2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende bi sorayım druma bugun devlete gıdıcem belkı cınsıyet öğrenebılırım duramıyorum napim

canım daha erken değilmi cinsiyeti için
kaç haftalıkken belli oluyor.
Bende yarın sağlık ocagına gidicem
aramıslardı kayıt için
bakırköye gitcem taa işte zincirlikuyuda
muhtemelen dönmem daha işe :)

valla stress sinir kavga hemen tepki veriyor bebiş valla elimizden geldiğince hamıle oldugumuzu unutmamamız lazımm işte bu hale getirenlerde dusunce olsa

Haklısın o zaman da suçluluk duyuyorum bebişime birşey olacak diye. Hele akşamları daha da karışık duygular
içinde oluyorum . Sanki dünya başıma yıkılmış . Aslında eşim çogu zaman alttan alıyor üzerine çok gidiyorum onu çok üzüyorum bu durumun hamilelikle ilgili olduğunu da biliyor ama bu kez eşim için üzülüyorum. 12. Haftadan sonra daha dikkatli olmamız lazım bebek daha çok hissedermiş. Zeki bebekler için mutlu olmak lazım hiç değilse herşeyi takmamak gerekir.

samsunn akşam ince battanıyeyele yatyoz ama ben ıkı tane alıyorum üzerime

ay hayatım ben de samsunluyum ama samsunda yaşamıyorum k.valideler samsunda oturuyorlar
benim ayaklarım çok üşür oldu
bu sabah resmen terleyerek uyandım ama düzenim şaştı bi garip oldum

aranızda en sonlarda doğurcak benim herhalde
hepiniz 10 hafta üstüsünüz ben 7.haftamdayım nisanın sonunda yada mayıs başına doğacak inşallah

bende seninle aynı zamandayım
tahmini 29 nisan

bende kaydımı yaptırmıştım dünde aradılar 6 ekime randevu verdiler çağırdılar kontrol için.. iyi çalışıyo sağlık ocakları atlamıyorlar hiç :)

bende kaydımı yaptırmıştım dünde aradılar 6 ekime randevu verdiler çağırdılar kontrol için.. iyi çalışıyo sağlık ocakları atlamıyorlar hiç :)

bakalım ben ilk defa gitcem
bende cok sasırdım aradıklarında
gerçekten cok iyi takip ediyolarmıs
bide tesadüfen aile hekimimiz
eşimin cok yakın tanıdıgı cıktı

valla kendime durduk yere nazar ettim herhalde
ilk defa bu kadar şiddetli bulantım oluyor
gözlerimden yaş geliyor artık

günaydınnnn..hala uyanamamış olsamda:97:
nedir benim bu uykuya düşkünlüğüm balon gibi şiştim uyuya uyuya nolucak benim sonum böleeee

Ya arkadaşlar Iğdır da yaşayan var mı ? Biz iş geregi buradayız ama doğumumu ankarada yapacağım. Galiba Iğdır da yaşayan yok Çok yalnızım buralarda

bebişle nasıl uyuyosun öyle bu formulu banada soyle

evdeki bebişi söylüyorsan cnm ona sabah erken kahvaltısını yaptırıp yanıma alıyorum birkaç oyuncağıyla yanımda fazla şımarmadan ben uyurken oynuyor..bazen bir bakıyorum o da uyumuş maşallah benim oğluma annesini üzmez o=))

karnımdaki bebişi söylüyorsan onun şu anlık bana çok hissedilir bir zararı yok sadece kabızlık ve gaz yapıor bazen akşam miydem bulanıp ağzıma gelip gelşip gidiyor ama hiç istifar etmedim çook şükür..birde ağlama isteği var dokunsan ağlayacağım yanii

oğlunu kastetmiştim m aşallah dıyelim inş ıkıncıde üzmez senii :)

aminnn hayırlı olsun bebişin canım hoşgeldin:)
sağolasın tatlım hoşbuldum :) seninde ve tüm bekleyenlerin hayırlı olsun sağ salim kavuşalım inşallah bebişlerimize...
kızlar kaçıncı haftada kalp atşını duydunuz?
6+4 te duydum ben cnm....

sağolasın cnm seninde sağ salim kavuş inşallah bebişine...evet sezeryanda öle oluyor arkadaşlarımdan biliyorum...hımm bilmiyorum işte 2 sindede farklı şey yazıyor işte dediğin gibi herşey yolunda giderse öle olur zaten......
Vallaha cnm benim ilk zamandan beri ve hala sadece hafif bulantım oluyor...bişeyler yiyince geçiyor...öle fazla bulantım istifram filan yok senin nasıl gidiyor?varmı bulantın....??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…