2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kuzum ya bişi sorcam mesela 2 hatun duruyoya yan yana fiyat 48 diyo mesela o iki hatununda üstündekiler içinmi geçerli yoksa biri içinmi ??
komik bi soruk olmuş olabilir gülme sakın döverim

yok yok gülmedimmm heeçç

o iki hatununda yanlarında kodlar yazıyo gecelik için bir kod, pijama için bir kod var. resmin üzerindeki kodla sayfadaki kodun hani büüyük büyük en üstte gecelik:15422 falan die yazmışlar işte o kodla almak istediğin gecelik aynı kod olması lazım...

takım olduğu göstermek için 2li çekim yapmışlar sanırım. kategoriler kısmından gecelikten gidersen gecelik kodları fiyatları geçerli olur. pijamalar kategorisinden gidersen pijamaların kodlar fiyatları üzerinden gitmiş olursun..

bilmiyoor anlatabildin mi been

anladım bebeğimm çok tenkss valla
bu hamilelik iyce karacahal yaptı beni

gecelikler çok güzelmiş, ama hangi beden alıncak ben anlayamadım. hamile ve lohusalara uygunmu bedenleri??

günaydın kızlar,dün hamile arkadaşımla konuştum,doğumu bekliyorlar artık bu aralar,hastaneden hasta bezi getirmesini de istemişler,bir de gecelik olursa iyi olurmuş,ama kaliteli bişi olmasın,bazen çok batıyor kanla falan ,yıkamakla uğraşmadan direk çöpe atarsın,ucuz penye bir gecelik de al demişler.arkadaşım hastanede çalıştığından bu kadar ayrıntılı bilgi almış olabilir belki bilmiyorum.Hasta bezleri 2 çeşit oluyomuş,ya ultra primaların büyük boyu gibi cırt cırt lı ya da bizim bildiğimiz ped gibi ama çok daha büyük oluyomuş,araştırcam bakalım,bilginiz olsun dedim

canım normal doğum olursa tabikiside gecelik iyi olur ama sezercik olursa pijama daha iyi aklında olsun bizim burdada mutlaka hasta bezi istiyolar kocaman totoyla gezicez sanırım

arkadaşınada ahyırlı doğumlar nasip etsin allahım

buarada kızlar benim sezeryan olaağım kesinleşti sanırım martın son günlerinde nasipse kucağpınıza veririz dedi dr um heee bide dediki bu haftadan sonra doğsada yaşama şansı çok yüksekmişşşş ama zamanında doğar cücülerimizin hepsi inşallahhh

neye göre sezaryan dedi?

uyuyodur belkide

nebilim petuş çalışıyo cuma günleri ne uyuması diğer hatunlar belki gelir neyse bekleyelim bakalım
aa ciddimi hadi hayırlı doğumlar olsun inş. kuzum martın sonu diyince ben heyecan yaptım varyaa ay az kaldı
bende bu gittiğimde doğumu sorayım bari artık doktoruma bakalım ne dicek yakışıklı toktorum

valla pek güzellermiş..ben de aldım 2 takım gecelik annem aldı birini aslında..neyse unutmayın bu gecelikleri de bebeğin deterjanıyla yıkayacakmışız..aşağıda biri yazmış ya bi takım da kötü gecelik mi götürsek gerçekten de başta kanlanırsa falan diye bilemedim

anammm çuvalladım heee neyse duymamış olun puhahahaah

sorma sorma çok az kaldı yaa şaka maka ultrasona göre ilerde olunca haftası öyle dedi

tunicim canm cok sevindim yaaa.artik arkasi kesilmez.bir hissetmeye basladin ya bebem.bende senin gbi sabah yatakta tekmesini yemistim ilk.gercekten harika bir duygu

evet hasta bezi istiyorlarmış aklımda benimde ama daha ona sıra gelmedi valla... normal doğumda gecelik alltan arada gelip kontrol mu ediyolarmış ne...

koskocaa hasta bezini taktıktan sonra dahada gecelik kanlanmaz herhalde... o kadar çok şakır şakır gelirse bence zaten müdahale edilmeli değil miiiii

hayırlısı tatlım.. hepimizze rabbimm meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahhh

yok yok petuş dün dedi yaa.. arkadaşları gelecekmiş yoğun bi hafta olacakmış bugun için izin alacaktı die hatırlıyorum ben...
yani izin istedim bakalım vereceklermi demişti. kopardı izini demek :)

o siteden mi aldın... haniii haniii resimlerini eklesenneeeeeeeee

tüp bebek olduğu için canım benim cücüm riske atamayız dedi kıymetliymiş bebem dr a göre

ben onun tüpünüüü yiriirmmmmmmm

ya kizlar bu gecelikler coook guzel.fiyatlarida cok uygun geldi bana.ama malesef bakmakla yetiniyorm.malum yurtdisinda olunca:)

Umarım hepiniz iyisinizdir.Yıl sonu işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum. Benim de sorunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı bel ağrısı halsizlik filan. Birde bikaçgündür ara ara bulantım oluyor en beteri de o.

Ah canım sende mi kocişini gönderenler kervanına katıldın.Benimki de geçen pazar gitti çok özlüyorum 20 günlüğüne gitti ama o gelecek 3 gün sonra ben gideceğim Ben kocişimi isitiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…