Ben mart basina yapim diorum ama aklimin bi kosesindede ya erken gelirse diorum....bende çıksam bi çarşıya alcam dalin deterjan ve yumuşatıcı yıkayıp ütüleyip kaldırcam ama eşim daha çoooooook var doğuma diyomanyakmı ne
neaaaa
uykumu o ne beeaa ?
ben uyuyamadım gece yaa pofff....
canım valla herşeyini aldım eksiğim yok gibi
bi odasının halısı kaldı
benimde bitek hasta bezi diş fırçası
göğüs ucu kremm kaldı
pike gecelik iç çamaşırı çorap ped
hepsini hazırladım koydum çantaya
evet haklsın hee hiç bu yönden düşünmemiştim dur öyle yapam bendetenk yu tatlım muck
gel gel gel beklerim canımmm ay ne güzel olar bebikleride kerteriz
aynen canım bütün hayatımız şuan kısıtlı
oy canım bnm kıyamıyorum sana nedendir bilmem sanırım avatarından çok masum güzel senide oradaki kız gibi hayal ediyorum demek:26: bende bıraktıgın izlenim çıt kırıldım narin kibar hassas sevimli güzel
Ben mart basina yapim diorum ama aklimin bi kosesindede ya erken gelirse diorum....
Sonra hayirlisi artik diorum:))))
Yaa calisinca oluo bence....dun gece uykum gelince yattim...pat die uyumusum..
Hafta ici 10 da yatiom uyuyamazsam die..sonrada uyyamiom...surekli stres uyyamayinca isde nasil geccek falan...
Evde olsak gece uyyamasak gnduz uyuruz yani
maşallahhhhh herşey tamam o dedikelrin kolay işler bende eşime hazırlayalım artık dedikçe sanki ozaman bulamayız sanki hiç bişey yok ortada demiş gidiyo sinir oluyorum yaaa çok hevessiz çok ilgisiz duygusuz bi adam işte bak yine sinirlendim
Anammmmm tuni duymasin...benim kiz onun oglana kertilik coktan:))))
canım valla herşeyini aldım eksiğim yok gibi
bi odasının halısı kaldı
göğüs ucu kremm kaldı
petuşum zaten öyle bir günde yapamam bende yapılacak iş gibide durmuyo zaten ocağın sonunda başlasam anca 15-20 günü bulur oda işte şubat ortası sonu gibi olur yani bakalım hayırlısı
Ayyy masallah cnm ya...bende listemdeki eksikleri 20 ocakdan sonra alicam...son bi besikle dolap kalcak...20 subattan sonrada onu alcaz...besigi alinacada yikama utuleme mevzuna afiycam kendimi kismetse...canım valla herşeyini aldım eksiğim yok gibi
bi odasının halısı kaldı
göğüs ucu kremm kaldı
yok cnm yapamam zaten..bide burda evin icnde kurutyoz camasilari havalardan oturu...benim sadece yikamam 2 haftami alir...bide alisyom bi tek hafta solarim bos...subat 20 den sonra iste hadi desem mart 15 e anca hersey ok olur...ama hastane cantami ocak sonunda hazirlarim..nolur nolmaz yani..petuşum zaten öyle bir günde yapamam bende yapılacak iş gibide durmuyo zaten ocağın sonunda başlasam anca 15-20 günü bulur oda işte şubat ortası sonu gibi olur yani bakalım hayırlısı
Deluuuuu...biliyommmmmm bi kızı bin kişi ister bizimki alır puhahahahahah
maşallah canım benimde bian önce hazırlamam lazım benim eşim de erken daha diyenlerden
çok saol canım ya inan duygularımız karşılıklı
Bugun usenmezsem ispanakli borek yapcam....benim tarifim cok guzel dien varsa yazivein bakalim gadinlar bi tarif...herifim siparisi verdi gitti, yapimde kirmasin bacaklarimi:))))
Bugun usenmezsem ispanakli borek yapcam....benim tarifim cok guzel dien varsa yazivein bakalim gadinlar bi tarif...herifim siparisi verdi gitti, yapimde kirmasin bacaklarimi:))))
Ayyy masallah cnm ya...bende listemdeki eksikleri 20 ocakdan sonra alicam...son bi besikle dolap kalcak...20 subattan sonrada onu alcaz...besigi alinacada yikama utuleme mevzuna afiycam kendimi kismetse...
yok cnm yapamam zaten..bide burda evin icnde kurutyoz camasilari havalardan oturu...benim sadece yikamam 2 haftami alir...bide alisyom bi tek hafta solarim bos...subat 20 den sonra iste hadi desem mart 15 e anca hersey ok olur...ama hastane cantami ocak sonunda hazirlarim..nolur nolmaz yani..
Deluuuuu...
aslında tek önemli olan çanta
gerisi teferruat o yüzden önce çantaya koyacakalrını
yıkarsın ütüleyip kaldırırsın beşik falanda önemli değil
yanında yatar vs böyle baktığındada aslında stres yapılcak bişey
yok erken gelse bile diye düşünüm rahat olmak lazım
ama bak şimdi daha ev temizlenecek
tüller yıkanacak
halılar gönderilecek
camlar mutfa banyoo
offff
aslında tek önemli olan çanta
gerisi teferruat o yüzden önce çantaya koyacakalrını
yıkarsın ütüleyip kaldırırsın beşik falanda önemli değil
yanında yatar vs böyle baktığındada aslında stres yapılcak bişey
yok erken gelse bile diye düşünüm rahat olmak lazım
ama bak şimdi daha ev temizlenecek
tüller yıkanacak
halılar gönderilecek
camlar mutfa banyoo
offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?