bende banyodan filan çıkınca karnım gerilmesin diye arkonun niveanın tam yağlı kremlerinden sürüyorum bilmem şimdilik etkisi olurmu bebe yağı için erken diye almadım daha
bende banyodan filan çıkınca karnım gerilmesin diye arkonun niveanın tam yağlı kremlerinden sürüyorum bilmem şimdilik etkisi olurmu bebe yağı için erken diye almadım daha
bide aman unutmayın heryerinize sürün ne sürecekseniz, gögüs, bacak, bel, kol...sadece göbeciği değil..dün bi kaç yerde okudum sadece göbeceği yapmışlar bacak bel vs. çatlamış..o nedenle komple yağlancaz..
Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah sağ salim bebeklerınızı kucagınıza almayı nasip etsin :) darısı başımıza inşallah :)
Ben 1 yıllık evliyim. 2 aydr korunmuyoruz. 5 aydr spor yapıordum. 2 ay önce bıraktım fakat bu 5 ay zarfında adetlerim 1 hafta önceye geldi ben normalde gün şaşmaz adet olurdum. Geçen ayda korunmadık Geçen ay ki korunmasız ilişkiden 30 gun gecti. 13 agustosta oldu ve ben 11 gun sonra 24 agustosta hasta oldum. 3 gün az koyu kahve leke geldi sonra acık renk kan geldı derken normale döndü ve 8 gun sürdü 3 eylulde bitti. hastalıgım normalde 5 gundur. Ben once yerlesme kanaması fılan sandım ama baktım normale donunce hastalandım dedım. Neyse canlarım tatile gttık geldık. Bu ayda korunmasız yasadık fakat. Bende 5 gundur mide yanması, kasıklarda sırtta ellerde ayaklarda kramp agrı, sık idrara cıkma, halsizlik, uyku hali, iştahsızlık gibi belirtiler var. Birsey yemezsem midem kaznıorr cok agrıyoo. Ben 3 gün önce test yaptım evde negatif cıktı. Deliricem. Psikolojk mi diorum değil. Hissediorum cunku. Tuvaletımı yaparken ıcımde agrı hıssedıorum sanki bişey varda benı uyarıor gibi. Anlayamadım siz sevgili tecrubeli arkadaslarım bana yardımcı olurmusunuz
ne yapmalıyım? kan testi mi idrar testi mi sizce hamilemıyım degılmıyım yorumlarınızı beklıorm
Şimddiden teşekkur ederim.
slm..ben 30 haziranda regli olmuştum..23 temmuzda fortel adında bi erken gebelik testi yapmıştım ve çift çizgiyi gördüm, yinede emin olmak için 29 temmuzda yeniden yapmıştım..yani regli dönemim gelmden testler doğru sonuç vermişti..ama hamilelik çok kişisel bişi, herkes farklı yaşıyor, bizde burdan bunu anladık.regli dönemiyle adet dönemi belirtileri çok benzio belirtiden anlamak çok zor, ayrıca bildiğim kadarıyla spor yapmakda kadında hormonel bi çok dengeyi değiştiriyor, adet düzenide dahil, yorum yapamıcam ama umuraım hersey istediğin gibi olur, kendi yaşadıklarımı aktarmak istedim
bütün vucudu mu komple amaaan tanrımmm benki yüzümü bi losyonla temizleyip pamuğu çöpe kadar götürmek zor gelen tiplerdenken bu yağlanmayı nasıl yapıcaz bakalım allah yardımcımız olsun
Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah sağ salim bebeklerınızı kucagınıza almayı nasip etsin :) darısı başımıza inşallah :)
Ben 1 yıllık evliyim. 2 aydr korunmuyoruz. 5 aydr spor yapıordum. 2 ay önce bıraktım fakat bu 5 ay zarfında adetlerim 1 hafta önceye geldi ben normalde gün şaşmaz adet olurdum. Geçen ayda korunmadık Geçen ay ki korunmasız ilişkiden 30 gun gecti. 13 agustosta oldu ve ben 11 gun sonra 24 agustosta hasta oldum. 3 gün az koyu kahve leke geldi sonra acık renk kan geldı derken normale döndü ve 8 gun sürdü 3 eylulde bitti. hastalıgım normalde 5 gundur. Ben once yerlesme kanaması fılan sandım ama baktım normale donunce hastalandım dedım. Neyse canlarım tatile gttık geldık. Bu ayda korunmasız yasadık fakat. Bende 5 gundur mide yanması, kasıklarda sırtta ellerde ayaklarda kramp agrı, sık idrara cıkma, halsizlik, uyku hali, iştahsızlık gibi belirtiler var. Birsey yemezsem midem kaznıorr cok agrıyoo. Ben 3 gün önce test yaptım evde negatif cıktı. Deliricem. Psikolojk mi diorum değil. Hissediorum cunku. Tuvaletımı yaparken ıcımde agrı hıssedıorum sanki bişey varda benı uyarıor gibi. Anlayamadım siz sevgili tecrubeli arkadaslarım bana yardımcı olurmusunuz
ne yapmalıyım? kan testi mi idrar testi mi sizce hamilemıyım degılmıyım yorumlarınızı beklıorm
canım 9 ay bu ismi araştırdım senin o dediğin berr :)
öyle olsaydı bbende koymazdım..
Canım o erken gebelik testinin adı fortel mi kesin sonuc verıyor sanırım ondan deneyeyım bırde benım anlamadıgım benım adetım daha 3 eylulde bıttı 10 gun once tekrar adet olamayacagıma göre bu belırtıler nedır anlayamadım Allah hayrına cıkarsın ınsallah tesekkur ederım yınede :)
günaydın hanımlar nasılsınız??bebeğim de %77 kız olacakmış test sonucu bunu diyor
cnm berr Allahın ismi berre ya da berra peygamber efendimizin kayınvalidesinin ismi ve değiştirmiştir. 9 ay araştırmış ol fark etmez bu konuyu benden iyi bilmen zor biraz. nette araştırma yapmışsındır nettekiher bilgi doğru değildir.. istersen koy ben doğruyu söyledim sadece beni bağlamaz yani..
günaydın hanımlar nasılsınız??bebeğim de %77 kız olacakmış test sonucu bunu diyor
cnm berr Allahın ismi berre ya da berra peygamber efendimizin kayınvalidesinin ismi ve değiştirmiştir. 9 ay araştırmış ol fark etmez bu konuyu benden iyi bilmen zor biraz. nette araştırma yapmışsındır nettekiher bilgi doğru değildir.. istersen koy ben doğruyu söyledim sadece beni bağlamaz yani..
senin bildiğin doğrumu :) netten araştırmadım kaynak benim zaten :)) ama neyse böyle kendi bildiği doğruyu kabullendırmek için ısrarla inat edıyosun senin dedğin gibi olsun:)
özel sektordeyim cnm valla ne bilimm yerimi 4 ay dolduracak insan da yok ama cok iyi nıyetlıler idare edecekler gibi duruyoyok derlerse tazmınatı versinler hemen topuklarım issizlik maaşıda fln psıkolojimi bozmam bu sekilde olursa ....normalde de pek sıkı fıkı olmadıgım için cunku tam samımı oluyorum kaynanam agzından karsında gelini oldugunu unutup laf cıkıyo artık aylarca uzak tutuyorum kendimi onlardan bilemıyor zırt pırt hep bişey istemeler..bu sefer bebek oldugunda daha içli dıslı olacagız bakıyor dıe bişeyler isteme hakkı gorecek kendinde ...biii 4 ay gecsin bakalım .....evde de olsam zırp pırt yanımda olmalarını istemyrm bebegimle beni yalnız bıraksınlar ufff puff ne biliim abartıyormuyum ne yapıorum ..ya bıde benim yasım 36 kaynanam 50 dusunebiliyr msnuz bide domınant bir karakterim bu yasımda mudahele cekemıyorum
Allah yardımcınız olsun kayınvalide ile yan yana oturmak zordur çok. Ben uzağım ama çalıştığım için ben bakarım diyordu ama hamile olduğumu öğrendim bakacak birini buldum çok ii bir komşum. Ya düşünsenize sürükli bizde kalacaktı kafayı yerdim . Çocuğum şımarık olurdu Allah bilir sizin de dediğiniz gibi benim yetiştirmeme farklı onun ki .Neyseki birini buldum içim rahatladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?