2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
anladım inşallah düzelir en kısa zamanda yoluna girer herşey..

ben cıkıyorum hanımlar.. iyi geceler herkese.. Allah a emanet olun...
:80::80::80::80::80::80::80::80::80:

çatlaklar oluşmaması için herhangi birşeylşer kullanmaya başlayanlar var mı? artık başlamak gerekiyormuş badem yağı falan.. kullanan varsa ne kullanıyorsunuz:

ben bebekten önce bekarlığımdan beri vucut yağı nemlendiri kullanıyordum hala devam ediyorum...Hiç farkında bile değildim çatlama olacagının.Bir arkadaşım sen çok zayıfsın çok çatlarsın krem kullan deyince üzüldüm şu an aynı yağa devam ediyorum dr danışcam yada sizden deneyimlerinizden okudukça bir krem seçerim

şanslı olduğumu düşünmemiştim sağol ama yinede insan yaşamak istiyor tüm belirtileri. progestanı düşük tehlikem olduğu için, prolutonu rahmimde kanamam olduğu için kullanıyorum böyle tehlikeli zamanda onu hissetmek güven verirdi bana teşekkürler cevabın için allah kimseyi yavrusuyla sınamasın inşallah :85:

kızlar günaydınlar:))

bugün bi hbr ile güne başlamak istiyorum..bu hafta sonu bir tandığımdan prof. dr. atıl yüksel in ismini duydum. sadece bebeği 18-22. hafta arasında çok detaylı bir ultrason ile muayene ediyormuş. yani iç organlarından, damarlarından, parmaklarından tutta down sendromuna genetik hastalıklara kadar, bebek in kulağı kepçe mi olacak onu bile söylüyormuş öyle diyim:) şaka bi yana netten bakarsanız çok şeyler yazılmış zaten dr hakkında. dün sbh dan aradım bi kaç kez ulaşamadım,nişantaşında ofisi, iş yerime çok yakın, akşam iş çıkışında gittim bende..dr. çapadada çalışıyormuş bu nedenle ofise öğleden sonra geliyormuş. çok yoğun 2-3 ay sonrasına ancak bulunuyormuş randevu.18 kasıma randevu aldım ben. biz o tarihlerde 20. haftada falan oluyoruz sanırım. muayene ücreti biraz pahalı, 500 lira, ama özel sağlık sigortanız var ise fatura veriyormuş, sigorta şirketinizden talep edebilrmişsiniz iade edebilirlermiş..ama iade etmeselerde ben değer diye düşündüm açıkcası, daha kendi dr uma söylemedim 10 gün sonra gidince söylücem ama ben gitmeye karar verdim. sizinde bilginiz olsun istedim...

berre berra hayır işleyen doğru sözlü demek değil bildiğim günahsız kusursuz demek Pegamber Efendimizde bu yüzden değiştirdi ismi kimse günahsız kusursuz olamaz diye..

canım 9 ay bu ismi araştırdım senin o dediğin berr :)
öyle olsaydı bbende koymazdım..

Günaydın bayanlar, aranızda benim gibi bir hamilelik yaşayan var mı yoksa bana özel bir durum mu?
Uyanıyorum midem ağzıma kadar dolu, hiçbir şey canım çekmiyor. Kendimi zorlayıp bir parça ekmek vs. üzerine folic asit içiyorum aradan 1 saat sonra kusuyorum. Sürekli midem bulanıyor gün boyunca su bile içemiyorum. Yediğimi içtiğimi geri çıkarıyorum. Akşam uyuyana kadar böyleyim. Tabi yerimden de kalkamıyorum. En son dün öğlene kadar hiçbir şey yemeyip içmeyip 4-5 defa boş boş böğürtü kusma üzerine hastaneye gittim 6 saatte 2 serum aldım. Bu gün yine uyandım aynı şekilde midem dolu bulantı hapı içmek zorunda kaldım hiç faydası yok, ne yapacağımı şaşırdım. Hayatım berbat durumda her an ani kusma korkusundan dışarı çıkamaz oldum, bunaldım.

canım bende yaptım yüzde 68 kız olck dıyo
ama karnımızın henuz sivrimi yuvarlakmı aşşagıdamı yukardamı oldugu belli değil son aylarda testi bıdaha yapalım hihi

canım bende yaptım yüzde 68 kız olck dıyo
ama karnımızın henuz sivrimi yuvarlakmı aşşagıdamı yukardamı oldugu belli değil son aylarda testi bıdaha yapalım hihi

evet canım aynen bende aşağıda mı yukardamı bilmiyorum öyle olabilir böyle olabilir ihtimallere dayanarak cevapladım bazı soruları

hayırlısı bakalım kısmet kız erkek farketmez ama merak ediyor insan işte

evet çok merak ediyorum kızımın cinsiyetini 11. hafta da öğrenmiştim acaba bundada gitsemmi dıyorum bugun aylık kontrolum ay sonunda

bende çıkan sonucu söylüyorum %50 kız bu da demek oluyor ki %50 erkek yani bunu zaten bende biliyordum

evet çok merak ediyorum kızımın cinsiyetini 11. hafta da öğrenmiştim acaba bundada gitsemmi dıyorum bugun aylık kontrolum ay sonunda

aaa 11.hafta baya erken ama nasıl öğrendin doktor ultrosonda mı gördü. bide kızlar erken göstermez falan derler ne güzel sen erkenden öğrenmişsin. biz ne zaman öğreneceğiz acaba

merhaba herkese :) ben de net yanıt veremediklerimi boş bıraktım :)hele yastıkl ilgili soruyu anlamadım :S %68 kızmış :)))))))

aaa 11.hafta baya erken ama nasıl öğrendin doktor ultrosonda mı gördü. bide kızlar erken göstermez falan derler ne güzel sen erkenden öğrenmişsin. biz ne zaman öğreneceğiz acaba

şuan belli cinsiyetlerii:97:

şu beklemek olmasa keşke:97:

ama ben hep kızım diye seviyorum

Son düzenleme:

cinsiteini sormamıştım ama s-dr ee bu arada kızın olcak dedi devletteki drözele gıdıyodum hep :)
devlettekı o dr 2 aylık bebeklein cinsıyetını bıle soyluyomuş ve hiiç şaşmamış bugune kadar nasıl anlıyosa adam ultrasondan bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…