2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
zar zor bi yemek atabıldım ocağa midemmm imdaaaat

canm ya bende oleyim.yemek yapmak zor geliyo bu donemde.bide benim istahim kapali.herseyden huylanir oldum.sogani cok severim.bugun firin yemegine koydum yiyemedm.ama sabah kahvaltiyi cok guzel yapiyorum.peynir yumurta sut vs.bi gecse su surec.

ben normalde kolay kolay grip olmam olsamda ateşim falan çıkmazdı. ama şimdi resmen DÖKÜLÜYORUM. sarımsak yutmaya başladım onunda antibiyotik etkisi var sende öyle yap istersen. gün geçtikçe daha kötüyüm sanki... boğazım kocaman bademciklerimi yutmam gerekiyormuş gibi hissediyorum:) bu arada canım ya bende de sinüzit var çeken bilir:) bu yüzden saçımı ne zaman yıkasam hemen kuruturum hatta saçlarım hep kısadır kurutmayla uğraşmaktan bıktığım için. allah bebişlerimizi ve bizi korusun

canım ya desteğin için sağol...bende 3 gün kullandım bıraktım sonra...bazen diyorum korkma hatice olacağı varsa oluyor zaten ki diğer hamileliğimde herşey yolundayken beyin anomalisi olmuştu bebeğim. belki de o yüzden panik yapıyorum....

benim gibi gebelik testını saklayan varmı

Ben ne yazık ki attım çünkü o an tam bir şoktaydım. Hamile kalmayı planlamamıştım ve o sırada boyun röntgeni çekilip ilaçlar kullanmıştım. Sonra adet günüme 2 gün kala içime bir sıkıntı çöktü test yaptım pozitif çıkınca bütün vücudumu ateş bastı hatta sıkıntıdan grip oldum. Bebeğim sağlıksız doğar, bir sakatlık oluşur diye endişelenmekten psikolojim bozulmuştu. O yüzden o test sonucuna hiç sevinememiştim

Bende sağımda taşıdığım hissindeyim sanki ordaki oluşumu hissedebiliyorum ne belirtiler yok ama bu hisse kapıldım.Dr bana sol tarafına yatarak uyu dedi sonra bende bebek ne tarafta dedim önemi yok sola doğru yatmak en sağlıklısı dedi işin açıkçası hiç bişey anlamadım???

Arkadaşlar eşler bebekle çekişme içine girebilirmi..Ben bugün bişey unuttum nasıl unuttuğumada şaştım, eşimde güldü sen aşıksın ama bebeğe bizi takmıyon dedi şok oldum.. halbuki bizim evde herşeye ragmen (düşük riski olduğu dönemde dahil) bişey değişmedi sadece horladığı için yanımda yatmasını istemiyorum.Bundan dolayı olabilirmi bu laf sokmaları???
[Bu arada eşimin iş arkadaşlarından olan bayan arkadaşımız hediye göndeerdi (ilk giysisi)çok güzel bir pentaaaalonu var:) beyaz üzerine pempeeee baskılı hiç farkında değilmiş hangi renk baskı yolladığının telefonda sordu bak bakım ne renk yollamışım deyince pembe benim yüzümü çok güldürdü.eşimde 14 şubat hediyesinde pembe emzik almıştı:) annemin komşuları patik örüyormuş.Arkadaşımın anneleride mavi yün almışlar herkes hissine göre davranıyor:) artık cinsiyet belli olsun erkek olmazsa mavi gelenleri yayınlarım süt kardeş olmasalarda net kardeş olurlar bizde diğer kardeşlerle paylaşırız hediyelerimizi:)))

bende sakliyorum hala bu 3.cocugum ama heyecan hep ayn........... allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

ayy benimde 3.olucak ama hiç beklenmedik bi hamilelik oldugu içinmidir nedir heyecan falan olmuyo bende bazen kızıyorum kendime ama yapcak bişey yok elimde degil daha doktor yüzü bile görmedim eşimde gidelim doktora artık diye diye en sonunda oda pes etti bişey demiyo artık :44:

bana hiç öyle ilaclar vermedi doktor yaa.. bi folic asit bide bebe aspirini verdi onuda hergun içme dedi

progestan kullanıyordum ilk ağrılar sonra lekelenmelerim vardı şu an hem progestan hem proluton kullanıyorum lekelenmelerim kanamaya dönüştü 9 haftalık hamileyim ve gerçekten çok üzülüyorum bu ilaçları kullanmak zorunda olduğum için bence sevinmelisin rabbim kimseye her an tedirgin olduğu bi hamilelik göstermesin... onun tam anlamıyla iyi olucağı günleri dualarımla bekliyorum.. umarım sağlıklı bi bebeğin olur

sola doğru yatmak bebeğin kan dolaşımını hızlandırıyormuş bildiğim kadarıyla ben aksilik hep yüz üstü yatıyorum nasıl olcak hiç bilmiyorum nasıl değiştiricem bu huyumu

sola doğru yatmak bebeğin kan dolaşımını hızlandırıyormuş bildiğim kadarıyla ben aksilik hep yüz üstü yatıyorum nasıl olcak hiç bilmiyorum nasıl değiştiricem bu huyumu

göbek buyudukçe ister istemez yatılmıyo canım endişe etme şimdiden daha çok mınıkler birşey olmaz şimdi ama 4. aydan sonra dıkkat lazım tabi :) bacaklarımın arasına yastık koyup öyle yatardım alışmıştım hala oyle yatıyorum bazen :) o rahatlatıyo

teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur :) ama yastık işini çözemedim ablacım:)

teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur :) ama yastık işini çözemedim ablacım:)

şöyleki göbek ağırlık yapıp yana düştüğünde belin ağrıyabılır bend eöle olmuştu yastık koynca göbek boyuma ulaşıyodu bacagım ohhh rahat rahat uyuyodum
bu arada yaşın kaç canım abla deyınce yaşı hissettım kendımı 26 yım ben :)

iyi geceler kızlarr Ankaradanım ben de sevda...hamiş günler ii geçiyodur umarım benm 2.bebeğim hayrlısyla ilkteki kadar heyecanlı değiliz tabi ama bu fikre daha alışamadık belkide ondandır

iyi geceler kızlarr Ankaradanım ben de sevda...hamiş günler ii geçiyodur umarım benm 2.bebeğim hayrlısyla ilkteki kadar heyecanlı değiliz tabi ama bu fikre daha alışamadık belkide ondandır

hgeldin canım nıyeki ya hepsi ayrı tat alıştır hemen kendını hıssederse uzulur bebiş benımde ıkıncı ama ılktekı kadar çok heycanlıyım

19 yaşındayım ablacım bende samsunluyum o yüzden sormuştum :) yastık işi rahatlattı bel ağrısı sorunum var çünkü kısa zaman önce kuyruk sokumumdan ameliyat olmuştum umarım çoğalmaz bu ağrılar belkide kullandığım ilaçların yat etkisi hiç bilmiyorum

bu kelimeler korkutmaya başladı acaba bende mi ikinci olursa heyecanlanmıycam ayy pek kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…