2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Birde bu konuda hurafemidir gerçek midir bilmiyorum solda olursa erkek sağda olursa kız olurmuş (yada tam tersi olabilir tam hatırlamıyorum şuan)
ilk de de soldaydı ve oğlum oldu
bakalım hayırlısı

yok çok kırmızı durmuyo tabi ama çizgiler orda duruyo

ilk test yaptığım zamana gittim ya öylesine yaptığım bi testti adetlerim düzenli değildi
o ayda 2-3 gün gecikmişti ama ben her ay yapıyorum nasıl olsa diye o ayda bi test yaptım sabah işe gitmeden önce
testi yaptım bıraktım banyoya hazırlandım tam eşimi uyandıracaktım teste bi bakıyım dedim bide baktımki ne göreyim
tutulup kalmıştım ya :97:
ahhh ahhhhhhhhhhhhh

bend eöyle yaptım testi yaptım aman yıen değilim bılıyorum dıye bı baktım mahıleyım eşime vdeydı yanına nasıl gittim nasıl haber verdim gulmekten alamıyorum kendımı hep bı gulumseme yuzumde ,
rabbim olmayanlarada nasip metsinn çok güzel bi duygu karnımızdayken bukadar heycan verıyo doğduklarınd ayrı rabbim aratmasın isteyenleri :85:

Amin canım Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.

ben ilk defa bu ay test yapmadım günüm geçince ramazan oruç tutuyorum ondan gecikmiştir falan diye düşündüm.kadir gecesi günü dayanamadım iftardan sonra gidip kan verdim.sonucu öğrendiğimizde gece 1 falandı saat.eşimle birbirimize baktık hayırlısı olsun dedik dualarımızı etmeye devam ettik.benim daha önce bir düşüğüm olmuştu.onu öğrendiğimizde çok sevinmiştik bunda daha dikkatli davranmaya karar vermiştik ölede yaptık.hala şaka gibi geliyor.

selam kızlar bir haftadır yoktum çünkü çok hastayım birden ateşim yükseldi boğazım şişti grip oldım doktora gittim antibiyotik verdi bebeğe bir zararı olmaz dedi. kullanmak istemedim ama ateşinde bebeğe zararı olduğunu duymuştum mecburen gün kullandım. şimdi bir tanıdığımız neden kullandın sakın kullanma bırak dedi bu kişininde eşi doktor ve ona hamileliğinde ilaç kullandırtmamış..
kızlar ya içime kurt düştü inşallah bir şey olmaz...allahım bebeğim sana emanet
benim gibi hasta olup antibiyotik kullanan var mı....

selam kizlar.bende araniza yeni katildim.8 haftalik hamileyim.nisanda ins dogumum.ilk hamileligim.o yuzden cok heyecanliyim.gunler nasil gececek bilmiyorum.sizede boyle oluyormu.rabbim hepimizin bebeklerini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
benim geçen sene düşüğüm var o yüzden heyecan değil korku yaşıyorum hatta hamile olduğuma bile inanmıyordum taki kalp atışını duyana kadar kalp atışını duyunca eşime EVET BEN HAMİLEYİM demiştim oda GÜNAYDIN DAHA YENİMİ ANLADIN demişti :)
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html

burdan bak canım ben yaptım ama sana anlatmaya kalksam yanlış anlatırım :)

benim gibi gebelik testını saklayan varmı

ben beceremedim bu çizelgeyi :2:
bende saklıyorum cnm.2tane.bende aynen yaptım dönüp bakmadım bile yokrur diye düşünüyordum öle oyalandım banyoda banyoyu temizlerdim falan sonra biğr baktım 2.çizgi koyu kırmızı.arkadaşım geldi 2,yide yaptık 2 sinide saklıyorum

cnm bence korkma çünkü hamileler içinde antibiyotik var ben hamile olmadan önce grip olmuştum dr dedim hamile olma ihtimalim var diye oda reçeteyi attı başka birAntibiyotik yazdı yani hamileler için ayrı bir antibiyortik yazıyorlar hiç korkma drun verdiyse kullan derim ben....tabiki sen bilirsin...

bende gripim 5 gündür boğazım ağrıyor zaten bağışıklılık sistemim cok zayıf doktor nefes alamıyorum burnum tıkalı çok kötü durumdayım grip olmasam şaşardım zaten bana enfexia diye bir hap verdi onu içtim iki kere ama şimdi içmeye korkuyorum gribimde geçmiyor sinüzütüm var benim sürekli hemen burnum tıkanıyor

bende sakliyorum hala bu 3.cocugum ama heyecan hep ayn........... allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

anlıyorum seni ama benimle yarışmanı önermem.. sonra üzülür ağlarsın falan hiç çekemem..
seninle bu konuda eğitim bilgilerimizi denetlemeyılm istersen sınıfta kalırsın...

selam kızlar nasılsınız? Ankara da olanınız var mı? merak ettim.

kızlar sizide korkutmak istemem ama ben bu kan pıhtılaşması olayından çok korkuyorum sanırım 3 4 düşük sonra bu testleri yapıyorlarmış sonra hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne vuruluyormus inş. böyle birşeyle karşılaşmayız ben daha önce 2 aylık hamile olduğumu anlamamış ve spora başlamıştım aynı zamanda grip oldum iğnelerin hapların haddi hesabı yok ve kese bozulduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ama doktor onun kan pıhtılaşmasıyla alakası olmaz diyor yinede endişeleniyorum işte..

kızlar sizide korkutmak istemem ama ben bu kan pıhtılaşması olayından çok korkuyorum sanırım 3 4 düşük sonra bu testleri yapıyorlarmış sonra hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne vuruluyormus inş. böyle birşeyle karşılaşmayız ben daha önce 2 aylık hamile olduğumu anlamamış ve spora başlamıştım aynı zamanda grip oldum iğnelerin hapların haddi hesabı yok ve kese bozulduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ama doktor onun kan pıhtılaşmasıyla alakası olmaz diyor yinede endişeleniyorum işte..

selamm kızlar
keyifler nasılll?
Dün kontrolum vardı bebegim daha önce sata göre 4-5 gün geriden geliyodu ama dün sata görede ultrasona görede 8+6 çıktı.yani bebegi geriden gelenler endişelenmesn elbet kapatacaktır aradaki açığı.bugü tam 9+0 oldum..bu arada teyzeleri bebegim 2,5 cm oluş

Olyyyyy.hadi gözün Aydın cnm. Allah sıhhat versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…