2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende çıksam bi çarşıya alcam dalin deterjan ve yumuşatıcı yıkayıp ütüleyip kaldırcam ama eşim daha çoooooook var doğuma diyo manyakmı ne
Ben mart basina yapim diorum ama aklimin bi kosesindede ya erken gelirse diorum....
Sonra hayirlisi artik diorum:))))

neaaaa
uykumu o ne beeaa ?

ben uyuyamadım gece yaa pofff....

Yaa calisinca oluo bence....dun gece uykum gelince yattim...pat die uyumusum..
Hafta ici 10 da yatiom uyuyamazsam die..sonrada uyyamiom...surekli stres uyyamayinca isde nasil geccek falan...
Evde olsak gece uyyamasak gnduz uyuruz yani

maşallahhhhh herşey tamam o dedikelrin kolay işler bende eşime hazırlayalım artık dedikçe sanki ozaman bulamayız sanki hiç bişey yok ortada demiş gidiyo sinir oluyorum yaaa çok hevessiz çok ilgisiz duygusuz bi adam işte bak yine sinirlendim

çok saol canım ya inan duygularımız karşılıklı

petuşum zaten öyle bir günde yapamam bende yapılacak iş gibide durmuyo zaten ocağın sonunda başlasam anca 15-20 günü bulur oda işte şubat ortası sonu gibi olur yani bakalım hayırlısı

benimkide çantayı bian önce hazırla
bagja koyalım orda dursun diyoo
dur bekle biraz diyorum yok korkuor erken doğum olursa
diye bende korkuyorum ama daha dur diyorum
çünkü 50 kere açıp bakmam lazım çantaya
bide bana hemşire korkma seninki 35 den önce gelmez
dedi inş. dedim bende

maşallah canım benimde bian önce hazırlamam lazım benim eşim de erken daha diyenlerden

petuşum zaten öyle bir günde yapamam bende yapılacak iş gibide durmuyo zaten ocağın sonunda başlasam anca 15-20 günü bulur oda işte şubat ortası sonu gibi olur yani bakalım hayırlısı

canım zaten bi günde olmuyo ben 4-5 gündür sadece ciclerini
yıkadım astım kuruyanları çarşafa düzgün bi şekilde
sardım daha uyku seti nevresimleri yıkamadım
makinaya eğilip almak bile zor geliyo minik mink
makinada kalıyo eldiven çoraplar
asmasıda zor ben artık çok çabuk yoruluyorum
Allah tan ütüyü annem gelip yapacak

Ayyy masallah cnm ya...bende listemdeki eksikleri 20 ocakdan sonra alicam...son bi besikle dolap kalcak...20 subattan sonrada onu alcaz...besigi alinacada yikama utuleme mevzuna afiycam kendimi kismetse...
yok cnm yapamam zaten..bide burda evin icnde kurutyoz camasilari havalardan oturu...benim sadece yikamam 2 haftami alir...bide alisyom bi tek hafta solarim bos...subat 20 den sonra iste hadi desem mart 15 e anca hersey ok olur...ama hastane cantami ocak sonunda hazirlarim..nolur nolmaz yani..
biliyommmmmm bi kızı bin kişi ister bizimki alır puhahahahahah
Deluuuuu...

maşallah canım benimde bian önce hazırlamam lazım benim eşim de erken daha diyenlerden

aslında evet erken ama insan heves ediyor işte
biz tam cinsiyeti öğreneceğimiz hafta kanamam oldu
çok korktuk sonra eve geldik bi gün sonra eşim beğendiğimiz
odayı aldı moral olsun diye
daha 4 aylıkken oda olunca yavaş yavaş her ay aldık bişeler
baktık baya baya bitmiş işimiz

Bugun usenmezsem ispanakli borek yapcam....benim tarifim cok guzel dien varsa yazivein bakalim gadinlar bi tarif...herifim siparisi verdi gitti, yapimde kirmasin bacaklarimi:))))

Bugun usenmezsem ispanakli borek yapcam....benim tarifim cok guzel dien varsa yazivein bakalim gadinlar bi tarif...herifim siparisi verdi gitti, yapimde kirmasin bacaklarimi:))))

hazır yufkaylamı yapcaksın canım eğer öyle yapacaksan 3 yumurta 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt birazda su koy harç hazırla dursun kenarda ıspanakları ytıka sık güzelce soğanı kıymayı azcık salçayla kavur bol baharatlı sonra ıspanağı koy azcık rengi dönünce kapat altını gelelim yufkalara ben gül böreği şeklinde severim ıspanaklıyı yufkaları dörde böl hazırladğın harcı fırçayla sür ve geniş yerine ıspanağı koy sar hepsi böyle bittikten sonra artan harcın içine bir yumurta daha kır üstlerine sür at fırına pişsin afiyet olsun yarasın yağmuruma

aslında tek önemli olan çanta
gerisi teferruat o yüzden önce çantaya koyacakalrını
yıkarsın ütüleyip kaldırırsın beşik falanda önemli değil
yanında yatar vs böyle baktığındada aslında stres yapılcak bişey
yok erken gelse bile diye düşünüm rahat olmak lazım

ama bak şimdi daha ev temizlenecek
tüller yıkanacak
halılar gönderilecek
camlar mutfa banyoo
offff

soğan ve bir yumurtayı kavur ardından güzelce yıkayıp doğradıgın ıspanakları ekle kavur
harcın hazır
ben sigara böreği gibi sarıyorum ki yemesi kolay olsun dökülmesin
üçgen şekilde kes harçtan ekle üstüne sıvıyağ ve yoğurt sür bi de yumurta sarısı ardından çörekotu at
bittiiii

Son düzenleme:

offffffff insanın aklına getirme beee neyse anacım gelir yapar ağzını yerim onun

neden tüm evi temizliyosunuz ki :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…