19 yaşındayım ablacım bende samsunluyum o yüzden sormuştum :) yastık işi rahatlattı bel ağrısı sorunum var çünkü kısa zaman önce kuyruk sokumumdan ameliyat olmuştum umarım çoğalmaz bu ağrılar belkide kullandığım ilaçların yat etkisi hiç bilmiyorum
samsundayım canım 8 buçuk yıldır :) buraya gelin geldım sen samsundamıısn peki :)
Yok hatice öle heyecanlanmamadan ziyade şaşkınlık gbi...hani biz hiç düşünmüyoduk ondan planlı değildi .düşündükçe yaş aralığını büyük bi aile olacağımızı çok mutlu oluyorum .sen de düşün düşün
kızımı şimdi yerıne yatırdım bende hemen yatıp dınleneyım azcıkta göbekteki miniğimi dinliyeyim kızımdan fırsat kalmıyo göbekimi sevmeye :) iyi geceler hepinize kızlar Allah rahatlık versinnnn
anlıyorum seniama benimle yarışmanı önermem.. sonra üzülür ağlarsın falan hiç çekemem..
selam kızlar nasılsınız? Ankara da olanınız var mı? merak ettim.
ben saklıyorum:) 3 tane yapmıştım farklı marka Eşim sakın atma dedi :))
pantolonlarımın kotlarımın hiç biri bana olmuyor artık
düğme açık geziyodum şimdi fermuarını bile indirme gereği duyuyorum
bu hamile pantolonlarından almak gerekirmi şimdi
ama daha çok erken sanırım yaaa netcezzzz
progestan kullanıyordum ilk ağrılar sonra lekelenmelerim vardı şu an hem progestan hem proluton kullanıyorum lekelenmelerim kanamaya dönüştü 9 haftalık hamileyim ve gerçekten çok üzülüyorum bu ilaçları kullanmak zorunda olduğum için bence sevinmelisin rabbim kimseye her an tedirgin olduğu bi hamilelik göstermesin... onun tam anlamıyla iyi olucağı günleri dualarımla bekliyorum.. umarım sağlıklı bi bebeğin olur
GÜNAYDIIINNNNNNN HERKESE.... ÖNCELİKLE ÇALIŞAN ANNECİKLERE ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN DEMEK İSTİYORUM... BEN BİRAZ ZORLANIYORUM AÇIKCASI...
aynen canım bende öyle evde beğenip giymediğim büyük gelen bir pantolonum vardı onu buldum ay bi rahat ettim sorma...
Normal pantolonlarımda oturduğumda bende senin gibi fermuarımıda açardım sonra unutup bide öyle kalkıp gezerdim:26::26::97:.
kızlar herkes nereden, kaç yaşında, kaçıncı çocuğu,kaç kilo aldı ve kaç haftalık olduğunu yazsın mı? birbirimizi daha iyi tanıma adına...
Nereden : Tekirdağ Çorlu
en son dr kontrolume göre : 9hafta+7 gunluk bugun itibari ile ( artık 10. haftada bitti yani)
2 kilo aldım
kızlar herkes nereden, kaç yaşında, kaçıncı çocuğu,kaç kilo aldı ve kaç haftalık olduğunu yazsın mı? birbirimizi daha iyi tanıma adına...
en son dr kontrolume göre : 9hafta+7 gunluk bugun itibari ile ( artık 10. haftada bitti yani)
2 kilo aldım
anlıyorum seniama benimle yarışmanı önermem.. sonra üzülür ağlarsın falan hiç çekemem..
selam kızlar nasılsınız? Ankara da olanınız var mı? merak ettim.
kızlar sizide korkutmak istemem ama ben bu kan pıhtılaşması olayından çok korkuyorum sanırım 3 4 düşük sonra bu testleri yapıyorlarmış sonra hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne vuruluyormus inş. böyle birşeyle karşılaşmayızben daha önce 2 aylık hamile olduğumu anlamamış ve spora başlamıştım aynı zamanda grip oldum iğnelerin hapların haddi hesabı yok ve kese bozulduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ama doktor onun kan pıhtılaşmasıyla alakası olmaz diyor yinede endişeleniyorum işte..
2 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?