kuzum ya bişi sorcam mesela 2 hatun duruyoya yan yana fiyat 48 diyo mesela o iki hatununda üstündekiler içinmi geçerli yoksa biri içinmi ??
komik bi soruk olmuş olabilir gülme sakın döverim
selam hanımlarrr herkese hayırlı cumalarrr rabbim dularınmızı kabul eylesin inşallaghh
yok yok gülmedimmm heeçç
o iki hatununda yanlarında kodlar yazıyo gecelik için bir kod, pijama için bir kod var. resmin üzerindeki kodla sayfadaki kodun hani büüyük büyük en üstte gecelik:15422 falan die yazmışlar işte o kodla almak istediğin gecelik aynı kod olması lazım...
takım olduğu göstermek için 2li çekim yapmışlar sanırım. kategoriler kısmından gecelikten gidersen gecelik kodları fiyatları geçerli olur. pijamalar kategorisinden gidersen pijamaların kodlar fiyatları üzerinden gitmiş olursun..
bilmiyoor anlatabildin mi been
anladım bebeğimm çok tenkss valla
bu hamilelik iyce karacahal yaptı beni
karacaal tuni
günaydın kızlar,dün hamile arkadaşımla konuştum,doğumu bekliyorlar artık bu aralar,hastaneden hasta bezi getirmesini de istemişler,bir de gecelik olursa iyi olurmuş,ama kaliteli bişi olmasın,bazen çok batıyor kanla falan ,yıkamakla uğraşmadan direk çöpe atarsın,ucuz penye bir gecelik de al demişler.arkadaşım hastanede çalıştığından bu kadar ayrıntılı bilgi almış olabilir belki bilmiyorum.Hasta bezleri 2 çeşit oluyomuş,ya ultra primaların büyük boyu gibi cırt cırt lı ya da bizim bildiğimiz ped gibi ama çok daha büyük oluyomuş,araştırcam bakalım,bilginiz olsun dedim
yes yes ben valla
bu arda bugün forum çok sessiz petuş falanda yok nirde bu millettttt
buarada kızlar benim sezeryan olaağım kesinleşti sanırım martın son günlerinde nasipse kucağpınıza veririz dedi dr umheee bide dediki bu haftadan sonra doğsada yaşama şansı çok yüksekmişşşş ama zamanında doğar cücülerimizin hepsi inşallahhh
uyuyodur belkide
buarada kızlar benim sezeryan olaağım kesinleşti sanırım martın son günlerinde nasipse kucağpınıza veririz dedi dr umheee bide dediki bu haftadan sonra doğsada yaşama şansı çok yüksekmişşşş ama zamanında doğar cücülerimizin hepsi inşallahhh
yok yok gülmedimmm heeçç
o iki hatununda yanlarında kodlar yazıyo gecelik için bir kod, pijama için bir kod var. resmin üzerindeki kodla sayfadaki kodun hani büüyük büyük en üstte gecelik:15422 falan die yazmışlar işte o kodla almak istediğin gecelik aynı kod olması lazım...
takım olduğu göstermek için 2li çekim yapmışlar sanırım. kategoriler kısmından gecelikten gidersen gecelik kodları fiyatları geçerli olur. pijamalar kategorisinden gidersen pijamaların kodlar fiyatları üzerinden gitmiş olursun..
bilmiyoor anlatabildin mi been
neye göre sezaryan dedi?
nebilim petuş çalışıyo cuma günleri ne uyuması diğer hatunlar belki gelir neyse bekleyelim bakalım
aa ciddimi hadi hayırlı doğumlar olsun inş. kuzum martın sonu diyince ben heyecan yaptım varyaa ay az kaldı
bende bu gittiğimde doğumu sorayım bari artık doktoruma bakalım ne dicek yakışıklı toktorum
günaydınnnnlarrrr...
bugün çok mutluyum sabah bebeğimin tekmeleriyle göbüşümde dönüp durmasıyla uyandım bu sabah baya uzun bi süre cebelleşti yawrum benim
Allahıma şükürler olsun mükemmel hayatımda hiç tatmadığım bi duygu yaa
evet hasta bezi istiyorlarmış aklımda benimde ama daha ona sıra gelmedi valla... normal doğumda gecelik alltan arada gelip kontrol mu ediyolarmış ne...günaydın kızlar,dün hamile arkadaşımla konuştum,doğumu bekliyorlar artık bu aralar,hastaneden hasta bezi getirmesini de istemişler,bir de gecelik olursa iyi olurmuş,ama kaliteli bişi olmasın,bazen çok batıyor kanla falan ,yıkamakla uğraşmadan direk çöpe atarsın,ucuz penye bir gecelik de al demişler.arkadaşım hastanede çalıştığından bu kadar ayrıntılı bialgi almış olabilir belki bilmiyorum.Hasta bezleri 2 çeşit oluyomuş,ya ultra primaların büyük boyu gibi cırt cırt lı ya da bizim bildiğimiz ped gibi ama çok daha büyük oluyomuş,araştırcam bakalım,bilginiz olsun dedim
hayırlısı tatlım.. hepimizze rabbimm meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahhhbuarada kızlar benim sezeryan olaağım kesinleşti sanırım martın son günlerinde nasipse kucağpınıza veririz dedi dr umheee bide dediki bu haftadan sonra doğsada yaşama şansı çok yüksekmişşşş ama zamanında doğar cücülerimizin hepsi inşallahhh
nebilim petuş çalışıyo cuma günleri ne uyuması diğer hatunlar belki gelir neyse bekleyelim bakalım
aa ciddimi hadi hayırlı doğumlar olsun inş. kuzum martın sonu diyince ben heyecan yaptım varyaa ay az kaldı
bende bu gittiğimde doğumu sorayım bari artık doktoruma bakalım ne dicek yakışıklı toktorum
valla pek güzellermiş..ben de aldım 2 takım gecelik annem aldı birini aslında..neyse unutmayın bu gecelikleri de bebeğin deterjanıyla yıkayacakmışız..aşağıda biri yazmış ya bi takım da kötü gecelik mi götürsek gerçekten de başta kanlanırsa falan diye bilemedim
tüp bebek olduğu için canım benim cücüm riske atamayız dedi kıymetliymiş bebem dr a göre
günaydın kızlar..
bis geldik kızımla..
öpüyos her bi yerinizden..
çok hastayım ben çok..
2 gün rapor almıştım salı çarşamba evdeydim dün işe geldim ayakta duramıyorum..
öğleden sonra izin aldım eve gittim.. ama bu sabah yine geldim işe ve dün gece ağrıdan sızıdan uyuyamadım.. ayakta duramıyorum resmen..
bi de az evvel aldığım kötü bir haber..
eşim 2 aylığına ankaraya göreve gidiyor..
martın 2 sinde gelecekmiş yaa..
annemle babam gelecek yanıma ama ben kocişim gitmesin istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?