2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yaptımı daha ne istıyosun aa :))
benımkıne çok fenayım nolursun gel şuu yemeği sofraya koy dıyorum yap demıoyorum dıkkatınızı çekerim ya napim aç kalalım hayatım elimden gelmıyo cevaba bakarmısınız bu ara kızıyorum ona sureklı bana hiç yardım etmıyosun dıye oda eve geç gelıyo ::d

ay sevdacım al benimkide öyle.ya adam bardağı yerine koycam diye canı çıkıyor.sabır sabır diyorum.anlamadığım hamile olan ben depresyona giren kocam:)))))))))))))) herşeye sinirleniyor bağırıyor durduk yere hey allahımya..bende artık ilk hamileliğimden alışık olduğum içinn kulak tıkıyorum

yok hakkını yemiyim beyimin walla ev işleri temizlik yemek kahvaltı, iki aydır ev tam pansiyondu:) hatta baktım benim bey elden gidio, düşünmeye başlamış temizliği cmt mi yapim pzr mı, yemek ne yapim, renklimi atim makinaya beyazmı...allahdan bu hafta olayı ele aldım yeniden...

biz de aynı durumdayız mutfağa giremiyorum hala inşallah geçer de şu bulantılar tekrar devralırım ben de.ilaç içince iyiyim de yine de iş yaparken yoruluyorum anında kötü oluyorum

valla maşallah de :)) ben şimdi eşime desemkı bak millet neler yapıyo dıye yaa kımse yapmaz bırakkk seni kandırıyoılar der

eş konusunu hiç açmayın kızlar..eşimle arkadaşı yüzünden tartıştık iki gündür konuşmuyorum oda benimle konuşmuyor. çok cnm sıkkın.çok düşüncesiz benim bu eşim.benim özel bir dönemde olduğumu hatta dah önce sıkıntı stresten bir düşük yaşadığımı dikkatli olmam gerektiğini biliyor ama yardımcı olmak yerine benimle küsüyor.bu erkek milletini anlamak çok zor...

evet yaa benimkide öyle sanki ben değil sen hamilesin kaçıncı haftandasın söylede takip edeyim ruhsal durumunu bari diye kızıyorum ona bende... hemen sinirlenip parlıyo depresona girdi resmen, bide bana sen depresyondasın sen öyle algılıyorsun diyo heyy allaahımm yaaaa... ondan başka kimseylede tartışmıyorum ama

haklısın canım almam lazım çünkü cidden dayanılacak gi değil heralde benim iç karnım geniş değil o yüzden göbeğim erken çıktı gibi
ayyy t-shirt bende istiyorum nasıl seninki önünde böyle bebekli resimli bişeymi onlar çok hoşuma gidiyor

benimkide öyle ya hamile kalmadan önce herrrşeyime yardım ederdi beraber ütü bile yapardık ama hamile kaldıktan sonra elini bişeye sürmüyo bak bu zamanda daha çok yardımcı olman lazım diyorumm ama nerdeee
bende duygu sömürüsü yapıyorum bize hiiç iyi bakmıyosun hiiiç diyorum
kalkıyo bi iki bişey yapıyo tamam başkada yok

Kızlar merhaba;
Sizinle bişey paylaşmak istiyorum.Bu bebek kalp atışı dinleme cihazları var ya.Ondan aldım. 9+2 bugün benim. Dün denedim cihazı. veeeeeeeee duydum minnakımın kalbiniiiiiiiiii doktordaki cihaz sesi dışarı vermiyordu.duyamadım diye çok üzülmüştüm. şimdi istediğim zaman duyucaaaaaammmmm... böyle bişey isteyen varsa alın bence. moralim bozuldukça dinleyip mutlu olurum bebeğimiii.

sabahları bana kahvaltı hazırlasın diye kandırdım bide benimkini
hamilelere yardım etmek hizmet etmek çok sevapmış dedim

bakalım gerçi yine hazırlamaz ama olsun

sabahları bana kahvaltı hazırlasın diye kandırdım bide benimkini
hamilelere yardım etmek hizmet etmek çok sevapmış dedim

bakalım gerçi yine hazırlamaz ama olsun

aman yaa midem bulanıyo birşeyler yiyelim dedim döndü arkasını ben bugün geç çıkcam dedi bi de benim yalnız başıma birşey yiyemediğimi de bilir

aman yaa midem bulanıyo birşeyler yiyelim dedim döndü arkasını ben bugün geç çıkcam dedi bi de benim yalnız başıma birşey yiyemediğimi de bilir

özellikla bu dönemimizde iyice vurdum duymaz oldular

özellikle netten gidip araştırdım baba adaylarına diye bi yazı buldum neler yapması gerektiğiyle ilgili mail attım okusun diye kaç gün dil döktüm sana maill attım oku diye diye 3-4 gün sonra anca okutttum

selam tlyonl2009 bende antalyadayım meydankavağında oturuyorum an deva topçularda doktorum eda tunç şimşek 27 yaşındayım memnun oldum:)

merhaba canım bende mennun oldumm.hımm eda hnımı biliyorum kızıma hamileyken birkaç ekre gitmiştim..

neler yapmaları gerekiyormuş hayatım söyle bende benimkine okutayım madem belki bir kaçtanesini yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…