa mevzu bebeeem olursa neresi yere yakın olursa olsun yakarım

7 saat derse girdim totom çıktı resmennn ya benim yüzüm acayip kötü sivilce dolduuu,bugün hafif yapmıştım makyjı herkes yüzünkötü olmuş dedi okulda. sinir oldummm hamile insana denr mi buuuuuuu

Çok sağol arkdaşım haklısın, hoşgeldin bu arada.

Ne varmışş alla alla onlar kendilerine baksın demi ama bayılıyorlar laf sokmaya :)))))

Yani tabi neler neler yaşayanlar var bu halimize de çok şükür. Tabi aniden olunca insan şaşırıyor bunu en çok tartıda hissediyorum

sevgili nefrazen at mailini atayım sana arşivimi hadi kzum
attım anacım...

nefrazencim ikisi aynı anda gitseler diğer tarafa nasıl olur cnm
olsun o zaman kocişlerimiz çok üzülür dertlenir, içlerinde hep o acı kalır zordur ikisini çat diye aynı anda kaybetmek. sen yine de öle deme. en fazla bana ettikleri burunlarından fitil fitil gelsin de. hamilenin duası tutar. allah korusu şimdi ikisi çat diye aynı anda gitse yeminlen vicdan azabı çekersin

anam beylik silahını kullanacak yer de oldu da işte dedim elini kana bulama kızım şu k.çı yere yakınlar için, ama çok fenaydı... amaaa mevzu bebeeem olursa neresi yere yakın olursa olsun yakarım
yav seninkilerde organize suç örgütü gibi insan polis olan gelinden korkar. sen benim gelinim olsan heralde içimden kurardım cümleleri tartar öle konuşurdum :18:

7 saat derse girdim totom çıktı resmennn ya benim yüzüm acayip kötü sivilce dolduuu,bugün hafif yapmıştım makyjı herkes yüzünkötü olmuş dedi okulda. sinir oldummm hamile insana denr mi buuuuuuu
sizin de içiniz kötü olmuş hamile kadına böle laf edilir mi deseydin keşke
hıhh

merhaba kızlar ben geldm..
bugün kendimi hiç iyi hssetmiyorum geç grdm internete bile
sabahtan beri kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var. korkutuyo artk beni bu araalar.
bu aralar da hep kötü haberler aldk ya aklmda heb acabalar var...
offffff içim daralıyo valla.
neyse ki yarn kontrol günüm rahatlarım kızımı görünce..

menzilcm ya hep sorup durduk seni birbirimize nerede diye.
çok geçmş olsun canm çok dkkat et kendine.
brakma bizi arada bak hatta eşine naz yap da eve pc alsın

ya ben bıldırcın yumurtası çok faydalı diye haftada 2 tane yiyordum.
diğeri çok büyük btmiyo bu küçük ya iyi geliyodu bana. yarn doktora sormak lazm

Sen bakma onlara. Sivilce dediğin nedir ki geçecek elbett. Ben de çıktığında böyle diyen patavatsızlara aaa sivilce sevdiceğin gözüne gamze gibi görünürmüş derdim. Her halim güzel bir de bu halimle bile güzelim peehh de geç
Allah geçmeyecek şeylerden korusun, hem normal bu süreçte... Ne güzel güzelliğimden bu aralar yavrum nasipleniyor dersin...

Pazartesi günü bizim arkadaşlar da bana yüzün şişmiş,tam hamile olmuşsun artık dediler.Benim de çok canım sıkıldı onlar öyle deyince...Halbuki daha 6 kilo aldım 27. haftada.

Pazartesi günü bizim arkadaşlar da bana yüzün şişmiş,tam hamile olmuşsun artık dediler.Benim de çok canım sıkıldı onlar öyle deyince...Halbuki daha 6 kilo aldım 27. haftada.

pofff ya insanın çok maroli bozulyo yani..
bizimde mutfaktaki görevli ayyy çok şiştin..sen nasıl gidip gelcen..
yemekten gelyom patlıcak gibis görünyon..
ben 9 aylıkken böyle değildim..
yaaaaaaaa dedim sen benmisin, ben senmiyim..
incecik belik yani zaten çok şişse göben taşımazdı..
benim bele bak kalas gibi walla çok rahat taşıom..dahada çekirge gibi gidip gelirim işime...
kimeneeeee....
gördüğüm her hamileyde çok güzelsin, hiç değişmemeişsin, bi göben çıkmış başka hiç bi yerinde bişi yok, çok yaramış diom..
evet öyle değil belki ama insanın hoşuna gidio...

kek yapayım da keyfim yerin gelsin bari...

ben de yarın akşam arkadaşa gidicem, elim boş gitmek istemiyorum pastane işi olmadan kendim yapabilsem diyorum ama çoook uzak bi hayal gibi duruyor şu anda çok çok yorgun hissediyorum...

şöle elmalı pasta yapabilsem... of canım istedi tarçınlı tarçınlı...

bana da okulda yüzün çok sivilc olmuş,kız çocuk annenin güzelliğini alır halbuki dedilerrr aynen böyle hönnkkk oldum.

bende pzr gününe yapcam...kızlar güne gelcekler ama ben bişiler yapıp kendimi yormim die kahvaltıya gelecekler ama bende bi kek bi pasta yapim diorum..

ozaman bende mi 7 aylık oluyorum canım.benım sezeryan oldugundan doluyu nısan 13 gıbı alırlar sanırım bır sorun cıkmaz sa ıns ozaman

evt canım 7 aylıksın hayrlı olsun

bazen benimde böyle ardarda planlarım oluyo ve haftanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum..bence sen ve yağmır için eğlenceli bi hafta sonu olck keyfini çıkarın bebem

hııı,bende bunu bilmeden aldım hergün yiyorum..bunu bilmesemde hurmanın ne kadar faydalı olduğunu biliyorum
yakışıklı heeee
güldürdünüz beni yaaa
sizin gibi bi dostlarımız olsaydı keşke çevremizde yaaa
hergün size gelirdik herifle 2 güler dönerdik eve :))
bizimde çevremizde yok öyle akşamları gidipte vakit öldüreceğimiz arkadaş,eş dost..ama komik bi çiftiz yani sürekli birbirimize komik laf sokarıs..romantik şeylerle hiç alakamız yoktur ama eğlenceliyis
dengesiz insan çooook salla gitsin,hiç aynaya bakmıyon galiba de onlara
kızlar bu arada dikkatinizi çekmek isterim bugün 90'dan da düştük

ilk sen mi doğuracan bacım yaa,yakında plaka da sayarsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…