2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydin anne adaylari,

nasilsiniz iyimisiniz? Hamilelikleriniz güzel gidiyordur insallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacagim... ben diger 2012 Nisan anneleri topigindeyim, burayida kesfedince selam vermek istedim sizlere...hepinize sevgiler selamlar...

bende banyodan filan çıkınca karnım gerilmesin diye arkonun niveanın tam yağlı kremlerinden sürüyorum bilmem şimdilik etkisi olurmu bebe yağı için erken diye almadım daha

arkadaşım hamileliiğini öğrenir öğrenmez başlamış hiç bi tane çatlağı yok..
benim karnım hafif çıktı göğüsler büyüdü ddeğişiklikler var yani aslında başlamalı bence... haftasonu bende o yağlardan alıcam.. yağların kullanımı zahmetli kremleri kullanmak daha kolay hangisinden canım isterse ondan surerim artık

günaydin anne adaylari,

nasilsiniz iyimisiniz? Hamilelikleriniz güzel gidiyordur insallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacagim... ben diger 2012 Nisan anneleri topigindeyim, burayida kesfedince selam vermek istedim sizlere...hepinize sevgiler selamlar...

Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah sağ salim bebeklerınızı kucagınıza almayı nasip etsin :) darısı başımıza inşallah :)

Ben 1 yıllık evliyim. 2 aydr korunmuyoruz. 5 aydr spor yapıordum. 2 ay önce bıraktım fakat bu 5 ay zarfında adetlerim 1 hafta önceye geldi ben normalde gün şaşmaz adet olurdum. Geçen ayda korunmadık Geçen ay ki korunmasız ilişkiden 30 gun gecti. 13 agustosta oldu ve ben 11 gun sonra 24 agustosta hasta oldum. 3 gün az koyu kahve leke geldi sonra acık renk kan geldı derken normale döndü ve 8 gun sürdü 3 eylulde bitti. hastalıgım normalde 5 gundur. Ben once yerlesme kanaması fılan sandım ama baktım normale donunce hastalandım dedım. Neyse canlarım tatile gttık geldık. Bu ayda korunmasız yasadık fakat. Bende 5 gundur mide yanması, kasıklarda sırtta ellerde ayaklarda kramp agrı, sık idrara cıkma, halsizlik, uyku hali, iştahsızlık gibi belirtiler var. Birsey yemezsem midem kaznıorr cok agrıyoo. Ben 3 gün önce test yaptım evde negatif cıktı. Deliricem. Psikolojk mi diorum değil. Hissediorum cunku. Tuvaletımı yaparken ıcımde agrı hıssedıorum sanki bişey varda benı uyarıor gibi. Anlayamadım siz sevgili tecrubeli arkadaslarım bana yardımcı olurmusunuz

ne yapmalıyım? kan testi mi idrar testi mi sizce hamilemıyım degılmıyım yorumlarınızı beklıorm

Şimddiden teşekkur ederim.

bende banyodan filan çıkınca karnım gerilmesin diye arkonun niveanın tam yağlı kremlerinden sürüyorum bilmem şimdilik etkisi olurmu bebe yağı için erken diye almadım daha

bide aman unutmayın heryerinize sürün ne sürecekseniz, gögüs, bacak, bel, kol...sadece göbeciği değil..dün bi kaç yerde okudum sadece göbeceği yapmışlar bacak bel vs. çatlamış..o nedenle komple yağlancaz..

bütün vucudu mu komple amaaan tanrımmm benki yüzümü bi losyonla temizleyip pamuğu çöpe kadar götürmek zor gelen tiplerdenken bu yağlanmayı nasıl yapıcaz bakalım allah yardımcımız olsun

slm..ben 30 haziranda regli olmuştum..23 temmuzda fortel adında bi erken gebelik testi yapmıştım ve çift çizgiyi gördüm, yinede emin olmak için 29 temmuzda yeniden yapmıştım..yani regli dönemim gelmden testler doğru sonuç vermişti..ama hamilelik çok kişisel bişi, herkes farklı yaşıyor, bizde burdan bunu anladık.regli dönemiyle adet dönemi belirtileri çok benzio belirtiden anlamak çok zor, ayrıca bildiğim kadarıyla spor yapmakda kadında hormonel bi çok dengeyi değiştiriyor, adet düzenide dahil, yorum yapamıcam ama umuraım hersey istediğin gibi olur, kendi yaşadıklarımı aktarmak istedim

Canım o erken gebelik testinin adı fortel mi kesin sonuc verıyor sanırım ondan deneyeyım bırde benım anlamadıgım benım adetım daha 3 eylulde bıttı 10 gun once tekrar adet olamayacagıma göre bu belırtıler nedır anlayamadım Allah hayrına cıkarsın ınsallah tesekkur ederım yınede :)

arkadaşım sen en kısa zamanda bi dr git hangi testi uygun görüyorsa onu yaptırırsın. bu tarz belirtiler herkezde farklı olabilir bende olan sende olmayabilir.Böyle oturduğum yerden ahkam kesip ne seni umutlandırmak nede umudunu kırmak isterim. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

Canım günün geçmesini beklemeni tavsiye ederim.Eğer yerleşme kanaması olsaydı testte çıkardı.Birde doğum kontrol hapı kulandıysan onunu da etkileri olur erken adet olma gibi. ayrıca kasma kendini daha yeni denemeye başlamışınız. Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce .Tuvalette bayağı sorunlarım oldu.Sık idrara çıkma ağrı yanma filan vardı ben idrar yolları enfeksiyonu filan sandım. Kasıklarım ağrıdı hele birgün öleceğim sandım o derece.Yani bilmiyorum o hamilelikle ilgili mi idi ama. Çabuk yorulma halsizlik filan vardı. işten gelince hemen uzanıyordum. Ağrı şişkinlik çabuk acıkma mide kazınması çok yaşıyordum hala da devam ediyor.

günaydın hanımlar nasılsınız??bebeğim de %77 kız olacakmış test sonucu bunu diyor

cnm berr Allahın ismi berre ya da berra peygamber efendimizin kayınvalidesinin ismi ve değiştirmiştir. 9 ay araştırmış ol fark etmez bu konuyu benden iyi bilmen zor biraz. nette araştırma yapmışsındır nettekiher bilgi doğru değildir.. istersen koy ben doğruyu söyledim sadece beni bağlamaz yani..

canım 9 ay bu ismi araştırdım senin o dediğin berr :)
öyle olsaydı bbende koymazdım..

evet "fortel erken gebelik testi" normal gebelik testlerine göre biraz pahalı yanlış hatırlamıyorsam 25 liraydı ama benim regli tarihime 1 hafta kala görmüştüm çift çizgiyi..ama bi daha söylim bu herkesde değişyomuş, o testi yapıpta hamile olduğu halde çizgi görmeyenler var, o nedenle o ihtimalde hep aklında olsun ltf:))

senin bildiğin doğrumu :) netten araştırmadım kaynak benim zaten :)) ama neyse böyle kendi bildiği doğruyu kabullendırmek için ısrarla inat edıyosun senin dedğin gibi olsun:)

neden senden iyi bilmem zor yoksa arapçacımısın vuvv kibir hiç yakışmadı ama
sen ne dersen o olsun ayrıca netten araştırmadım ama sana uzun uzun açıklama yapamicam
kibir bana yakışmaz çunki

Allah yardımcınız olsun kayınvalide ile yan yana oturmak zordur çok. Ben uzağım ama çalıştığım için ben bakarım diyordu ama hamile olduğumu öğrendim bakacak birini buldum çok ii bir komşum. Ya düşünsenize sürükli bizde kalacaktı kafayı yerdim . Çocuğum şımarık olurdu Allah bilir sizin de dediğiniz gibi benim yetiştirmeme farklı onun ki .Neyseki birini buldum içim rahatladı..

benim kayınvalide benden 450 km uzakta zaten küçük bebek bakamaz hep öyle derdi ben de çok istemiyorum annem varken
annem bakacak bebişe inşallah

herhalde benim cocugumun basında olmam en iyisi gibii....kendi annene herseyi soylersin ya bı de titizliği yemek kültürü bildigin uyustugun bi kadın..ama kaynanam cok eleştirdigim ben bile bu yasımda daha derli toplu, calısmama ragmen her aksam duzenli olarak yemek pişer bunda yok begenmiyorum yanii simdi ben begenmedim bi insana sırf mecburiyetten nasıl cocuk emanet edilir bilmem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…