kızlar herkes nereden, kaç yaşında, kaçıncı çocuğu,kaç kilo aldı ve kaç haftalık olduğunu yazsın mı? birbirimizi daha iyi tanıma adına...
Nereden : Tekirdağ Çorlu
en son dr kontrolume göre : 9hafta+7 gunluk bugun itibari ile ( artık 10. haftada bitti yani)
2 kilo aldım
ayy ben bide dün naptım biliyomusnuz, walla zehirlenip kalcam belki ama yaptım yani
önce markete gittim kırlangıç ın saf zeytinyağlı duş jelini aldım bide kese aldım kendime, böle banyo yaparken açılsın göz3enekler içine girsin o duş jeli iice diye, ordan aktara gittim menekşe yağı+fındık yağı+ceviz yağı+susam yağı aldım..bu yağlar 16 lira tuttu minik minik şişelerde..nette o yağ bu yağ yazıo bende kendimce bi karışım yaptım:) bunları karıştırdım evde içine bide bebe yağı karıştırdım duştan sonra ıslak ıslak sürdüm bunları sonrada bornozu giyip yarım saat öle uzandım..ben çatlaklar için bu kürü yapcam kendime:)) ben çok korkuyorum yahu çatlak olcak die...olcaksa olur zaten diolar ama bişi yapmadan da duramıom
o kırlangıçın duş jelinden bende kullanıyorum. iyimi geliyomuş
kızlar ben resmen 2 kilo almışım son bir ayda, aman aman yediğim bişey de yok ama normalde cok az yerdim şimdi normal beslenince aldım. dolabımdaki butun giysiler tam sınırdaymış şuanda pantalonlarım belden sıkıyor o yuzden erken de olsa üç tane hamile pantalonu aldım. marka vermek belki doğru olmaz ama malum hamile giysileri her yerde yok o yuzden arayış içinde olanlar için söylemek istiyorum. H&M in hamile giysilerine bir göz atmanızı tavsiye ederim. dün de size kitap tavsiye etmiştim, kitap 2 gun once elime gecti akşamları hep okuyorum ve kafamdaki tüm sorulara cevap buldum. benm gibi ilk kez hamile kalan ve hapşurmaktan, öksurmekten bile korkan pimpirikli anneler için harika bir kitap :))
yer: istanbul
ilk bebek olacak inşallah
kilo:64
sat ile ultrason birbiri ile uyumlu
kızlar herkes nereden, kaç yaşında, kaçıncı çocuğu,kaç kilo aldı ve kaç haftalık olduğunu yazsın mı? birbirimizi daha iyi tanıma adına...
Nereden : Tekirdağ Çorlu
en son dr kontrolume göre : 9hafta+7 gunluk bugun itibari ile ( artık 10. haftada bitti yani)
2 kilo aldım
GÜNAYDIIINNNNNNN HERKESE.... ÖNCELİKLE ÇALIŞAN ANNECİKLERE ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN DEMEK İSTİYORUM... BEN BİRAZ ZORLANIYORUM AÇIKCASI...
aynen canım bende öyle evde beğenip giymediğim büyük gelen bir pantolonum vardı onu buldum ay bi rahat ettim sorma...
Normal pantolonlarımda oturduğumda bende senin gibi fermuarımıda açardım sonra unutup bide öyle kalkıp gezerdim:26::26::97:.
günaydın bayanlar
saol canım sana da kolay gelsin
dün akşam yemek yaparken midem bulandı hala devam ediyor bir de işler yoğun
benimde pantolanlar daraldı gibi rahatsız ediyor
hafta sonu alış veriş yapacağım
yarın bir toplantım var kara kara düşünüyorum ne giyeyim diye
günaydın kızlar........
nasılsınızzz?valla bende geçen hafta 57 dim ama sanırı şişlikti yemediğim halde kilo almam imkansızdı.dr zaten şişliktir dedi kabızlık problemimde vardı bu arada.ama bu hafta daha iyi 600 gr almış gözüküyorum.hala eski kıyafetlerimi giyiyorum.kızımdaki gibi kilo almam umarım:):)) bu arada antalyadayım ve 28 aylık bir kızım var:)ama mide bulantılaırm hala var yemek yapmak işkence geliyor bid eüstüne işe gelmek tam işkence:)
günaydın güzel nisan anneleri
samsundanım, 26 yaşındayım, herkes bılıyordur artık ikinci bebeğim :))
11+1 olduk 2 kılo verdim henuz almadım kıyafetler aynı oluyo
bugun mide bulantım çok az ıyım çok şükür umarım geçiyodur kendimi iyi hissettiğim için temizliğe girişicem :)
sanırım senin ve benim bulantılarımız bitti yada çok azaldı:) benimde 6. günüm ne öğürme ne bulantı ne kokuya hassaiyetim kaldı..iştah da geldi..
bugun ıyım canım inşallah geçmiştirrr bundan sonra rahat rahat yer içeriz :))
pantolonlarımın kotlarımın hiç biri bana olmuyor artık
düğme açık geziyodum şimdi fermuarını bile indirme gereği duyuyorum
bu hamile pantolonlarından almak gerekirmi şimdi
ama daha çok erken sanırım yaaa netcezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?