yaaa bak içime kurt düşürdün şimdi
Rüyamda eski sevgilimi gördüm buara çok sık rüyama girmeye başladı hiç düşünmüyorum da aslında, buara görülen rüyalar bilinçaltındaki kaygılarımızı gösteriyormuş, bilinçaltıma itmişim heralde onu şimdi ortaya çıkıverdi
Canım yaa seninle haftamız aynı ama hala hisssedidemiyorum bebişimi acaba kilolu hamile kaldığımdan falan mı çok üzülüyorum kafama çok takıyorum ben yaa...Allah seni elçinim neyse çaktırma şişşşştttt
sormiyim dimi ben accık daha bekliyim hayırlısı olsun yaa kuzum..
bebem çok saol aminnnn 2 gündür net hissediyodum zaten ara ara ama sabah ilk defa uyandırıldım oğluş tarafındaninş. hep böle uyanırım bundan sonrada
canım bende çok az su içiyorum ama hep suyu normal çıkıyo.bünye ile alakalı demekki.kızlaaar şimdi doktordan geldik. ay bekelmekle geçti bugün.
önce şeker yüklemesi için 1 saat beklerdm sonra sonucun çıkamsı için.
derken doktor doğuma gtti bir de onu beklerdm sonra.
kızım 730 gr olmuş teyzeleri. bu arada suyum olması gerekenden çokmuş
ben günde 1 lt bile içmiyom halbuki
ama ama kızım hala baş pozisyonunda ve aşağıda kafası kasıklarımda.
bu da erken doğumu tetikleyebilir dedi. ama bu şekilde 9 ay dolduranlar da var dedi.
bakalım bekleyp görcez artk. vajinadaki zonklama da bu yüzdenmş.
Ben de çok beğendim ama almaya cesaret edemedim. Çünkü bir mağazada da beğenmiştim elde çok güzel duruyordu ama üstüme giyince çok komik durdu. Pijama yine olabiliyor da geceliğin güzel duranını bulmak daha zor denemeden almamaya karar verdim.
Havalar kötü ama İzmir yine iyidir. Ankaraya kar geliyor bu haftasonu zaten soğuk don çıkamıyordum dışarı iyice eve kapanma dönemine giriyoruz.
ufff çok fenaymış cciddeen... allah kolaylıklar versin....
oğluşun mu canı istiyor yoksa annişinn mi
hehehe hakkatten
ne işi varmış şimdi çıkmış rüyalarına gelmiş
canım bende çok az su içiyorum ama hep suyu normal çıkıyo.bünye ile alakalı demekki.
bide şeker sonucun nasıl çıktı,sanırım iyi çıkmış
ne güzel bunuda atlattın.benimki pazartesi günü
kızlaaar şimdi doktordan geldik. ay bekelmekle geçti bugün.
bu da erken doğumu tetikleyebilir dedi. ama bu şekilde 9 ay dolduranlar da var dedi.
mecbur herkes bi kere alıyoo diye abartıyorlar bence bu kadar paralara maledilmiyordur ama yapcak bişi yok hamile kıyafetleri içinde aynı şey sözkonusu.....bu lahusa gecelık ve pijamaları enteresan sekılde pahalı ya dısardada bır kac yere baktım yuksek fıyatları.
keske ızmırede kar yagsaama dısarı cıkmaman daha ıyı hasta olunca haftalarca atlatamıyoruz.aman dıkkat et
Bal şeker vitamin olsun kuzucuğunaaa...Bence onun istiyooo ben bukadar aç gözlü değildim o olmadan önce. Bu sabah nasıl uyandım biliyomusun? Burnumda muhteşem bir tost kokusu, karnımda kocaman tekmeler ama uyanmak istemiyorum ve kokuyada anlam veremiyorum gözümü bir açtım koku rüya değil gerçek koşarak mutfağa gittim eşim tost yapmış ve yüzümü bile yıkamadan yedim kendime inanamıyorum canavara dönüştüm sanırım
bu lahusa gecelık ve pijamaları enteresan sekılde pahalı ya dısardada bır kac yere baktım yuksek fıyatları.
keske ızmırede kar yagsaama dısarı cıkmaman daha ıyı hasta olunca haftalarca atlatamıyoruz.aman dıkkat et
canım bende çok az su içiyorum ama hep suyu normal çıkıyo.bünye ile alakalı demekki.
Bide şeker sonucun nasıl çıktı,sanırım iyi çıkmış
Arkadaşlar hepinize merhaba. Hepimiz inşallah sağlıkla mutlulukla bebeklerimize kavuşuruz. Ben aslında Haziran annesi olucam kısmetse. Ama sizler tecrübeli olduğunuzdan bişey danışmak istiyorum. Öncelikle 17.haftama giriyorum. 2'li testim iyi çıktı ama doktor AFP testi istiyor. Aranızda sadece bunu yaptıran varmı? varsa kaçıncı haftada yaptırdınız? Bide 2.düzey ultrasona 19+2 olduğumda gireceğim. İstanbul'da anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı
Şimdiden teşekkür ederim hepinize
hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım... şeker yüklemesi zorluyor gerçekten, atlatmışsın sende çok şükür. Kaç çıktı şeker oranı canım?
Bu aralar o zonklama olayı bende de arttı doktora gitmeme daha çok var ama soracağım bende mutlaka....
Minik bebişinede maşallah kocaman olmuşşş
mecbur herkes bi kere alıyoo diye abartıyorlar bence bu kadar paralara maledilmiyordur ama yapcak bişi yok hamile kıyafetleri içinde aynı şey sözkonusu.....
Bal şeker vitamin olsun kuzucuğunaaa...
Ben pijama takımını sabahlığıyla birlikte 65 tlye aldım ki toptancısıydı normalde 85tl heryerde o takımın fiyatı. Bir tane penye gecelik uygun bulurum gibi geliyor pijamanın sabahlığını herikisine de kullanırım. Geceliği sadece hastane için alıcam pek sevmiyorum gecelik giymeyi.
İzmir'e 2002de kar yağmıştı ben o sene oradaydım 2-3 cm kar vardı ve herkes fotograf çektiriyordu ben karla büyümüş biri olarak garipsemiştim.
Arkadaşlar hepinize merhaba. Hepimiz inşallah sağlıkla mutlulukla bebeklerimize kavuşuruz. Ben aslında Haziran annesi olucam kısmetse. Ama sizler tecrübeli olduğunuzdan bişey danışmak istiyorum. Öncelikle 17.haftama giriyorum. 2'li testim iyi çıktı ama doktor AFP testi istiyor. Aranızda sadece bunu yaptıran varmı? varsa kaçıncı haftada yaptırdınız? Bide 2.düzey ultrasona 19+2 olduğumda gireceğim. İstanbul'da anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı
bide şeker sonucun nasıl çıktı,sanırım iyi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?