çok sıkıcı bir pazar,dışarda kar yağıyo.ben evde yazılı okuyup notları internete giriyom.kocamda koltukta uyuyo
heytt be bi de Kadıköy çocuğu olmakla övünürüm, tam 1 yıl oldu gitmeyeliKadikoyde bahariyenin girisindede buyuk bi magazasi var..
Uskudardada mol die bi magaza var orasida %50 indirimli satio wenice urunlerini
bi yandan güldüm ama bi yandan da kafana bu konuyu bu denli çok takmana üzüldüm.ayyy kızlar şu sola yatma işi nasıl kafama takıldıysa rüyama girmş..
rüyamda bana zarf geliyo. içinde de uyuma istatistiği yazıyo.
geceleri %31 sola dönük, %30 sağa dönük, %30 da sırt üstü uyuyormuşum
ayyy nasıl üzülüyorum sola yatıyorum ama ben diyorum sadece %1 mi fark ediyo diyorum...
ah ah ne zormuş hamilleik(
cnm ben de hep emzirmeyi unuttuğumu görüyorum. ayıptır sölemesi acık tembel ve ağırkanlıyımdır, üşengeç filan... bu nedenle çocuğu emzirmeyi unuttuğumu görüyorum ama önemsemediğim konularda bu kadar yavaşımdır, konu çocuğum olunca pimpiriklinin önde gideni olacağım galibaya bu rüyaları neyapıcaz biz.bende hep oğluşumu kucağıma alıp emzirmeye çalışıorum ama beceremiyorum.ama canım seninki de çok orjinal bi rüyaymış kimse görmemiştir böyle bir rüya..........
bu arada herkese günaydınnnlarrr....
kolay gelsin canım bizim burdada kar var evde yalnızım ortalığı toplıycam ama gözüm almıyo bide yemek derdi var ama ne yapsam bilmiyorum
iyi pazarlar dobişkolarrr nasılısnız bakalım oğlumla ben geldimmm bi bakıyım dedim
petu bak oradaysan bu lafım sana, ıspanaklı börek demişsin tarifler yağmış, geçmişi okurken gördüm dün gece. sabah gözümü bi açtım canım börek istiyo. gül böreği yapmayı beceremem, tepsi böreğimde bazen içi hamur kalıp beni sinir eder. ben de fırında sigara böreği yaptım, sırtım ağrıdan geberdi. börekler şimdi fırında inş. güzel olur 1-2 yıldır hiç fırında börek yapmamıştım, specialim tava böreğidir
maşallahh petuşcum yaaa
lolycim inşallahh güzel haberlerle gelirsin
bende kaçam artık daha yemek yok hava karardı pöfffffffffffff
Bu aksamin yemegi babamizdan ama:))))maşallahh petuşcum yaaa
lolycim inşallahh güzel haberlerle gelirsin
bende kaçam artık daha yemek yok hava karardı pöfffffffffffff
bakem kac grm gelcek...bende gecen hafta tam 27+2 de gitmistiminş cnmmmmmmmm
ya gerçekten burda yemek, börek, kek konuşuldukça bende yapıyorum,dr. hamur işi yeme diyo ben hayatımda yemediğim kadar hamur işini şimdi yedim, bende şimdi ıspanaklı börek yapcaktım, ama sadece ıspanağı yıkamaya üşendiğim için vazgeçtim,eminimki kısa zamanda yaparım onu da.............
Bu aksamin yemegi babamizdan ama:))))
Koly gelsin cnm...
bakem kac grm gelcek...bende gecen hafta tam 27+2 de gitmistimsimdiden cok osledimmmm
kızlar ben de rüyamda doğum yapıyodum ama dopum yaptıktan sonra havuza yuzmeye gıdıyodum
cok iyiydim hiç doğum yapmış gibi değildim
orta da bebekte yoktu ama ben cok rahattım...
Canım bebiş ortada yokken nasıl yüzmeye gidiyosun aaRüya işte bende doğum yapıyorum ama nasılolduğunu anlamıyorum. Nasıl bişi olduğunu bilmediğimizdan galiba
walla ben de anlamadm bebeğin kıyafetlerı faln da canta da duruyomuş giydırmemişiz ama bebiş yok cok saçma bi rüyaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?