buarada kızlar benim sezeryan olaağım kesinleşti sanırım martın son günlerinde nasipse kucağpınıza veririz dedi dr umheee bide dediki bu haftadan sonra doğsada yaşama şansı çok yüksekmişşşş ama zamanında doğar cücülerimizin hepsi inşallahhh
evet cnm bnm bende ertekinannesi değik canım ananesi(rahmetli)çok istiyo kıyamıyorum.onu üzmek istemiyorum.:)bu arada sende ertekindin dimi.gümüşhaneli benim eşim.bende sakaryalıyım.sen?
kızlar bana yardım edingece 4 gibi ishalle uyandım sabah geçti ishal ama öğleden sonra karın ağrısı başladı yani tam karnımda değil göğsün bittiği yer varya mide mi oluyor ortada ordan yayılın bi ağrı var sabah doktora gidicem ama içim rahat değil ne ki bu bebeğime bişey olmasın ya
anammm çuvalladım heeeneyse duymamış olun puhahahaah
sorma sorma çok az kaldı yaa şaka maka ultrasona göre ilerde olunca haftası öyle dedi
tunicim canm cok sevindim yaaa.artik arkasi kesilmez.bir hissetmeye basladin ya bebem.bende senin gbi sabah yatakta tekmesini yemistim ilk.gercekten harika bir duygu
evet hasta bezi istiyorlarmış aklımda benimde ama daha ona sıra gelmedi valla... normal doğumda gecelik alltan arada gelip kontrol mu ediyolarmış ne...
koskocaa hasta bezini taktıktan sonra dahada gecelik kanlanmaz herhalde... o kadar çok şakır şakır gelirse bence zaten müdahale edilmeli değil miiiii
hayırlısı tatlım.. hepimizze rabbimm meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahhh
yok yok petuş dün dedi yaa.. arkadaşları gelecekmiş yoğun bi hafta olacakmış bugun için izin alacaktı die hatırlıyorum ben...
yani izin istedim bakalım vereceklermi demişti. kopardı izini demek :)
o siteden mi aldın... haniii haniii resimlerini eklesenneeeeeeeee
ben onun tüpünüüü yiriirmmmmmmm
yes yes ben valla
bu arda bugün forum çok sessiz petuş falanda yok nirde bu millettttt
o siteden mi aldın... haniii haniii resimlerini eklesenneeeeeeeee
elcincigin sezeryanin neye gore kesinlesti tup bebek oldugu icin mi kesin sezeryan olacaksin dedi doktorun :26: seninle haftalarimiz ayni ben de pazartesi kontrole gittigimde sordum bebek normal dogum pozisyonuna girdi mi catimin durumu musait mi normal doguma diye. Doktorum bebegin basi asagida ama degisebilir dedi cati kontrolu ancak 38. Haftada olur o zaman bebegin basi ile catin uyumlu mu diye bakilir dedi yani 38. Haftaya kadar dogum seklim netlesmeyecekmis benim. Bana da bu haftadan sonra olasi erken dogumda bebek birsekilde kuvezde yasatilabilir dedi ama insallah zamaninda gelir yavrularimizavatar fotom 26+0 da oglumun verdigi pozdur teyzeleri
elcincigin sezeryanin neye gore kesinlesti tup bebek oldugu icin mi kesin sezeryan olacaksin dedi doktorun :26: seninle haftalarimiz ayni ben de pazartesi kontrole gittigimde sordum bebek normal dogum pozisyonuna girdi mi catimin durumu musait mi normal doguma diye. Doktorum bebegin basi asagida ama degisebilir dedi cati kontrolu ancak 38. Haftada olur o zaman bebegin basi ile catin uyumlu mu diye bakilir dedi yani 38. Haftaya kadar dogum seklim netlesmeyecekmis benim. Bana da bu haftadan sonra olasi erken dogumda bebek birsekilde kuvezde yasatilabilir dedi ama insallah zamaninda gelir yavrularimizavatar fotom 26+0 da oglumun verdigi pozdur teyzeleri
ooyy maşallaahhh kuzuşaaa
Allah seni elçinim neyse çaktırma şişşşştttt
sormiyim dimi ben accık daha bekliyim hayırlısı olsun yaa kuzum..
bebem çok saol aminnnn 2 gündür net hissediyodum zaten ara ara ama sabah ilk defa uyandırıldım oğluş tarafındaninş. hep böle uyanırım bundan sonrada
Umarım hepiniz iyisinizdir.Yıl sonu işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum. Benim de sorunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı bel ağrısı halsizlik filan. Birde bikaçgündür ara ara bulantım oluyor en beteri de o.
Ah canım sende mi kocişini gönderenler kervanına katıldın.Benimki de geçen pazar gitti çok özlüyorum 20 günlüğüne gitti ama o gelecek 3 gün sonra ben gideceğimBen kocişimi isitiyorum yaa
tatlım sorma yaa..
2 ay bi de nasıl dayanacağım bilmiyorum.. annemle babam gelecek ama ne olursa olsun hamileliğin en belli olduğu zamanlarda yanımızda olamayacak..
her akşam kızımla oynuyordu.. o yavrucuk da içerden tepki veriyordu babasına.. şimdi bunları yapamayacak.. ağlamak istiyorum hatta şu anda ağlıyorum..
selam kızlarrrrr
ya bende bgün bi baş dönmesi varr :26:..
tansiyonumu ölçtürdüm 11,7 çıktı
eczacı normal dedi ama hala dönüyo yaaa
tatlım sorma yaa..
2 ay bi de nasıl dayanacağım bilmiyorum.. annemle babam gelecek ama ne olursa olsun hamileliğin en belli olduğu zamanlarda yanımızda olamayacak..
her akşam kızımla oynuyordu.. o yavrucuk da içerden tepki veriyordu babasına.. şimdi bunları yapamayacak.. ağlamak istiyorum hatta şu anda ağlıyorum..
pancem kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar bana yardım edingece 4 gibi ishalle uyandım sabah geçti ishal ama öğleden sonra karın ağrısı başladı yani tam karnımda değil göğsün bittiği yer varya mide mi oluyor ortada ordan yayılın bi ağrı var sabah doktora gidicem ama içim rahat değil ne ki bu bebeğime bişey olmasın ya
tatlım sorma yaa..
evet normal tansiyonun aslında, acaba kan şekerin mi düştü :26:
selam kızlarrrrr
ya bende bgün bi baş dönmesi varr :26:..
tansiyonumu ölçtürdüm 11,7 çıktı
eczacı normal dedi ama hala dönüyo yaaa
gözün aydın bebeğimmmmmm beklenen gün geldi sonundaa
bizim hanfendide gece pozisyon beğenmiyo bazen hafif göbüşümün üzerine yatıyom bilmedem
bakıyom kıpırdanmaya başlıyoo uyandırıyo beni hemen doğruluyorumm onun istediği pozisyonu alınca duruyoo sıpam yaaaaaa.. keyfinede düşkünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?