2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben hatırlatıyım biz harıl harıl kayınvalide şikayet ediyoduk, tunihan da cips yedim çikolata yedim diyodu :)))))

canımmmmmhatırladım evettt
bende öyle biliyodum yüksek olunca diye o yüzden bu zamana kadar rahattım ama işte nette biri düşük olunca olur diyince sıkıntı yaptımm. benimde şükür değerlerim yükselmiş 0,46 olmuş normal değerlerde şuan..sen ilaç başlamışmıydın yoksa takip halindemiydiniz canım

Puff akşama yemeğim yoook dün akşam yapacaktım ama yorgunluktan uyuyakalmışım ayrıca şu ıspanakla haşır neşir olmayı da sevimiyorum dolapta beni bekliyorlar :18:

tanrımmmmm
bu sabhki 1 haftada 1,5 kilo şokundan sonra 2. bi şok daha yaşıorum..
bugün ayaklarım ayakkabıya sığmıo gibi...
çift taban çorap var ondan diodum, şimdi tuavelet gidince bi baktım ve şok oldum..
çorap resmen iz yapmış ve ayaklaroım balon olmuş
bu 7. ayda bayağı bi değişimler olyomuş demekki hıı
ellerimde şişlik yok sayılır hala alyansım oluo..yüzümdede farkeden olmadı ama ayaktanşişmeye başlamışım

yok cnm bende ilaç kullanmadım kendiliğinden yükseldi.Sıkma sen canını az kaldı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıcaz inş.miniklerimizi.Ben çok sık yazamıyorum ama takipteyim sürekli okuyorum sizi aklına takılan bişey olursa cevaplarım mutlaka

Allah allah başladık mı değişimlere :18:

Acaba yoruldun mu, tuzlu bir şeyler mi yedin?

Bende şu anda bir şey yok bakalım yarın napıcaz Biz seninle aynı gidiyoruz çünkü...

yarın sabah gerçek kilom da çıkacak ortaya galiba değişim başladı...

yaaaa dün akşam ayak parmaklarımdan ikisi tombik görünyodu gözüme eşime sordum yok çok yakışıklı görünyolar demişti..
sbh bakmadım hiç..şimdi böyle hafif bi sızı var gibi ayakkabıya sığmıolar gibi bi baktım ve şok oldum..
böyle bi günde bi satte pat diemi olur bu ödem???? yani yavaş yavaş olmazmı...

ayaklarımın şişmesini bede dün farkettim
halbuki ayaklarımda öyle bişey yoktu
ellerim şişiyodu

yav ne çenesi düşük baaayanlarsınız, gece uyuyamadım zaten 6 filandı yattığımda öğlen de 12'de kalktım pörtlek gözlerle.
kahvaltı yaptığımdan beri geçmişi okuyorum daha yeni bitti :126:

artık tünaydını da geçtik akşam oldu gari
ama not aldığım şeylere cvp yazacağım güncellikleri kalmasa da...

günaydınlarr
kötü bi rüya gördümm
rüyamda kanla birlikte suyum geliyoduu
bacaklarımın arasından şarıl şarıl akıyoduu
rüyada kırmızı kan gördün mü olay bitmiştir, hooop boş rüya anlam arama.

kızlar bu arada hangi marka bez alıcaksınız? kızımda hep prima kullandım, molfix aldım arada hemen pişik yaptı değişmek iyi gelmiyo prima primium care mi prima yeni bebekmi??
3 aylık bebeği olan bi arkadaşım aslında bez pişik yapmıyo hangi markayla başlarsan onla devam etmen gerekiyo, ucuzla başladın mı prima'ya bile geçsen pişik yapar dedi ben de anneme öle pahalı bişi almak çok önemli değilmiş alışkanlık önemliymiş demeye kalktım dayak yiyodum nerdeyse bi azarladı beni. 3 kuruşun cimriliğini yapma sen almazsan ben torunuma alırım en iyisini dedi

ayy kıyamam kaçırdım bak tombiğimi, gündüz sıkılırsan gelirim yanına 2 takılırız dicektim ama yetişemedim. bana arabayla 15 dk mesafede oturuyo.

ben tam 6 aydır dr'a heeeep aynı kıyafetle gidiyorum. içinden manyak mı bu diyodur kesin. çorabım bile aynı oluyo o derece.
ama bu ara fazla kilo aldım azar yememk için daha hafif bişiler giycem

aaaah ahh, lise ve sonrası hep 57 kiloydum, yazın 54'e düşer kışın en fazla 57.5 olur hemen rejim yapardım. evlendim 60 oldum. işe girdim 62 (ütün gün oturmaktan) sonra işten ayrıldım 1 sene geçti bi baktım giysilerim artık bana yakışmıyo meğer 69 olmuşum. hemen rejime girdim sağlıklı beslendim, spor yaptım yüzdüm, yürüdüm 62 oldum 45 gün içinde 7 kilo gitti. o ara öğrendim ki 1 aylık hamileymişim 2 ayda 2 kilo aldım 64 oldum.
ve o kara gün geldi kanamam oldu kıpırdamadan yattım evde 2 ay.
4. ayın sonunda toplamda 10 kilo fazlam vardı, şimdi 6.5 ay oldu 14 kilo fazlam var.
yakın arkadaşım yaz hamilesiydi, yazlığa gitti 7. ayında 45 gün yüzdü. doğumundan bi gün önce ne alemde diye aradık salı pazarındaydı. çok hareketliydi ama toplamda 22 kilo aldı. ve doğumu da çok kolay oldu. 2 saat yoğun sancı çektim yarım saatte de de çatala çıkıp doğurdum dedi. yani kilo alımı bünye meselesi yemekle hareketle çok alakası yok. mühim olan yürüme ve yüzme gibi sporları düzenli yapıp vücudu doğuma hazırlamak. alınan kilolar her türlü gider, bünye de herşeye alışır bunlara takılmayın

benim arşivim var kuzum hamurişinden her türlü yemeğe ve tatlıya salataya kadar neler var neler mail adresini gönder ben sana arşivi gönderiyim
bana atar mısın mail yazsam???

canım sakın kaynanan için kocanla aranı bozma hatta şöle yap kocana aslansın kralsın paşasın de. hiiç gitme üstüne annen ayıp ediyo erkek adamın borcuna karışılır mı filan hafiften annesini suçla onu öyle yanlşış hareket etmeye yönlendiren annesiymiş kocan günahsız bir melekmiş gibi konuş. ama kaynana tavır yap. konuşmanız gereken durumlarda ters davran ve bu konuyu senin yanında açarsa onla tartış. sen kocanla aranı iyi tutarsan annesi için sana kötü olamaz en fazla arada kalır susar. sen de sinirini çıkarmış olursun

koy tavrını cnm yoksa her geçen gün daha fazla girecek hayatınıza daha çok karışacak bende de buna benzer durumlar var diyorum ölseler de kurtulsakkk
yok yav o da günahmış, ben yeni evliyken hem k.v. hem de k.p. ile çok pis kapışmış ortalığı ayağa kaldırmıştım o ara k.p. uzun yola çıktı kendi aracıyla çok da deli sürer bi aklımdan ölse nasıl olur diye geçirdim şeytana uyup sonra tövbeler tövbesi dedim. kaynana gelir bize yerleşmeye kalkar filan. herşeyin olumlusunu düşünüp öyle dua etmek gerek. kendi başımıza çorap örmeyelim

durun şimdi konuyu değiştiriyim kızlar bu akşam istanbula geliyos kış günü nerelere gidebilirz acaba
gündüz üsküdar'a geçin. yeşillik istiyosanız fethi paşa korusuna çıkıp orada açık büfe kahvaltı yapın orman içinde tepeden bakın boğaza. sonra aşağı inin çınaraltı var erbab cafe'nin arka tarafında kime sorsanı zgösterirler orada deniz kenarında ister açık ister kapalı alanda sıcak bişiler için. sonra (aracınız yoksa) üsküdar'a ister yürüyün ister otobüsle geçin vapura binip karaköy'de inin.
karaköyden galata'ya yürüyün orda kulenin etrafında güzel bi iki yer var oturun akşam yemeğinizi yiyin. sonra hooop daha yukarı çıkın. taksim sonra da harbiye.. ayyy canım çekti bak kendi anlattığımdan.
cumartesi de eminönü yapın petuş'un dediği gibi. pazar da haliç kenarında belediyenin sosyal tesislerinden birinde yemek yiyip pirre loti'ye çıkabilirsiniz eyüp'de. manzarası çok güzeldir.

şuna bak yaaa lahusa olan onlar sanki anasını satayım... hele bişey desin yapsın valla derim lahusa olan sen misin ben miyim diye
yavrum senin beylik silahın filan da var de mi??? kaynanan geldiğinde masanın üzerine koyarsın ayyy ne şahane olur

maşallah diyelim canım
rahatladım canım ya valla çok sağol destek oldun bana aynı şeyleri yaşayan biri olarak
sonuna doğru geldik. bi pürüz çıkmadan sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah canımmm

Ya petuş alemsiniz ya şu durum da bile güldürüyorsun hee Eşine sorunca parmakların için yakışıklı mı dedi
Tövbe tövbe

Belki yorulduysan falan ondan olmuş olabilir normal insanların şişiyor da hamileyiz şişebilir cumartesi doktora gideceksin ya bence hiç telaş yapma ona da gösterirsin seni detaylı aydınlatır. Başka şişen var mı acaba topikte?

yakışıklı heeee
güldürdünüz beni yaaa
sizin gibi bi dostlarımız olsaydı keşke çevremizde yaaa
hergün size gelirdik herifle 2 güler dönerdik eve :))

üstlerinde 3 tane tüy var...güya laf sokuo..parmak yani demi:)):)))
bıyıklarımı alıncada sıhhatler olsun dio:))

telaş yapmadım cnm ya olcaktır heralde yani hamileliği bu şişlikler olmadan tamamlayan varmıdırki? ben bekliorumda hani böyle akşam bişi yokken sbh balon olması ilginç geldi:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…