2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

annesi değik canım ananesi(rahmetli)çok istiyo kıyamıyorum.onu üzmek istemiyorum.:)bu arada sende ertekindin dimi.gümüşhaneli benim eşim.bende sakaryalıyım.sen?

cnm serra ikinci sırada yazsın kimlikte çünkü iki isim olunca kimlikte ilk isim sadece baş harf olarak kullanılıyo.

Günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalarr herkeseee
bu haftayıda bitiriyoruzz çok şükürrr

bu sabah kızım prensesisim aşkımmın kıpır kıpır oynaşmalarıyla uyandımm.. maşşallahh kırkbirbuçuk kere yafruumaaa

Bizimde bizimde Zeynepppppp 
Babamız akşamları zeynebimmmm zeynebiiiiiiiimmm die yıkıyoo ortalığı &#61514))

canım serra çok güzel bir isimmiş bencede en başa onu koymak daha mantıklıda, keşke annesinin adına koyma konusunda söz vermeseydin...

Günaydın kızlar, Unnado'da Babe-B var yeni başladı ve tükenmek üzere takımlar 9,90 bence kaçırmayın... Ben çok aldığım için artık almıyorum.

Günaydınlarr
Haftanın son iş günü oh mis yarın öğleye kadar yatcam herkes iyidir umarım, dün akşam otobüste kasığıma bir sancı girdi anam dedim ne oluyoruz çok korktum otobüste rengim falan attı, sağ bacağımdaki damarı sanki çekiyorlar hissi vardı bacağımda çok fazla ağrıdı...sonra sebebini buldum kendimce magnezyumu 1 haftadır içmemiştim hemen akşam onu içtim çok şükür bugün bacak ağrım kalmadı ama sabah kasık sancısı oldu işte bunu anlamadım acaba diyorum öksürüyorum ondan dolayı mı kasılma acaba hala öksürüğüm geçmedi

günaydın kızlar.artık geceleri sürekli uyanıyorum,sağıma,soluma zor dönüyorum,sanki nefes almakta zorlanıyomuşum gibi.ama hala oğluşumun tekmelerine uyanmıyorum.annesini uyandırmak istemiyor herlade yada benim uykum çok ağır

günaydınnnnlarrrr...
bugün çok mutluyum sabah bebeğimin tekmeleriyle göbüşümde dönüp durmasıyla uyandım bu sabah baya uzun bi süre cebelleşti yawrum benim
Allahıma şükürler olsun mükemmel hayatımda hiç tatmadığım bi duygu yaa

hadi gözün aydın cnm bunlar hep böyle devam edicek inş.

günaydın güzel anneler

dün bebettodan sipariş verdipklerim geldi
çok begendim zaten bldiğim markaydı
farkında olmadan takım yapmışım :)
ben 2 alt 2 üst olarak almıştım aynısı çıktı
tek sorun üstü küçük altı büyük almışım
ama oğlumun suratını görmelisiniz hiç bakmadı bile
toplam 6 takım 1 tanesi hastane çıkışı gibi 5 li toplam 110 lira ucuz değil bence
ama iii
başka bişey almayı düşünmüyorum
hediye gelcek oğlumdan kalanlar var epey fazla
bu oğlan pek bir masrafsız canım

Son düzenleme:
günaydın herkese................
ohhhhh bugün cuma hayırlı cumalar.....................

gözün aydınnnn..
şimdi tekmeleriyle böle mutlu oluyoruz kucağımıza alınca napcaz bakalım :)))))
inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız...

günaydınn sanırım artık bu agrılar doğuma kadr hiç gecmeyecek hergün bi yerlerim ağrıyo acaba diyorum sadece ben mi böyleyim ağrısız bi günüm gecmıyo ya

benim uykumda normalde çok ağırdır top atsalar sallamam bozulmaz uykum yani... şimdi gece kocam kıpırdasa uyanıyorum, bişi çıt dio uyanıyorum. gıcık oluyom çok 99 kere uyanılırmı yat zıbar işte :)) bebiş için bunlarda hazırlıklar demek bizi sık sık uyanmaya ve uyandığım andan itibaren uyku sersemliği falan hiç yok...

maşallahhh maşşallaaahhh

bak sen tosuncuğa bi başladı tam başladı heee
ooo daha neler neler olacak içerde pozisyon falan değiştirecek yerini sevmezse falan, onun rahat etmeyeceği bi pozisyondaysan seri tekmeler yiceksin, insan tekme yediğinde bu kadar mı mutlu olur yaa

hadi gözün aydın cnm bunlar hep böyle devam edicek inş.

saol tatlımm inş. hep böle devamı gelir müthiş bişey yaa

saol kuzum ay delirecektim sabah bildiğin doğduktan sonrasını düşünemiyorum dediğin gibi
aminn hayırlıısıyla sağlıkla kucağımıza versin Allahım

günaydın kızlar..
bis geldik kızımla..
öpüyos her bi yerinizden..
çok hastayım ben çok..
2 gün rapor almıştım salı çarşamba evdeydim dün işe geldim ayakta duramıyorum..
öğleden sonra izin aldım eve gittim.. ama bu sabah yine geldim işe ve dün gece ağrıdan sızıdan uyuyamadım.. ayakta duramıyorum resmen..
bi de az evvel aldığım kötü bir haber..
eşim 2 aylığına ankaraya göreve gidiyor..
martın 2 sinde gelecekmiş yaa..
annemle babam gelecek yanıma ama ben kocişim gitmesin istiyorum..

kuzumm bizim bu sabah tekmeyi geçti bildiğin totosu bacaklarını hissettim yaa dönüp durdu sağ tarafıma yatmıştım sanırım ondan rahatsız oldu paşam ama bende accık daha hissedeyim diye hiç pozisyonumu değiştirmedim
Allahım sağlık sıhhat versin bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…