2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaaa bak içime kurt düşürdün şimdi

Ama çok uygun almışsın canım o yüzden dert edilecek bir durum değil bence. Hastanede kimse görmüyor zaten ayrıca 2 tane almışsın mutlaka biri güzel olacaktır. Bence 2side güzel olur sen bakma bana benim omuzlarım biraz dar zayıfım normalde gecelikler de ince olunca üstüm daracık görünüyor göğüsler ve karın da büyük olunca komik oluyorum. O yüzden deneyerek alıcam.

hehehe hakkatten
ne işi varmış şimdi çıkmış rüyalarına gelmiş

Canım yaa seninle haftamız aynı ama hala hisssedidemiyorum bebişimi acaba kilolu hamile kaldığımdan falan mı çok üzülüyorum kafama çok takıyorum ben yaa...

kızlaaar şimdi doktordan geldik. ay bekelmekle geçti bugün.
önce şeker yüklemesi için 1 saat beklerdm sonra sonucun çıkamsı için.
derken doktor doğuma gtti bir de onu beklerdm sonra.

kızım 730 gr olmuş teyzeleri. bu arada suyum olması gerekenden çokmuş
ben günde 1 lt bile içmiyom halbuki

ama ama kızım hala baş pozisyonunda ve aşağıda kafası kasıklarımda.
bu da erken doğumu tetikleyebilir dedi. ama bu şekilde 9 ay dolduranlar da var dedi.
bakalım bekleyp görcez artk. vajinadaki zonklama da bu yüzdenmş.

canım bende çok az su içiyorum ama hep suyu normal çıkıyo.bünye ile alakalı demekki.
bide şeker sonucun nasıl çıktı,sanırım iyi çıkmış
ne güzel bunuda atlattın.benimki pazartesi günü

bu lahusa gecelık ve pijamaları enteresan sekılde pahalı ya dısardada bır kac yere baktım yuksek fıyatları.
keske ızmırede kar yagsa ama dısarı cıkmaman daha ıyı hasta olunca haftalarca atlatamıyoruz.aman dıkkat et

ufff çok fenaymış cciddeen... allah kolaylıklar versin....

oğluşun mu canı istiyor yoksa annişinn mi

Bence onun istiyooo ben bukadar aç gözlü değildim o olmadan önce. Bu sabah nasıl uyandım biliyomusun? Burnumda muhteşem bir tost kokusu, karnımda kocaman tekmeler ama uyanmak istemiyorum ve kokuyada anlam veremiyorum gözümü bir açtım koku rüya değil gerçek koşarak mutfağa gittim eşim tost yapmış ve yüzümü bile yıkamadan yedim kendime inanamıyorum canavara dönüştüm sanırım

hehehe hakkatten
ne işi varmış şimdi çıkmış rüyalarına gelmiş

Ayrılalı 2,5 yıl olmuş en son 2 yıl önce konuştum sanırım ama 4 yıllık beraberliğimiz vardı Düşündüm dee gençliğimi vermişim yaaa aaaaah aaaaah

Arkadaşlar hepinize merhaba. Hepimiz inşallah sağlıkla mutlulukla bebeklerimize kavuşuruz. Ben aslında Haziran annesi olucam kısmetse. Ama sizler tecrübeli olduğunuzdan bişey danışmak istiyorum. Öncelikle 17.haftama giriyorum. 2'li testim iyi çıktı ama doktor AFP testi istiyor. Aranızda sadece bunu yaptıran varmı? varsa kaçıncı haftada yaptırdınız? Bide 2.düzey ultrasona 19+2 olduğumda gireceğim. İstanbul'da anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı
Şimdiden teşekkür ederim hepinize

şeker yüklemesi de iyi çıktı canım.. baş dönmesi yaptı ben de baya.
hiç yerinden kalkmamaya çalış kusarsan tekrar gtmk gerekiyor.
neyse atlattık çok şükür.

bu arada bel fıtığını da sordum merak eden arkadaşlar vardı.
son ayda beyin cerrahına yönlendirecek. ama genelde önermiyorlar dedi.
senn için en sağlıklısı genel anestesi sezeryan dedi..

geçmiş olsun iyi olmanıza sewındım bu erken doğum beni iyice korkutmaya basladı sağlık ocagındakı hemsıre de kasık agrılarımdan dolayı erken dogum olma ıhtımalı war demişti bı kac gundur de wajınam da aşırı bı ağrı war

hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım... şeker yüklemesi zorluyor gerçekten, atlatmışsın sende çok şükür. Kaç çıktı şeker oranı canım?

Bu aralar o zonklama olayı bende de arttı doktora gitmeme daha çok var ama soracağım bende mutlaka....

Minik bebişinede maşallah kocaman olmuşşş

mecbur herkes bi kere alıyoo diye abartıyorlar bence bu kadar paralara maledilmiyordur ama yapcak bişi yok hamile kıyafetleri içinde aynı şey sözkonusu.....

Bal şeker vitamin olsun kuzucuğunaaa...

Ben pijama takımını sabahlığıyla birlikte 65 tlye aldım ki toptancısıydı normalde 85tl heryerde o takımın fiyatı. Bir tane penye gecelik uygun bulurum gibi geliyor pijamanın sabahlığını herikisine de kullanırım. Geceliği sadece hastane için alıcam pek sevmiyorum gecelik giymeyi.
İzmir'e 2002de kar yağmıştı ben o sene oradaydım 2-3 cm kar vardı ve herkes fotograf çektiriyordu ben karla büyümüş biri olarak garipsemiştim.

şeker yüklemenizi kaçıncı haftalarda yaptırdınız?
Benim 23+5 ne zaman olacak merak ediyorum

AFP testini bilmiyorum ben yanlış yönlendirmeyeyim seni nisan annelerinden de bildiğim kadarıyla yaptıran olmadı. 1.2.3. tarama testlerini yaptırdık ve doppler ultroson-detaylı ultrason teslerimizi yaptırdık sadece..

Maşallah kuzuya benim eltimin de suyu çok fazla dediler sadece yatıp dinleneceksin hiç bir iş yapma demişlerdi ama erken doğum değil hatta 40.hafta da doğum yaptı

canım 113 çıktı şeker sonucu.

ben o zaman lisedetdim ve okul öğleden sonra tatil olmuştu
çünkü derslere grmedik gördüğümüz ilk kardı.

ANNE KANINDA ALFAFETOPROTEİN (AFP) TARAMASI
Ultrasonografinin henüz bu kadar yaygın olarak kullanımda olmadığı ve kullanılan ultrason cihazlarının da günümüzdeki kadar yüksek çözünürlüğü olmadığı dönemlerde bir fetal anomali tarama testi olarak anne kanında AFP ölçümü kullanılmaktaydı. Daha sonra bu ölçüme HCG ve estriol adı verilen iki maddenin ölçümü de eklenerek geliştirilen üçlütest taraması kapsamında AFP taraması sürdürüldü ve günümüzde de yaygın olarak AFP ölçümü genellikle üçlütest kapsamında kullanılmaya devam etmektedir.

SANIRIM 3 LÜ TESTTEN BAHSEDİYOR GİBİ GELDİ BANA

kızlar suyu az içince kabızlık yapmıyormu sizde

ANNE KANINDA ALFAFETOPROTEİN (AFP) TARAMASI
Ultrasonografinin henüz bu kadar yaygın olarak kullanımda olmadığı ve kullanılan ultrason cihazlarının da günümüzdeki kadar yüksek çözünürlüğü olmadığı dönemlerde bir fetal anomali tarama testi olarak anne kanında AFP ölçümü kullanılmaktaydı. Daha sonra bu ölçüme HCG ve estriol adı verilen iki maddenin ölçümü de eklenerek geliştirilen üçlütest taraması kapsamında AFP taraması sürdürüldü ve günümüzde de yaygın olarak AFP ölçümü genellikle üçlütest kapsamında kullanılmaya devam etmektedir.

SANIRIM 3 LÜ TESTTEN BAHSEDİYOR GİBİ GELDİ BANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…