2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bu sabah bende alışverişveriş yaptım. gecelik işini uzun zamandır araştırıyordum. hem uygun fiyat hemde şık olsun diyordum. buldum sonunda bakalım beğenecek misiniz?

bu geceliği mevlutte giyerim diyorum. dantelli falan çık olarrrr

bu geceliğide hastanede giyerim diye düşündüm.

pijama takımı da 2 tane almıştım daha önceden artık bunlar yeter herhalde...

ay canım ya... siz kaç yıl beklediniz tatlım ikincisi için, ben korkuyorum kuzenimin oğlu çok kıskanmıştı kardeşini baya zor olmuştu... onu gördükten sonra çekiniyorum arayı uzatmaya... ama beklemek de istiyorum şöle dört beş yıl.. bilemedim...:44:

ne kadara aldın bunları tatlım ve de nerden bize bilgi olsun

ayy Allah kolaylık versin... zor...

çok güzeller tatlım hayırlısıyla giy inş... fiyat alabilir miyiz bi de ben de h.sonu alıcam inş....

kuzum hoşgeldinnnnn ve çok çok geçmiş olsun canım..
iyice dinlen bu hastalık hepimize musallat oldu bağışıklık kazandık bida olmayalım inş.
bu arada ne bu böle yaa forumda hep hamileliği kocişlerinden uzak geçirenler artmaya başladı bendensin yawrum
şaka bi yana Allahım tez zamanda kavuştursun inş.

aaa çok güzel bunlar canımyaa güle güle kullan çok şıklar bende baktım intten bikaç kez ama çok pahalı yaa 100den aşağı yok hiç dışardan bakarım dediydim kaldı öle
bence bu ikisi çok rahat yeter canım çok güzller maşalah

ne güzel şükret haline bak ben 25+2 yim ama hala beni uyandıramadı uykumdan oğluşum.normalde hissediyorum ama çok sert değil.oyüzdende uyandıramıyor beni heralde.sanırım yağ tabakam fazla((((

ne kadara aldın bunları tatlım ve de nerden bize bilgi olsun

relaxmode die bi siteden aldım. ocak annelerinde okumuştum buradan almışlar çok kaliteli şeyler gelmiş. şimdi indirimde var başka yerde alamayacağım fiyata aldım valla :))

RelaxMode Online Satış Mağazası | Anasayfa

beyaz gecelik: 30 tl
pembe gecelik: 20 tl
babet: 10

kusuratlarını yuvarladım ama toplamda 60 kusur ödedim bunlara

merhaba arkadaşlar,

ben şu anda 23+4 günlük oldum ve aldığım kilo 6,6kg. buradaki tabloya baktımda, diğer arkadaşlar baya az kilo almışlar gibi geldi bana. acaba çok dikkatli mi olmam gerekiyor diye düşündüm içimden:)))

çok sağol canım almadıysan sende bu siteye bak uygun şeyler var gerçekten
RelaxMode Online Satış Mağazası | Anasayfa

Son düzenleme:
ne güzel şükret haline bak ben 25+2 yim ama hala beni uyandıramadı uykumdan oğluşum.normalde hissediyorum ama çok sert değil.oyüzdende uyandıramıyor beni heralde.sanırım yağ tabakam fazla((((

tatlım inan bende 2 gündür hissetmeye başladım dha önceden hiç bişey hissetmiyodum ve sbah ilk defa uyandırıldım
senin kuzu senle beraberr uyuyodur hiç merak etme yakında başlar seninkide

aaa bebem çok uygunmuş yaa bende bakayım hemen..bebişinin kokusu sinsin inş. bunlara tatlım benim

canım bende 23+6 yım bugün ve toplam 8,5 klo aldım:26::26:

ayy aminn canımm benimmm içim pırpır etti bebişinin kokusu sinsin deyince inşallah hepimizin bebişlerinin kokusu sinsin geceliklerimizeeee
bak bakk hemencik tükenirseee beğenirde alamazsan çok üsülürümm

cicişleri eklediğimiz sayfayada ekleyeyimde belki buradan kaçıran olur

Son düzenleme:

aminnn canımm onların kokularına ölürüm ben yaa
bakıyorum canım baya gecelik var hepsine bakıcam annemede göstericem baktıktan sonra beğendiklerimi..
evt evet ciciş sayfasına da ekle görsün herkesler

ayyy evet çokkk güzel bir duygu yaaaaa

canım üzlme
Allah kavuştursun inşallahhhhhh

çokk geçmiş olsun

günaydın kızlar..
gecelikler çok güzelmiş..bende hemen oraya daldım gittim..:)

günaydın kızlar..
gecelikler çok güzelmiş..bende hemen oraya daldım gittim..:)

inşallah kalitesi penyesi vs güzel çıkar.. ocak annelerine güveniyorum ama görcez bakalım... indirimsiz halleri yine piyasa fiyatlarında beyaz olan 99.90 tlden düşmüş mesela, pembe olanda 69.90tl den düşmüş.. o kadar para veripte almazdım o geceliği ne kadar super olursa olsun... ama 20 tl - 30 tl olunca makul alınabülürr

haklısın cnm..güzel günlerde kullan inşallah. çoğu modelin bedeni kalmamış ama

kuzum ya bişi sorcam mesela 2 hatun duruyoya yan yana fiyat 48 diyo mesela o iki hatununda üstündekiler içinmi geçerli yoksa biri içinmi ??
komik bi soruk olmuş olabilir gülme sakın döverim

selam hanımlarrr herkese hayırlı cumalarrr rabbim dularınmızı kabul eylesin inşallaghh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…