2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

elcincigin sezeryanin neye gore kesinlesti tup bebek oldugu icin mi kesin sezeryan olacaksin dedi doktorun :26: seninle haftalarimiz ayni ben de pazartesi kontrole gittigimde sordum bebek normal dogum pozisyonuna girdi mi catimin durumu musait mi normal doguma diye. Doktorum bebegin basi asagida ama degisebilir dedi cati kontrolu ancak 38. Haftada olur o zaman bebegin basi ile catin uyumlu mu diye bakilir dedi yani 38. Haftaya kadar dogum seklim netlesmeyecekmis benim. Bana da bu haftadan sonra olasi erken dogumda bebek birsekilde kuvezde yasatilabilir dedi ama insallah zamaninda gelir yavrularimiz avatar fotom 26+0 da oglumun verdigi pozdur teyzeleri

Son düzenleme:
annesi değik canım ananesi(rahmetli)çok istiyo kıyamıyorum.onu üzmek istemiyorum.:)bu arada sende ertekindin dimi.gümüşhaneli benim eşim.bende sakaryalıyım.sen?
evet cnm bnm bende ertekin : canım ben izmirliyim eşim ankaralı :)))

çok geçmiş olsun canım benimde butun gece kasıklarım agrıdı berbat bi geceydi ( herseyden suan nefret edıyorum ole bi ruh halım var

anammm çuvalladım heee neyse duymamış olun puhahahaah

sorma sorma çok az kaldı yaa şaka maka ultrasona göre ilerde olunca haftası öyle dedi

Allah seni elçinim neyse çaktırma şişşşştttt
sormiyim dimi ben accık daha bekliyim hayırlısı olsun yaa kuzum..

tunicim canm cok sevindim yaaa.artik arkasi kesilmez.bir hissetmeye basladin ya bebem.bende senin gbi sabah yatakta tekmesini yemistim ilk.gercekten harika bir duygu

bebem çok saol aminnnn 2 gündür net hissediyodum zaten ara ara ama sabah ilk defa uyandırıldım oğluş tarafından inş. hep böle uyanırım bundan sonrada

selam kızlarrrrr
ya bende bgün bi baş dönmesi varr :26:..
tansiyonumu ölçtürdüm 11,7 çıktı
eczacı normal dedi ama hala dönüyo yaaa

aminn canımm benim inşallahh

ye teyzesi yee

yes yes ben valla

bu arda bugün forum çok sessiz petuş falanda yok nirde bu millettttt

petuşka bugün izinli... arkadaşı gelecekmiş bi yerden...

ben de akşam arkadaşa gidicem öğlen gidip oğluşuna bi hedaye alayım... bi görseniz bebeyi çok şirin maşallah... üç aylık bi minnak yeni yeni gülücükler atıyor etrafa... gidip ısırıcam yanaklarını sıkı sıkıvericem böle... geçen gördüm minicik bi kotla kazak vardı üstünde anneeeemmmm öle tatlı olmuştu ki sıpa

Banada doktorum 28 haftaya kadar cok dıkkat et 28 haftadan sonra bebegı yasatmak dahaa kolay olur demıstı allah korusun genede yaa senin bebegin de maşallah cnm bnmm

evet canım tüp bebek olduğu için sezercik riske gerek yok dedi herşeyim gayet normalmiş aslında rahmim bebeğin durumu filan ama işte bilmiyorum bende sezeryan istiyorum sanırım tırsıyomuyum ne çatı muayeneside yapılmaz sanırım bana nasılsa ona gerek yok heheheh

ooyy maşallaahhh kuzuşaaa

gözün aydın bebeğimmmmmm beklenen gün geldi sonundaa

bizim hanfendide gece pozisyon beğenmiyo bazen hafif göbüşümün üzerine yatıyom bilmedem
bakıyom kıpırdanmaya başlıyoo uyandırıyo beni hemen doğruluyorumm onun istediği pozisyonu alınca duruyoo sıpam yaaaaaa.. keyfinede düşkünnn

tatlım sorma yaa..
2 ay bi de nasıl dayanacağım bilmiyorum.. annemle babam gelecek ama ne olursa olsun hamileliğin en belli olduğu zamanlarda yanımızda olamayacak..
her akşam kızımla oynuyordu.. o yavrucuk da içerden tepki veriyordu babasına.. şimdi bunları yapamayacak.. ağlamak istiyorum hatta şu anda ağlıyorum..

kızlar ben kaçar şimdilik eve ocağa biraz bakıyım okişşşşş heryer heryerde

kıyamam cnm cok iyi anlıyorum seni suan cunku ınsan esını yanında ıstıyor bu donemde bugun benımde ruh halım cok kotu hep aglamaklıyım

selam kızlarrrrr

evet normal tansiyonun aslında, acaba kan şekerin mi düştü :26:

oyy kıyamam ben sana üsülmeee,, geri gelecek sonucta sizin için gitti bi anlamda..

Canım aynı dediğin şekilde bende de var,Kaç gündür bulantı mideme arada ağrı giriyordu 5-10 sn sonra geçiyordu. İshal olmuşum şimdi bişi yok ama dün karnım çok ağrıdı. İnşallah birşey yoktur. Doktora gittiğinde bizi de bilgilendirir misin.

canım çok haklısın, noolur üzme kendini..kendimi senin yerine koyuyorum..çok zor tabii kocaya nazlandığın gibi onun seni anladığı gibi kimse anlayamıyor ama..annen baban varmış ona da şükret..sonrasında hiç ayırmasın allah

selam kızlarrrrr

kuzummmm çokmu yoruldun ondanda başın dönüyo olabilir biraz dinlen bari tansiyonun düşük değilmiş gerçi ama istersen hafif tuzlu ayran iç bi ..
evet canım yaa sonunda tekmeleriyle uyandım bende inş. her sabah böle uyanırım artık
oy ben o hanfendiyide yerim yaa keyfine düşkün kraliçeeee :103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…