zar zor bi yemek atabıldım ocağa midemmm imdaaaat
bende gripim 5 gündür boğazım ağrıyor zaten bağışıklılık sistemim cok zayıf doktor nefes alamıyorum burnum tıkalı çok kötü durumdayım grip olmasam şaşardım zatenbana enfexia diye bir hap verdi onu içtim iki kere ama şimdi içmeye korkuyorum gribimde geçmiyor sinüzütüm var benim sürekli hemen burnum tıkanıyor
cnm bence korkma çünkü hamileler içinde antibiyotik var ben hamile olmadan önce grip olmuştum dr dedim hamile olma ihtimalim var diye oda reçeteyi attı başka birAntibiyotik yazdı yani hamileler için ayrı bir antibiyortik yazıyorlar hiç korkma drun verdiyse kullan derim ben....tabiki sen bilirsin...
benim gibi gebelik testını saklayan varmı
benim gibi gebelik testını saklayan varmı
bende cinsiyetini merak ediyorum çok ya bugünlerde...24 ünde gidicez dr a. 13. haftada olcaz belki öğreniriz die umut ediyorumm
aaa benimde hep sağ kasığım ağrıo batıo kasılyo vs. elim hep sağ tarafda,en son 8. haftada gitmiştik ultrasonda bebekte kesenin sağ tarafındaydı bende eşime demiştim bak ben sana dedim sağda die..ama dr a hiç sormadım açıkcası
bende sakliyorum hala bu 3.cocugum ama heyecan hep ayn........... allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
bana hiç öyle ilaclar vermedi doktor yaa.. bi folic asit bide bebe aspirini verdi onuda hergun içme dedi
ben saklıyorum:) 3 tane yapmıştım farklı marka Eşim sakın atma dedi :))
Bende sağımda taşıdığım hissindeyim sanki ordaki oluşumu hissedebiliyorum ne belirtiler yok ama bu hisse kapıldım.Dr bana sol tarafına yatarak uyu dedi sonra bende bebek ne tarafta dedim önemi yok sola doğru yatmak en sağlıklısı dedi işin açıkçası hiç bişey anlamadım???
anlıyorum seniama benimle yarışmanı önermem.. sonra üzülür ağlarsın falan hiç çekemem..
selam kızlar nasılsınız? Ankara da olanınız var mı? merak ettim.
sola doğru yatmak bebeğin kan dolaşımını hızlandırıyormuş bildiğim kadarıyla ben aksilik hep yüz üstü yatıyorum nasıl olcak hiç bilmiyorum nasıl değiştiricem bu huyumu
göbek buyudukçe ister istemez yatılmıyo canım endişe etme şimdiden daha çok mınıkler birşey olmaz şimdi ama 4. aydan sonra dıkkat lazım tabi :) bacaklarımın arasına yastık koyup öyle yatardım alışmıştım hala oyle yatıyorum bazen :) o rahatlatıyo
teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur :) ama yastık işini çözemedim ablacım:)
iyi geceler kızlarr Ankaradanım ben de sevda...hamiş günler ii geçiyodur umarım benm 2.bebeğim hayrlısyla ilkteki kadar heyecanlı değiliz tabi ama bu fikre daha alışamadık belkide ondandır
şöyleki göbek ağırlık yapıp yana düştüğünde belin ağrıyabılır bend eöle olmuştu yastık koynca göbek boyuma ulaşıyodu bacagım ohhh rahat rahat uyuyodum
bu arada yaşın kaç canım abla deyınce yaşı hissettım kendımı 26 yım ben :)
iyi geceler kızlarr Ankaradanım ben de sevda...hamiş günler ii geçiyodur umarım benm 2.bebeğim hayrlısyla ilkteki kadar heyecanlı değiliz tabi ama bu fikre daha alışamadık belkide ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?