2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sabah sgk ya gittim. üşüdüm falan belki kendii sıktım ondan olabilir belkii:26:

aman nazar değmesin tunim oğluşunaa

ya normal doıum için mi ?

sezeryanda da kan mı oluyomuş ha

kizlar ya benimde ayaklarim sisiyo bu ara.tuzlu yiyorm ondan heralde.bide nasil yaniyolar bi bilseniz.buzlu suyun icine daldirasim geliyo ayaklarimi valla.
yuzuklerde olmuyo cikardim hep.arkadasm bidaha takma sonra cikaramazsin filan dedi.eller cok sisince keserek cikariyolarmis yuzukleri

canm sezeryandada kanama oluyo tabiki alt tarafta.benmde ilgincime gitmisti.hatta halamin kizi sezeryanla dogum yapmisti.alttan o kadar cok kanamasi olmuski durduramamis doktor buzlar filan.gidiyomus az kalsin.tabi onunki istisna bi durum.korkmayin:)

yok canım sezeryanda kan yokk, olmuyooo...

benimde ayaklar şişiyoo yaa sormaa... ayaklarmın altından alevler çıkıyoo sanki, akşamları hep çıplak ayakla parkelerin üzerinde gezdim rahatlamak için ama sonra boğazlarım şiştiii, ağrıdı çook dikkat et ntatlım...

çok korkutmuşlar seni canım arada kontrol et yüzük çok zorlarsa takmazsın olur, ben arada takıyom arada çıkarıyom. biyerde unutup bırakıcam die ödüö kopuyoo

merhaba kızlar
tunihan canım hissetmişsin hareketleri artık durmasın
gümletsin artık senii
benimde yarın doktro kontrolüm var
bakalım en son geçen ayın 17snde 25 cm di
paşam ne kadar oldu şimdi
muhtemelen şeker yüklemesi vercek off
geçen gün benimde başım cok dönüyordu tansiyonuma baktım
büyük 7 küçük 4 benimde normalde zaten düşüktür birkaç gündür
iyice düşmeye başladı birde cok fazla halsizlik ve mide bulantım var
ilk 3ay yaşamadım bulantı falan şimdi sanırım yaşamaya başlıycam

canm bizim burda yaz.guney afrikadayim ya.ondan heralde bu kadar cok yaniyo ayaklarim.evin heryeri haliflex keske tas olaydi yandikca basardim:)
ne bilem kuzum dun ole dedi arkadasim.son ay co sissiyosun sonra cikaramazsin yuzuklerini dedi.bende korktum hemen cikardm.dedigin gibi elime
dar geldikce cikarip oraya buraya koyuyodm kaybolurlar diye korktm.kaldirdm bende.kac kez kaybettimde buldm allahtan

hamilelikte düşük tansiyon herzaman iyidir derler ama seniki baya düşmüş canım yaa... dikkat et kendine ihmal etme...

hımm doğru senin durumun farklıydı kaç derece şimdi afrikaaa

ayy çok acıktımmm kızlarrr hadi yemeeğeee artıkkkkk

hamilelikte düşük tansiyon herzaman iyidir derler ama seniki baya düşmüş canım yaa... dikkat et kendine ihmal etme...

canm 30,32 cok sicak olyo bide benm ev bunalyom valla

baya düşük cıktı o gün benimde hatta sanırım suandada düştü yarın doktora sorcam bakalım

canm sezeryandada kanama oluyo tabiki alt tarafta.benmde ilgincime gitmisti.hatta halamin kizi sezeryanla dogum yapmisti.alttan o kadar cok kanamasi olmuski durduramamis doktor buzlar filan.gidiyomus az kalsin.tabi onunki istisna bi durum.korkmayin:)

aaa o zaman bu hasta bezi benim de mi almam gerek

cahellik işte

Merhaba herkese burayı pek takip edemiyorum hızlı ilerliyor.Umarım herkes iyidir..Babannemiz tatil dönüşü bir sürü ciciler getirmiş ama malesef boyutları büyük geldiği için ekleyemedim.
Biz iyiyiz oğlumla çok şükür.Kıpır kıpır oğluşum hiç uyumuyor mu bilmem arada canımı da yakıyor ama çok şükür ki iyi olduğunu anlıyorum..doktor randevumuz 16sında tam 35 gün olmuş olacak özledim kuzumu çok.Hareket etmese asla dayanamazdım sanırım

merhaba kızlar.gecelıklere bayıldım ama cesaret edıp alamıyorum umarım herkes ıyıdır.bugun ızmırde berbat bır hava var sanırım yarında boyle olucak, halbukı yarın bebeısme alısverıs ıcın kemeraltına gıdecektık.hayırlısı artık.

ayy çok acıktımmm kızlarrr hadi yemeeğeee artıkkkkk

Ben de çok açım evde yeni yapılmış yemek de var amaaaa oğluşum onu istemiyormuş o yüzden dışarıdan söyledik gelmesini bekliyoruz o da tekmeleriyle istiyor yemeeeeek diyee

Ben de çok beğendim ama almaya cesaret edemedim. Çünkü bir mağazada da beğenmiştim elde çok güzel duruyordu ama üstüme giyince çok komik durdu. Pijama yine olabiliyor da geceliğin güzel duranını bulmak daha zor denemeden almamaya karar verdim.

Havalar kötü ama İzmir yine iyidir. Ankaraya kar geliyor bu haftasonu zaten soğuk don çıkamıyordum dışarı iyice eve kapanma dönemine giriyoruz.

yaaa bak içime kurt düşürdün şimdi

Rüyamda eski sevgilimi gördüm buara çok sık rüyama girmeye başladı hiç düşünmüyorum da aslında, buara görülen rüyalar bilinçaltındaki kaygılarımızı gösteriyormuş, bilinçaltıma itmişim heralde onu şimdi ortaya çıkıverdi

canm 30,32 cok sicak olyo bide benm ev bunalyom valla

ufff çok fenaymış cciddeen... allah kolaylıklar versin....

Ben de çok açım evde yeni yapılmış yemek de var amaaaa oğluşum onu istemiyormuş o yüzden dışarıdan söyledik gelmesini bekliyoruz o da tekmeleriyle istiyor yemeeeeek diyee

oğluşun mu canı istiyor yoksa annişinn mi

teee allam yaaaa görcek şey bulamamışşş,, kocan duymasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…