bende arada bir 10 kiloluk suları taşıyorum ama bişey olmaz gibi geliyo(daha dün taşıdım)
Nasılsınız bakalım?:) Yeni yılınız kutlu olsun! Bu yıl bizim için çok önemli, hayatımız deyişiyor, anne oluyoruz. Bundan güzel bişey olabilirmi bir bayan için???
Ben iyiyim bebeyimi düşündüyümde ama ağrılarım olduğunda pek iyi olamıyorum. Sol tarafdan sırtım ağrıyor, dözemedim artık doktora gitdim. Önemli bişey yok dedi ilaç fln yazdı ağrıkesici .dedi keçmezse gel başka kontrol yapalım. Başka her şey çok güzel, az az alış veriş yapıyoruz, elime para geçince.
Kızlar size lohusa pijamasını uygun fiyata nerden ala bileceyinizi söyleyim. Her yere baktık çok pahalı 100-den aşağı zor yani bulmak... Kompedan iç giyim dükanlarında 22-tlden 44 tl civarında. Kalitesi de güzel. Bir takım aldım, 2-ci takımı da alıcam, ayrıca sabahlık düşünüyorum, bukadar.
Paraları boşuna harclamayı düşünmüyorum, hele bizi bez masrafları bekliyor:)) Benim işim bir az zor, yanımda kimse yok büyük yok, kendimi işte böyle idare ediyorum. Ne alacağımı bile bilmiyorum, hep aklımıza geleni alıyoruz.Önceden bebek odası düşünüyorduk, sonra vaz geçtik, bebek odamız küçük okadar eşya var ki, nereye koycaz bilmedik, hem de 3 yaşına kadar yalnız kalamıyacak diye düşündüm, odayı 3-4 seneye erteledik:)
İşte bizimki bukadaaar:))
Kendinize iyi bakıın
bende haftasonu yıkayıp ütüleyip çantayı yerleştirmeye başlayayım diyorum. içeriiği tamamlanmadı henuz ama elde olanları yerşeltireyim diyorum.saol canım
bende öyle diyorum avutuyorum kendimi
ama düşünnce nefes alamıyorum
ağrım sancım yok da yok diyorum
olsaydı şimdiye kadar olurdu diyorum
ben aldım 2 pijama sabahlık takım
1 de gecelik sabahlık takım
sonra tesadüfen KOM da buldum
kırmızı 20tlydi onuda aldım
uygun bitane verin çok kanlanırsa atarsnız demişler ama
ben onuda atmaya kıyamm çünkü kaliteli
o yüzden başka alırım listeme ekledim hemen
çantasını hazırlayan varmı bu arada
ben düşünyorum yavaş yavaş
ama hala daha başlamadım
saol canım
ama hala daha başlamadım
ben daha bir iğne almadım
hastane çantasını hazırlamak mı ?
Evet sanırım öyle. Çok teşekkürler cevabın içincanım tam olarak bende bilmiyorum ama bu afp benim 3 lü taramamda geçiyordu sanırım bi hormon türü
tecrubeli arkadaşlarım 28.haftadan sonra ne olur ne olmaz diye sen çantanı hazır tut die akıl verdiler...
eksiklerim var hala ama aldıkça tamamlandıkça çantaya ekleyeceğiz artık
benim hemen alışveriş yapmam lazım
saol canım
ama hala daha başlamadım
Zeynep bende sendenim hiç bişeyim yok yafruumunherkeşler çantaları hazıyor
Bende sizdenim.Zeynep bende sendenim hiç bişeyim yok yafruumunherkeşler çantaları hazıyor
haftasonu son eksikleri alıp hazırlamak niyetindeyim canım... zaten bebişimin eksiği kalmadı da benim hiç bişeyim yok gecilk falan tarzında...
Zeynep bende sendenim hiç bişeyim yok yafruumunherkeşler çantaları hazıyor
evet hasta bezi istiyorlarmış aklımda benimde ama daha ona sıra gelmedi valla... normal doğumda gecelik alltan arada gelip kontrol mu ediyolarmış ne...
koskocaa hasta bezini taktıktan sonra dahada gecelik kanlanmaz herhalde... o kadar çok şakır şakır gelirse bence zaten müdahale edilmeli değil miiiii
hayırlısı tatlım.. hepimizze rabbimm meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahhh
yok yok petuş dün dedi yaa.. arkadaşları gelecekmiş yoğun bi hafta olacakmış bugun için izin alacaktı die hatırlıyorum ben...
yani izin istedim bakalım vereceklermi demişti. kopardı izini demek :)
kızlar bu hasta bezi dedikleri şey tam belle baldır arasına denk gelen yatağa serilen bir bez dir.yatak kirlenmesin diye yani:))))
o siteden mi aldın... haniii haniii resimlerini eklesenneeeeeeeee
Hayırlı olsun canımmbu sabah bende alışverişveriş yaptım. gecelik işini uzun zamandır araştırıyordum. hem uygun fiyat hemde şık olsun diyordum. buldum sonunda bakalım beğenecek misiniz?
bu geceliği mevlutte giyerim diyorum. dantelli falan çık olarrrr
Eki Görüntüle 321715
bu geceliğide hastanede giyerim diye düşündüm.
Eki Görüntüle 321716 Eki Görüntüle 321717
pijama takımı da 2 tane almıştım daha önceden artık bunlar yeter herhalde...
ay canım ya... siz kaç yıl beklediniz tatlım ikincisi için, ben korkuyorum kuzenimin oğlu çok kıskanmıştı kardeşini baya zor olmuştu... onu gördükten sonra çekiniyorum arayı uzatmaya... ama beklemek de istiyorum şöle dört beş yıl.. bilemedim...:44:
geçmiş olsun tekrar canımgünaydın kızlar..
bis geldik kızımla..
öpüyos her bi yerinizden..
çok hastayım ben çok..
2 gün rapor almıştım salı çarşamba evdeydim dün işe geldim ayakta duramıyorum..
öğleden sonra izin aldım eve gittim.. ama bu sabah yine geldim işe ve dün gece ağrıdan sızıdan uyuyamadım.. ayakta duramıyorum resmen..
bi de az evvel aldığım kötü bir haber..
eşim 2 aylığına ankaraya göreve gidiyor..
martın 2 sinde gelecekmiş yaa..
annemle babam gelecek yanıma ama ben kocişim gitmesin istiyorum..
korkma canım bir kereden bişey olmazselam kızlar biz geldik
dün akşam misafirlerim geldi
neyse oturuyoruz falan 2 yaşındada
bi bebek vardı benim boş bi anıma geldi
ve onu kucağıma aldım
eşim heyy ne yaptın diyince farkına vardım
sonra çok moralim bozuldu çok üzüldüm
12kg mış ben bunu nasıl yaptım
ya kızıma birşey olursa diye
sonra yattım kzımı dinliyorum kıpırdamıyo
sonra az az kıpraşmaya başladı eşim diyo
bebeğimize bişey olmamıştır onun için karnını hızlıca çarpman lazım
kesesi zedelenseydide kan ve suyun gelirdi vs vs anlatıyo ama
kime yattık acaba diyorum gitsek aacile hiç tepki vermiyor
diye diye uyumuşum ama eşim diyo hiç durmadın benide uyutmadın
tabiki rüyada gördüm kanlar falan ama yazmışsınız
kan görünce rüya bozulur diye iyi bari
şimdi bi sorun yok çok şükür ama çok üzüldüm
Bende sizdenim.
Bir an için telaşlandım bende. Ama benim oğluşum nisanı bekler deye rahatlattım sn kendimi.
Aslında almak lazım herşeyi ufak ufak, bu sitedeki beğendiğim geceliklerin bedenleri kalmamış
Bide hastane çantasına neler koyacaksınız, hastane ile mi görüştünüz, yoksa netteki listelere göre mi hazırlıyorsunuz.
kızlar bu hasta bezi dedikleri şey tam belle baldır arasına denk gelen yatağa serilen bir bez dir.yatak kirlenmesin diye yani:))))
o siteden mi aldın... haniii haniii resimlerini eklesenneeeeeeeee
yok benim bildiğim baya bebek bezinin büyükler için olanından
ekledim canım resimlerinide ama arada gider die cicişlerimizi ekleidğimiz yerede eklemiştim.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-anneleribebisimize-neler-aldik-31.html
Bende sizdenim.
Bir an için telaşlandım bende. Ama benim oğluşum nisanı bekler deye rahatlattım sn kendimi.
Aslında almak lazım herşeyi ufak ufak, bu sitedeki beğendiğim geceliklerin bedenleri kalmamış
Bide hastane çantasına neler koyacaksınız, hastane ile mi görüştünüz, yoksa netteki listelere göre mi hazırlıyorsunuz.
hoşgeldin tatlım... .çok sevindim bebişinin ve seninde ii olmana ... eh arada sıkıntılar olsada kısaca bizlerde iyiyiz çok şükür :))
dediğin markanın online satışı var mı acaba?
bende haftasonu yıkayıp ütüleyip çantayı yerleştirmeye başlayayım diyorum. içeriiği tamamlanmadı henuz ama elde olanları yerşeltireyim diyorum.
Hayırlı olsun canımm
güle güle giy
tam 4 yaşını bitirmiş olacak doğduğunda
bakalım nasıl olaak araları
ama hamilelik döneminde rahattım kucağıma gelmek istemedi sen dur ben seni kaldırayım anne falan dedi
ii di bakalım
geçmiş olsun tekrar canım
eşinden ayrı kalmana üzüldüm neyse sayılı gün geçer kısa zamanda
korkma canım bir kereden bişey olmaz
ben ilk aylar oğlumu alıyodum unutarak düşünsene 18 kilo falan
çanta listemi yazdım az önce canım. nette olan lsitelere göre kendime göre liste yaptım..
hastanemlede görüştümm bişi vermiyoruz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?