2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kizlar.bende araniza yeni katildim.8 haftalik hamileyim.nisanda ins dogumum.ilk hamileligim.o yuzden cok heyecanliyim.gunler nasil gececek bilmiyorum.sizede boyle oluyormu.rabbim hepimizin bebeklerini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.

selam kizlar.bende araniza yeni katildim.8 haftalik hamileyim.nisanda ins dogumum.ilk hamileligim.o yuzden cok heyecanliyim.gunler nasil gececek bilmiyorum.sizede boyle oluyormu.rabbim hepimizin bebeklerini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.

sende hoşgeldin aramıza.ilk hamileliğimi öğrendiğimde 5. haftadaydık..süreklinetten 11. haftada nolyo 12 de noluo acaba die bakıodum o zmn o kadar uzak gelyoduki 11.-12. hafta, bak biz 11 deyiz, böyle böyle geçcek inşallah 9 ay, hele bide çalışınca ben hiç anlamıyorum zmn nasıl geçio..

hoışgeldin canım ve yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun bebişiniz
olmazmı sankiii hiç geçmiyo zaman

ay canm ins dedigin gibi olur.bende 6 haftalikken ogrendim.evde yalniz oldugum icin zaten hic zaman gecmiyo gibi.bide yurtdisindayim.Allahtan Turk arkadaslar varda haftada 2,3 gun gorusuyorum.bide onlar olmasa.

bende cinsiyetini merak ediyorum çok ya bugünlerde...24 ünde gidicez dr a. 13. haftada olcaz belki öğreniriz die umut ediyorumm

aaa benimde hep sağ kasığım ağrıo batıo kasılyo vs. elim hep sağ tarafda,en son 8. haftada gitmiştik ultrasonda bebekte kesenin sağ tarafındaydı bende eşime demiştim bak ben sana dedim sağda die..ama dr a hiç sormadım açıkcası

çok midem bulandığında yada çok uyku bastırdığında keşke evde olsam diyorum ama evde vakit geçmez sanki..çünkü ben çok sabırsızım çabucak zaman geçsin istiyorum.çalışıyor olmak bu anlamda iyi vakit çabuk geçiyor.

ay canm ins dedigin gibi olur.bende 6 haftalikken ogrendim.evde yalniz oldugum icin zaten hic zaman gecmiyo gibi.bide yurtdisindayim.Allahtan Turk arkadaslar varda haftada 2,3 gun gorusuyorum.bide onlar olmasa.

zormuş senin durum ama allah bi kolaylık verir inşallah ya ferah tut içini

benimde sol kasığım ağrıyor devamlı. bebeğin keseside sol tarafta. belki ağrı kese ile alakalı olabilir. benim bazen ağrısı bacağıma vuruyor hatta.

benimde sol kasığım ağrıyor devamlı. bebeğin keseside sol tarafta. belki ağrı kese ile alakalı olabilir. benim bazen ağrısı bacağıma vuruyor hatta.

benimde her iki kasigim agriyo.her zaman degil ama arada giriyor agri.birde aniden ayaga kalkinca oluyor.kk da okumustum kasik agrilarinin sebebi rahimin buyumesi imis.bizde bu buyumeyi agri olarak hissediyomusuz.ne kadar dogru bilemicem ama

benimde sol tarafımda ağrı vardı sordum evet solda dedi
11. hafta çağırdı beni en son geçen hafta gittim
11 de giden var mı
harhangi bir test yapılıyor mu

benimde her iki kasigim agriyo.her zaman degil ama arada giriyor agri.birde aniden ayaga kalkinca oluyor.kk da okumustum kasik agrilarinin sebebi rahimin buyumesi imis.bizde bu buyumeyi agri olarak hissediyomusuz.ne kadar dogru bilemicem ama

evet canım rahim büyümesinden oluyormuş doktora sormuştum bende o sebepten ağırır dedi.
hatta adet sancısı gibi olur dedi

çalışınca vakit geçiyor hoş evde olduğumda da hep yatıyorum
yemek falan pek yapamıyorum yani hafif geçiştiriyoruz
gögüslerim çok ağrıyor kaşınıyor karnımda öyle çatlak önleyici bebe yağı kulanmıştım çokda memnun kaldım ama
bunda hiç kullanasım yok almadım daha
1 kilo da almışım üstelik daha 2 ayda
bulantı için çubuk kraker öneririm sürekli yanımda hafif bulantıda hemen atıyorum ağzıma ii geliyor

kizlar bilgisayar,cep telefonu gibi elektronik cihazlarin hamilelikte bir zarari varmidir acaba.ben nette cok zaman geciiriyorum.ee cep telefonuda hic dusmuyo elimden

benimde sol tarafımda ağrı vardı sordum evet solda dedi
11. hafta çağırdı beni en son geçen hafta gittim
11 de giden var mı
harhangi bir test yapılıyor mu

Birde bu konuda hurafemidir gerçek midir bilmiyorum solda olursa erkek sağda olursa kız olurmuş (yada tam tersi olabilir tam hatırlamıyorum şuan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…