2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın anne adayları nasılsınız bakalımmmm

test çok güzelmiş heheheheh %72 kız çıktı benimki en yüksek ihtimal bana vermiş sanırım

..ELCHIN.. PetunyaPet sbilyana denis_34 biumut serenayyyy luckyincident mfalcon
niye sesiniz çıkmıyo kızlaaar :44:

ayy 2 dk da iş yerini birbirine kattım, kafa başka yerde olunca mailli hatalı attım, onu toparlamakla uğraşıyorum:)

cinsiyeti bende çok merak ediyorum..10 gün sonra gidcez bakalım dr a 13. haftada olcaz belkide söyler dr umuz...bide sbh bi yazı yazı yazdım onuda okuyun ilgilenen olursa die bugünün ilk yazısıydı...şimdi şu pisliğime temizlemek için işime dönim bi süre:))

canım 16_20 haftalar arasında o ultrasonu yani ayrıntılı ultrsonu butun drlar yapıyor butun organlar incelenıyo birde cd almıştık böbrek dalak herşey :)

kolay gelsin canımmm zor işler gerçekten allah yardımcınız olsun bende yeni kalktım bi duş alıp kahvaltı edicem şimdi

2009 mart annesi olarak hepinize merhaba...Bu eğlenceli serüvende eminim çok güzel anlar yaşanacak burda.2.5 yaşında bi kızım var ve hiç beklemediğim bi anda hamişoldğmu öğrendim ...Hayırlısı buymuş demekki...hepinize sağlıklı günler

gunaydın okuyorummm yazdıklarınızı ...bende cozdum ama sorular daha ilerleyen gebeliğimizde cvplanacak tarzda %63 kısss cıktı
yaaa ben de kafayı bu aralar kaynanamlara taktım altlı ustlu ouruyoruz iyii nıyetli bir ınsan bebeğimizede bakmaya hevesli ama heves yetmıyo kı sadece daha simdiden kaygılarımı paylaştım bırazını kaynanamlar bırazını eşimle ilk torunları olacak ee benimde 2 düşük yasadım 3.bebeşimizin ilk defa hayırlısıyla kucagama alacam...cok korkuyorum asırı sevgi ye bogupta cocugumu bende alacaklar mıs gibi psikolojim allak bullak..cunku sey insanlar otorıte yok aman yapsın aman etsin...bende çalısıyorum annemde sehir dısında ..cocugumun benim kulturumun dısında kocamın anneside olsa onların kulturunde buyumesini istemyorum..yani yedirmesi içirmesi temizliği pişirdigi yemekler pek begenmem herkes..simdiden kara kara dusunuyorum işten mı cıkmalı bi sure benim direktiflerimle mudahele ederek kaynanamı istedigim gibii cocugumuzla ilgilenmesini saglayabilir miyim :44:

canım 16_20 haftalar arasında o ultrasonu yani ayrıntılı ultrsonu butun drlar yapıyor butun organlar incelenıyo birde cd almıştık böbrek dalak herşey :)

bilemedim bende..dedim içimde kalmasın..zaten daha dr uma danışmadım da, randevuyu aldım, dr uma danışınca bi daha gözden geçirrim konuyu:))

kolay gelsin canımmm zor işler gerçekten allah yardımcınız olsun bende yeni kalktım bi duş alıp kahvaltı edicem şimdi

hamileyken çalışmak zor ama bence evde olmak daha zor sanki..ben hep hafta sonları daha kötü oldum ya, daha çok midem bulanıo,herşey daha bi kokuodu vs..allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım ya çalışan annenin bu tip sorunları çok oluyo malesef, etraımda o otoriteyi kurmuş çok anne var tabi kuramayanda çok çocugumun çorabı nerde kendı evımd ebulamıyorum demişti arkadaşım benım kayınvalıdemlerde karşımda oturuıyor ben çalışmıyorum bizde 7 yıl bekledik bebeği ben ne dersem kayınvalıdem bıraz uyuyor ama kayınpederim malesef inadına zıttını yapıyor bırak düşsün bırak yapsın bırak döksün
zorolucak biraz ama bılmıyorum özel sektordemısın ılk 4 ay sen bakıcaksın zaten ozmandan başlarsın alıştırmaya kayınvalıdenı bebeği, ben herşeye mudahele edıyorum malesef herşeyı ağlayarak yaptıran herşeyi inatla isteyen benı dınlemeyn bı çocugum olsun istemıorum hep bebek kalmıcak dıyorum kayınvalıdeme oda susuyor doğru dıyor tabı ağladıgında fırsat bılıp ooyyyy kıyamama geeeel deyince bızımkı kayışı tamamen koparıp yavaş gıden ağlama şeklını buyuk bı hızla bağırarak böğürrerek ağlamaya devam edıyor napıcaksın yakın oldugunda bu gıbı sorunlar çok umarım sen kolay atlatırsınn sorunsuzzz inşallah şimdiden düşünup bunaltama kendini

ya çatlağım patlağım olursa diye kafayı yiyeceğim evde amway body nemlendiricili vucut losyonu vardı şimdilik onu kullanmaya başladım ama ebru şallının tarifini mi denesek acaba

EBRU ŞALLI KARIN ÇATLAKLARI İÇİN MASKE TARİFİ
Malzemeler:
* 1 yemek kaşığı badem yağı,
* 1 yemek kaşığı ceviz yağı,
* 1 tatlı kaşığı menekşe yağı,
* 1 yemek kaşığı susam yağı.
Hazırlanışı ve Uyuglanışı:
Tüm yağlar bir kase içerisinde iyice karıştırılır. Karın çatlakları olan göbek bölgemize dairesel haraketler ile masaj yapılarak sürülür. Çatlak maskesinin daha etkili olabilmesi için cildin derinlemesine temizlenmiş peeling yapılmış olması gerekir. Bunun için mutlaka haftada bir kez kese yapılması tavsiye edilir. Tamamen doğal bitkisel yağlar ile hazırlanan çatlak maskesi karın çatlaklarına çok faydalıdır.

Siz çatlak olmaması için neler yapıyorsunuz???

en azından bi tek kayınvaliden bakacak öyle düşünüp belki teselli olabilirsin..benim ne annem ne kayınvalidem burda...yazın annem kışın kayınvalidem gelip bakacak..nasıl bakarlar diye bi şüphem yok ama çocuğun sürekli düzeni değişcek, bide araya akşamları anne baba girecek(
insan annesine söyleyebiliyorda öle değil böyle olsun diye kayınvalideye zor yani..ama yinede nasıl alışırsan öyle gider deyip kendi istediğin şeyleri söyleyebilirsin..ama yaşlılar sen arkanı döndüğün anda kendi bildikleri yapıolar bide nede olsa, o nedenle o süreçte kendini çokda yıpratmamak gerek..

doktor bana şuan bişi kullanman için erken 16. haftada başla dedi o yüzden hiç araştırmaya başlamadım:26:

şimdiden mi başlamak gerekir acaba:26:

ben bebe yağı badem yağı karışık kullanmıştım bıde nemlendırını kremi vicy nn
öyle güzel gıttımkı 34. haftaya kadar sonra bı baktım çatlıyorumm ilk önce göğüslerde oluyo alt kısımda çok azdı ıkı çizgi şimdi o belli değil ama göbektekıler belli malesef bende bunda olmasın ıstıyorum bukadar çatlak yeter bana çok değil ama gıcık bı goruntusu var
ebru şallı hiç çatlamadıgı için o karışım a guvenebnılırız denemekte fayda var ama olucaksaaa onunende kimse duramaz bu çatlakların bazı arkdşlarımda jkaşıntıyla yırtılmıştı kaşımamkta önemli
ben hemen bu karışımı yapıyım:)

özel sektordeyim cnm valla ne bilimm yerimi 4 ay dolduracak insan da yok ama cok iyi nıyetlıler idare edecekler gibi duruyoyok derlerse tazmınatı versinler hemen topuklarım issizlik maaşıda fln psıkolojimi bozmam bu sekilde olursa ....normalde de pek sıkı fıkı olmadıgım için cunku tam samımı oluyorum kaynanam agzından karsında gelini oldugunu unutup laf cıkıyo artık aylarca uzak tutuyorum kendimi onlardan bilemıyor zırt pırt hep bişey istemeler..bu sefer bebek oldugunda daha içli dıslı olacagız bakıyor dıe bişeyler isteme hakkı gorecek kendinde ...biii 4 ay gecsin bakalım .....evde de olsam zırp pırt yanımda olmalarını istemyrm bebegimle beni yalnız bıraksınlar ufff puff ne biliim abartıyormuyum ne yapıorum ..ya bıde benim yasım 36 kaynanam 50 dusunebiliyr msnuz bide domınant bir karakterim bu yasımda mudahele cekemıyorum

ayyy dün akşam benim gündemimde buydu..bende çok korkuyorum çatlak olcak diye..vucudum çok meyilli gibi duryo( dün ilk defa banyodan sonra nivea nın bebe yağını sürdüm..ben açıkcası şöyle düşündüm(tabi bayağı netten bi okudum kim napmış diye). ebru şallının ki gibi 3-5 çeşit yağı bi zeytinyağı şişesinde karıştırcam, içine bebeyağıda karıştırcam, her banyodan sonra onu kullancam..bide lierac mı mı ne diye bi krem var onuda alıp her gün kullancam...ama inanıyorumki olası varsa her türlü olur da, ben yinede oyalim kendimi, elimden geleni yapim..:)

bende banyodan filan çıkınca karnım gerilmesin diye arkonun niveanın tam yağlı kremlerinden sürüyorum bilmem şimdilik etkisi olurmu bebe yağı için erken diye almadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…