Ayyy maşallahbüyümüş gerçekten aynı hafta ve gündeymişiz seninle benimkidemi bu kadar acaba teyzesi merak ettim şimdi
ben 3 hafta önce gitmiştim 5mm idi. 2 cm büyümüş çok şaşırdım. ewet canım seninkide böyledir herhalde. şimdilik 2.5 santimlik anneyiz.. :))
gunaydın okuyorummm yazdıklarınızı ...bende cozdum ama sorular daha ilerleyen gebeliğimizde cvplanacak tarzda %63 kısss cıktı
yaaa ben de kafayı bu aralar kaynanamlara taktım altlı ustlu ouruyoruz iyii nıyetli bir ınsan bebeğimizede bakmaya hevesli ama heves yetmıyo kı sadece daha simdiden kaygılarımı paylaştım bırazını kaynanamlar bırazını eşimle ilk torunları olacak ee benimde 2 düşük yasadım 3.bebeşimizin ilk defa hayırlısıyla kucagama alacam...cok korkuyorum asırı sevgi ye bogupta cocugumu bende alacaklar mıs gibipsikolojim allak bullak..cunku sey insanlar otorıte yok aman yapsın aman etsin...bende çalısıyorum annemde sehir dısında ..cocugumun benim kulturumun dısında kocamın anneside olsa onların kulturunde buyumesini istemyorum..yani yedirmesi içirmesi temizliği pişirdigi yemekler pek begenmem herkes..simdiden kara kara dusunuyorum işten mı cıkmalı bi sure benim direktiflerimle mudahele ederek kaynanamı istedigim gibii cocugumuzla ilgilenmesini saglayabilir miyim :44:
ya çatlağım patlağım olursa diye kafayı yiyeceğimevde amway body nemlendiricili vucut losyonu vardı şimdilik onu kullanmaya başladım ama ebru şallının tarifini mi denesek acaba
EBRU ŞALLI KARIN ÇATLAKLARI İÇİN MASKE TARİFİ
Malzemeler:
* 1 yemek kaşığı badem yağı,
* 1 yemek kaşığı ceviz yağı,
* 1 tatlı kaşığı menekşe yağı,
* 1 yemek kaşığı susam yağı.
Hazırlanışı ve Uyuglanışı:
Tüm yağlar bir kase içerisinde iyice karıştırılır. Karın çatlakları olan göbek bölgemize dairesel haraketler ile masaj yapılarak sürülür. Çatlak maskesinin daha etkili olabilmesi için cildin derinlemesine temizlenmiş peeling yapılmış olması gerekir. Bunun için mutlaka haftada bir kez kese yapılması tavsiye edilir. Tamamen doğal bitkisel yağlar ile hazırlanan çatlak maskesi karın çatlaklarına çok faydalıdır.
Siz çatlak olmaması için neler yapıyorsunuz???
Canım sen ne denersen dene eğer genç kızken çatladıysan veya annende de çatlak varsa
çatır çatır çatlıyorsunÜzgünüm ama öyle..
Hiçbir şey sürmeden hiç çatlamayan arkadaşlarım var..
Ama paralar döküp kremler alıp çatlayan da bir dolu arkadaşım var..
Özellikle son bir ay çatlamanın en yoğun yaşandığı ay..
Bu arada çatlakların çoğu doğumdan sonra karnınız pörsüyünce ortaya çıkacaktır..
Denis_34 seni gayet iyi anlıyorum canım..
Tam 4 sene bende kayınvalidemle alt-üst oturdum..
Ta ki bu haziran ayının sonuna kadar..
Haziran ayı sonrası 4.Levent'ten Beylikdüzü'ne zorunlu geçiş yaptık..
5. katta onlar 6. katta biz oturuyorduk.. Allahım tam bir kabustu..
Her şeyimize karışıyorlardı.. Cinsel hayatımıza bile desem yeridir..
Tam 4 sene boyunca neler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah..
Ben taşınalım desem de eşim tek erkek evlatları olduğu için hep vicdan yapıyordu,
daha doğrusu eşime hep vicdan yaptırılıyordu..
Neyse ki birgün kayınpederim yukarı çıkıp
''eşini bizden fazla seviyorsan, eşine bizden fazla değer veriyorsan al karını defol git!'' deyinceye kadar..
15 gün içerisinde evi boşalttık.. Tabiki onların evde olmadığı birgün yaptık, aman kavga çıkmasın diye..
Ev içerisindeki huzursuzluk çok zor..
Ben asla onlara yavrumu bırakmak istemedim.. Kaldı ki kimselere bırakmaya kıyamadım..
Şimdi ikinciyi hemen yapmamın sebebi de şu kaybedecek vaktim yok..
Biri 5 biri 3 yaşına gelince (Allah kısmet ederse) ben tekrar işe başlamak istiyorum..
Şu an kıt kanaat geçiniyoruz.. Hem ev taksiti hem de kira ödüyoruz..
Ama yine de Allah'a şükürler olsun ki çok huzurluyuz..
kızlar yaa sizi dinliyorum da anneniz mi k.valide mi elbette anne
ama başkası mı k.valide mi kayınvalide
neler duyuyoruz neler hergün tvde kimse annane babanne gibi güvenle bakamaz yaa
tamam şımartıyorlar filan ama ben ilk 2 sene aileden birinin bakmasından yanayım siz bakamıyorsanız
çocuk kendini ifade edebilir 2 yaşından sonra
senin bildiğin doğrumu :) netten araştırmadım kaynak benim zaten :)) ama neyse böyle kendi bildiği doğruyu kabullendırmek için ısrarla inat edıyosun senin dedğin gibi olsun:)
yaa eşin senin kıymetini anlmaıstır herhalde ana baba hıkaye bak...eş her zmn yanında..allahtan bizimkiler oyle etraftan laf soz gelmesin dıe seslerini yukseltmezler aman demesinlerki kaynana kayınbaba gelinıyle anlaşamıyor dıe..bizimkiler cok kalabalık vıç vıl yaşamaya alıskın insanlar ama ben oyle biri değilim mesafe koydum 1 sene oldu işte ilk zmnlar işten gelyrz tak tak kapı yemek getirmişmiş ztn dogru duzgun yapamıyor uyduruktan yemekler...yok aksam karı koca mısafircilik oynamalar ben hoslanmıyorum arkds sonra konustuk cozduk ama biraz samimi oliiimm hemen farkında olmadan beni sinirlendircek bir laf ediverıyor bende tekrar mesafeyi koyuyorum....valla tasınalım istiyorum ama simdi işten de cıkarsam kıralarda surunmek istemyroum....kocamda hep arada kaldı tabıı ona gore onlar beni ailelerine sokmak için cabalıyorlar nıe boyle yapıosun ...ama ben boyleyim kendi ailemede aynı sekilde davranıyorum...yeni altlı üstlü oturmamız ben işten geldikten sonra çat kapı hergun inemez ben her gun onunla konusmk istemyorum faln fılan yani...aslında dogdum yere guneye tekrar donmek istiyorumda ancak iş imkanı olursa kabul edebilir eşim .oyle işte..sana da gecmiş olsun valla...gelip gıdolarmı sıze küslüğünüz devammı?
inat etmiyorum bildiğimi söylüyorum sadece. neyse sen de bildiğini okumaya devam et cok probem değil cocugunun isminin ne oldugu :)
birde hiç anlamam neden insanların yanlışları düzeltilince kabullenmezler..
kızlar ben geldim ama herkes uçmuş :) hiçbirşey alamadım ama süper şeyler var cinsiyeti öğrensekte başlasak aloşverşe:)
yaa eşin senin kıymetini anlmaıstır herhalde ana baba hıkaye bak...eş her zmn yanında..allahtan bizimkiler oyle etraftan laf soz gelmesin dıe seslerini yukseltmezler aman demesinlerki kaynana kayınbaba gelinıyle anlaşamıyor dıe..bizimkiler cok kalabalık vıç vıl yaşamaya alıskın insanlar ama ben oyle biri değilim mesafe koydum 1 sene oldu işte ilk zmnlar işten gelyrz tak tak kapı yemek getirmişmiş ztn dogru duzgun yapamıyor uyduruktan yemekler...yok aksam karı koca mısafircilik oynamalar ben hoslanmıyorum arkds sonra konustuk cozduk ama biraz samimi oliiimm hemen farkında olmadan beni sinirlendircek bir laf ediverıyor bende tekrar mesafeyi koyuyorum....valla tasınalım istiyorum ama simdi işten de cıkarsam kıralarda surunmek istemyroum....kocamda hep arada kaldı tabıı ona gore onlar beni ailelerine sokmak için cabalıyorlar nıe boyle yapıosun ...ama ben boyleyim kendi ailemede aynı sekilde davranıyorum...yeni altlı üstlü oturmamız ben işten geldikten sonra çat kapı hergun inemez ben her gun onunla konusmk istemyorum faln fılan yani...aslında dogdum yere guneye tekrar donmek istiyorumda ancak iş imkanı olursa kabul edebilir eşim .oyle işte..sana da gecmiş olsun valla...gelip gıdolarmı sıze küslüğünüz devammı?[/QUOTE
Merhaba arkadaşlar, benim kayınbabam hayatta değil ama kayınvalidem hayatta ama onunla pek anlaşamıyorum. Kayınvalidemin kendine ait bir evi yok şu anda bekar oğluyla istanbulda yaşıyor. Ayda bir diğer gelininin çocuklarına bakmaya gidiyor. Ama o istanbulda kalmak ve yaşamak istiyor zaten bu sene çocuklar okula başlayacağından artık sürekli istanbulda kalacak. Kayınvalidemle hiçbir uyuşan noktamız yok, fikirlerimiz, görüşlerimiz, beklentilerimiz,tarzlarımız, kişiliklerimiz birbirine çok ters. Ne zaman bize gelse sürekli başkalarını bana övmesinden çok sıkıldım, sürekli aynı konular, saçmalıklar ve temizlik anlayışımız bile çok farklı, bize geldiğinde hiç müsade istemeden dolapları açabilen rahat bir insan ve beni en çok sinirlendiren başka özelliği ise en uygunsuz zamanda bile anlamsız gülücükler yapması ve çok bilmişlik durumları... Şu an 2 aylık hamileyim ve doğum sonrası torununa bakmak niyetiyle bize yerleşmesinden endişe ediyorum çünkü ben onunla aynı evde yaşayamam huzursuz olurum. Benim sözlerimden o alınabilir, onunkilerden de ben alınabilirim, eşime de bu durum yansır ve huzursuz olurum diye endişeleniyorum. Yanımda kalırsa yemek yapacak temizlik yapmaya kalkışacak ve ben onun temizlik anlayışını beğenmiyorum. Sizce bu durumda ne yapmalıyım tavırlarımı şimdiden mi belirtmeliyim.
günaydın cici annecikler :)
bi test buldum sabah sabah cinsiyet belirleme testi ben yaptım % 60 erkek prensiniz olacak dedi
denemek isteyenlere link
Hamilelik / Gebelik İle İlgili Hesaplayıcı ve Testler - Hamilelik/Gebelik Dönemi - Bebeğinizin cinsiyetini öğrenin - Test - Hürriyet Aile
cevabın için tesekkur ederim canm, nette araştırdım o jel koyu renkte geri geliyormuş. içim rahatladı biraz..
gunaydın okuyorummm yazdıklarınızı ...bende cozdum ama sorular daha ilerleyen gebeliğimizde cvplanacak tarzda %63 kısss cıktı
yaaa ben de kafayı bu aralar kaynanamlara taktım altlı ustlu ouruyoruz iyii nıyetli bir ınsan bebeğimizede bakmaya hevesli ama heves yetmıyo kı sadece daha simdiden kaygılarımı paylaştım bırazını kaynanamlar bırazını eşimle ilk torunları olacak ee benimde 2 düşük yasadım 3.bebeşimizin ilk defa hayırlısıyla kucagama alacam...cok korkuyorum asırı sevgi ye bogupta cocugumu bende alacaklar mıs gibipsikolojim allak bullak..cunku sey insanlar otorıte yok aman yapsın aman etsin...bende çalısıyorum annemde sehir dısında ..cocugumun benim kulturumun dısında kocamın anneside olsa onların kulturunde buyumesini istemyorum..yani yedirmesi içirmesi temizliği pişirdigi yemekler pek begenmem herkes..simdiden kara kara dusunuyorum işten mı cıkmalı bi sure benim direktiflerimle mudahele ederek kaynanamı istedigim gibii cocugumuzla ilgilenmesini saglayabilir miyim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?