selam kizlar.bende araniza yeni katildim.8 haftalik hamileyim.nisanda ins dogumum.ilk hamileligim.o yuzden cok heyecanliyim.gunler nasil gececek bilmiyorum.sizede boyle oluyormu.rabbim hepimizin bebeklerini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
selam kizlar.bende araniza yeni katildim.8 haftalik hamileyim.nisanda ins dogumum.ilk hamileligim.o yuzden cok heyecanliyim.gunler nasil gececek bilmiyorum.sizede boyle oluyormu.rabbim hepimizin bebeklerini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
sende hoşgeldin aramıza.ilk hamileliğimi öğrendiğimde 5. haftadaydık..süreklinetten 11. haftada nolyo 12 de noluo acaba die bakıodumo zmn o kadar uzak gelyoduki 11.-12. hafta, bak biz 11 deyiz, böyle böyle geçcek inşallah 9 ay, hele bide çalışınca ben hiç anlamıyorum zmn nasıl geçio..
merhabalar arkadaşlar 3 aylık olacağız nerdeyse ama şimdiye kadar ne bulantı ne göğüslerde hassasiyet hiç birşey yaşamadım ama 1 haftadır sabah kalkınca safra kusuyorum grip olduğum için öksürünce midem bulanıyor belirtilerim yeni yeni başladı sayılır pazartesi kontrol var ikili test için cinsiyetini merak ediyorum şimdiden inş. öğrenebilirim :)
sizde ne var ne yok bakalım..? birde ben bebeği hep sağ kasığımda hissediyorum sağ kasığıma sancılar giriyor bu zamana kadar sol tarafımda hiç sızlama olmadı sizde varmı böyle birşey. doktor ne tarafta olduğunu anlayamazsın diyor ama ben hissediyorum..
sende hoşgeldin aramıza.ilk hamileliğimi öğrendiğimde 5. haftadaydık..süreklinetten 11. haftada nolyo 12 de noluo acaba die bakıodumo zmn o kadar uzak gelyoduki 11.-12. hafta, bak biz 11 deyiz, böyle böyle geçcek inşallah 9 ay, hele bide çalışınca ben hiç anlamıyorum zmn nasıl geçio..
ay canm ins dedigin gibi olur.bende 6 haftalikken ogrendim.evde yalniz oldugum icin zaten hic zaman gecmiyo gibi.bide yurtdisindayim.Allahtan Turk arkadaslar varda haftada 2,3 gun gorusuyorum.bide onlar olmasa.
kızlar çizelgeyi nasıl yaptınız
zormuş senin durum ama allah bi kolaylık verir inşallah yaferah tut içini
bende cinsiyetini merak ediyorum çok ya bugünlerde...24 ünde gidicez dr a. 13. haftada olcaz belki öğreniriz die umut ediyorumm
aaa benimde hep sağ kasığım ağrıo batıo kasılyo vs. elim hep sağ tarafda,en son 8. haftada gitmiştik ultrasonda bebekte kesenin sağ tarafındaydı bende eşime demiştim bak ben sana dedim sağda die..ama dr a hiç sormadım açıkcası
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan bak canım ben yaptım ama sana anlatmaya kalksam yanlış anlatırım :)
benimde sol kasığım ağrıyor devamlı. bebeğin keseside sol tarafta. belki ağrı kese ile alakalı olabilir. benim bazen ağrısı bacağıma vuruyor hatta.
benimde her iki kasigim agriyo.her zaman degil ama arada giriyor agri.birde aniden ayaga kalkinca oluyor.kk da okumustum kasik agrilarinin sebebi rahimin buyumesi imis.bizde bu buyumeyi agri olarak hissediyomusuz.ne kadar dogru bilemicem ama
evet canım rahim büyümesinden oluyormuş doktora sormuştum bende o sebepten ağırır dedi.
hatta adet sancısı gibi olur dedi
benimde sol tarafımda ağrı vardı sordum evet solda dedi
11. hafta çağırdı beni en son geçen hafta gittim
11 de giden var mı
harhangi bir test yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?