cnm tabiki ana isim serra olacagı ıcın serra ıle baslasın da bu annesının ısmınıde koymak neymıs serra bu arada cok tatlı bi isimmiş sen esine deki gobek adını annenın adı koyalım: ole gecıstırsen olmamı :S
kızlaarr bi konuda size danışmak istiyorum.fikir verirseniz çok memnun olacm:)
karar verdiğimiz isim Serra.ama eşim ananesinin ismi şehri yide eklemek istiyor.bende olumlu bakıyorum.ama Serra şehri Ertekin mi şehri Serra Ertekin mi yani serra 1. Mi 2. Mi.karar veremedim nasıl daha yakışıklığı durduğ*na tamam demiş bulundm kocişe vazgeçemiyomda nolur fikir verin.devamlı kullanacağımız isim serra tabi
hayırlısı olsun,ne güzel süpriz yapmış size zeyno
adına qurban olduğum,bitanecik kardeşimin adı...kızım adı da olacaktı da olmadı işte kısmet
neyseki tablomuzda 2 tane zeynep var..nicole78'de sonradan öğrendi senin gibi kızı olacağını ve zeynep koyucaklar adını inş..
bu arada kızlar isimlere yawaş yawaş karar verin artık tablomuz dolsun ok
kızlaarr bi konuda size danışmak istiyorum.fikir verirseniz çok memnun olacm:)
karar verdiğimiz isim Serra.ama eşim ananesinin ismi şehri yide eklemek istiyor.bende olumlu bakıyorum.ama Serra şehri Ertekin mi şehri Serra Ertekin mi yani serra 1. Mi 2. Mi.karar veremedim nasıl daha yakışıklığı durduğ*na tamam demiş bulundm kocişe vazgeçemiyomda nolur fikir verin.devamlı kullanacağımız isim serra tabi
günaydınnnnlarrrr...
bugün çok mutluyum sabah bebeğimin tekmeleriyle göbüşümde dönüp durmasıyla uyandım bu sabah baya uzun bi süre cebelleşti yawrum benim
Allahıma şükürler olsun mükemmel hayatımda hiç tatmadığım bi duygu yaa
günaydınnnnlarrrr...
bugün çok mutluyum sabah bebeğimin tekmeleriyle göbüşümde dönüp durmasıyla uyandım bu sabah baya uzun bi süre cebelleşti yawrum benim
günaydın kızlar.artık geceleri sürekli uyanıyorum,sağıma,soluma zor dönüyorum,sanki nefes almakta zorlanıyomuşum gibi.ama hala oğluşumun tekmelerine uyanmıyorum.annesini uyandırmak istemiyor herladeyada benim uykum çok ağır
günaydınnnnlarrrr...
bak sen tosuncuğa bi başladı tam başladı heeegünaydınnnnlarrrr...
hadi gözün aydın cnm bunlar hep böyle devam edicek inş.
günaydın herkese................
ohhhhh bugün cuma hayırlı cumalar.....................
gözün aydınnnn..
şimdi tekmeleriyle böle mutlu oluyoruz kucağımıza alınca napcaz bakalım :)))))
inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız...
bak sen tosuncuğa bi başladı tam başladı heee
ooo daha neler neler olacak içerde pozisyon falan değiştirecek yerini sevmezse falan, onun rahat etmeyeceği bi pozisyondaysan seri tekmeler yiceksin, insan tekme yediğinde bu kadar mı mutlu olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?