2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
de mi ama evet en iyisi bu
zira
koca göbeğimle temizlik yapamıcam

Cnm bence firsatin olunca sen hali perde hepsini bi yikat...
Esyalarin yeniymis onlar daha kotu...hav yaparlar...yikayinca o hav tuy gider...bebek geldiginda o tuyler olmasin evde daha ii ur yikanirsa....is cikardim bak sana

petuş haklı olabilirsin ama
aklıma sokma daha bebeğe alışverişe çıkmadık halıları nasıl yıkatayım

annişler günaydın
benim iç çamaşırımın ağ kısmı hamile kalmadan öncekine göre daha nemli su gibi ıslak değil ama sanki terleyince koltuk altı nasıl olur aynen öyle size de öyle oluyo mu

evet canım arada oluyor bende de,sanki kurulanmadan çamaşımırımı giymişim gibi,özellikle de bacağa değen kenar kısımları,sanıırım daha fazla terliyoruz,ondan

de mi ama evet en iyisi bu
zira
koca göbeğimle temizlik yapamıcam

petuş haklı olabilirsin ama
aklıma sokma daha bebeğe alışverişe çıkmadık halıları nasıl yıkatayım

doğumdan sonra yemek yapmaya bıle fırsatın olmıcak yaza temız gıreresın eğer yaparsan :))
çunkı sadece bebeğinle ılgılenmek varken bırde temızlıkle uğraşmazsın ki çok ağlayan gazlı bır bebek olursa tuvalete bıle bırakıp gıdemezsın yani şimdiden yap yazın rahat et:)

canım ben de karaca ürünlerimle problem yaşadım aldığım mağazaya 3 defa söyledim arayan soran yardımcı olan olmadı

herkese iyi hafta sonları kızlar keyıfler yerındedir umarım biz kızımla çok ıyıyız bır ıkı gundur hareketler azalmıştı bugun yıne atağa geçti
mart başında bend ehalıları yıkamaya vericem köklü bir temızlık yapılcak ama ben yanıma bırısını alırım kaynanamda çocuga bakar öle hallederim yoksa tek başına o son aylarda çok zor oluyo
buzluğa sadece zeytınyağlı yaprak sarma, ve gül böreği atıcam bolca, gerektıgınd ekurabıyeyı hazırda alırım bı salata yapılır yanına bı tatlı yeter
lohusa görmeye gelenlerede kaynanama baklava açtırıcam meyve suyu ıkı dılım baklava oldu bıttı he bu arada o buzluktakıler haberlı gelenlere çıkarırırsınız her gelen evrırısenız elde avuçta sıfır kalır ortada kaılırsınız:)))
sezeryan olcakaların gunu bellı oluyorya ben ıkı gun önceden buzdolabına kayısı hoşafı yapıp atıcam ıkı buyuk tencere olarak çok güzel süt yapıyo kabızlığada ıyı gelıyo benim martta yapılcak işlerim böyle çok azmış

canım ben de karaca ürünlerimle problem yaşadım aldığım mağazaya 3 defa söyledim arayan soran yardımcı olan olmadı

ben müşteri hizmetlerini aradım
fotoğraflarını gönderin dediler
bakalım sonuç ne olacak
olmazsa tüketici haklarına başvururum
bıçaklar kullanılmaz halde
estetik açıdan olsa tamam da
sağlık için yanii

ayy herkes mevlüte gelsin
öle ara ara misafir gelemsin yaaa

kızlar şekeri sınırda ya da bir kaç puanlık yüksek çıkanlar,tatlı ihtiyacınızı nasıl karşılıyosunuz?Dokotrum bana ikinci bir yüklemeye gerek yok,çikolata falan fazla yeme dedi,ben de yemiyorum ama insanın canı tatlı da istiyor,ben de çok basit bir kurabiye tarifi var,içindeki şeker miktarını yarı yarıya azalttım onun yerine kuru üzüm,ceviz ve 2 çay kaşığı tarçın ekledim,hem şekeri az,hem de tarçın olunca i,çinde tatlı hissini arttırıyor,sütle ya da çayla 1-2 tane yiyorum,hiç tatlısız da olmuyo ki tarifi vereyim,ilgilenen olursa,çok lezzetli oldu

KAYA KURABİYE
2 yumurta
1 sb sıvıyağ
yarım sb toz şeker
1 paket kabartma tozu
un
170 derecede pişir

bunlar temel malzemeler,içine istediğini atabilirsin,mesela vanilya, portakal kabuğu,fındık,ceviz,hurma,badem,tarçın,vs her şeyi atabilirsin.Unu da kulak memesi yumuşaklığı elde edinceye kadar ekliyosun,hatta biraz daha yumuşak da olabilir,bir de tepsiye dizerken çok fazla yuvarlamadan avucuna alıp biraz da yamuk yumuk koyuyosun ki o pişerken çetlasın ve dümdüz bir kurabiye olmasın,tavsiye ederim süper oluyo.

Amaninn zeynebim bak o islere buzluga hazir knulacak borek kurabiye falan onlarida ekle...benm ev zaten kucuk...kalaalikta oluruz..o arada bide borekle corekle ugrasilmaz....hazir yapilmisi olsa buzlukta super olur heee...bunuda planlayalim:)))

aaaa evet doğru diyosun onları unutmuştum yaaa

mevlüt yapacak olanlar yemekli mi yapacaksınız
ne ikram edeceksiniz kimleri davet edeceksiniz
kuranı kim okuyacak vs vs
biraz bilgilendirir misinz

tavuklu pilav, kıymalı pide, tatlı, ayran...
kendi bi kaç akrabam var burda gurbette oldugum için fazla kımsem yok sonra eşimin konu komşusu akrabaları , kim var kım yok herkese dicem valla 40-50 kişi olu ru zherhalde
kuranı kerimide eşimin amcasının kızı var ona söylicem o gelir...
kızımda okutmmaıştım mevlut herkesle ayr ayrı butun bır yıl anam ağladı oyuzden tek seferde çıkarmak istıyorum inşallah
kızım 20 gunlukken felan yapmayı düşünuyorum

canım biz kızımız doğduğunda kurban kesicez inş.
onun etiyle kavurma yapıp mevlütte öyle vermeyi
düşünüyorum yanınada annem baklava yapar
ayran meyva suyu falan
kuran ı da yengem var o okur
bana kalsa az kişiye haber veririm ama
annemin tarafı falan hiç gelmediler bebeğe kesin gelmek
isterler diye düşünerekten anneme diyom kime istiyorsan haber
ver serbest bıraktım evlendiğimdede kuran okutmuştum
ama çok kişi çağırmamıştım
ama bunda kalabalık olabilir diye düşünüyorum gelen gelsin de
bitsin sonra sonra kabul etmek zor olur

ben de mevlüt yapmak isterdim ama
çokçok kalabalık oluruz üstesinden gelemem
eşim akika keseriz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…