Bizdeki ekonomik planları da hep o yapar yalnız abisinin bizi oyalaması, annesinin baskısı elimizi kolumuzu bağladı resmen. Şimdi Msn'den konuştuk sakin sakin akşama detaylı konuşacağız. Haklısın dedi, ben de özür diledim pısırık dedim diye gülücük göndermiş
Sormayın ne kaçtı anlamıyorum ki, hakimiyet de sağlayamıyorlar ondan bence gocunuyor parmağında oynatmak istiyorlar ama zor yani çok zorr.
Bu arada şu kumsal540 çok komik ya biz lohusalıktan, k.validen konuşuyor o da şş bırakın şimdi onları istanbula gelince nereye gidelim diyor benzer bir olay yaşanmıştı onu hatırladım kim demişti arada başka bir şeykoptum şu an gülüyorum kikir kikir dengem şaşırdı resmen
merhaba arkadaşlar.
paris beni hatırlar mısın bilmiyorum ama seninle daha önce bu tsh düşüklüğü hakkında konuşmuştuk.Değerlerimiz aynıysı benim de 0.04 dü ama en son yaptırdığım test de normal sınırlar içerisinde çıktı sonuçlar.kendiliğinden düzelmiş.Ayrıca okuduklarında yanlışlık var tsh düşüklüğü değil yüksekliği belirttiğin sorunlara neden olur.Benim dr.um öyle söylemişti ve ben bikaç dr.a daha sordum hepsi aynı şeyi söyledi.Sakın üzülüp de bebeğinide üzme
ben hatırlatıyım biz harıl harıl kayınvalide şikayet ediyoduk, tunihan da cips yedim çikolata yedim diyodu :)))))
canımmmmmhatırladım evettt
bende öyle biliyodum yüksek olunca diye o yüzden bu zamana kadar rahattım ama işte nette biri düşük olunca olur diyince sıkıntı yaptımm. benimde şükür değerlerim yükselmiş 0,46 olmuş normal değerlerde şuan..sen ilaç başlamışmıydın yoksa takip halindemiydiniz canım
tanrımmmmm
bu sabhki 1 haftada 1,5 kilo şokundan sonra 2. bi şok daha yaşıorum..
bugün ayaklarım ayakkabıya sığmıo gibi...
çift taban çorap var ondan diodum, şimdi tuavelet gidince bi baktım ve şok oldum..
çorap resmen iz yapmış ve ayaklaroım balon olmuş
bu 7. ayda bayağı bi değişimler olyomuş demekki hıı
ellerimde şişlik yok sayılır hala alyansım oluo..yüzümdede farkeden olmadı ama ayaktanşişmeye başlamışım
Allah allah başladık mı değişimlere :18:
Acaba yoruldun mu, tuzlu bir şeyler mi yedin?
Bende şu anda bir şey yok bakalım yarın napıcazBiz seninle aynı gidiyoruz çünkü...
yarın sabah gerçek kilom da çıkacak ortaya galiba değişim başladı...
tanrımmmmm
bu sabhki 1 haftada 1,5 kilo şokundan sonra 2. bi şok daha yaşıorum..
bugün ayaklarım ayakkabıya sığmıo gibi...
çift taban çorap var ondan diodum, şimdi tuavelet gidince bi baktım ve şok oldum..
çorap resmen iz yapmış ve ayaklaroım balon olmuş
bu 7. ayda bayağı bi değişimler olyomuş demekki hıı
ellerimde şişlik yok sayılır hala alyansım oluo..yüzümdede farkeden olmadı ama ayaktanşişmeye başlamışım
rüyada kırmızı kan gördün mü olay bitmiştir, hooop boş rüya anlam arama.günaydınlarr
kötü bi rüya gördümm
rüyamda kanla birlikte suyum geliyoduu
bacaklarımın arasından şarıl şarıl akıyoduu
3 aylık bebeği olan bi arkadaşım aslında bez pişik yapmıyo hangi markayla başlarsan onla devam etmen gerekiyo, ucuzla başladın mı prima'ya bile geçsen pişik yapar dedi ben de anneme öle pahalı bişi almak çok önemli değilmiş alışkanlık önemliymiş demeye kalktım dayak yiyodum nerdeyse bi azarladı beni. 3 kuruşun cimriliğini yapma sen almazsan ben torunuma alırım en iyisini dedikızlar bu arada hangi marka bez alıcaksınız? kızımda hep prima kullandım, molfix aldım arada hemen pişik yaptı değişmek iyi gelmiyo prima primium care mi prima yeni bebekmi??
ayy kıyamam kaçırdım bak tombiğimi, gündüz sıkılırsan gelirim yanına 2 takılırız dicektim ama yetişemedim. bana arabayla 15 dk mesafede oturuyo.SeLaM KızLaR..
nasıl özlemişim sizi burnumda tutuyodunuz
bugun dayanamayıp azıcık geleyim dedim..
göruşmeyeli çooookkkk sey degişti kızlarr
kanama gecirdimm, düşük tehlikem var, sadece ymek yyip wcye gitmeme izin var
rahim uzunlugu 40 mm olmalıymış benimki şimdiden 24 mm.
ne olur bana cok dua edin bu kadar alışmışken ayrılamam bebeğimden
bu arada benim oglum degil KIZIM olacakmış bi şokta öyle yaşadık
10 gundur kıpırdamadan yatıyorum evde yarın kontrole gidicem
iinnnşşaaallaaahh o riskli dönem bitmiştir
o kadar bunaldım kii herşeydenn keşke gebelikten yana tum olumsuzluklukları (bulantı, iştahsızlık v.s)
yasasaydım ama bu korkuları keşke tatmasayddımm(
sizden bol bol dua etmenizi istiyorum arkadaslarım..
ben tam 6 aydır dr'a heeeep aynı kıyafetle gidiyorum. içinden manyak mı bu diyodur kesin. çorabım bile aynı oluyo o derece.banada d vitamini verdi sağlık ocağı damla şeklinde mi seninkide?
bende koskoca botlarla gittim kontrolere çok çiko çıktım hep o yüzden... bidahaki sefer tiril tiril kıyafetlerle tığ gibim çıkcam o tartıyaa hıh
aaaah ahh, lise ve sonrası hep 57 kiloydum, yazın 54'e düşer kışın en fazla 57.5 olur hemen rejim yapardım. evlendim 60 oldum. işe girdim 62 (ütün gün oturmaktan) sonra işten ayrıldım 1 sene geçti bi baktım giysilerim artık bana yakışmıyo meğer 69 olmuşum. hemen rejime girdim sağlıklı beslendim, spor yaptım yüzdüm, yürüdüm 62 oldum 45 gün içinde 7 kilo gitti. o ara öğrendim ki 1 aylık hamileymişim 2 ayda 2 kilo aldım 64 oldum.olsun yaa ben de 50ler devrini kapatıyorum işte 60lara geçiş yapıyorum 60ı 70i geçicen de toplamda kaç kg aldığımız önemli 50 iken 75le doğurmak da bünyeye zarar bence vücut taşımaz birden o kadar yüklemeyi.... Yoksa haklısın valla kadın dediğin azcık etli olacak bence de ben olamadım ama belki bebekten sonra öyle kalırım
bana atar mısın mail yazsam???benim arşivim var kuzum hamurişinden her türlü yemeğe ve tatlıya salataya kadar neler var neler mail adresini gönder ben sana arşivi gönderiyim
canım sakın kaynanan için kocanla aranı bozma hatta şöle yap kocana aslansın kralsın paşasın de. hiiç gitme üstüne annen ayıp ediyo erkek adamın borcuna karışılır mı filan hafiften annesini suçla onu öyle yanlşış hareket etmeye yönlendiren annesiymiş kocan günahsız bir melekmiş gibi konuş. ama kaynana tavır yap. konuşmanız gereken durumlarda ters davran ve bu konuyu senin yanında açarsa onla tartış. sen kocanla aranı iyi tutarsan annesi için sana kötü olamaz en fazla arada kalır susar. sen de sinirini çıkarmış olursunArkadaşlar bir konuda fikrinizi almam lazım canım sıkkın, bebeğim etkilenmesin diye sıkmamaya çalışıyorum sizlerin düşünceleri iyi gelecektir diye düşünüyorum.
Biz 1,5 sene önce evimizi aldık çok şükür. Rabbim her isteyene de gönlünce ev ve oturacak huzur nasip etsin. Evin kendi dolapları fena değildi eşimle durumumuzu inceledik ve dolap fiyatlarını da öğrenince bu istediği erteledik. O arada eşimin işbitirici büyük abisi devreye girdi ben yaptırırım arkadaşım mobilyacı diye. Biz de dedik ki allah razı olsun bizim 3 bin gibi kenarda bir paramız var onu da verelim dedik ve verdik. Aradan 3 ay geçti dolaplardan ses soluk yok abisiyle konuşuyoruz bitti diyor. Yapan adamı arıyoruz bitmek üzere diyor. Kafayı yedik. Yarın gelicek bu hafta gelicek bir ay daha bekledik. Sonra kesinleştirdik abisi kesin takılacak dedi yıllık izinlerimizi falan da ayarladık. Eve gittik takılan dolapları görmeye gitti eşim bir bakıyor ki hiçbir şey yapılmamış mevcut dolaplar da sökülmüş inşaat halinde mutfak sinirimden sabaha kadar ağlamıştım hiç unutmam. Taşınma şirketini, izinleri önceden ayarladığımız için mecburen ağlaya sızlaya taşındık. 4 ay bekleyip sonunda çocuk gibi kandırılmak zoruma gitti. Çünkü ben olsun dememiştim zaten. Kayınvalidem ortanca kaynım taşınıyor diye ıspartaya gitmişti 1,5 ay önceden evi tek başıma yerleştirdim bu esnada aramadılar bile nasıl gidiyor, yardım lazım mı diye ona da ayrıca içerlemiştim. Neyse dolap için adam araştırdık ve bize 7 bine mal oldu. Ben bize bu kadara patlayacağını bilsem zaten yaptırmazdım çünkü çok zora girdik. Hatta eşim ortanca abisinden 1,5 bin kadar borç aldı tamamladık. Sağolsun durumu iyi, iyi de kazanıyor allah daha çok versin. 3 kardeş olmalarına ve annesinin de ihtiyacı olmamasına rağmen tüm faturaları vs. hala eşim karşılıyor kayınvalidem de onun yerine ben size güne katayım sizi demiş bu ay bizde sıra biz alacağız. Oradan alacağımız parayla da doğum masrafını çıkarırız diye düşünmüş kayınvalidem dün eşimle konuşurken oradan alacağınız paranın üstüne de ben koyayım abinin borcunu verin demiş. Eşim de tamam anne demiş. Duydum o kadar sinirlendim ki anlatamma. Şu anda bebeğin bir çok masrafını bile ertemiş durumdayım mobilya da dahil. Abisinin şu an ihtiyacı olsa tamam dicem ama çok eminim ki yok. Annesinin bu kadar her şeye burnunu sokması canımı çok sıktı ve eşimin annesine bana sormadan evet demesi. Bu ay sonuna kadar 12 bin tl lik ayrıca ödememiz var. Bunları bilmesine oğlum yardım edeyim mi diyeceğine abisinin istemediği halde burnunu sokması canımı çok sıkıyor. Buna benzer durumlar yaşatıyor kardeşler arasında daha önce de büyük abisi ile ortanca abisinin arasını açmıştı öde de öde diye anne öyle deyince abi de acaba kardeşim mi istiyor böyle deyip gönül koymuştu. Yahu sanane onlar kardeş kendi aralarında halleder sen niye böyle her şeye burnunu sokuyorsun. Yani alttan alayım diyorum, yaşlıdır diyorum gülüyorum geçiyorum da sinirlerim iyice gerildi. Eşim ya sen anneme ne bakıyorsun vermem ben sonra veririm diyor ama ben hala niye bana danışmadın da hmen tamam dedin, niye sen neden karışıyorsun anne diyemedin kısmına takıldım. Çünkü kadın her şeye karışmak istiyor borcumuzu ödeme planımıza bile çok moralim bozuk eşim arıyor zırt pırt rahatsız etme beni pısırık dedim kapattım. Akşam da iyice canına okuyacağım çözülecek bu durum bu kadın her şeye burnunu sokmamayı öğrenecek. İnanır mısınız tek stresim bu başka bir moral bozukluğum yok 2 haftada da bir bu kadının arıza çıkartması bezdirdi beni canımdan.
yok yav o da günahmış, ben yeni evliyken hem k.v. hem de k.p. ile çok pis kapışmış ortalığı ayağa kaldırmıştım o ara k.p. uzun yola çıktı kendi aracıyla çok da deli sürer bi aklımdan ölse nasıl olur diye geçirdim şeytana uyup sonra tövbeler tövbesi dedim. kaynana gelir bize yerleşmeye kalkar filan. herşeyin olumlusunu düşünüp öyle dua etmek gerek. kendi başımıza çorap örmeyelimkoy tavrını cnm yoksa her geçen gün daha fazla girecek hayatınıza daha çok karışacak bende de buna benzer durumlar var diyorum ölseler de kurtulsakkk
gündüz üsküdar'a geçin. yeşillik istiyosanız fethi paşa korusuna çıkıp orada açık büfe kahvaltı yapın orman içinde tepeden bakın boğaza. sonra aşağı inin çınaraltı var erbab cafe'nin arka tarafında kime sorsanı zgösterirler orada deniz kenarında ister açık ister kapalı alanda sıcak bişiler için. sonra (aracınız yoksa) üsküdar'a ister yürüyün ister otobüsle geçin vapura binip karaköy'de inin.durun şimdi konuyu değiştiriyim kızlar bu akşam istanbula geliyos kış günü nerelere gidebilirz acaba
yavrum senin beylik silahın filan da var de mi??? kaynanan geldiğinde masanın üzerine koyarsın ayyy ne şahane olurşuna bak yaaa lahusa olan onlar sanki anasını satayım... hele bişey desin yapsın valla derim lahusa olan sen misin ben miyim diye
yok cnm bende ilaç kullanmadım kendiliğinden yükseldi.Sıkma sen canını az kaldı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıcaz inş.miniklerimizi.Ben çok sık yazamıyorum ama takipteyim sürekli okuyorum sizi aklına takılan bişey olursa cevaplarım mutlaka
yaaaa dün akşam ayak parmaklarımdan ikisi tombik görünyodu gözüme eşime sordum yok çok yakışıklı görünyolar demişti..
sbh bakmadım hiç..şimdi böyle hafif bi sızı var gibi ayakkabıya sığmıolar gibi bi baktım ve şok oldum..
böyle bi günde bi satte pat diemi olur bu ödem???? yani yavaş yavaş olmazmı...
yaaaa dün akşam ayak parmaklarımdan ikisi tombik görünyodu gözüme eşime sordum yok çok yakışıklı görünyolar demişti..
sbh bakmadım hiç..şimdi böyle hafif bi sızı var gibi ayakkabıya sığmıolar gibi bi baktım ve şok oldum..
böyle bi günde bi satte pat diemi olur bu ödem???? yani yavaş yavaş olmazmı...
sevgili nefrazen at mailini atayım sana arşivimi hadi kzum
canım banada atarmısın. özelden atıyorum mailimi şimdi
sevgili nefrazen at mailini atayım sana arşivimi hadi kzum
Ya petuş alemsiniz ya şu durum da bile güldürüyorsun heeEşine sorunca parmakların için yakışıklı mı dedi
Tövbe tövbe
Belki yorulduysan falan ondan olmuş olabilir normal insanların şişiyor da hamileyiz şişebilir cumartesi doktora gideceksin ya bence hiç telaş yapma ona da gösterirsin seni detaylı aydınlatır. Başka şişen var mı acaba topikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?