inş. cnm ya...hatta canınız çekmesin ben sanırım ilk defa aş erdim..canım pancar turşusu istedi???? ama ev yapımı sirkeli sarımsaklı..kocam 2 günün sonunda yaptı, bunu saymıyorum yani anında yapmalıydı ama neyse onunda tecrübesizliğine sayıyorum
merhaba ben de antalyadanım :)))
merhaba canım sevindimya aynı memleketten birini görünce..nerde oturuyorsun canım.bide dr hangisi
yaptımı daha ne istıyosun aa :))
benımkıne çok fenayım nolursun gel şuu yemeği sofraya koy dıyorum yap demıoyorum dıkkatınızı çekerim ya napim aç kalalım hayatım elimden gelmıyo cevaba bakarmısınız bu ara kızıyorum ona sureklı bana hiç yardım etmıyosun dıye oda eve geç gelıyo ::d
yok hakkını yemiyim beyimin walla ev işleri temizlik yemek kahvaltı, iki aydır ev tam pansiyondu:) hatta baktım benim bey elden gidio, düşünmeye başlamış temizliği cmt mi yapim pzr mı, yemek ne yapim, renklimi atim makinaya beyazmı...allahdan bu hafta olayı ele aldım yeniden...
yok hakkını yemiyim beyimin walla ev işleri temizlik yemek kahvaltı, iki aydır ev tam pansiyondu:) hatta baktım benim bey elden gidio, düşünmeye başlamış temizliği cmt mi yapim pzr mı, yemek ne yapim, renklimi atim makinaya beyazmı...allahdan bu hafta olayı ele aldım yeniden...
ay sevdacım al benimkide öyle.ya adam bardağı yerine koycam diye canı çıkıyor.sabır sabır diyorum.anlamadığım hamile olan ben depresyona giren kocam:)))))))))))))) herşeye sinirleniyor bağırıyor durduk yere hey allahımya..bende artık ilk hamileliğimden alışık olduğum içinn kulak tıkıyorum
ay sevdacım al benimkide öyle.ya adam bardağı yerine koycam diye canı çıkıyor.sabır sabır diyorum.anlamadığım hamile olan ben depresyona giren kocam:)))))))))))))) herşeye sinirleniyor bağırıyor durduk yere hey allahımya..bende artık ilk hamileliğimden alışık olduğum içinn kulak tıkıyorum
haklısın canım almam lazım çünkü cidden dayanılacak gi değil heralde benim iç karnım geniş değil o yüzden göbeğim erken çıktı gibiAl canım bence.. O kadar rahat ki anlatamam..
En azından bir tane al, bak, dene..
Çok rahat edeceksin..
Artık benim dışarıdan bakılınca az da olsa hamile olduğum belli oluyor..
Bende dün t-shirt aldım bir tane..
yaptımı daha ne istıyosun aa :))
benımkıne çok fenayım nolursun gel şuu yemeği sofraya koy dıyorum yap demıoyorum dıkkatınızı çekerim ya napim aç kalalım hayatım elimden gelmıyo cevaba bakarmısınız bu ara kızıyorum ona sureklı bana hiç yardım etmıyosun dıye oda eve geç gelıyo ::d
Aynen ben de valla :)) 25,5 yaşındayım :)))) Konyaaltında oturuyorum cnm doktorum yıldız andeva şerife şeniz hanım. sen??
canım bende real tarfaında oturuyorum.dr orhan hoşgör .ben ise 34 yaşındayım:)
sabahları bana kahvaltı hazırlasın diye kandırdım bide benimkini
hamilelere yardım etmek hizmet etmek çok sevapmış dedim
bakalım gerçi yine hazırlamaz ama olsun
canım bende real tarfaında oturuyorum.dr orhan hoşgör .ben ise 34 yaşındayım:)
aman yaa midem bulanıyo birşeyler yiyelim dedim döndü arkasını ben bugün geç çıkcam dedi bi de benim yalnız başıma birşey yiyemediğimi de bilir
selam tlyonl2009 bende antalyadayım meydankavağında oturuyorum an deva topçularda doktorum eda tunç şimşek 27 yaşındayım memnun oldum:)
özellikla bu dönemimizde iyice vurdum duymaz oldular
özellikle netten gidip araştırdım baba adaylarına diye bi yazı buldum neler yapması gerektiğiyle ilgili mail attım okusun diye kaç gün dil döktüm sana maill attım oku diye diye 3-4 gün sonra anca okutttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?