canım bana da vermemişti geçen haftaya kadar.geçen hafta ağrım oldu gittim.progestan verdi doktor.düşük riskinden dolayı veriliyor.önlem amacıyla.o arkadaş miğdem bulanmıyor demiş çok şanslı valla.benim de progestana başladıktan sonra miğde bulantım arttı.çok fena.
çatlaklar oluşmaması için herhangi birşeylşer kullanmaya başlayanlar var mı? artık başlamak gerekiyormuş badem yağı falan.. kullanan varsa ne kullanıyorsunuz:
berre berra hayır işleyen doğru sözlü demek değil bildiğim günahsız kusursuz demek Pegamber Efendimizde bu yüzden değiştirdi ismi kimse günahsız kusursuz olamaz diye..
günaydın cici annecikler :)
bi test buldum sabah sabah cinsiyet belirleme testi ben yaptım % 60 erkek prensiniz olacak dedi
denemek isteyenlere link
Hamilelik / Gebelik İle İlgili Hesaplayıcı ve Testler - Hamilelik/Gebelik Dönemi - Bebeğinizin cinsiyetini öğrenin - Test - Hürriyet Aile
günaydın cici annecikler :)
bi test buldum sabah sabah cinsiyet belirleme testi ben yaptım % 60 erkek prensiniz olacak dedi
denemek isteyenlere link
Hamilelik / Gebelik İle İlgili Hesaplayıcı ve Testler - Hamilelik/Gebelik Dönemi - Bebeğinizin cinsiyetini öğrenin - Test - Hürriyet Aile
canım bende yaptım yüzde 68 kız olck dıyo
ama karnımızın henuz sivrimi yuvarlakmı aşşagıdamı yukardamı oldugu belli değil son aylarda testi bıdaha yapalım hihi
evet canım aynen bende aşağıda mı yukardamı bilmiyorumöyle olabilir böyle olabilir ihtimallere dayanarak cevapladım bazı soruları
hayırlısı bakalım kısmet kız erkek farketmez ama merak ediyor insan işte
bende çıkan sonucu söylüyorum %50 kız bu da demek oluyor ki %50 erkek yani bunu zaten bende biliyordum
evet çok merak ediyorum kızımın cinsiyetini 11. hafta da öğrenmiştim acaba bundada gitsemmi dıyorum bugun aylık kontrolum ay sonunda
bende çıkan sonucu söylüyorum %50 kız bu da demek oluyor ki %50 erkek yani bunu zaten bende biliyordum
aaa 11.hafta baya erken ama nasıl öğrendin doktor ultrosonda mı gördü. bide kızlar erken göstermez falan derler ne güzel sen erkenden öğrenmişsin. biz ne zaman öğreneceğiz acaba
aaa 11.hafta baya erken ama nasıl öğrendin doktor ultrosonda mı gördü. bide kızlar erken göstermez falan derler ne güzel sen erkenden öğrenmişsin. biz ne zaman öğreneceğiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?