benim kayınvalide benden 450 km uzakta zaten küçük bebek bakamaz hep öyle derdi ben de çok istemiyorum annem varken
annem bakacak bebişe inşallah
ne guzelkeske benim kıde yanımızda olsaydı simdli bile gelir yemeğimizi yapar bana manevi destek olurdu..cok istiyorum annemin kızkardeşimin ozellikle bu surkce hep yanımda olmalarını
ay canım sorma yaa kıskandırmak istemem ama geçen hafta eşim yoktu şehir dışına gitmesi gerekiyordu geldi benimle kaldı
sabah kahvaltımı hazırladı akşam yemeği arada meyvemi canım benim yaa çok ilgilendi benimleama ben de onu yormak istemedim bazı akşamlar da ben yaptım yemeği
kızlar yaa sizi dinliyorum da anneniz mi k.valide mi elbette anne
ama başkası mı k.valide mi kayınvalide
neler duyuyoruz neler hergün tvde kimse annane babanne gibi güvenle bakamaz yaa
tamam şımartıyorlar filan ama ben ilk 2 sene aileden birinin bakmasından yanayım siz bakamıyorsanız
çocuk kendini ifade edebilir 2 yaşından sonra
walla ben kayınvalidemi çok seviyorum..çok ii anlaşıyoruz, sıkılmadan herşeyi söyleyebilirim..kayınvalidem benim çekirge gibi walla benden daha atletik..yemek dir temizliktir hiç gözüm arkada kalmaz, bide hep diorum doğurup yetiştirdiği insana aşığım, çocuğumuda inş. böyle yetiştirir:)) herkes uzakta olduğu için biraz annem biraz kayınvalidem bakacak, evimiz küçük o evde sürekli bi anneyle yaşamak sıkıntılı olacak ama olsun...içim rahat edecek.
kızlaar ben gıdıyorum azıcık işlerimi yapayım sonrada çarşıya ineyim bakalım neler var emin olun şu 9 ay alamıcagınız kıyafetlerdde çok güzel şetyler çıkıcak içim kalıyodu ya, azıcık dolaşım canım sıkıldı azcıcık
öptum hepinizi güzel anneler
güle güle cnm bii bak bakalım ındırım nerelerde mother care fln da bak...:)
canım ben kullanmıştım 3 yıl önce ıkı tane kullanabılmiştim ama 3-4 gun sonrasında koyu renkte koyu kıvamlı akıntı gelmişti normaldir
yinede araştır istersen
geçmiş olsun canım bendede olmuştu. doktor fitil verdi 2 günlük kullandım geçti şükür. şimdilik tekrarlamadı. inşallah tekrarlamazmrb kızlar. nasılsınız? nasıl gidiyor annelik heyecanı? birkaç gündür giremedim bende. rahatsızdım. idrar yollarımda enfeksiyon oldu. geçen gece belki 20 sefer tuvalete gittim ama birkaç damla geliyor öyle acılı ve ağrılı geliyor ki. dün acilen doktora gittim antibiyotik falan verdi bol miktarda idrarımda lökosit çıktı. doktor hamilelikte sık rastladığımız bir hastalık dedi. mecburen şimdi kullanıyorum antibiyotiği. sizde de bu durumda olan var mı?
ayrıca bebeğimi de gördüm 2.5 cm olmuş. başı ayakları hatta gözleri falan bile belli oluyor. belki eklerim buraya ultrason görüntüsünü. artık bebeğe benzemiş ya daha çok benimsedim çok güzel bir duygu.
ayrıca bebeğimi de gördüm 2.5 cm olmuş. başı ayakları hatta gözleri falan bile belli oluyor. belki eklerim buraya ultrason görüntüsünü. artık bebeğe benzemiş ya daha çok benimsedim çok güzel bir duygu.
maşallah canımm gün geçtikçe daha çok benimsicez bebişlerimizi ... bu arada geçmiş olsun bi an önce iyileşirsin inşş kendine dikkat et
Eki Görüntüle 255644 Eki Görüntüle 255644
kızlar işte benim bebeişim. umarım yüklenmiştir. resmi baya küçültmek zorunda kaldım.
herhalde benim cocugumun basında olmam en iyisi gibii....kendi annene herseyi soylersin ya bı de titizliği yemek kültürü bildigin uyustugun bi kadın..ama kaynanam cok eleştirdigim ben bile bu yasımda daha derli toplu, calısmama ragmen her aksam duzenli olarak yemek pişer bunda yok begenmiyorum yanii simdi ben begenmedim bi insana sırf mecburiyetten nasıl cocuk emanet edilir bilmem ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?