Herkese günaydın kızlar..
Benim mide bulantılarım biraz hafiflemeye başladı ama tam manasıyla bitti de diyemiyorum..
Özellikle gece kızım uyandığında kalktığım zaman daha çok zorluyor..
Gündüz daha azaldı gibi.. Yalnız midem çok kazınıyor, sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum..
En kısa zamanda kurtuluruz inşallah şu mide bulantısından..
Günaydın, Efim eğer yanlış anlamadıysam sen de mi beylikdüzünde oturuyorsun? Hangi doktora gidiyorsun?
Bulantı malesef benim de en büyük sorunum, ben de kazıntı yok, hep dolu mide sonra sabahtan akşama 6-7 defa kusuyordum. En son pazartesi günü hastaneye gittim serum verdiler ve doktor bulantı ilacı verdi, içmesem çok kötü oluyorum. Kusmak vücudu güçsüz bırakıyor zaten bir şey de yiyemiyordum. Kuru gıdalar, kraker, tuzlu bisküvi, tost, beyaz leblebi yememi önerdi doktor ama bunlardan da tiksiniyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah 3. ayda herşey düzene girerve kendimizi daha rahat hissederiz.
Merhaba enkidu,benim de internetteki hesaplamalarda doğumum 23 Nisan görünüyor.
Yarın 7 haftalık olacak inş kalp atışlarını duyarım.2 hafta önce keseyi gördüm.
Bakalım doktor ne diyecek SATa göre
sat kaç ki canım
inşallah bebeğin iyidir hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ben kanamadan 1hafta sonra gittim doktora kese bozulmuş ve bebeğin kalp atışları yoktu bebek gelişmemiş dedi mecburen gebeliğ sonlandıracağız dedi başka doktora gittim oda aynı şeyi dedim cumartesi zorunlu kürtaj oldum işallah allahım geriden gelecek olanlara sağlık sıhat verir
slmlar geçte olsa katıldık bugün aranıza:) herkes ii inş. bende bugün iim, sanırım 11. hafta olduğundan 5 gündür hiç bulantım vs. olmadı, artık geçti yada çok azıldı diyebilirim sanırım
kızlar yaa bendede hiç bulantı olmuyo daha doğrusu 1 gün bulanıyosa diğer 2-3 gün bişey yok bulanıncada sabah yataktan kalkınca oluyo oda hemen geçiyo sizce bu normalmi?? doktorm mide bulantısının olması bebeğin geliştiğini gösterir demişti benimde durum böle olunca baya bi endişeleniyorumilk bebeğimi kaybettiğim için zaten çok pimpirikliyimm ....her an bişi olacak kalbi duracak korkusuyla yaşıyorum bide alerjim var çok hapşırıyorum bunun bi zararı olurmu acaba bebeğe?? hamileylen alerji ilacı kullanan varmı aranızda ??
Ne güzel bulantıların azalmış maşallah, darısı benim başıma. Canım senin bulantıların yoğun muydu, kusuyor muydun?
Ben çok korkuyorum hamileliğin sonuna kadar böyle devam eder diye... Ben şu an 8. haftadayım ama çok yoğun yaşıyorum. İlaç ve serum almazsam berbat bir durum oluyor.
canım ilk hamılelğimde midem hiç bullanmamıştı çok sağlıklı bi kızım oldu
korkma alakası yok bazı drlar uyduruyo öle:)
kızıma hamıleyken okadar hapşrıyodumkı aynı senın gıbı çocuk alerjhik doğcak doğarken hapşırıcak dıye korkularım bile vardı
karnımda bişe olurmu kasılıyom hapşırıken idiye ama ilaç vermedi dr alerjime 9 ay nerdeyse griptim birşey olmadı olmazmışta dra sormuştum kızım bi kere kışın grip olmadı :9 korkma inşallah hiç birşey olmıcak sağsalim doğucak bebişin
merhaba kızlar,
bizide alırmısınız aranıza..benim ilk bebeğim olacak kısmetse.kalp atışını falan duydukikimizde gayet iyiyiz çok şükür.bendeki mide bulantısını ve uyku halini saymazsak tabi.
merhaba kızlar,
bizide alırmısınız aranıza..benim ilk bebeğim olacak kısmetse.kalp atışını falan duydukikimizde gayet iyiyiz çok şükür.bendeki mide bulantısını ve uyku halini saymazsak tabi.
ohh misss maşallah...hoşgeldin
tebrik ederim, aramıza hoşgeldinnn..
kızlar size mehmet öz un ''siz bebeğinizi beklerken'' kitabını tavsiye ederim eger benim gibi kitap arayışı içindeyseniz
canımm ciddi anlamda içimi ferahlattın çok teşekkür ederimm..hapşırma konusunda da bana çok hapşırma bebeğe zararı olabilir dedi ama ilaç kullanmamada izin vermedi ilaç bebeğe zararlıysa tabiki kullanmıcam orası ayrı ama hapşırma derken kendimi nasıl tutacam onu bilemedim elimde olan bişey olsa zaten hapşırmam korkumdanmide bulantısı konusunda da çok fazla sıvı şeyler tüketiyorum acaip süt,ayran ve su içiyorum bundan dolayıda bulanmıyo olabilir diye düşünüyorum da genede endişemden dolayı sormadan edemedim içim rahatladı çok sAOL canım tekrardan..sende şuan 2. bebişine hamilesin heralde Allahım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş. kuzucuklarımızı
canımm ciddi anlamda içimi ferahlattın çok teşekkür ederimm..hapşırma konusunda da bana çok hapşırma bebeğe zararı olabilir dedi ama ilaç kullanmamada izin vermedi ilaç bebeğe zararlıysa tabiki kullanmıcam orası ayrı ama hapşırma derken kendimi nasıl tutacam onu bilemedim elimde olan bişey olsa zaten hapşırmam korkumdanmide bulantısı konusunda da çok fazla sıvı şeyler tüketiyorum acaip süt,ayran ve su içiyorum bundan dolayıda bulanmıyo olabilir diye düşünüyorum da genede endişemden dolayı sormadan edemedim içim rahatladı çok sAOL canım tekrardan..sende şuan 2. bebişine hamilesin heralde Allahım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş. kuzucuklarımızı
tebrik ederim, aramıza hoşgeldinnn..
kızlar size mehmet öz un ''siz bebeğinizi beklerken'' kitabını tavsiye ederim eger benim gibi kitap arayışı içindeyseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?