kek yapayım da keyfim yerin gelsin bari...
kek yapayım da keyfim yerin gelsin bari...
bende pzr gününe yapcam...kızlar güne gelcekler ama ben bişiler yapıp kendimi yormim die kahvaltıya gelecekler ama bende bi kek bi pasta yapim diorum..
Çok teşekkürler bu tariflerin hepsi denenmişmi yoksa internetten falan da topladığın tariflerde mi var. Çok güzel olmuş valla ellerine sağlık :)arşivi isteyen kızlaar 3 mail halinde gönderdim bakın kıymetin bilin 4 yılda oluştu
bende pzr gününe yapcam...kızlar güne gelcekler ama ben bişiler yapıp kendimi yormim die kahvaltıya gelecekler ama bende bi kek bi pasta yapim diorum..
yoruldum bugün ya.... dün akşam da uykum olmasına rağmen hürremi izledim nefes almadan... şimdi eve gidip elmalı pastaya girebileceğimi sanmıyorum... sadece eve varabilsem diyorum... işte çoktu bugün... tatile ihtiyacım var benim... dün doktor rapor yazdı bana kullanmadım bi de...yarım kalmasın evraklarım diye... iyi mi yaptım kötü mü bilemedim..
havuçlu keke ne dersin şöyle bol tarçınlı portakallı ya da limonlu
ya bilmiyom kuzumhastamısın kuzum sen?
kolayından 1 kek yap canım,bi de şu tarifimi yap biz adına kuzu kulağı diyoruz çok pratik ve lezzetli puf puf şişiyor yemeside çok güzel...
5 yemek kaş. yoğurt
1 kabartma tozu
1 yumurta
tuz
aldığı kadar un
malzemeyi yoğurup,3 parçaya böl ve fazla inceltmeden 2 cm kalınlığında fln aç...baklava dilimi şeklinde kes ve kızart..bana kahvaltıya gelip bunu yiyipte tarifi almayan yok yani
Eki Görüntüle 321478
bayansucum bu tarifi çok yaparm ben.
bayılırım peynirle yemeye. harika oluyo gerçekten..
Çok teşekkürler bu tariflerin hepsi denenmişmi yoksa internetten falan da topladığın tariflerde mi var. Çok güzel olmuş valla ellerine sağlık :)
MENZİLLLLL yawrum çok geçmiş olsun,çok merak ettikk seni.kendine iyi bakkkk.
Süper valla ben hemen yarın yapmaya başlıyorum :)yok cnm denenmemiş olanlar da var tabii ama sağlam yerlerden alındılar yani oktay usta portakal ağacı gibi
yok cnm denenmemiş olanlar da var tabii ama sağlam yerlerden alındılar yani oktay usta portakal ağacı gibi
neyse kızlar az sonra çıkıcaz yola sohbet ederken gün bitti bilee dua edin bize de sağa salim gidip gelelim vee bol bol eğlenelim hamişlerin duası kabul olur hadi bakalım herkese iyi akşamlar ve iyi tatiller
sen nireye gidiyosun nireyeee?
sana da cok cok gecmiş olsun canım
peki sen biliyo musun rahim boyunun tekrardan kendi uzunluguna dönme olasılıgı var mı
düşük için progestan kullanıyorum
gunluk magnezyum alımım 1di, 3 oldu
acaba eski halime geri donebilecekmiyim ki?
he hee aynı ben. düşmanıma yapılan haksızlığa bile müdahale eder sonunda kötü olurum. yine de susup kendi gözümde kötü olacağıma haksızlığa uğramayı göze alıp karışıyorum o tür olaylarayok yaaa kaymak gibi kızım da haksızlığa gelemiyorum kim olursa olsun yedi kat yabancıya yapsınlar haksızlığı ben yine cıngar çıkartırım. eh sağ olsunlar onlar da ne işlerine geliyorsa öle davrandılar, sanırsın ben bostanda yetiştim onlar da padişahın sol şeysiamaaaan ne salaktılar ya.... haksızlık yapma canımı ye valla... cümle felan tartmaya gerek yok..
artık yapar yapar kilo alır suçu da sana atrızarşivi isteyen kızlaar 3 mail halinde gönderdim bakın kıymetin bilin 4 yılda oluştu
sanki benden önce biri vardı 1 ya da 2 nisan gözüken. benim beklenen doğum tarihi 3 nisan ama satım 2 hafta geride. yani ultrason 28 haziran diyo sata ama aslında 12 hazirandı tam 16 gün fark var arada. sat'a uyacağım tutar bi de erken doğurursam şubat annesi olurum diye korkuyomilk sen mi doğuracan bacım yaa,yakında plaka da sayarsın sen
bacım nabersin ne alemdesin, gündüz evde teksen ve sıkılıyosan bi gelirim yanına uzak sayılmazsın bana. ben evde yatarken çok sıkılıyodum ama kimseyi de görmek istemiyodum. 2 ay boyunca en yakın arkadaşımı bile çağırmadınsağol canım benimm sizde kendinize iyi bakın
yata kalka buyutuyoruz yavrularıı
ama cok bunaldım artık yaa bakalım yarın ne diyecek dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?