2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ne bilim çok ani oldu hiç düşünmüyodum ve beklemiyodum birde 2 kız kardeşim var biri 4 biri 1 yıllık evli ve onlar doğurmalıydı die kızıyorum kendime:)) ee cinsiyet konusunda ilerleme var mı?? ne hissediyosun

samsundayım canım 8 buçuk yıldır :) buraya gelin geldım sen samsundamıısn peki :)

melto ilk bebeişin kaç yaşında?
valla hiçbirşey hıssetmıyorum ıkısıde başımın üstunde ama çok merak edıyorum nedir acaba dıye:)

Yok hatice öle heyecanlanmamadan ziyade şaşkınlık gbi...hani biz hiç düşünmüyoduk ondan planlı değildi .düşündükçe yaş aralığını büyük bi aile olacağımızı çok mutlu oluyorum .sen de düşün düşün

kızımı şimdi yerıne yatırdım bende hemen yatıp dınleneyım azcıkta göbekteki miniğimi dinliyeyim kızımdan fırsat kalmıyo göbekimi sevmeye :) iyi geceler hepinize kızlar Allah rahatlık versinnnn

evet böylesi daha iyi birincisini bi sapasağlam alsam kucağıma ahh ahh :):97:

teşekkürler ablacım allah rahatlık versin ikinizede iyi geceler

2.5 yaşında sevda.tam 3 yaşında olacak doğdğnda...ben yne kız hissdiyorum ama erkek olsa fena olmaz :)kız gbiside yok tabi

pantolonlarımın kotlarımın hiç biri bana olmuyor artık

düğme açık geziyodum şimdi fermuarını bile indirme gereği duyuyorum

bu hamile pantolonlarından almak gerekirmi şimdi
ama daha çok erken sanırım yaaa netcezzzz

ben saklıyorum:) 3 tane yapmıştım farklı marka Eşim sakın atma dedi :))

Ben daha geçen hafta attım .Ara ara bakıyordum bir an mikrop kaparım hissine kapılarak attım Ama sizi okuyunca canım sıkıldı keşke atmasaydım

GÜNAYDIIINNNNNNN HERKESE.... ÖNCELİKLE ÇALIŞAN ANNECİKLERE ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN DEMEK İSTİYORUM... BEN BİRAZ ZORLANIYORUM AÇIKCASI...

aynen canım bende öyle evde beğenip giymediğim büyük gelen bir pantolonum vardı onu buldum ay bi rahat ettim sorma...

Normal pantolonlarımda oturduğumda bende senin gibi fermuarımıda açardım sonra unutup bide öyle kalkıp gezerdim:26::26::97:.

amin canım inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olur....

hahah bende öyle yapıyorum canım unutuyorum ya otobüste özellikle

benim bol pantolonlar bile sıkmaya başlamış kilomu aldım göbeğimmi çıktı anlayamıyorum

kızlar herkes nereden, kaç yaşında, kaçıncı çocuğu,kaç kilo aldı ve kaç haftalık olduğunu yazsın mı? birbirimizi daha iyi tanıma adına...

Nereden : Tekirdağ Çorlu
en son dr kontrolume göre : 9hafta+7 gunluk bugun itibari ile ( artık 10. haftada bitti yani)
2 kilo aldım

Son düzenleme:

nereden : ankara
benimde ilk bebeğim olacak Allahın izniyle
son kontrolümde 8 hafta 3 günlüktük. bugün 9 hafta 1 günlüğüzzz
henüz kilo almadım sanırım enson 1kilo vermiştim 54 kiloyum şuan

günaydınlar bizde açtık tükkanı yine...ben daha hiç kilo almadım ama ay sonunda kendime bir iki kıyafet alcam artık, pantolonlar özellikle yemekden sonra sıkıntı verio..ama en çok kışın mont olayını napcaz onu düşünyom:)))

istanbul, yaş: 28, ilk bebiş, bebişin bugün 11. haftasının son günü:)

anlıyorum seni ama benimle yarışmanı önermem.. sonra üzülür ağlarsın falan hiç çekemem..

selam kızlar nasılsınız? Ankara da olanınız var mı? merak ettim.

ben de ankaradayım

şöyle hayatım arkadaşımda çıktı 3 ay kanaması oldu ama öyle böyle değil plesantadan parça düştü filan ilk bebekti allahtan doktoru akrabasıydı pıhtılaşma testi yaptı meğer pıhtılaşma varmış şimdi iğne oluyo kanaması filan da durdu maşallah istersen sen de gidip isteyebilirsin çok aklına takıyorsan sadece devlet testi ödemiyormuş 2 düşükten önce sen cebinden verirsen yaptırabilirsin

ANKARA - 26 - İnşallah ilk çocuk - son kontrole göre 7+2 - galiba iki kilo aldım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…