2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yahuu benimki duyrasız değilde psikopata bağladı...geceuyanıp tuvalete gitmek için yataktan kalkarken birden irkilip kalkıyor yeni nerem denk gelirse tutuo atıo yatağa ..uyandıryorum napıyosun die noldu dio..diorum canımı acıtyosun nie çekiyosun beni die, farkında değil..en son bu gece daha belimden yakaladı, sbh konuştum dedim sen efhamlandınmı noldu, bebeği alıp gidcemmi sanıo ne anlamadım..ama saçma bi hal aldı böyle

eşim oturma odasında uyuya kalmıştı bende uyandım wcye baktım balkon kapısı açık ustude açık gıttım balkon kapısını kapatma yataktan bı fırladı tuttu benı korkudan öluyorum sandım noluyo dedim hırsız sandım dıyo evhamlılar ya bazen gelıyolar geçicidr :)

Mutlu oldum bişey paylaştım sizinle kimse hiçbişey söylemedi

canım bende baktım şimdi internetten fazla bir marka yok angelsounds diye bir marka var 70 liraya siparişi veriliyor. sen kaça aldın? bende merak ettim şimdi ben de mi alsamm.

Mutlu oldum bişey paylaştım sizinle kimse hiçbişey söylemedi

hayırlı olsun cnm..bebeğini her istediğinde duyabileceksin çok güzel :)
az önce bende moralim bozuk diye bir konu paylaştım kimse ilgilenmedi. napalım arada oluyor böyle.

erkekler işte bi garipler ya bi bakıyosun iyiler bi bakıyosun değişik triplere giriyorlar

canım bende baktım şimdi internetten fazla bir marka yok angelsounds diye bir marka var 70 liraya siparişi veriliyor. sen kaça aldın? bende merak ettim şimdi ben de mi alsamm.

evet ooooo. bende 70 e aldım ilk önce gelince moralim bozuldu hiçbirses çıkmıyordu. geri gönderecektim nerdeyse. sonra acaba pil mi bitik dedim değiştirdim ve çalışttıııııı

hayırlı olsun cnm..bebeğini her istediğinde duyabileceksin çok güzel :)
az önce bende moralim bozuk diye bir konu paylaştım kimse ilgilenmedi. napalım arada oluyor böyle.

senin neden moralin bozuuukkkk ne oldu paylaş istersen ben görmedim yazını yoksa yazardım.

senin neden moralin bozuuukkkk ne oldu paylaş istersen ben görmedim yazını yoksa yazardım.

eşime küsmüştüm oda bana tavır yapıyor.kendini affettirmek yerine.bu da benim canımı çok sıkıyor.bu halimde hassas olabileceğimi hiç düşünmüyor.yardımcı olmak yerine bana tavır yapıyor.

canim benim ya gercekten zor erkekleri anlamak.erkekler bence hic anlamiyor kadin pisikolojisinden.helede boyle hassas bi donemde.sen bosver kafaya takipta hem kendine hem bebegine zarar verme.o sonunda pisman olur gelir yanina.benimki oyledirde hep:)

Son düzenleme:

hayy allahım yaaa çok güldürdün beni allahta seni güldürsün....

sadece benimki değişti sanıyordum şimdi okudukça oohh yalnızn değilmişim diyorum ne yapıcaz bu kocaları bilmem

canım yaa. bizim zaten en hassas zamanımız bide üzüyolar yaa. bazı erkekler düşünemiyor. anlayamıyorlarda hassas dönem içinde olduğunu. kıyamam sen üzme kendini. ne yaptı ki kocişin neden küstürdü seniii. belkide kötü bişey değildir de senn hassas dönemin olduğundan alınmışsındır. üzme sen kendini erkek işte çok şey beklememek gerekiyo :44:

mfalcon passifloraa PetunyaPet HaticeCan AsiMavi zeytinn eerkol mistrall sbilyana tunihan86 logopeia cileq27

kizlar hamilelik doneminde ihlamur iciliyormu.sabahlari cay yerine ihlamur icmek istiyorum.adacayinin icilmemesi gerektigini biliyorumda ihlamuru bir sorayim sizlere dedim.

hayy allahım yaaa çok güldürdün beni allahta seni güldürsün....

sadece benimki değişti sanıyordum şimdi okudukça oohh yalnızn değilmişim diyorum ne yapıcaz bu kocaları bilmem

amiin :)))ya bu dönemde çok kırılganız ve sinirlerimiz gergin eşlerimizden bir çıok şeyı hatta sınrılarını zorlamalarını bıle ıstıyoruz ama bizi bu dönemle anlamaları şart daha yenıler zamanla anlıcaklar göbek buyudugunde hiç kıyamıcaklar kızlar üzülmeyin

Allah yardımcınız olsun .Ben bu psikoldji ile katlanamazdım herhalde erkekelere ne oluyor anlamıyorum yani çocuk istemeye gelince isterler . Kadınlar o kadan stresi siniri ağrıyı çeksin sonra da kocalarını olmaz ki ama. İkinci çocukmu sizinki. Neyse yangına körükle gitmeyeyim. Ama siz böyle deyince sinirlendim ve üzüldüm. Hamilelik psikolojisi bebişi de etkiler sizi de.

merhaba canım bende mennun oldumm.hımm eda hnımı biliyorum kızıma hamileyken birkaç ekre gitmiştim..

Şimdilik memnunum bu 2. doktorum umarım böyle devam eder Bugün öğleden sonra ikili test sonucumu almaya gidicem Bakalım hayırlısı Belki miniğimizi bi daha gösterir ama sanırım pek sevmiyo ultrsonu kulaklarını kapatıyor hemen :))

kizlar hamilelik doneminde ihlamur iciliyormu.sabahlari cay yerine ihlamur icmek istiyorum.adacayinin icilmemesi gerektigini biliyorumda ihlamuru bir sorayim sizlere dedim.

ben az önce içtim. içilmemesi konusunda bi bilgim yok. ben de çay içmekten daha iyidir diye düşündüm ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…