2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın annecikler :)

herkese mide bulantısız, baş dönmesiz, baş ağrısız, bol iştahlı günler diliyorum

Son düzenleme:
bendende bi günaydııın :) bugun biraz ıyım 11 haftalık oldum ondanmı acaba dün akşam acayıp fe naydım
bide kızlar ben çok üşüyorum varmı sizdede üşümeee

bendende bi günaydııın :) bugun biraz ıyım 11 haftalık oldum ondanmı acaba dün akşam acayıp fe naydım

ben de dün akşam çok üşüdüm nedense ondan önce yoktu da..ve dün akşam aynen ben de çok rahatsızlandım sabah bulantı hapıma rağmen içtikten 5-10 dk sonra çıkardım akşam iyice fena olunca 2. yi de içmek zorunda kaldım

bulantı nı hafifletıyomu o hap canım bendemi istesem drdan

bulantı nı hafifletıyomu o hap canım bendemi istesem drdan

canımbana doktor günde 3 tane dedi ben 1 tane içiyorum tüm gün kesiyor çok rahat ediyorum direndim ilaç almamak için ama su bile içemez olmuştum 1 bardak ancak içer hale gelmiştim bir de 2 hafta da 600 gr vermiştim doktorum böylesi daha kötü hiçbir şey yiyememen dedi günde 3 tane al diye verdi şükür 1 tane yetiyor bana

gunaydınlar herkese...

bende de bulantı azaldı sabahları bii oluyo ogleden sonra bırazcık aksama daha iyii hıssediyorum...ama agzımın tadı bişey yemediğimde durulacak gın değil..
kısslar havalar serinledi biiide ondan üşüyor olabilirsiniz

valla canm burası çok sıcaktı dün, herkese soruyorum üşüyomusunuz dıye yoo dıyolar :) kısa kollu hala herkes ama ben hırkala yatıp hırkayla gezıyorum

bende bi sorayım druma bugun devlete gıdıcem belkı cınsıyet öğrenebılırım duramıyorum napim

ayy evet ya benimde öyle bu sabah sıtma tuttu resmen bi üşüyorum bi terliyorum yataktan kalkamadım... sabah erken çıktığım için 6.30 da soğuk oluyo üşüürm hep ama bu sabah daha bi fenaydı....

öğlenden sonra çok şiddettli baş ağrım oluyor akşamda çok başım dönüyor....

Nasılız bakalım ben iyiyim baş ağrısı vardı 1-2 saat önce.Kafamın sağ tarafı gözüm kulağım filan kötüydüm şimdi hafiledi biraz. dün akşam sinirlerim çok bozuktu karnıma az az ağrılar girdi korktum Bu hamileliği çok depresif geçiriyorum ben ya

valla canm burası çok sıcaktı dün, herkese soruyorum üşüyomusunuz dıye yoo dıyolar :) kısa kollu hala herkes ama ben hırkala yatıp hırkayla gezıyorum

ayy biz usuyoruz artık hafif yorganla ortunuyoruz ayıptır soylemesi sizin ora neresiydi?

valla stress sinir kavga hemen tepki veriyor bebiş valla elimizden geldiğince hamıle oldugumuzu unutmamamız lazımm işte bu hale getirenlerde dusunce olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…