Hafta icine stok yapiom dilsahim...brokoli ve kapuskada yapcam yrn..dahada girmem mutfaga:)))
Ya su buzluga bisiler atma olaini bi cozemedim...sizle bu konulara calismam gerek benim...hic bilmom ne konur nasil konulur....lohusa donemi icin ozellikle borek kek falan stok yapmak istiom...neyse bi liste yapimde bi gun sorim size..
Allahdan esim kumas panton giymio...kanvas giyyo hep rahat isyeri...
Ama don bile olsa utu isinden aynen nefret ediom:)))
Bak puacayi biliom:))ben de öyle kek kurabiye atmıyom genelde tuzlu atıyom yani ısıtılabilecek şeyler.
böreği sarıp çiğ de atıyom çıkarıp hemen pişiriyom
pişmiş atınca da sadece ısıtmak kalıyo..
ben de poğaça yaptm az önce. arkadaşa götürcem yarn. 10 tane kadar da kendimize buzluğa attm..
tavsiye ederm :)))
haftaya annem geliyo o da ütü yapmayı çok sever..
bu frsatı çok iyi değerlendrmem lazm
Keslikle...hareketsizlik cok buyuk etken yaa kilo almaya
Bak puacayi biliom:))
Annem benim yapmazda utumu ayakta duramam die k. Validem yapar allah var..Gelmeden soyler biriktir ben gelince yaparim die...bende yuzsuzluk biriktirrim yani:))))
Sunlari bi utuleyebilirsem...doguma kadar bulasmam utu isine
Keslikle...
Ben gunde ise gidip gelirken 40 dk kadar yuruyorum hergun...ondan oturu kismen cok kilo almadim...7 kilo aldim...ama yememde hic azalma yok ama o yurume ii gelio..
ya ben de şuna karar verdm benm tiroid bezleri daha çok çalışıyo..
ben kaesnlikle eskiye göre çok yiyorum ve genelde de hamurişi
ona rağman günde brkaç kez tuvalete çıkıyom. ve daha 5.5 kg aldm..
benm bünyem için çok şaşrtıcı bir durum bu...
bu arada annem gelince çarşaflık kumaş alacağız.
sadece tastık kılıfı ve çarşaf dikelim diyo annem ayrı olarak..
özellikle yastk kılıfı kusarsa falan değştrmek için
aklınızda bulunsun
Mantikli cok...bende 2 takim nevresim aldim ama sinmedi icime cok...uyku setindede var 2 carsaf ama anneme soylucem paxenden diksin bi kac tane...bazen guzel olur yumsak yumsak:)))
Bak puacayi biliom:))
Annem benim yapmazda utumu ayakta duramam die k. Validem yapar allah var..Gelmeden soyler biriktir ben gelince yaparim die...bende yuzsuzluk biriktirrim yani:))))
Sunlari bi utuleyebilirsem...doguma kadar bulasmam utu isine
Keslikle...
Ben gunde ise gidip gelirken 40 dk kadar yuruyorum hergun...ondan oturu kismen cok kilo almadim...7 kilo aldim...ama yememde hic azalma yok ama o yurume ii gelio..
Cok heycanli...bende cok merak ediom ya...hadtane cikisini annem aldi en cok onu gormek isiom:)))bu arada annemler bir sürü şey aldılar
o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam.
buraya gelrken getrmeyecekler yük olmasın dedik
sonra hep beraber izmire gideceğz o zaman göreceğim
hemen foto çekip atarm buraya :))
kesilikle cnm...ben bi gun raporluydum evde kaldim...oglene kadar 3 ogun yemek yedim...tek basima yapcak bisi yok die..yaa super ben calısmadıgım ıcın suan oturuyorum butun gun demek benım bukadar kılo almam normal ee bide hamilelik ve hormonlar
Cok heycanli...bende cok merak ediom ya...hadtane cikisini annem aldi en cok onu gormek isiom:)))
Karsim haftaya yariyil tatiline gidcek mersine, anneme dicem onnla gondersin...annem gelene kadar dayanamam o mart 15 gibi gelcek....
kesilikle cnm...ben bi gun raporluydum evde kaldim...oglene kadar 3 ogun yemek yedim...tek basima yapcak bisi yok die..
evetdüşün ben şuan her gün o pozisyondayım ye iç yat bende diyorum niye kilo alıyorum gercekten hareket 0 bende ya lohusa kadınlar gibi butun gun yatıyorum
Hayırlı olsun canım aldıklarını iyi günlerde kullanın, senin ağrın nasıl birşey benimki berbat bugün resmen ağladım. Sol kalçamdan bacağıma doğru , oturup kalkarken ızdırap çekiyorum 2 gündür magnezyuma başladım ama hiç fayda etmedi ağrı artıyor.Sen kramp için birşey kullanıyor musunii akşamlar yawrileeerrrrrrrr
geçmişi az okuyim didiydim,başım ağrıdı walla oku oku bitiremedim
eveeeeeeeet...sonunda bisde renkli doopler'a girdik ve herbişeyimiz fefkaladeninfefkinde bin şükür...Ezqimiz 900gr olmuş..
anam dedim daha 900gr karnıma bak,bunun bide 3kg oluşunu düşünemiom bile
bacak krampları bana da vuruyor sabah ve geceleri..oğlumda da olmuştu tecrübeliyim bu konuda
aaağğhh die bağrıom eşim gözünü açıp hangi bacaan die soruo,sonrada masaj ohhh misss
ama son 2 gündür belimle birlikte sağ bacağıma vuran ağrıdan yürüyüşüm bile değişti...bildiğin penguen gibi geziom evde
son olarakta dün bayaa alışveriş yaptım 200tl fln tuttu...
sebamed bebek seti,dalin deterjan,biberon,tarak fırça seti,tırnak makası,kulak temizleme çöpü,yenidoğan canbebe ıslak havlu,alt üst toplam 8 parça iç çamaşırı,emzirme sütyeni,hastabezi(ortaboy) ,dişfırçası,pembe lohusa kurdela toka.....deli gibi alışveriş yaptım akşama kadar dün sonrada doktora gittim işte...
mmavilimm dalin bebek deterjanını alırken tereddütte kalmıştım ama yazını okuyunca içim rahatladı walla
daha ev temizliği,tüm aldıklarımı yıkayıp ütülemedi war poffffffff
kızlar bugün burası pek bi sessiz, hayırdır???
bu arada haberiniz olsun wenice yabancı ortakları ortaklıktan ayrıldığı için iflas etmiş. bütün ürünlerini yarı fiyatına satıyo nakitte %10 daha indiriyo. biz annemle biraz abarttık önümüzdeki sene giyeceği şeyleri bile aldık.
bluekey filan da çoğu üründe %50 indimişti fiyatları.
önümüzdeki sene sezonda indirimsiz alacağıma gözüme kestirdiğim indirimlilerden aldım. özellikle mothercare'ın her ayın 15'inde yaptığı 50 indirimden önümüzdeki kış için polar eşofman takımları aldım çok ucuza geldi.
Canim hep evde olsak falan die ic geiriozda..ben hep diorum ben bu hamileligi evde daha zor geirirdim kesin...
İlk 3 ay bulantim cok oldu ama hafta sonlari evdeyken daha cok oldu..
İnsan calisirken midesinin bulandigini unutyo..bi temiz hava alio..
Beni o evin havasizligi olduryodu..
Simdi hareket olyo git gel....kafa biraz baska seyle dalio daha az dusunosun falan...
slm kızlar bugün cnm çok sıkkın.aslında sabahtan ne iyiydim.taşınacağımız ev için perdeleri beğendm bebek şekeri baktım ama akşam bi ağlamaklık tuttu beni.annemlerdeym şimdi eltim gelmiş kayınvalideme şehirdışından oraya gidelim dedi eşim bnm de kalkacak halim yok yerimden kalbim çarpınıyo bi yandan bi yandan çok oturunca karnım batıyo.orda rahat edemiyorum.bi de bişiler getirip duruyo kaynanam ben de karnım çok şiş diye yiyemiyorum bazılarını aman allahım ısrar ısrar bu bişi yemiyo hiç yemedin neden yemiyon offfffff.eltimin ve kaynanamın yapmacıklıklarını hiiç çekecek halde değildim.eşim gitti ben gitmedm şimdi annemler de bi yandan git git ayıp olur çok sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?