bendende bi günaydııın :) bugun biraz ıyım 11 haftalık oldum ondanmı acabadün akşam acayıp fe naydım
bide kızlar ben çok üşüyorum varmı sizdede üşümeee
ben de dün akşam çok üşüdüm nedense ondan önce yoktu da..ve dün akşam aynen ben de çok rahatsızlandım sabah bulantı hapıma rağmen içtikten 5-10 dk sonra çıkardım akşam iyice fena olunca 2. yi de içmek zorunda kaldım
bulantı nı hafifletıyomu o hap canım bendemi istesem drdan
gunaydınlar herkese...
bende de bulantı azaldı sabahları bii oluyo ogleden sonra bırazcık aksama daha iyii hıssediyorum...ama agzımın tadı bişey yemediğimde durulacak gın değil..
kısslar havalar serinledi biiide ondan üşüyor olabilirsiniz
canımbana doktor günde 3 tane dedi ben 1 tane içiyorum tüm gün kesiyor çok rahat ediyorumdirendim ilaç almamak için ama su bile içemez olmuştum 1 bardak ancak içer hale gelmiştim bir de 2 hafta da 600 gr vermiştim doktorum böylesi daha kötü hiçbir şey yiyememen dedi günde 3 tane al diye verdi şükür 1 tane yetiyor bana
bendende bi günaydııın :) bugun biraz ıyım 11 haftalık oldum ondanmı acabadün akşam acayıp fe naydım
bide kızlar ben çok üşüyorum varmı sizdede üşümeee
bende bi sorayım druma bugun devlete gıdıcem belkı cınsıyet öğrenebılırım duramıyorum napim
hayırlısı olsun canım bizede 1 nisan dedi doktor2012 Nisan ayının ilk annesi benim sanırım :)
4-5 Nisan gibi bekliyorum bebeğimiiii
valla canm burası çok sıcaktı dün, herkese soruyorum üşüyomusunuz dıye yoo dıyolar :) kısa kollu hala herkes ama ben hırkala yatıp hırkayla gezıyorum
Nasılız bakalım ben iyiyim baş ağrısı vardı 1-2 saat önce.Kafamın sağ tarafı gözüm kulağım filan kötüydüm şimdi hafiledi biraz. dün akşam sinirlerim çok bozuktu karnıma az az ağrılar girdi korktumBu hamileliği çok depresif geçiriyorum ben ya
ayy biz usuyoruz artık hafif yorganla ortunuyoruz ayıptır soylemesisizin ora neresiydi?
samsunn akşam ince battanıyeyele yatyoz ama ben ıkı tane alıyorum üzerime
bişeyin eksiliğinden uşumunuz olmus olabilir mi acaba?sen kaçta dr a gıdecen bii sor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?