bende bi sorayım druma bugun devlete gıdıcem belkı cınsıyet öğrenebılırım duramıyorum napim
valla stress sinir kavga hemen tepki veriyor bebiş valla elimizden geldiğince hamıle oldugumuzu unutmamamız lazımm işte bu hale getirenlerde dusunce olsa
samsunn akşam ince battanıyeyele yatyoz ama ben ıkı tane alıyorum üzerime
ay hayatım ben de samsunluyum ama samsunda yaşamıyorum k.valideler samsunda oturuyorlar
benim ayaklarım çok üşür oldu
bu sabah resmen terleyerek uyandım ama düzenim şaştı bi garip oldum
aranızda en sonlarda doğurcak benim herhalde
hepiniz 10 hafta üstüsünüz ben 7.haftamdayım nisanın sonunda yada mayıs başına doğacak inşallah
canım daha erken değilmi cinsiyeti için
kaç haftalıkken belli oluyor.
Bende yarın sağlık ocagına gidicem
aramıslardı kayıt için
bakırköye gitcem taa işte zincirlikuyuda
muhtemelen dönmem daha işe :)
bende seninle aynı zamandayım
tahmini 29 nisan
ay hayatım ben de samsunluyum ama samsunda yaşamıyorum k.valideler samsunda oturuyorlar
benim ayaklarım çok üşür oldu
bu sabah resmen terleyerek uyandım ama düzenim şaştı bi garip oldum
aranızda en sonlarda doğurcak benim herhalde
hepiniz 10 hafta üstüsünüz ben 7.haftamdayım nisanın sonunda yada mayıs başına doğacak inşallah[/QUO
samsunlu kımse bulamam dıyodum ben istanbul doğma buyume buraya gelin geldim ama sevdim:)
evet ilk doğuranların arasındayım bende 4 nisan gözukuyor ama sezeryan oluıcagı için 1 hafta erken alıyolar gerçi ben aldırmıcam tam 40 haftalıkken gıdıcem sezeryana bi sorun çıkmassa tabi :)
kızımda 41 haftalıktım tık yoktu mecbur oldum sezeryan bu topikte isteyenlerin dışına umarım herkes normal doğururrr sağlıcakla inşallahhh:
bende kaydımı yaptırmıştım dünde aradılar 6 ekime randevu verdiler çağırdılar kontrol için.. iyi çalışıyo sağlık ocakları atlamıyorlar hiç :)
benim sata göre 8. hafta ama geç döllenme dedi doktorum
normalde 24 nisandı doğum tarihi
geç döllenmeye göre cumartesi verelim tarihi dedi
günaydınnnn..hala uyanamamış olsamda:97:
nedir benim bu uykuya düşkünlüğüm balon gibi şiştim uyuya uyuya nolucak benim sonum böleeee
senin şuanda tam olarak 8 haftamı
benim 7+3
bebişle nasıl uyuyosun öyle bu formulu banada soyle
bebişle nasıl uyuyosun öyle bu formulu banada soyle
7+1 ama cumartesi daha net söylerim dedi o gün biraz aceleye gelmişti bakması
evdeki bebişi söylüyorsan cnm ona sabah erken kahvaltısını yaptırıp yanıma alıyorum birkaç oyuncağıyla yanımda fazla şımarmadan ben uyurken oynuyor..bazen bir bakıyorum o da uyumuş maşallah benim oğluma annesini üzmez o=))
karnımdaki bebişi söylüyorsan onun şu anlık bana çok hissedilir bir zararı yok sadece kabızlık ve gaz yapıor bazen akşam miydem bulanıp ağzıma gelip gelşip gidiyor ama hiç istifar etmedim çook şükür..birde ağlama isteği var dokunsan ağlayacağım yanii
sağolasın tatlım hoşbuldum :) seninde ve tüm bekleyenlerin hayırlı olsun sağ salim kavuşalım inşallah bebişlerimize...aminnn hayırlı olsun bebişin canım hoşgeldin:)
6+4 te duydum ben cnm....kızlar kaçıncı haftada kalp atşını duydunuz?
tekrar çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
allah tamamına erdirsin
benim de 13 nisan yazıyor ama 3-8 gibi doğum olur sanırım zaten sezeryan da 2 hafta öne alıyorlar doğumu
oğlumda 6 haziranda kalmıştım 3 martta doğum oldu bunda 8 temmuz buda 3-8 arasında olur sanırım ultrasonda son aya kadar gün kesin belli olmuyor canım
bana son hafta kesin bir tarih anca söyleyebildiler
durumun nasıl bulantılar var mı
oğlunu kastetmiştim m aşallah dıyelim inş ıkıncıde üzmez senii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?