2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar. bende çalıştığım için pek giremiyorum ama sizleri takip ediyorum. dün gece rahatsızlandım. sanırım yediklverim dokundu. gece 5 te ağrıyla uyandım. midem ağrıyordu. sabahı zor ettim. kustum wc ye çıktım nafile. akşam meyve yiyip ayran içmiştim dokundu heralde. ama zehirlendim diye korktum. doktora gittim. bebeğimi gördüm. 9artı 6 günlüğüm çok şükür. sizleri çok merak ediyorum. sayfalarda geride kalmıştım. dün akşam hepsini bitirdim
maşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla büyüyor. rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. kan sulandırıcılarıma ve ilaçlarıma devam. 30 eylülde kontrolüm var. ense kalınlığı ölçülcekmiş. sanırım 2li test denen bu olmalı.:44:

evet cnm benimde hep sağ tarafımda ağrı var doktor bana inanmıyor ama sol tarafımda tık yok :)

evet cnm benimde hep sağ tarafımda ağrı var doktor bana inanmıyor ama sol tarafımda tık yok :)

benim ilk bebeğim, yaşım 28.özel sektörde çalışıyorum. yani sanki 2. çocuk biraz uzak bi ihtimal gibi görünyo, o nedenle kendi kendime diorum " yani belki hayatım boyunca 1 kez yaşıyaşacağım bi duygu bu hamilelik, o nedenle tadını çıkar ve ileriyi düşünme anı yaşa":)))

kızlar benim gibi hiç mide bulantısı ve göğüslerde hassasiyet hissi oluşmayanlar varmı merak ediyorum 3 aydır hiç hamile değil gibiyim herkes 3 aydan sonra bulantılar biter diyor benim hiç olmadı bugune kadar ama 1 haftadır 2 günde bir sabah bulantım oluyor öksürünce safra kusuyorum bende yeni başlıyor belirtiler..

himm bilmiyordum bak bunu.evet olabilr.benim gecende cok siddetli idi.gunduz ev isleri yaptim ondandir dedim ama.

evet kitaptada böyle yazıyor nettede..en erken hamilelik belirtilerinden biriymiş bu, döllenmeden sonraki 10. günden sonra bebek rahime tutunmaya başlıyormuş, annede bunu kasık ağrısı olarak hissediyormuş. ben bu kasık ağrılarını hissedince zaten regli tarihimden önce test yapmıştım ve görmüştüm çift çizgiyi

hapşırmak helede üstüste 5-6 defa hapşırmak daha da ızdıraplı bişi olsa gerek ben böle sürekli hapşırınca bebeğime oksijen nasıl gidiyo diye endişeleniyorum..canım evet benimde aynı şekilde sağ kasığıma ağrı giriyo hapşırdığımda eğer ayaktaysam..normaldede sağ kasığım ağrıyo zaten sadece hapşırınca daha kötü oluyo..o yüzden hapşırcağımı hissettiğim zaman hemen oturuyorum daha rahat kendimi sıkmadan hapşırıyorum..doktorum çok fazla hapşırma derken bunu nasıl becerebleceğimi düşündümü acaba hiç bilmiyorum sanki ben çok memnunum habire hapşurmaktan mide bulantısı konusundada içim rahat artık çok şükür..

iyi ozman ya :)) kızımınkınıde bunuda yan yana koydum saklıyorum aradada bakıyorum ah biz anneler:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…