evet canım rahim büyümesinden oluyormuş doktora sormuştum bende o sebepten ağırır dedi.
hatta adet sancısı gibi olur dedi
rica ederim canım evet 2. ci bu amin inşallah,
banada hapşırırken göbeğini tut demişti belkı bu bıraz sarsıntıyı önler[/QUO
maşalah cnm ne güzel
hapşırırken eğer ayaktaysam sağ kasığıma ağrı giriyor hapşırcağımı hissettiğim anda oturuyorum ozaman kendimi sıkmadan hapşırabiliyorum bide göbeğimi tutayım bende ozaman bende bide astımda var ama astımdan çok bu alerjiden çekiyorum valla..okyanus suyu diye bişi duydum bide onu sorcam doktora bidaki randevumda
bende cinsiyetini merak ediyorum çok ya bugünlerde...24 ünde gidicez dr a. 13. haftada olcaz belki öğreniriz die umut ediyorumm
aaa benimde hep sağ kasığım ağrıo batıo kasılyo vs. elim hep sağ tarafda,en son 8. haftada gitmiştik ultrasonda bebekte kesenin sağ tarafındaydı bende eşime demiştim bak ben sana dedim sağda die..ama dr a hiç sormadım açıkcası
rica ederim canım evet 2. ci bu amin inşallah,
banada hapşırırken göbeğini tut demişti belkı bu bıraz sarsıntıyı önler[/QUO
maşalah cnm ne güzel
hapşırırken eğer ayaktaysam sağ kasığıma ağrı giriyor hapşırcağımı hissettiğim anda oturuyorum ozaman kendimi sıkmadan hapşırabiliyorum bide göbeğimi tutayım bende ozaman bende bide astımda var ama astımdan çok bu alerjiden çekiyorum valla..okyanus suyu diye bişi duydum bide onu sorcam doktora bidaki randevumda
bende cinsiyetini merak ediyorum çok ya bugünlerde...24 ünde gidicez dr a. 13. haftada olcaz belki öğreniriz die umut ediyorumm
aaa benimde hep sağ kasığım ağrıo batıo kasılyo vs. elim hep sağ tarafda,en son 8. haftada gitmiştik ultrasonda bebekte kesenin sağ tarafındaydı bende eşime demiştim bak ben sana dedim sağda die..ama dr a hiç sormadım açıkcası
çok midem bulandığında yada çok uyku bastırdığında keşke evde olsam diyorum ama evde vakit geçmez sanki..çünkü ben çok sabırsızım çabucak zaman geçsin istiyorum.çalışıyor olmak bu anlamda iyi vakit çabuk geçiyor.
bana doktorum kasık ağrın varsa bebek yerleşiyordur dedi.:26:
bana doktorum kasık ağrın varsa bebek yerleşiyordur dedi.:26:
himm bilmiyordum bak bunu.evet olabilr.benim gecende cok siddetli idi.gunduz ev isleri yaptim ondandir dedim ama.
yani hamileleğin ilk haftaları zaten hapşırmak çok ızdıraplı bişi, benim artık azaldı ama ilk haftalarda hapşırınca ve gülünce kasıklarıma fena ağrı giryodu, karnımın üstünde kalyodum, bide hapşırmayıp tutmak nasıl olur allah bilir
mide bulantın olmuo diede sevin bile bence, o bi kriter değil yani bence dr lar bulantısı olanlara teselli olsun diye öyle söylüyorbenimde etrafımda hiç bulantı vs. çekmeyip çok sağlıklı bebekleri olan bi çok arkadaşım var..no panic..
benim gibi gebelik testını saklayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?