özellikla bu dönemimizde iyice vurdum duymaz oldular
özellikle netten gidip araştırdım baba adaylarına diye bi yazı buldum neler yapması gerektiğiyle ilgili mail attım okusun diye kaç gün dil döktüm sana maill attım oku diye diye 3-4 gün sonra anca okutttum
yahuu benimki duyrasız değilde psikopata bağladı...geceuyanıp tuvalete gitmek için yataktan kalkarken birden irkilip kalkıyor yeni nerem denk gelirse tutuo atıo yatağa ..uyandıryorum napıyosun die noldu dio..diorum canımı acıtyosun nie çekiyosun beni die, farkında değil..en son bu gece daha belimden yakaladı, sbh konuştum dedim sen efhamlandınmı noldu, bebeği alıp gidcemmi sanıo ne anlamadım..ama saçma bi hal aldı böyle
Mutlu oldum bişey paylaştım sizinle kimse hiçbişey söylemedi
yahuu benimki duyrasız değilde psikopata bağladı...geceuyanıp tuvalete gitmek için yataktan kalkarken birden irkilip kalkıyor yeni nerem denk gelirse tutuo atıo yatağa ..uyandıryorum napıyosun die noldu dio..diorum canımı acıtyosun nie çekiyosun beni die, farkında değil..en son bu gece daha belimden yakaladı, sbh konuştum dedim sen efhamlandınmı noldu, bebeği alıp gidcemmi sanıo ne anlamadım..ama saçma bi hal aldı böyle
canım bende baktım şimdi internetten fazla bir marka yok angelsounds diye bir marka var 70 liraya siparişi veriliyor. sen kaça aldın? bende merak ettim şimdi ben de mi alsamm.
hayırlı olsun cnm..bebeğini her istediğinde duyabileceksin çok güzel :)
az önce bende moralim bozuk diye bir konu paylaştım kimse ilgilenmedi.napalım arada oluyor böyle.
senin neden moralin bozuuukkkkne oldu paylaş istersen ben görmedim yazını yoksa yazardım.
eş konusunu hiç açmayın kızlar..eşimle arkadaşı yüzünden tartıştık iki gündür konuşmuyorum oda benimle konuşmuyor. çok cnm sıkkın.çok düşüncesiz benim bu eşim.benim özel bir dönemde olduğumu hatta dah önce sıkıntı stresten bir düşük yaşadığımı dikkatli olmam gerektiğini biliyor ama yardımcı olmak yerine benimle küsüyor.bu erkek milletini anlamak çok zor...
eşim oturma odasında uyuya kalmıştı bende uyandım wcye baktım balkon kapısı açık ustude açık gıttım balkon kapısını kapatma yataktan bı fırladı tuttu benı korkudan öluyorum sandım noluyo dedim hırsız sandım dıyoevhamlılar ya bazen gelıyolar geçicidr :)
eşime küsmüştüm oda bana tavır yapıyor.kendini affettirmek yerine.bu da benim canımı çok sıkıyor.bu halimde hassas olabileceğimi hiç düşünmüyor.yardımcı olmak yerine bana tavır yapıyor.
mfalcon passifloraa PetunyaPet HaticeCan AsiMavi zeytinn eerkol mistrall sbilyana tunihan86 logopeia cileq27
hayy allahım yaaa çok güldürdün beni allahta seni güldürsün....
sadece benimki değişti sanıyordum şimdi okudukça oohh yalnızn değilmişim diyorum ne yapıcaz bu kocaları bilmem
evet yaa benimkide öyle sanki ben değil sen hamilesin kaçıncı haftandasın söylede takip edeyim ruhsal durumunu bari diye kızıyorum ona bende... hemen sinirlenip parlıyo depresona girdi resmen, bide bana sen depresyondasın sen öyle algılıyorsun diyo heyy allaahımm yaaaa...ondan başka kimseylede tartışmıyorum ama
merhaba canım bende mennun oldumm.hımm eda hnımı biliyorum kızıma hamileyken birkaç ekre gitmiştim..
kizlar hamilelik doneminde ihlamur iciliyormu.sabahlari cay yerine ihlamur icmek istiyorum.adacayinin icilmemesi gerektigini biliyorumda ihlamuru bir sorayim sizlere dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?