adını zeynep mi koyuyosun kuzum
he hee aynı ben. düşmanıma yapılan haksızlığa bile müdahale eder sonunda kötü olurum. yine de susup kendi gözümde kötü olacağıma haksızlığa uğramayı göze alıp karışıyorum o tür olaylara
artık yapar yapar kilo alır suçu da sana atrız
sanki benden önce biri vardı 1 ya da 2 nisan gözüken. benim beklenen doğum tarihi 3 nisan ama satım 2 hafta geride. yani ultrason 28 haziran diyo sata ama aslında 12 hazirandı tam 16 gün fark var arada. sat'a uyacağım tutar bi de erken doğurursam şubat annesi olurum diye korkuyom
plakalar kaçtan başlıyodu?
bacım nabersin ne alemdesin, gündüz evde teksen ve sıkılıyosan bi gelirim yanına uzak sayılmazsın bana. ben evde yatarken çok sıkılıyodum ama kimseyi de görmek istemiyodum. 2 ay boyunca en yakın arkadaşımı bile çağırmadın
Bende ikisini kullanıyorum...bazen bebeğin pozisyonuyla ilgili olabiliyor rahim boyu....bende düzelme yok...ama dikkat edersen rahim boyu 1 mm dogumu normalyapanlar var....Allah yardımcımız olsun yat dinlen... Kimseye Allah evlat acısı yaşatmasın?ben iki kere yasadım allahım bunu bana nasip eder ...sanada hiç yaşatmaz....
81 Düzce'den başlıyo cnm,netten plaka haritasını bul
evet evet evet
biz nişanlıykenden beri bizim kızımız olucak diyoduk erkek dediler oglumuz die sevdik 5,5 ay (dile kolay)
oglum asagı oglum yukarı :) şimdi kız diyolar ismi zaten 2 sene öncesinden hazırdı
babasııı eve gelince turku çığrıyo kızına ''zeyneeeeppp buu güzellllliiiiiiiiikkk''
yarın mavi cicilerimizi pembişleriyle değiştiricez ama baktımda bazı tulumları zıbınları degiştirmicem
mavi tonu cok guzel bazıları kırmızı laci emziği bile mavii
istanbuldaki kızlar ve istanbulu bilenler nolur ya bak akşama çıkcaz yola bi yerler söyleyin bana ya bak hadi bekliyom ya neden benim soruma cevap vermiyosunuz yoksa siz beni sevmiyomusunuz(((
Canım tabloya nasıl dahil olabiliyorumhayırlısı olsun,ne güzel süpriz yapmış size zeyno
adına qurban olduğum,bitanecik kardeşimin adı...kızım adı da olacaktı da olmadı işte kısmet
neyseki tablomuzda 2 tane zeynep var..nicole78'de sonradan öğrendi senin gibi kızı olacağını ve zeynep koyucaklar adını inş..
bu arada kızlar isimlere yawaş yawaş karar verin artık tablomuz dolsun ok
o zaman haftaya cuma benim düzce günüm heyoooooo
Canım tabloya nasıl dahil olabiliyorum
canım bizimki ayşe sare oldu. ben ayşe nil yada ayşe sahra istiyorum baba ayşe'yi seçti o mecburi sare'yi de ben dedim baba kabul etti şimdi değiştirmeme izin vermiyohayırlısı olsun,ne güzel süpriz yapmış size zeyno
adına qurban olduğum,bitanecik kardeşimin adı...kızım adı da olacaktı da olmadı işte kısmet
neyseki tablomuzda 2 tane zeynep var..nicole78'de sonradan öğrendi senin gibi kızı olacağını ve zeynep koyucaklar adını inş..
bu arada kızlar isimlere yawaş yawaş karar verin artık tablomuz dolsun ok
o bronşit sigara içmediğim için faranjitte kaldı. eskiden olsa uğramadan mümkün değil gitmezdi şimdi beni beğenmedi yerine faranjiti bıraktı gitti. atlattım çok şükür am a 2 gündür yine belirtiler başladı gibi umarım kuruntu yapıyorumdurnefrazen cınımmmm
iyiyim sanırım ama cok bunaldım gulum yaaa
butun gun yatıp tv izliyorum kitap okuyorum
bu korkuları yasamak iyi olmadıı, kasıgımda olusan bi agrıda veya bebişin asagıda olan bi hareketinde kalbim gum gum atıyoo
yarın dra gidicez inşallah guzel seyler söyler
canım dusunmen bile cok guzel beklerim tabii
annemle kalıyorum gunduzleri
en son senle gorusugumde bronsitin alevlenmiştii bayagı olmus dimi? :)
canım bizimki ayşe sare oldu. ben ayşe nil yada ayşe sahra istiyorum baba ayşe'yi seçti o mecburi sare'yi de ben dedim baba kabul etti şimdi değiştirmeme izin vermiyo
çocuğu olan 2 arkadaşım var ikisinin de kız ve isimleri serra şimdi biz de sare koyunca cici olcak ama ne biliyim, offf..
canım ilk kilom 62, son kilom 75.
o bronşit sigara içmediğim için faranjitte kaldı. eskiden olsa uğramadan mümkün değil gitmezdi şimdi beni beğenmedi yerine faranjiti bıraktı gitti. atlattım çok şükür am a 2 gündür yine belirtiler başladı gibi umarım kuruntu yapıyorumdur
gelme konusunda da çok ciddiyim, bana bi mesaj at özelden görürüm ben. numaramı da yollarım birazdan, sıkışırsan ararsın. biz de merak ederiz sesin çıkmazsa arar sorarım
merhaba kızlar ben geldm..
bugün kendimi hiç iyi hssetmiyorum geç grdm internete bile
sabahtan beri kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var. korkutuyo artk beni bu araalar.
bu aralar da hep kötü haberler aldk ya aklmda heb acabalar var...
offffff içim daralıyo valla.
neyse ki yarn kontrol günüm rahatlarım kızımı görünce..
geçmiş olsun cnm o adet olacak gibi agrı benımde regl tarıhlerıme yakın oluyoor resmen regl olucam gibi her ay yani birde bişi farkettim benım kılo artısım hep regl tarıhıme denk gelıoo o zamana kadar koruyorum regl tarıhımın 5 gun oncesınde kilo almıs oluyorum...
teşekkür ederiz...ekledim kızçenin adıyla,kilocuklarını
bak ne güzel bronşit seni terkeylemişken içmezsin artık sigara fln..içeceksende ben gibi günde 2 tane fln iç
teşekkür ederiz...
koç burcuyum ya herşeyi abartılı yaşamam gerek ya ifrat ya tefrit. ya hiç içmeyeceğim inat edip ya da eskisi gibi suyunu çıkarana kadar günde 1 paket
ama şöyle bi güzellik oldu sigarayı bıraktığımdan mıdır eskisi gibi ne üdüğü belirsiz şeyler yemediğimden midir sivilcelerim çok azaldı. eskide yolda insanlar çevirip tavsiye veriyodu. en küçüğü toplu iğnenin başı büyüklüğünde geneli mercimek tanesi büyüklüğünde kıpkırmızı ve sarı/yeşil sivilcelerim vardı. iş stresi tuz biber oluyodu. şimdi iş yok, sigara yok, kötü beslenme minimumda, bi de bebikten dolayı keyfim yerinde bu nedenle eskilerin belli belirsiz izi kaldı yeni olarak da 1-2 ane uffacık var. arkadaşlar kız çocuk anneyi çirkinleştirir derler sen güzelleştin diyo. ben de 3 yıldır kızamık maskesiyle gezer gibiydim bu çirkinleşmiş halimse kim bilie o zaman sivilcesiz ne kaa güzel olurmuşum diyorum...
kızlaarr bi konuda size danışmak istiyorum.fikir verirseniz çok memnun olacm:)
karar verdiğimiz isim Serra.ama eşim ananesinin ismi şehri yide eklemek istiyor.bende olumlu bakıyorum.ama Serra şehri Ertekin mi şehri Serra Ertekin mi yani serra 1. Mi 2. Mi.karar veremedim nasıl daha yakışıklığı durduğ*na tamam demiş bulundm kocişe vazgeçemiyomda nolur fikir verin.devamlı kullanacağımız isim serra tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?